Duvar Kağıdı Haberleri

Renkli veya sade tasarımlar! İşte duvarlarınıza zarar vermeden odanızın havasını değiştirecek duvar kâğıtları

Duvar kâğıtları, yaşam alanında yenilik arayışında olanların ilk tercihleri arasında yer alıyor. Renk ve desen açısından geniş bir yelpazeye sahip olması sebebiyle boya ve badanadan daha cazip görülüyor. Siz de çok fazla zaman harcamadan ve etrafı kirletmeden duvarlarınızda değişiklik yapmak istiyorsanız şık ve farklı duvar kâğıtlarından size hitap edeni tercih ederek evinizde eşsiz bir görüntüye ulaşabilirsiniz. Hazırsanız başlıyoruz!

Haber 30-08-2023 17:23

Müze Gazhane'deki duvar resmi olay oldu! İBB, gelen tepkiler sonrası resmi kaldırırken, küfürlü paylaşım dikkat çekti

İstanbul'daki Müze Gazhane'de duvara resmedilen görsel olay yarattı. Gelen tepkiler sonrası söz konusu görseller kaldırılırken açıklamalar peş peşe geldi. Sosyal medyada yapılan küfürlü bir yorumu AK Parti İBB Meclis Üyesi Eyüp Dursun'un paylaşması polemiği daha da büyüttü.

Haber 16-05-2022 10:24

Duvar kağıdı ithalatında tarife kontenjanı açıldı

Duvar kağıdı ve benzeri duvar kaplamaları ithalatında belirlenen ülkeler ve gümrük bölgeleri menşeli olanlar için 1043 ton tarife kontenjanı açıldı.

Finans 30-07-2021 10:00

İç mimaride giriş ve antreler nasıl düzenlenir?

Evimiz kişiliğimizin yansımasıdır, eşya seçimimiz, dekorasyon tercihlerimiz hatta duvardaki renkler bile misafirlerimize bizim kişiliğimiz hakkında ipuçları verir. Özellikle eve girildiğinde misafirleri karşılayan antre bölümü ilk izlenim için çok önemlidir.

Kadin 21-05-2021 09:59

Duvar Kağıdı

Duvar Kagidi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Duvar Kagidi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.