Devin Haberleri

Aile dizisinde Devin'in tarzını beğenen ve ilham alanlara kombin önerileri

İzleyenleri ekran başına kilitleyen Aile dizisi sürükleyici bölümleriyle her hafta evlere konuk oluyor. Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın hayat verdiği Devin karakteri, hikâyesiyle olduğu kadar stiliyle de adından söz ettiriyor. Özellikle geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde Devin’in üzerinde gördüğümüz siyah elbise, sade fakat şık bir stil oluşturarak izleyenleri büyüledi. Eğer siz de Devin’in çok konuşulan stilini beğeniyorsanız yazımıza mutlaka göz atın!

Magazin 10-05-2023 03:24

38 yaşında 9 çocuk annesi olan kadın yaşadığı zorlukları anlattı! Annemi örnek alıyorum

Kadınların hayatlarında karşılarına çıkan sorumluluklar erkeklere oranla çok daha fazla oluyor. Özellikle anne olduktan sonra tüm hayatları değişime uğrayan kadınların günlük rutinleri de farklılaşıyor. 38 yaşında 9 çocuk annesi olan bir kadın yaşadığı zorluklara rağmen çocuklarına sahip olmanın bu zorluklara değdiğini ve daha fazla doğurmak istediğini paylaşıyor.

Kadin 28-03-2023 20:23

Aile dizisinin Devin'i Serenay Sarıkaya kimdir? Serenay Sarıkaya kaç yaşında ve nereli?

Aile dizisi bugün yayın hayatına merhaba diyecek. Dizide başrol oyuncularından Serenay Sarıkaya, Devin karakterini, Kıvanç Tatlıtuğ ise Aslan karakterini canlandıracak. Dizinin konusu ve oyuncuları hakkında merak edilenler şimdiden sorgulanmaya başladı. Peki, Aile dizisinin Devin'i Serenay Sarıkaya kimdir? Serenay Sarıkaya kaç yaşında ve nereli?

Magazin 07-03-2023 20:11

Devin

Devin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Devin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.