Dolar Doviz Kuru Haberleri

Fatih Erbakan'dan çok konuşulacak 'dolar' iddiası: İslam dinarına geçilecek!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan dikkat çeken açıklamalar geldi. Ekonomide yeni fetihler gerçekleştireceklerini belirten Erbakan, Amerikan dolarının ortadan kaldırılacağını ve İslam dinarına geçileceğini iddia etti.

Finans 2024-05-29 08:54:39

Bankalar ‘sistemden çıkacak’ diyerek açıkladı: Türk Lirası ve dolar için dikkat çeken sözler: ‘Çok ciddi noktada…’

Kur Korumalı Mevduat'ta gerileme devam ederken Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Alpaslan Çakar, flaş açıklamalarda bulundu. Çakar, "KKM'nin yavaş yavaş sistemden azalarak çıkacağını görüyoruz" diyerek, 'TL'den KKM'ye dönen mevduat bitti diyebiliriz" ifadelerini kullandı.

Finans 2024-05-29 08:49:33

Bayram öncesi piyasalar hazırlık yapıyor! Altın fiyatları düşerken yeni tahmin geldi: Cuma gününe dikkat, fiyatları etkileyecek

Altın fiyatları rekor seviyelerden geri gelmesinin ardından yükseliş için yol arasa da bir ileri bir geri hareketlerine devam ediyor. Ons altındaki düşüş gram altın fiyatı üzerinde de etkili olurken uzmanlardan ‘Altın düşer mi yükselir mi?’ sorusuna yanıt geldi. Cuma gününe dikkat çeken uzmanlar altın tahminini 100 dolar artırdı. İslam Memiş ise, “İnsanlar döviz ve altını bozdurarak TL'ye yöneliyor” diyerek Kurban Bayramı öncesi yatırımcıya uyarıda bulundu.

Finans 2024-05-29 07:50:25

Hem ıslak hem kuru kullanım! Çok satan Philips 10'u 1 Arada Erkek Bakım Seti indirime girdi

Saç, sakal tıraşı sizin için masraflı bir hal almaya başladıysa, bakım rutininize ev hijyeninde ve konforunda devam etmeye ne dersiniz? Bunun için öncelikle kaliteli bir tıraş makinesine ihtiyacınız var. Şöyle, kaliteli ve uzun ömürlü bir ürün arıyorsanız tam da olmanız gereken yerdesiniz. Philips 10'u 1 Arada Erkek Bakım Seti ile tanışma vakti! Bugüne özel indirimde olan cihazı sizin için inceledik, kullanıcıların yorumlarına da yer verdik. Gelin, detaylara geçelim.

Haber 2024-05-28 15:32:12

Tam bir buçuk milyon dolar! İstanbul'da suçüstü yakalandı, tüm para ele geçirildi

İstanbul mali polisi büyük bir operasyona imza attı. Irak'ta ürettikleri sahte dolarları Türkiye'ye getirerek burada piyasaya sürmeye çalışan şüpheli suçüstü yakalandı. Çalışmaların devamında 2 kişi daha yakalanırken, adliyeye sevk edilen 3 kişiden 2'si mahkemece tutuklandı. Operasyonda 1,5 milyon sahte dolar ele geçirildi. İşte detaylar...

Haber 28-05-24 13:10

28 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 28 Mayıs Salı dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 28 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 28 Mayıs Salı dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 28-05-24 09:20

Tatil sonrası piyasalarda pozitif hava: Dolar peş peşe 3 gündür düşüyor

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankasının (Fed) bu yıl faiz indirimine başlayacağına yönelik iyimserliğin korunmasıyla pozitif bir seyir izlerken, Dolar ise gelişmiş ülke para birimlerine karşı düşüşünü üçüncü gününe taşıdı.

Finans 28-05-24 08:55

27 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 27 Mayıs Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 27 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 27 Mayıs Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 27-05-24 09:20

Hisse, altın, dolar… Piyasalarda mutlaka bilmeniz gerekenler! Haftanın gündemi büyüme verileri

Ekonomi ve finans takviminde yoğun bir haftaya giriliyor. Küresel piyasalarda gözler bu hafta ABD'de açıklanacak büyüme verisine çevrildi. Yurt içinde de Türkiye’nin büyüme verileri bekleniyor. Tüm bunların yanında piyasalarda altın, dolar, borsa üzerinde etkili olacak veriler de açıklanacak. İşte herkesi ilgilendiren haftanın ekonomi ve finans olayları ile geçtiğimiz hafta piyasalarda yaşanan gelişmeler…

Finans 27-05-24 07:09

Narenciye sektöründe 'Irak' etkisi: Tarihinde ilk kez 1 milyar dolar barajını aştı

Türk narenciye sektörü, Irak pazarında yüzde 399’luk rekor ihracat artış hızı yakaladı ve Irak’ı yakına getirdi. Irak, 2024 yılının Ocak-Nisan döneminde 90,2 milyon dolarlık ihracatla Türkiye’nin en çok narenciye ürünleri ihraç ettiği ikinci ülke konumuna yükseldi.

Finans 26-05-24 11:45

Ne altın ne dolar... Zirvedeki yerlerini ona teslim ettiler! İşte bu haftanın kazandıranları

Altın, dolar, borsa, Euro, hangisi kazandırdı? Yatırımcıların bu hafta yüzünü güldüren borsa. En çok prim yapan hisse belli oldu.

Finans 26-05-24 10:37

Cem Yılmaz ne yapsa olmadı! Ahu Yağtu'ya ödeyeceği nafaka gündemdeyken isyan etti: 'Tabii ki oğlumu tek başıma yaptım...'

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile eski eşi Ahu Yağtu arasındaki nafaka davasında karar çıktı. Oğlu Kemal'in annesi Yağtu'ya 10 bin dolar nafaka ödemeye devam edecek olan Cem Yılmaz kararın ardından yaptığı paylaşımla dikkat çekti...

Magazin 25-05-24 11:46

Cem Yılmaz itiraz etmişti! Mahkemeden nafaka kararı

Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu arasında yaşanan 'nafaka' polemiği gündemden düşmüyor. Cem Yılmaz, 10 bin dolar olarak ödediği nafakaya itiraz etmişti. Konuyla ilgili yaşanan gelişmede mahkeme Yılmaz'ın itirazını reddedip nafakayı 10 bin dolar olarak ödemesine karar verdi.

Kulis 24-05-24 18:42

'Dolar yükselir mi?' sorusuna Bakan Şimşek'ten net cevap: Bırakırsak düşer

Tasarruf tedbirleri ve ekonomideki gelişmelerle ilgili gözlerin çevrildiği Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek AK Parti MKYK'sında sunum yaptı. Üyelerin 'dolar yükselir mi?' sorusunu yönelttiği Bakan Şimşek'in toplantıda 'Bırakırsak düşer' dediği öğrenildi. Bakan Şimşek ayrıca dalgalanmaların olabileceğini ancak doların 40'a sıçramasını beklemediğini ifade etti.

Finans 24-05-24 10:28

Dünya Güzellerim ekranlara geri dönüyor... Yeni sezon için o ünlü isme teklif gitti! Tam 1 milyon dolar isteyince teklif başka isme gitti

Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan'ın yer aldığı Dünya Güzellerim programı yayınladığı dönemde çok konuşuluyordu. Bir süre YouTube'da yayınlanan program yeniden TV ekranlarına dönmeye hazırlanıyor. İddiaya göre kadro değişti. Çekimleri Haziran'da başlayacak olan programın sunucusu ise Seray Sever olacağı öne sürüldü.

Magazin 24-05-24 09:30

24 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 24 Mayıs Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 24 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 24 Mayıs Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 24-05-24 09:20

Son dakika: AKARYAKITA İNDİRİM geliyor! Petrol fiyatları geriledi, benzinde tabela değişiyor! (24 Mayıs 2024 güncel benzin-motorin fiyatları)

Son dakika haberleri… Araç sahipleri dikkat! Petrol ve döviz fiyatlarındaki dalgalanma sonrası sürücüler 'Benzin ve motorinde indirim var mı?' sorusunun yanıtı ararken akaryakıtta tabela değişiyor. Brent ham petrolün varil fiyatı yüzde 0.01 gerileyerek 81.35 dolar seviyesinde işlem gördü. Benzine indirim geliyor. (24 Mayıs 2024 Cuma günü güncel benzin - motorin fiyatları)

Finans 24-05-24 08:58

TKBB'nin 23. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) Yönetim Kurulu Başkanı Onur Gök, İslami bankacılık sektörünün toplam büyüklüğünün 3,2 trilyon dolar seviyesinde olduğunu belirterek, "Türkiye'nin global İslami bankacılık piyasasından almış olduğu pay geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 48'lik bir artış sergileyerek 63 milyar dolar seviyesine gelmiştir." dedi.

Finans 23-05-24 17:20

Merkez Bankası net rezervlerindeki artış 7 haftada 51 milyar doları aştı!

Merkez Bankası rezervleri yaklaşık 139,1 milyar dolar oldu. Merkez Bankası'nın altın rezervlerinde de artış kaydedildi. Son 1 yılda Merkez Bankası rezervlerinden kredi risk primine, uluslararası yatırımcıların tahvil talebinden Türkiye'nin kredi notuna kadar birçok alanda önemli iyileşmeler gözleniyor

Finans 23-05-24 15:08

Türk Eximbank sendikasyon kredisi! 728 milyon dolar kaynak sağlandı

Türk Eximbank, sürdürülebilirlik bağlantılı sendikasyon kredisi ile 728 milyon dolar tutarında kaynak sağladığını duyurdu. Bir önceki yılın aynı dönemine göre 190 baz puan maliyet düşüşüyle sağlanan sendikasyon kredisine uluslararası piyasalardan yoğun talep geldi. Bankadan yapılan açıklamaya göre işleme 14’ü yeni olmak üzere Avrupa, Amerika, Uzak Doğu ve Körfez bölgelerinden 34 önde gelen finansal kuruluş katıldı.

Finans 23-05-24 10:04

23 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 23 Mayıs Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 23 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 23 Mayıs Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 23-05-24 09:20

Piyasaların gözü bugün saat 14.00'te! Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak! 'Karar metnindeki detaylar önemli olacak'

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın Mayıs ayı faiz kararı bugün belli oluyor. Altın, dolar, borsa... Hepsi Merkez Bankası'nın açıklayacağı politika faizi kararına odaklandı. Geçtiğimiz ay politika faizini yüzde 50'de sabit bırakan Merkez Bankası'ndan bugün sürpriz bir oran gelir mi? Ek adımlar atılacak mı?

Finans 23-05-24 08:03

Kremlin'den AB kararına tepki: 'Uluslararası finans kurallarına aykırı'

Kremlin'den AB ülkelerinin, dondurulan Rus varlıklarından elde edilen gelirlerin Ukrayna'nın savunmasında kullanılması kararına tepki açıklaması geldi. Kremlin Sözcüsü Peskov, kararın uluslararası finans kurallarına aykırı olduğunu belirtti. Batılı ülkeler Rusya'ya ait yaklaşık 300 milyar dolar değerindeki varlığı dondurmuştu.

Finans 22-05-24 16:10

Piyasalar yarına odaklandı! Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak! Beklenti anketlerinin hepsi o oranda birleşti! 'Ek TL sterilizasyon araçları' detayı!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın Mayıs ayı faiz kararı yarın belli oluyor. Dolar, altın, borsa yatırımcılarının takip ettiği karar öncesi ekonomistlerin de beklentileri belli oldu. Geçtiğimiz ay politika faizini sabit bırakan Merkez Bankası bu ay sürpriz bir karara imza atacak mı? İşte beklentiler...

Finans 22-05-24 14:43

Yenihane, 3.6 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım alacak!

Gayrimenkul uzmanlarını doğru müşterilerle ve müşterileri de uzman emlakçılarla buluşturan yenilikçi emlak platformu Yenihane, Mayıs 2024 tarihinde düzenlenen ve Sistem Global Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan son değerleme raporuna göre 3.6 milyon dolar değerinde olduğunu duyurdu.

Haber 22-05-24 14:41

Tüm Türkiye Sıla'yı konuşuyor! '12.8 milyon liralık bursla Harvard Üniversitesi'ni kazandı'

Sosyal medya 12. sınıf öğrencisi Sıla Nur Yorulmaz'ın başarısını konuşuyor. Sıla, Harvard Üniversitesi'nden yıllık 88 bin dolar tam burs kazandı. Sıla, kuantum kaos üzerine araştırma yaparak, insansız hava aracı tasarlayarak bilimsel çalışmalara katkı sağladı. Sıla ile ilgili paylaşım yapan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş "12.8 milyon liralık tam bursla Harvard Üniversitesi Fizik Bölümü’nü kazanan Sıla, Harvard Üniversitesi’ni akademik bursla kazanan Türkiye'deki 6 öğrenciden biri" dedi.

Haber 22-05-24 11:57

500 liraya yaklaştı, talepte gram azalma yok! Metrelerce kuyruk oluştu: ‘Yapılan zam çok değil…’

Türk kahvesinin fiyatında sadece geçtiğimiz ay yüzde 15’in üzerinde fiyat artışı yaşandı. 100 gram Türk kahvesinin fiyatı 46’TL’yi buldu. Ancak Türk lezzetine olan talepte gerileme görülmedi. Eminönü'ndeki tarihi kuru kahvecinin önünde kuyruklar yine sokaktan taştı. Vatandaşlar ise yapılan zamlar için dikkat çeken bir yorum yaptı.

Finans 22-05-24 10:44

Sosyal medya bu adamı konuşuyor! 4600 telefon satın alıp kendisini izledi... 4 ayda 415 bin dolar kazandı

Çin'de canlı yayın izleyici sayısını arttırmak için 4600 telefon satın aldı ve kendi hesabını izlemeye başladı. Dört ayın sonunda yayıncı 3 milyon yuan (415.000 ABD Doları) kazandı. Çinli yayıncı dolandırıcılık gerekçesiyle hapse atıldı. Bu durum sosyal medyada Çin'in herhangi birini dolandırıcılık nedeniyle ilk kez cezalandırdığı anlamına geliyor.

Trend 22-05-24 10:04

22 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 22 Mayıs Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 22 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 22 Mayıs Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 22-05-24 09:20

Koç Grubu, Yapı Kredi Bankası'nı satıyor mu? Reuters iddia etti, açıklama geldi: 8,5 milyar dolara yüzde 61,2 hisse...

Reuters, Birleşik Arap Emirlikleri merkezli First Abu Dhabi Bank'ın, Yapı Kredi'deki Koç Holding hisselerini alma görüşmelerinin ileri aşamada olduğunu, işlem büyüklüğünün 8 milyar dolar seviyelerinde olabileceğini aktardı. Koç Holding'ten iddialara cevap ise gecikmedi. KAP üzerinden konuya ilişkin bilgilendirme yapıldı.

Finans 21-05-24 11:11

285,7 milyon dolar tutarında! Türk Eximbank'tan sendikasyon kredisi anlaşması

Türk Eximbank, Asya Altyapı Yatırım Bankası garantisi altında ING, Standard Chartered ve Société Générale ile sendikasyon kredisi imzaladı. Kredi ile yeşil dönüşüm projeleri desteklenecek.

Finans 21-05-24 09:59

Dolar/TL kuru için yeni tahmin! Dev banka yıl sonu için o seviyeyi işaret etti

Yerel seçimlerden bu yana döviz talebi tersine dönerken, Bank of America'dan dolar/TL kuruna ilişkin yeni bir tahmin geldi. Dev banka yıl sonunda dolar/TL'nin 38 TL seviyelerinde olabileceğini kaydetti.

Finans 21-05-24 09:31

21 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 21 Mayıs Salı dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 21 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 21 Mayıs Salı dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 21-05-24 09:20

Merkez Bankası rezevleri yükselişe geçmişti! Mehmet Şimşek’ten dolar/TL açıklaması: ‘20’lere kadar düşerdi ama…’

Merkez Bankası rezervleri artıyor, Türkiye’nin risk primi düşmeye devam ediyor. Dolar/TL kuru ise yerinde sayıyor. Peki dolarda seçim öncesi beklenen yükseliş neden yaşanmadı? Dolar/TL fiyatı için Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ‘Biz piyasadan döviz almasak lira belki 20’li rakamlara kadar düşerdi’ ifadelerini kullanırken, son 1,5 ayı işaret etti. İşte detaylar…

Finans 20-05-24 15:09

Ne telefon çalıyor ne ofise müşteri geliyor! Konut satışları dibe vurdu: Emlakçılardan '400 bin dolar' çağrısı

Ev fiyatlarında son dönemde artış olmamasına rağmen konut satışlarında yaşanan düşüş sektörde panik havasına yol açtı. Emlak sektörü temsilcileri, "Ne telefonumuz çalıyor ne ofisimize müşteri giriyor" diyerek duruma isyan ederken hükümete, yabancıya konut satış şartlarında bir düzenleme yapılması çağrısında bulundular. “Önümüzdeki günlerde çok daha kötü ve çok daha içinden çıkılamayacak duruma düşürebilir” dediler.

Finans 20-05-24 11:54

20 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 20 Mayıs Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 20 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 20 Mayıs Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 20-05-24 09:20

Pastırmalı kuru fasulye tarifi: Pastırmalı kuru fasulye nasıl yapılır?

Türk mutfağının geleneksel hâle gelmiş ve dünya çapında ün kazanmış yemeklerinden biri de pastırmalı kuru fasulyedir. Pastırmalı kuru fasulye yapmak ve öğünlerinizde ya da yemek davetlerinizde sunmak isterseniz işte tarifimiz!

Yemek 18-05-24 15:24

Arap şeyhi El Ethem, Rus Polina ve Türk Osman... İstanbul'da taksi sorunu yaşayanlara 'püf noktası' olarak paylaştı! 'Gözleri dolar işareti...'

İstanbul'da vatandaşların taksi bulamama sorunu devam ediyor. Pek çok kişi, bu sorunla ilgili şikayetlerini sık sık dile getirirken bazılarıysa artık ilginç yöntemler denemeye başladı. Sosyal medyada "Püf noktasını gösteriyorum. Artık taksi beklemeyeceksiniz" diyerek video paylaşan Buse Özübek'in yöntemi gündem olurken kullanıcı adını Arap şeyhi El Ethem olarak değiştirince çağırdıkları taksinin hızla gelmesi dikkat çekmişti. Aynı yöntem bu kez Rus Polina ve Türk Osman isimleriyle de denendi...

Manşet 18-05-24 11:34

Mehmet Şimşek, 'tarihi bir toplantı' dedi, detayları duyurdu: Türk Yatırım Fonu geliyor: O ülke şimdiden sıraya girdi

Hazine Bakanı Mehmet Şimşek, Türk Yatırım Fonu'nun 500 milyon dolar kayıtlı sermaye ile kurulacağını duyurdu. Bakan Şimşek, yaptığı açıklamada fonun hem kamu hem de özel sektör yatırımlarının ivmelenmesine katkı sağlayacağını belirtti. Ayrıca Türkiye ekonomisinin güçlenmesine ve sürdürülebilir büyümesine destek olmayı hedeflediği vurgulandı. Şimşek, "Macaristan'ın Türk Yatırım Fonu'na üye olma isteğini memnuniyetle karşılıyoruz" dedi.

Finans 18-05-24 11:33

Üstsüz hizmetçi olarak kazancını açıkladı! Sosyal medyayı şoke etti... Sadece 2 saatte kazandığı para dudak uçuklattı

TikTok'ta bir kadın bir gün boyunca üstsüz hizmetçi olarak çalıştığını ve 2 saatlik çalışma boyunca elde ettiği kazancı açıklayınca sosyal medyanın ilgisini çekmeyi başardı. Genç kadın sadece iki saatlik temizlik karşılığında 1.600 dolar (yaklaşık 51 bin 528 TL) kazandığını açıkladı.

Trend 18-05-24 10:57

BIST 100 endeksi yüz güldürdü! Borsa yatırımcısının haftalık kazancı yüzde 4,16

Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri haftalık bazda ortalama yüzde 4,16, dolar/TL yüzde 0,04, euro/TL yüzde 0,76, altının gram fiyatı yüzde 1,76 değer kazandı.

Finans 18-05-24 09:07

Doğum günü hediyesi dolar banknotlarından oluşan devasa buket oldu! Sosyal medyadan paylaşınca tepki yağdı... Bu görgüsüzlük

Twitch yıldızı Pokimane, doğum günü hediyesi olarak aldığı dolar banknotlarından oluşan devasa bir buketi TikTok'ta sergilediği için tepkiyle karşılaştı. Doğum günü hediyesine gelen eleştirilere sinirlenen Pokimane yorumlara sert cevap verdi.

Trend 17-05-24 11:47

ÖZEL | Emeklisi ve memuru dikkat! Merkez Bankası anketi hesapları değiştirdi! Zamda ve en düşük aylıklarda tablo ortaya çıktı! İşte en düşük emekli maaşı ve memur maaşında yeni rakam

Son dakika haberi: Merkez Bankası Mayıs Ayı Piyasa Katılımcıları Anketi'ni açıkladı. Piyasanın yıl sonu enflasyon ve dolar beklentisi gerilerken temmuz ayı maaşlarında da hesaplar değişti. SSK, Bağkur, memur emeklileri ve memurların zam oranlarında yeni tablo ortaya çıktı. Yeni zam oranı ve en düşük emekli, memur maaşını sizin için hesapladık. İşte ayrıntılar...

Finans 17-05-24 11:06

SON DAKİKA: Merkez Bankası yayımladı! İşte yıl sonu enflasyon ve dolar tahmini

Son dakika haberi... Merkez Bankası, piyasanın dolar, faiz, enflasyon ve büyüme beklentilerini içeren mayıs ayı anketini yayımladı. Katılımcıların yıl sonu dolar kuru beklentisi 38,78 TL oldu. Enflasyon beklentisi ise yüzde 43,64. Piyasanın yıl sonu enflasyon ve dolar kuru beklentisinde gerileme kaydedildi.

Finans 17-05-24 10:04

17 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 17 Mayıs Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 17 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 17 Mayıs Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 17-05-24 09:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Kobakhidze ile ortak basın toplantısı düzenledi! İki ülke arasındaki ticaret hacmi hedefimiz 5 milyar dolar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Irakli Kobakhidze ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan "Geçtiğimiz yıl ikili ticaret hacminde 3 milyar dolara ulaştık. Görüşmemizde iki ülke arasındaki ticaret hacmi hedefimizin 5 milyar dolar olması üzerinde durduk. Orta Koridor'un bel kemiği Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu'nun yeniden tam kapasiteyle faaliyete geçmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber 16-05-24 18:22

Merkez Bankası döviz rezervleri 7,55 milyar dolar arttı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri üst üste iki haftalık düşüşün ardından, geçen haftayı artışla tamamladı.

Finans 16-05-24 14:51

Doları olanı üzecek tahmin! 'O rakamın altı konuşuluyor' dedi: Borsa İstanbul için 'iskonto' yorumu

Dolar/TL sınırlı yükselişini sürdürürken, BIST 100 endeksi ise 10 bin puanın üzerinde tutunma çabalarına devam ediyor. Peki, dolar düşecek mi? Borsa daha da yükselir mi? Bu iki soru yatırımcıların en çok merak ettiği konular arasındaki yerini korurken Para Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı’dan yanıt geldi. Uzman isim dolar kurunda 30 liranın altının konuşulmaya başladığını ifade ederek borsaya ilişkin görüşlerini de paylaştı.

Finans 16-05-24 14:06

Merkez Bankası verileri paylaştı! İşte özel sektörün kredi borcu

Merkez Bankası'nın paylaştığı verilere göre, özel sektörün yurt dışından sağladığı krediler dolayısıyla toplam borcu, Mart 2024 itibarıyla 2023 yıl sonuna göre 1,7 milyar dolar artarak 165,7 milyar dolar oldu.

Finans 16-05-24 10:53