Alexander Sörloth Haberleri Ve Son Dakika Alexander Sörloth Haberleri

Alexander Sörloth Haberleri Ve Son Dakika Alexander Sörloth Haberleri

1 Temmuz 2013 Trondheim doğumlu doğumlu Alexander Sörloth Norveçli futbolcudur. Alexander Sörloth 1,94 boyunda ve sol ayaklıdır. Mevkisi forvet – santrofordur. Profesyonel futbol kariyerine RBK Alt.’da başlamış 2013’te Rosenborg’a geçmiştir. 2015’te Boo/Glimt’e kiralandıktan sonra 2016’da FC Groningen’e, 2017’de Crystal Palace’a transfer olmuştur. Daha sonra 2019’da KAA Gent’e, yine aynı sene Trabzonspor’a kiralandıktan sonra 2020’de RB Leipzig’e transfer olmuştur. Eredivisie 38, Süper Lig 34, Eliteserien 32, Bundesliga 29, Superligaen 19, Premier League 16, Avrupa Ligi Elemeleri 14, JPL Playoff I 10, Jupiler Pro League 9, Türkiye Kupası 7 Play-Offs Conference League 4 Avrupa Ligi 4 Şampiyonlar Ligi 4 DFB-Pokal 4 NM-Cup 3 EFL Cup 3 Beker van Belgie 3 Derde Divisie Cumartesi 2 TOTO KNVB beker 1 Sydbank Pokalen 1 FA Cup 1 olmak üzere 238 maçta 81 gol atmış, 37 asist yapmıştır.

Alexander Sörloth Haberleri

Son dakika: 2023'ün ilk bomba transferi Fenerbahçe'den! Türkiye'de iz bırakmıştı, sarı - lacivertli formayla geri dönüyor: Alexander Sörloth!

Son dakika haberleri: FIFA Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada oynanan hazırlık maçında sakatlanan Joao Pedro'nun yerine transfer yapmak isteyen Fenerbahçe'de gündeme flaş bir isim geldi. Vincent Aboubakar'ın sarı - lacivertlilere geleceği konuşulurken, Kanarya'nın peşinde olduğu yıldızın Alexander Sörloth olduğu ortaya çıktı. Fenerbahçe, bir dönem Trabzonspor'da da oynamış olan yıldız futbolcu için teklifini yaptı. İşte detaylar...

Spor 01-01-2023 15:29

Son dakika: Golleriyle şov yapmıştı, Süper Lig'e Fenerbahçe formasıyla geri dönüyor! Alexander Sörloth'un yolu yeniden Türkiye'ye düşüyor...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de transfer için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı - lacivertliler, üst üste aldığı iki yenilginin ardından 4-0 kazandığı Hatayspor maçıyla moral bulmuştu. Joao Pedro'nun uzun süreli sakatlığı sonrası hücum hattına takviye planlayan Fenerbahçe'de Vincent Aboubakar'ın ardından Alexander Sörloth da gündeme geldi. İşte detaylar...

Spor 30-12-2022 11:24

Son dakika: Fenerbahçe taraftarı muradına erdi! Maxi Gomez, 'Çubuklu' formayı bu hafta giyiyor...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de geride bıraktığımız 4 haftada 7 puan toplayan ve transfer çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe'de forvet transferi için geri sayım bitmek üzere. Jorge Jesus'un isteği doğrultusunda santrfor takviyesi için yoğun uğraş veren sarı - lacivertli yönetimin gündemine birçok isim gelmişti. Fenerbahçe'nin radarındaki oyuncular arasında yer alan Maxi Gomez için sıcak bir gelişme yaşandı. Kanarya, oyuncu ve kulübü Valencia ile anlaşmaya vardı.

Spor 31-08-2022 07:32

Son dakika: Alexander Sörloth geri dönüyor! Fenerbahçe ve Trabzonspor derken...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk parolasıyla yeni sezona başlayan Fenerbahçe ve Trabzonspor, bu kez transferde karşı karşıya gelmişti. Sarı - lacivertliler ile bordo - mavililer, Leipzig'den Alexander Sörloth'un transferi için temaslarını sürdürüyordu. Geçtiğimiz sezonu Real Sociedad'da kiralık olarak geçiren golcü oyuncu, İspanyol ekibine geri dönüyor. Leipzig'de gözden düşen Norveçli yıldız, Sociedad'a transfer olmak üzere...

Spor 27-08-2022 14:57

Son dakika: Fenerbahçe, santrfor transferini bitirdi! Maxi Gomez kısa süre içinde 'Çubuklu' formayı giyecek...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Adana Demirspor'u 4-2 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturan Fenerbahçe, taraftarlarını sevince boğmuştu. Sarı - lacivertli futbolseverler, liderliğin ardından yönetimin transfer çalışmalarına gözünü dikti. Alexander Sörloth'un Mönchengladbach ile anlaşmaya varmasının ardından rotasını yeniden Maxi Gomez'e çeviren Fenerbahçe, oyuncunun ardından Valencia ile de anlaşmaya vardı. Transferin kısa süre içinde açıklanması bekleniyor.

Spor 23-08-2022 14:56

Son dakika: 'Alexander Sörloth transferi bitti!' Fenerbahçe derken...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında konuk ettiği Adana Demirspor'u 4-2'lik bir skorla mağlup ederek liderlik koltuğuna oturan Fenerbahçe'de santrfor transferi için girişimler devam ederken, sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı - lacivertlilerin uzun süredir gündeminde yer alan Alexander Sörloth için Alman basınından flaş bir iddia geldi. Norveçli golcünün Fenerbahçe'yi reddederek, Bundesliga ekibi Mönchengladbach'a imza atacağı kaydedildi. İşte detaylar...

Spor 23-08-2022 10:17

Son dakika: Ne Alexander Sörloth ne de Maxi Gomez! Fenerbahçe'nin yeni golcüsü Moussa Marega oluyor...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 2022/23 sezonuna 'mutlak şampiyonluk' hedefiyle girmiş ve oynadığı iki maçtan 4 puan almıştı. Sarı - lacivertlilerde Jorge Jesus'un isteği doğrultusunda santrfor transferi için girişimler hızlandırılmıştı. Maxi Gomez ve Alexander Sörloth transferi için görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe, gündemine Al Hilal'de forma giyen Moussa Marega'yı aldı. İşte ayrıntılar...

Spor 21-08-2022 17:10

Son dakika: 'Bu hafta imza geliyor!' Fenerbahçe'de taraftarların günlerdir beklediği golcü transferinde ortalık karıştı...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'yı 6-0, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında ise Avusturya'da Austria Wien'i 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Kanarya'nın gündeminde taraftarların da merakla beklediği santrfor hamlesi var. Maxi Gomez ve Alexander Sörloth'u listesinde bulunduran sarı - lacivertlilerde sıcak bir gelişme yaşandı.

Spor 20-08-2022 11:06

Son dakika: Fenerbahçe gözünü fena kararttı! Hem Maxi Gomez hem de Alexander Sörloth adım adım Kadıköy'e...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'de taraftarların gözü kulağı bu haberde! Sarı - lacivertli formaya gönül veren futbolseverler, santrfor transferi için büyük bir bekleyişe geçti. Fırsat transferi kollayan Fenerbahçe Yönetimi'nin gündemine Maxi Gomez ve Alexander Sörloth gelmişti. Sarı - lacivertlilerin bu isimlerden birini kadrosuna katması beklenirken, sürpriz bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe'nin hem Maxi Gomez hem de Alexander Sörloth'u transfer etmek istediği ifade edildi.

Spor 18-08-2022 11:58

Son dakika: 'Michy Batshuayi, Fenerbahçe'de!' Yılın transferini duyurdular...

Son dakika haberleri: Süper Lig'in ilk haftasında konuk ettiği Ümraniyespor ile 3-3 berabere kalan Fenerbahçe'de santrfor problemi dikkat çekmişti. Teknik direktör Jorge Jesus da "Bir forvet hamlesi yapabiliriz" diyerek transferin sinyalini vermişti. Fenerbahçe'nin gündemine bir dönem Beşiktaş'ta forma giymiş olan Vincent Aboubakar ve Michy Batshuayi isimleri gelmişti. Gazeteci Candaş Tolga Işık, Fenerbahçe'nin Michy Batshuayi ile anlaşma sağladığını duyurdu.

Spor 11-08-2022 19:33

Son dakika: Chelsea, Fenerbahçe'ye golcü transferi yapıyor! Alexander Sörloth adım adım Kadıköy'e...

Son dakika haberleri: UEFA Şampiyonlar Ligi'ne Dinamo Kiev'e yenilerek veda eden Fenerbahçe'de taraftarlar, hücum hattında yaşanan gol problemiyle ilgili sosyal medyada adeta isyan etmişti. Ukrayna ekibine karşı birçok pozisyon bulan ancak topu ağlarla buluşturmakta oldukça etkisiz kalan sarı - lacivertlilerde yönetim, santrfor transferini bitirmek için harekete geçmişti. Alexander Sörloth'u listesinde bulunduran Fenerbahçe'ye Chelsea'den müjdeli haber geldi.

Spor 31-07-2022 16:53

Son dakika: Fenerbahçe yeni yıldızı Joshua King'i İstanbul'a getiriyor! İngiltere'den Kadıköy'e...

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Teknik direktör Jorge Jesus ile birlikte yeni sezon çalışmalarını sürdüren ve UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci ön elemesinde oynanacak olan Dinamo Kiev karşılaşması öncesinde son hazırlık maçında Hull City'i 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de gözler, hücum hattına yapılacak olan transferlere çevrilmişti. Sarı - lacivertlilerin Watford ile kontratı biten Joshua King ile anlaşmaya vardığı ve Norveçli futbolcuyu kısa süre içerisinde İstanbul'a getireceği öğrenildi.

Spor 12-07-2022 12:03

Son dakika: Omar Elabdellaoui'den Erling Haaland ve Alexander Sörloth için Galatasaray itirafı! Fatih Terim istediğinde gelseydi...

Son dakika haberleri: Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarını Avusturya kampında sürdürüyor. Sarı - kırmızılıların Norveçli sağ bek oyuncusu Omar Elabdellaoui, milli takımdan arkadaşları Erling Haaland ve Alexander Sörloth için flaş ifadeler kullandı. Haaland'ın geçmiş dönemde Galatasaray'a transfer olma durumunu değerlendiren Omar, Sörloth'un ise sarı - kırmızılı takımı sorduğunu söyledi.

Spor 12-07-2022 08:51

Son dakika: Fenerbahçe Alexander Sörloth transferini bitiriyor! Jorge Jesus yeni golcüsüne kavuşuyor...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'de Lincoln Henrique, Armindo Bruma ve Emre Mor transferleri sonrasında taraftarların gözü santrfor transferine çevrildi. Kadrosunda Enner Valencia, Serdar Dursun, Mergim Berisha ve Mbwana Samatta gibi forvetleri bulunduran sarı - lacivertlilerde teknik direktör Jorge Jesus'un isteği doğrultusunda santrfor transferi için gündeme Alexander Sörloth gelmişti. Fenerbahçe'nin Norveçli golcü için anlaşma noktasına geldiği öğrenildi.

Spor 09-07-2022 10:53

Son dakika: Fenerbahçe'den santrfor sürprizi! Brezilya'dan Yeni Hulk geliyor...

Son dakika haberleri: Teknik direktörlük koltuğuna İsmail Kartal'ın ayrılığı sonrasında Jorge Jesus'u getiren ve tecrübeli çalıştırıcı ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Fenerbahçe'de taraftarların en çok merak ettiği konulardan biri de transferdi. Lincoln Henrique ve Armindo Bruma transferleriyle sezona hızlı bir giriş yapan sarı - lacivertlilerde rota santrfor takviyesine çevrilmişti. Son yıllarda yaşanan gol problemini çözmek isteyen Fenerbahçe'nin gündemine sürpriz bir isim geldi.

Spor 18-06-2022 16:26

Son dakika: Beşiktaş'ta hedef ne Weghorst ne Sörloth! Jackson Muleka adım adım Kartal oluyor...

Son dakika haberleri: Futbolda 2021/22 sezonunda mücadele ettiği Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde taraftarlarının beklentisi altında kalan Beşiktaş, yeni sezona iddialı bir kadro ile girmek için çalışmalarına başlamıştı. Siyah - beyazlı kulüp için Wout Weghorst ve Alexander Sörloth'un adı sıkça anılıyordu. Beşiktaş'ın iki oyuncudan da vazgeçerek Kasımpaşa ile yıldızı parlayan golcüyü kadrosuna katmak için harekete geçtiği ifade edildi.

Spor 13-06-2022 10:13

Sörloth gemileri değil kendini yakacak! Beşiktaş'a gitmek için her şeyi yapıyor

Forvet transferinin ilk sırasında yer alan Sörloth, yeniden İstanbul'a dönmek istediğini söyledi. Norveçli futbolcunun Leipzig'e "Bir kulübe ait olup, orada oynamak istiyorum. Beşiktaş'a gitmeme kolaylık sağlayın" dediği öğrenildi.

Spor 10-06-2022 14:11

Son dakika: Alexander Sörloth düğümü çözülüyor! 8 milyon euro'ya transfer bitmek üzere...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de 2021/22 sezonunun sona ermesiyle birlikte birçok transfer haberi gündeme gelmeye başladı. Yeni sezona şampiyonluk hedefiyle girmek isteyen Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın hedefinde yer alan Norveçli golcü Alexander Sörloth'ta ise düğüm çözüldü. Geçtiğimiz sezonu La Liga ekiplerinden Real Sociedad'da kiralık olarak geçiren ve bonservisi Leipzig'de bulunan Sörloth'un yeni adresi belli oldu...

Spor 07-06-2022 11:06

Sörloth transferi bitiyor! Fenerbahçe'nin ardından Beşiktaş vites arttırdı

Forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta, maliyet yüzünden kapanan Alexander Sörloth defteri sürpriz bir gelişme üzerine tekrar açıldı. 'Bonservisimi alın, sorun çıkartmam' diyen Norveçli golcüyle senelik 3 milyon Euro'ya anlaştı. Sıra 26 yaşındaki oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Leipzig'i ikna etmeye geldi. Aradaki fark 2 milyon Euro. Fenerbahçe'nin de ilgilendiği yıldız oyuncu artık Beşiktaş'a daha yakın. İşte detaylar...

Spor 05-06-2022 10:26

Fenerbahçe golcüsünü buldu! Ne Suarez ne Sörloth... Shakhtar Donetsk forması giyen Lassina Traore geliyor

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'de gözler forvet transferine çevrildi. Luis Suarez, Alexander Sörloth, Andrea Belotti gibi isimleri gündemine alan Fenerbahçe için bambaşka bir iddia ortaya atıldı. Takımın başına geçmesi beklenen Jorge Jesus'un onayı halinde Fenerbahçe'nin Shakhtar Donetsk forması giyen Lassina Traore'yi kadrosuna katacağı iddia edildi.

Spor 30-05-2022 13:00

Son dakika: Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Jorge Jesus, Luis Suarez ve Alexander Sörloth açıklaması!

Son dakika haberleri: Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı - lacivertli taraftarları heyecanlandıran açıklamalarda bulundu. Başkan Koç, taraftarların merak ettiği Alexander Sörloth ve Luis Suarez transferleriyle ilgili çok önemli ifadeler kullanırken, yeni sezonda teknik direktörlük koltuğunda kimin oturacağına dair ipuçlarını da verdi. İşte o ifadeler...

Spor 24-05-2022 08:28

Son dakika: Sörloth mu, Dzyuba mı derken Fenerbahçe bombayı patlatıyor! Lassina Traore ile anlaşma tamam...

Son dakika haberleri: Gelecek sezon hata yapmak istemeyen ve parolasını mutlak şampiyonluk olarak belirleyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları başladı. Sarı - lacivertlilerin gündemine Artem Dzyuba ve Alexander Sörloth gibi isimler gelse de yönetimin peşinde olduğu golcü ortaya çıktı. Fenerbahçe'nin Shakhtar Donetsk forması giyen Lassina Traore'yi kadrosuna katmak için harekete geçtiği öne sürüldü.

Spor 21-05-2022 16:39

Alexander Sörloth transferinde flaş gelişme! Beşiktaş ve Fenerbahçe...

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği Alexander Sörloth transferinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş'ın Norveçli yıldıza ve Leipzig'e yaptığı transfer teklifinin detayları belli oldu. Fenerbahçe ve Real Sociedad'ın da istediği golcüye sürpriz bir talip daha çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...

Spor 12-05-2022 14:22

Son dakika: Alexander Sörloth'a Fenerbahçe forması giydirdiler! Beşiktaşlılar sinirden çıldıracak...

Son dakika haberleri: Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Alexander Sörloth konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Gelecek sezon için ciddi ciddi düşünülen ve 6 milyon euro gibi bir bedeli gözden çıkaran Beşiktaş'a şoke eden bir haber geldi. Fenerbahçe'nin de Sörloth transferinde devreye girdiği öğrenilirken, tecrübeli oyuncunun menajeri ile Perşembe günü İstanbul'da görüşme gerçekleştirilecek. Bu haberden sonra taraftarlar, resim değiştirme programında Sörloth'a Fenerbahçe forması giydirdi

Spor 10-05-2022 21:28

Tarihi Sörloth operasyonu! Herkes Beşiktaş derken Fenerbahçe araya girdi...

Beşiktaş'ın anlaşmak üzere olduğu Alexander Sörloth transferinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'nin de Norveçli golcüyü kadrosuna katmak için girişimlere başladığı öğrenildi. Türkiye'ye gelmeye sıcak bakan Alexander Sörloth'un tercihini hangi takımdan yana kullanacağı merak konusu oldu.

Spor 07-05-2022 08:04

Alexander Sörloth, rotasını Türkiye'ye çevirdi! Beşiktaş ikna etti...

Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz transferi için Torino'yu, istedikleri bedel olan 6 milyon Euro'ya ikna ederse genç sol bekten gelen paranın büyük bölümünü Alexander Sörloth transferini finanse etmek için kullanacak.

Spor 05-05-2022 15:32

Son dakika: Fenerbahçe ve Trabzonspor'un peşinde olduğu Sörloth'un menajeri, Beşiktaş için İstanbul'a geliyor!

Son dakika haberleri: Beşiktaş, bu sezon Spor Toto Süper Lig, Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratmıştı. Yeni sezona mutlak şampiyonluk hedefiyle girmek isteyen siyah - beyazlılar, öncelik olarak gol problemini çözmek istiyor. Alexander Sörloth, Beşiktaş'ın gündemini uzun süredir meşgul ediyordu. Siyah - beyazlılar, oyuncunun menajerini İstanbul'a çağırdı.

Spor 01-05-2022 15:38

Alexander Sörloth transferinde son durum! Beşiktaş'a imzayı atıyor...

Alexander Sörloth transferinde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Trabzonspor'da başarılı performansıyla göz dolduran yıldız isim, Türkiye'ye geri dönüyor. Siyah-Beyazlılar, Sörloth transferi için Leipzig'i ikna etmek üzere. İspanyol basını söz konusu gelişmeleri 'Beşiktaş, Real Sociedad'ı Sörloth'suz bırakacak' başlığıyla duyurması dikkat çekti.

Spor 24-04-2022 10:58

Son dakika: Beşiktaş'tan sürpriz transfer! Galatasaray'dan geliyor...

Son dakika haberleri: Bu sezon tüm kulvarlarda beklentilerin altında kalan ve gelecek sezonda taraftarlarını mutlu etmek için çalışmalarına başlayan Beşiktaş'ta yönetim, gol yollarındaki problemi çözmek için harekete geçti. Siyah - beyazlılar, ezeli rakip Galatasaray'da oynayan Halil Dervişoğlu'nun transferi için düğmeye bastı.

Spor 23-04-2022 16:33

Son dakika: Sörloth Beşiktaş'a gelecek mi? İlk kez konuştu...

Son dakika haberleri: Beşiktaş'ın yeni sezondaki hedefi Alexander Sörloth ilk kez konuştu. Siyah-beyazlı taraftarların transfer nöbetine başladığı Norveçli oyuncu İspanyol basınına flaş açıklamalarda bulundu. Trabzonspor'da oynadığı dönemde gol kralı olan ve Türkiye'de iz bırakan Alexander Sörloth, Real Sociedad kariyerinde mutlu değil. İstenilen performansı bir türlü sergileyemeyen golcü oyuncu kurtuluş yolu arıyor. İşte detaylar...

Spor 14-04-2022 15:32

Son dakika: Beşiktaş resmen açıkladı! Transfer ve ayrılık...

Son dakika haberleri: Yeni hocası Valerien Ismael ile birlikte oyun olarak başka bir profil çizen Beşiktaş'ta transfer çalışmalarına da başlandı. Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, basın toplantısında yapılacak olan transferleri ve gerçekleşecek ayrılıkları açıkladı. Kazancı'nın Sörloth, Talisca ve sözleşmesi biten oyuncularla ilgili sözleri haberimizde...

Spor 12-04-2022 16:13

Son dakika: Beşiktaş'ta ayrılacak futbolcular RESMEN açıklandı!

Son dakika haberleri: Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u 4-1'le geçmiş ve ortaya konan oyun, siyah - beyazlı taraftarlar tarafından beğenilmişti. Yeni teknik direktör Valerien Ismael'in göreve getirilişinde büyük pay oynayan sportif direktör Ceyhun Kazancı, transfer için flaş itiraflarda bulundu.

Spor 11-04-2022 12:55

Norveç, Ermenistan'a gol yağdırdı!

Hazırlık maçında Norveç, Ermenistan'ı 9-0 yendi. Kuzey ekibinde Haaland ve Sörloth ikişer, King hat-trick yaptı.

Spor 29-03-2022 23:44

Beşiktaş'tan Alexander Sörloth açıklaması

Beşiktaş, bir süredir transfer için adı konuşulan isimlerin başında gelen Alexander Sörloth ile ilgili resmi açıklama yaptı.

Spor 02-03-2022 11:00

Cornelius'u durduruna aşk olsun! Sörloth'u bile geride bıraktı

Trabzonspor'da taraftarların gönlünde taht kuran Cornelius attığı gollerle zirveye çıkmaya devam ediyor. Daha önce Bordo-Mavili taraftarların çok sevdiği Alexander Sörloth'un istatistiğini geçen Cornelius sosyal medyada gündem oldu.

Spor 07-01-2022 21:44

Sörloth kıymete bindi! Trabzonspor'dan Galatasaray'a olay cevap...

Galatasaray Sörloth'u devre arasında kadrosuna katmak için bir görüşme gerçekleştirdi. Sörtloh'un Türkiye'ye transfer olması durumunda 1. önceliğin Trabzonspor'da bulunması Cimbom'un elini kolunu bağladı. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile görüşen Burak Elmas ret cevabı aldı. Yusuf Yazıcı transferi konusunda Galatasaray'a kızgın olan Ağaoğlu'ndan bu transfere şimdilik izin çıkmadı.

Spor 05-01-2022 18:35

Sörloth İspanya'da golle tanıştı

İspanya La Liga'da Atletico Madrid, sahasında ağırladığı Real Sociedad ile 2-2 berabere kaldı. Atletico Madrid-Real Sociedad maçının tüm detayları...

Spor 25-10-2021 09:39

Bakasetas Sörloth'u solladı

Lider Trabzonspor adına ilk 9 haftada 7 gol atarak Süper Lig'in en skorer oyuncusu konumuna yükselen Yunan oyuncu Anastasios Bakasetas, 2019-2020 sezonunda rakip fileleri 24 kez havalandırarak gol kralı olan Norveçli Alexander Sörloth'un aynı dönemdeki performansını geride bırakmayı başardı.

Spor 19-10-2021 11:12

İspanya'da Alexander Sörloth resitali

İspanya LaLiga'nın 5. hafta mücadelesinde Real Sociedad, sahasında ağırladığı Sevilla ile 0-0 berabere kalırken Sociedad'ın teknik direktörü Imanol Alguacil, maç sonunda övgüyle bahsettiği eski Trabzonsporlu Alexander Sörloth'un performansını 'resital' olarak tanımladı.

Spor 20-09-2021 23:06

Alexander Sörloth'un yeni takımı belli oldu

Real Sociedad, Leipzig'den Alexander Sörloth'u 1 yıllığına kiraladığını açıkladı.

Spor 25-08-2021 20:53

Sörloth, Real Sociedad'a imza atmak için geldi!

Alexander Sörloth, Real Sociedad'a imza atmak için San Sebastian'a geldi.

Spor 24-08-2021 20:11

Alexander Sörloth, Real Sociedad'a kiralandı

Alexander Sörloth'un yeni takımı İspanya La Liga ekiplerinden Real Sociedad oldu. RB Leipzig, Norveçli golcüyü İspanyol ekibine kiraladı.

Spor 23-08-2021 21:33

Fenerbahçe'den Sörloth açıklaması

Fenerbahçe, Alexander Sörloth transferi için herhangi bir anlaşmanın söz konusu olmadığını açıkladı.

Spor 21-08-2021 21:38

Fenerbahçe, Sörloth transferini bitiriyor! Leipzig'le anlaşma sağladı

Forvet arayışlarını sürdüren Süper Lig ekibi Fenerbahçe, Norveçli golcü Alexander Sörloth'un transferi için RB Leipzig'le anlaşma sağladı.

Spor 21-08-2021 20:10

Sörloth transferinde sıcak gelişme! Fenerbahçe, Leipzig ile prensipte anlaştı

Sarı-Lacivertliler, Alman kulübü Leipzig ile Norveçli golcü Sörloth için prensipte el sıkıştı. Kulüpler arası yapılan görüşme oldukça olumlu bir havada geçti. Ancak oyuncu tarafında bir pürüz var. Sörloth ve temsilcileri, Türkiye'ye sıcak bakmıyor. F.Bahçe, şimdi Sörloth'u ikna turlarında.

Spor 17-08-2021 20:36

Sörloth Leipzig'in Mainz maçı kadrosona alınmadı! Yeni takımı...

Trabzonspor'dan Almanya Bundesliga ekibi RB Leipzig'e transfer olan Norveçli golcü Alexander Sörloth, takımının Mainz maçı kadrosunda yer almadı. Alexander Sörloth'un, transferi nedeniyle takımda olmadığı ve Marsilya'ya imza atacağı aktarıldı.

Spor 15-08-2021 18:57

Altan Tanrıkulu: Fenerbahçe, forvet transferini bitirdi

Duayen yorumcu Altan Tanrıkulu, Fenerbahçe'nin santrfor transferini bitirdiğini ifade etti. Tanrıkulu, "Santrfor transferinin bittiğini söylüyorum. Ya Sörloth ya da Muriqi'den biri Fenerbahçe'ye gelecek. İkisi de yüzde 50 yüzde 50 diyebilirim" dedi.

Spor 14-08-2021 16:16

Sörloth bombası! Canlı yayında açıkladı

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, sürpriz bir hamle yaparak Trabzonspor'un eski golcüsü Alexander Sörloth'a yöneldi. A Spor yorumcusu Zeki Uzundurukan konuyla ilgili, "Başkan Burak Elmas, oyuncunun şartlarını sordu" ifadelerini kullandı.

Spor 13-08-2021 18:06

Sörloth adım adım Türkiye'ye geliyor!

Mainz teknik direktörü Bo Svensson, Alexander Sörloth'un maaşını karşılayamayacaklarını söyledi. Bu açıklamanın ardından Fenerbahçe gaza bastı.

Spor 27-07-2021 08:13