Elsa Haberleri

Victoria's Secret meleği Elsa Hosk tülden bluzunun içine hiçbir şey giymedi! Cesur seçimi olay oldu

İsveçli Victoria’s Secret meleği Elsa Hosk iddialı ve cesur seçimleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü model bu defa defile izlemeye gittiği anları paylaştı. Geceye özel olarak hazırlanan Elsa Hosk tülden bluzunun içine hiçbir şey giymedi. Ünlü ismin pozları sosyal medyayı salladı.

Magazin 2024-02-28 14:46:14

Victoria's Secret meleği Elsa Hosk külot modasına uydu! Cesur pozlarını peş peşe paylaştı

Ünlü Victoria’s Secret modeli Elsa Hosk cesur ve iddialı pozlarına bir yenisini daha ekledi. Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü model bu defa külot modasına uydu. Cesur pozlarını peş peşe paylaşan ünlü modelin son pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 2024-02-03 10:17:33

Elsa Hosk ayna karşısında eşofmanını indirip poz verdi! Bir bakan bir daha baktı

İddialı ve cesur paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren dünyaca ünlü Victoria's Secret modeli Elsa Hosk bu defa ayna karşısındaki son pozuyla gündem oldu. Gri eşofmanıyla ayna karşısına geçen ünlü isim eşofmanını indirip poz verdi.

Magazin 2024-01-16 16:02:40

Victoria’s Secret meleği Elsa Hosk derin göğüs dekoltesiyle büyüledi! Ceketinin önünü açarak koltuğa uzandı

Dünyaca ünlü Victoria's Secret modeli Elsa Hosk sosyal medyadaki paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü model bu defa son pozlarıyla takipçilerinden tam not aldı. Etek ceket kombiniyle pozlar veren Elsa Hosk derin göğüs dekoltesiyle adeta büyüledi.

Magazin 2024-01-11 17:48:29

Elsa Hosk sütyensiz tarzıyla dikkat çekti! İddialı pozlarına beğeni yağdı

İsveçli ünlü Victoria’s Secret modeli Elsa Hosk her paylaşımıyla olay oluyor. İddialı ve cesur tarzıyla sık sık gündeme gelen ünlü model sütyensiz tercihleriyle de çok konuşuluyor. Ünlü model son pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 11-12-23 17:31

Vücudunu saran beyaz şeffaf tulumun içine hiçbir şey gitmedi! Elsa Hosk sosyal medyayı salladı

İsveçli ünlü Victoria’s Secret modeli Elsa Hosk tarzıyla sık sık adından söz ettiriyor. İddialı ve cesur tarzıyla sık sık gündeme gelen ünlü model vücudunu saran beyaz şeffaf tulumun içine hiçbir şey gitmeyince sosyal medyayı salladı.

Magazin 01-09-23 13:45

Elsa Hosk bikini üstünü çıkarıp, havuza girdi! Yorum yağdı

Ünlü Victoria’s Secret modeli Elsa Hosk sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla adından sıkça söz ettiriyor. Her paylaşımı olay olan ünlü model bu defa bikini üstünü çıkarıp havuza girdi. İsveçli modelin gönderisi beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 11-07-23 11:30

Elsa Hosk bikinili pozlarıyla büyüledi! Dekoltesinin her detayını paylaştı

İsveçli ünlü Victoria’s Secret modeli Elsa Hosk sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla sık sık adından söz ettiriyor. Her paylaşımıyla olay ünlü model bu defa bikinili pozlarıyla adeta nefes kesti. Dekoltesinin her detayını takipçileri ile paylaşan ünlü modelin son gönderisi beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 04-07-23 17:10

Baştan aşağı transparan! Elsa Hosk derin dekoltesiyle nefes kesti

İsveçli ünlü Victoria’s Secret modeli Elsa Hosk her paylaşımıyla olay oluyor. İddialı ve cesur tarzıyla sık sık gündeme gelen ünlü model sütyensiz tercihleriyle çok konuşuluyor. Ünlü model bu defa tamamen transparan bir elbise giydi ve içine hiçbir şey giymeyi tercih etmedi.

Magazin 13-06-23 09:15

Elsa Hosk sütyensiz tarzıyla olay oldu! Göğüs ucunu gizlemedi

Ünlü Victoria’s Secret modeli Elsa Hosk sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla sık sık gündeme geliyor. Her paylaşımıyla büyük beğeni toplayan Elsa Hosk bu defa sütyensiz tarzıyla dikkat çekti. Beyaz mini bir elbise giyen ünlü isim göğüs ucunu da gizlemedi.

Magazin 06-06-23 15:15

Elsa Hosk derin göğüs dekoltesiyle nefes kesti! Peş peşe paylaştı

İsveçli dünyaca ünlü model Elsa Hosk sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla dikkat çekiyor. Her paylaşımı olay olan ünlü model bu defa derin göğüs dekoltesiyle çok beğenildi. Elsa Hosk dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 01-06-23 12:34

Elsa Hosk amfAR Gala'sına sütyensiz geldi! Şeffaf tarzı dikkat çekti

Cannes Film Festivali'ndeki bir galaya optik illüzyon yaratan korse elbiseyle dikkatleri üzerine çeken model Elsa Hosk amfAR Gala'sına da oldukça iddialı geldi. Model sütyen giymediği elbisesiyle tüm dikkatleri üstüne çekti.

Magazin 26-05-23 07:47

Elsa Hosk göğüs dekolteli poz verdi! Beğeni yağdı

İsveçli dünyaca ünlü model Elsa Hosk sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri. Cesur ve iddialı tarzıyla gündemden düşmeyen ünlü isim bu defa yine sınırlarını zorladı. Beyaz transparan bir elbise giyen ünlü model göğüs dekolteli pozlarıyla adeta mest etti.

Magazin 23-05-23 13:14

Elsa Hosk dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı! Sadece göğüs uçlarını kapattı

Ünlü Victoria’s Secret modeli Elsa Hosk cesur ve iddialı tarzı ile dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü model bu defa yine sınır tanımadı ve dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı. Transparan bir elbise giyen Elsa Hosk sadece göğüs uçlarını kapatarak poz verdi.

Magazin 10-05-23 09:48

Eski yetişkin film yıldızı Elsa Jean itirafıyla gündem yarattı! İdeal penis boyunu açıklayınca gündem yarattı

Eski yetişkin film yıldızı Elsa Jean yaptığı samimi bir itirafla gündeme gelmeyi başardı. Yetişkin film sektöründen emekli olduğunu açıkladıktan sonra sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan Jean, cinselliğin toplumsal bir tabu olarak algılanmasını reddederek ideal penis boyunu açıkladı.

Trend 04-05-23 09:36

Yıllarca müstehcen kariyerini saklamıştı! Amcası videosunu bulunca tüm aileye ifşa etti

Yetişkinlere özel olarak hazırlanan OnlyFans uygulaması üzerinden seksi fotoğraf ve videolarını satarak kısa sürede dikkatleri çekmeyi başaran Elsa Jean, müstehcen kariyerini yıllarca ailesinden sakladığını söyledi. Amcasının profilini bularak videosuna yorum yapmasıyla birlikte kariyerinin ifşa olduğunu itiraf eden Jean’ın itirafı çok konuşuldu.

Trend 27-04-23 11:28

Elsa Hosk doğumdan iki yıl sonra şeffaf sütyeniyle poz verdi

Ünlü Victoria’s Secret modeli Elsa Hosk, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaştığı fotoğrafıyla hayal gücüne çok az şey bıraktı.

Magazin 19-11-22 11:18

Elsa Hosk Oscar partisinde göz kamaştırdı! Bir de altını görün

Geçtiğimiz şubat ayında anne olan ünlü Victoria's Secret modeli Elsa Hosk, Oscar'ın ardından gerçekleşen Beverly Hills'deki after partiye kıyafetiyle damga vurdu.

Magazin 28-03-22 15:19

Elsa Hosk'un bebeğiyle çıplak pozlar vermesi tepki çekti! Eğer bunun porno olduğunu düşünüyorsanız...

Dünyaca ünlü model Elsa Hosk çırılçıplak fotoğrafını paylaşmasının ardından bazı kötü yorumlara maruz kaldı. Elsa Hosk minik bebeğiyle pozlarına gelen kötü yorumlara yanıt verdi.

Magazin 20-09-21 11:35

Beş ay önce doğum yapan Elsa Hosk’un son hali şoke etti

Beş ay önce doğum yapan süper model Elsa Hosk, Instagram hesabından siyah iç çamaşırıyla paylaşım yaptı. Modelin fit hali takipçilerini şaşırttı.

Magazin 05-08-21 13:55

Elsa Fırtınası Zayıflayarak Florida’ya Yağış Bıraktı

Karayipler’de etkili olduktan sonra ABD’nin Florida eyaletine ulaşan Elsa fırtınası zayıflayarak Körfez kıyıları boyunca yağmur bıraktı. Eyalette önemli bir hasar veya yaygın elektrik kesintileri yaşanmadı.

Haber 07-07-21 20:14

Beklenen Elsa Fırtınası Florida’da

Tropik Elsa fırtınasının yağışları ABD’nin güneydoğusundaki Florida eyaletine düşmeye başladı. Fırtına bölgede çöken 12 katlı bir binanın enkazında yürütülen arama-kurtarma çalışmasını tehdit ediyor

Haber 06-07-21 18:57
big

Florida Elsa Fırtınasına Hazırlanıyor

Tropik fırtına Elsa, Küba’nın güneyindeki Domuzlar Körfezi’ne varmak üzere. Fırtınanın Küba'nın ardından Florida'yı vurması bekleniyor. Florida Valisi Pazar günü eyalette acil durum ilan etti

Haber 05-07-21 19:04

Elsa, ABD'ye doğru gidiyor! Biden acil durum bildirgesini onayladı

Beyaz Saray, ABD Başkanı Joe Biden'ın Tropik Fırtına Elsa'nın vurması beklenen ABD'nin Florida eyaleti için acil durum bildirgesini onayladığını duyurdu. Küba, fırtınanın sele yol açması beklenen yerleşimlerdeki 180 bin kişiyi tahliye etmişti.

Haber 05-07-21 11:43

Elsa tropik fırtınası Küba sahillerine ulaştı

Elsa tropik fırtınası Küba sahillerine ulaştı

Yurthaber 05-07-21 11:27

Elsa Kasırgası Karayipler’de Etkili Olmaya Başladı

Elsa Kasırgası Karayipler’in doğusunda etkili olmaya başladı. Atlantik sezonunun ilk kasırgası olan Elsa sebebiyle bölgede okul, iş yerleri ve havaalanları kapalı. Kasırganın çöken binada arama kurtarma çalışmalarının hala sürdüğü Florida kıyılarına ulaşması bekleniyor

Haber 02-07-21 18:34

Elsa Hosk'ın emzirme fotoğrafı tartışma yarattı

Şubat ayında iş insanı sevgilisi Tom Daly'den ilk bebeğini kucağına alan İsveçli model Elsa Hosk, kızını emzirirken çekilen fotoğraflarına gelen eleştirilere cevap verdi. Hosk, bu durumdan rahatsız olan sosyal medya kullanıcılarına "Göğüsler, biz çocuklarımızı besleyelim diye var" diye seslendi.

Magazin 31-03-21 17:47

Elsa Hosk bebeğinin cinsiyetini açıkladı

Hamilelik heyecanını sosyal medya hesabından paylaşan dünyaca ünlü İsveçli model Elsa Hosk, bebeğinin cinsiyetini söyledi. Hosk, bebeğinin cinsiyetini Instagram'dan yaptığı paylaşımla duyurdu.

Magazin 05-10-20 17:19

Hamile olan Elsa Hosk çıplak pozlarıyla olay oldu

Victoria's Secret'ın dünyaca ünlü 'melek'lerinden Elsa Hosk, sır gibi sakladığı hamileliğini sosyal medya hesabından verdiği çıplak pozlarla duyurdu. Hosk, "Bir süredir karnımda bir melek saklıyorum" dedi.

Magazin 30-09-20 09:38

Elsa Hosk'un evini sergilemesinin sebebi ortaya çıktı

32 yaşındaki İsveçli model Elsa Hosk'un dairesinin kapılarını sosyal medya üzerinden takipçilerine açmasının sebebi ortaya çıktı. Hosk'un New York Soho'daki tarihi Cast Iron bölgesindeki evini 3,5 milyon dolara (yaklaşık 27 milyon TL) satışa çıkaracağı öğrenildi.

Magazin 24-09-20 16:54

Elsa Hosk sevgilisine seksi pozlar verdi! Beğeni yağdı

Victoria's Secret'ın Angel For Love & Lemons markası için iç çamaşırlarıyla poz veren Elsa Hosk'un fotoğrafları evinde, sevgilisi tarafından çekildi.

Magazin 12-06-20 14:47

Elsa Hosk: 10 yıl önce alkoliktim

İsveçli model Elsa Hosk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hayatının bir döneminde alkolik olduğunu itiraf etti.

Magazin 06-01-20 13:48

Lego Festivali ile dolu dolu eğlence

Disney’in dünyaca ünlü "Karlar Ülkesi" yapımının prensesleri Elsa ve Anna’nın maceralarından ilham alınarak hazırlanan, Disney Lego Frozen 2 Festivali, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin minik ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşattı.Kahramanmaraşlı çocuklara 10 gün boyunca unutamayacakları anılar yaşatan Disney Lego Frozen 2 Festivali’nin katılımcıları eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşadı.Minik ziyaretçiler kendileri için kurulmuş özel platformda, modern çağın en eski ama her zaman gözde olan oyuncağı LEGO’nun, Frozen 2 temalı rengarenk parçalarını kullanarak hayal dünyalarındaki ülkeleri ve karakterleri ortaya çıkardılar.Çocuklar, Disney Lego Frozen 2 oyuncaklarıyla hem eğlenerek el becerilerini geliştirdiler hem "Karlar Ülkesi" filminin en sevdikleri karakterlerini oluşturmanın mutluluğunu yaşadılar.

Yurthaber 23-12-19 11:19

Elsa Hosk'ın karın kasları olay yarattı

Ünlü top model Elsa Hosk, saatlerce ter dökerek elde ettiği karın kaslarını gözler önüne seren kıyafetiyle olay yarattı.

Magazin 04-12-19 11:46

Elsa Hosk göbek ve bacak dekoltesiyle beğeni topladı

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen, moda ve sürdürülebilirliğin buluştuğu Green Carpet Fashion Awards halısında model Elsa Hosk göbek ve bacak dekoltesiyle dikkat çekti.

Trend 24-09-19 14:05

Karlar Ülkesi II'den yeni fragman yayınlandı

Elsa, Anna, Kristoff, Olaf ve Sven ile birlikte tehlikeli ama olağanüstü bir yolculuğa çıkıyor!

Trend 24-09-19 10:51

Elsa Hosk galanın en dikkat çeken ismiydi!

76'ıncı Venedik Film Festivali'nin en renkli galalarından biri dün gece yapıldı. Marriage Story galasına ise model Elsa Hosk damga vurdu.

Magazin 30-08-19 11:38

Serinlemek için kanala giren Suriyeli öldü

ADANA'da, serinlemek için sulama kanalına giren Suriyeli Şadi Elsa (17) boğuldu.

Haber 17-08-19 22:34

Serinlemek için kanala giren Suriyeli öldü

ADANA'da, serinlemek için sulama kanalına giren Suriyeli Şadi Elsa (17) boğuldu.

Haber 17-08-19 14:58

Elsa Hosk sütyensiz pozuyla beğeni topladı

Victoria Secret meleği Elsa Hosk şu sıralar yazın tadını çıkarıyor. Tarzıyla dikkat çeken Hosk, yalnızca hırka giyerek verdiği pozlarla dikkat çekti.

Trend 23-07-19 11:38

Elsa Hosk uçaktan indi; otel odasından paylaştı

Güzel model Elsa Hosk Cannes Film Festivali için Fransa'ya geldi. Jet lag etkisindeki ünlü modelin bu Instagram paylaşımı olay oldu.

Magazin 22-05-19 11:25

Savaşçı'da Kılıç Timi'ne hain tuzak! Savaşçı 73. yeni bölüm fragmanı izle!

Savaşçı dizisinin 73. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Savaşçı'nın yeni bölümünde, Elsa sırtından vurduğu Haydar’ın kafasına da ateş etmek için nişan alırken, Yüzbaşı Kağan onu durdurmak için son hamlesini yapar. Teröristlerle çatışan Kılıç Timi’nin ise Kağan ve Haydar Yüzbaşı’larla irtibatı kesilir. Kutalmış Paşa ve Albay Kopuz operasyon için düğmeye basarken, gelişen beklenmedik olaylar Kılıç Timi’nin büyük şok yaşamasına sebep olacaktır. İşte Savaşçı 73. yeni bölüm fragmanı ve yaşanacaklar.

Magazin 04-05-19 00:24

Savaşçı'da Kılıç Timi hain tuzaktan nasıl kurtulacak? Savaşçı 65. yeni bölüm 2. fragmanı izle!

Fox TV'nin sevilen dizisi Savaşçı'nın 3 Mart Pazar akşamı ekrana gelecek olan 65. yeni bölümü nefesleri kesecek. Savaşçı 65. yeni bölüm 2. fragmanı da yayınlandı. Yeni bölümde Kopuz Albay ve Kılıç Timi kendilerine kurulan tuzaktan kurtulmak için savaşıyor. Elsa ve Melik ise Kılıç Timi'ne karşı Amerikalıları devreye sokuyor. İşte Savaşçı 65. yeni bölüm fragmanı ve yaşanacaklar.

Trend 02-03-19 03:02

Savaşçı'da Albay Kopuz ve Kılıç Timi'ne hain tuzak! Savaşçı dizisi 64. yeni bölüm 2. fragmanı izle!

Savaşçı dizisinin 64. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Savaşçı dizisi yeni bölümde Albay İbrahim Kopuz ve Kılıç Timi’ne hain bir tuzak kuruluyor. Elsa, Kılıç Timi'ni alt etmek için kirli bir oyuna daha imza atıyor. Kopuz Albay ve Kağan Yüzbaşı hiç ummadıkları bir suçlamayla karşı karşıya kalıyor. Kopuz Albay ve Kağan Yüzbaşı, kumar suçlamasıyla gözaltına alınıyor. İşte Savaşçı 64. yeni bölüm fragmanı ve yaşanacaklar.

Trend 23-02-19 00:00

Dünya barışı için Norveç’ten Gürcistan’a bisikletle yolculuk

Dünya barışına dikkat çekmek için Norveç’ten bisikletleriyle yola çıkan Norveç vatandaşı Hans ve İsveç vatandaşı Elsa, Tekirdağ durağında Süleymanpaşa Belediyesinin konuğu oldu.Zorlu hava şartları ve kısıtlı bütçeleriyle Gürcistan’a kadar sürdürecekleri bisiklet turunda Süleymanpaşa’yı durak olarak belirleyen Norveç vatandaşı Hans ve İsveç vatandaşı Elsa, kalacak yer sorununa karşı Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ile iletişime geçti.Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Dost Eli ekipleri derhal ikiliye ulaşarak Türk misafirperverliğiyle konaklama sorununu ortadan kaldırırken birlikte yenen yemeğin ardından ikiliye Süleymanpaşa’yı gezdirildi.Norveç’ten başlattıkları bisiklet turuyla ilgili konuşan Norveç vatandaşı Hans, amaçlarının dünya barışına dikkat çekmek olduğunu dile getirirken İsveç vatandaşı Elsa ise böyle bir karara Lüksemburg’da vardıklarını, zorlu hava şartlarında yola çıkmalarının da dünyada yaşanan savaşlar ve açlığa dikkat çekmek için olduğunu, hedeflerine ulaşabilirlerse barışın da savaşların üstesinden gelebileceğine dikkat çekeceklerini inandıklarını ifade etti.Süleymanpaşa’yı da gezme fırsatı buldukları için mutlu olduklarını dile getiren ikili, şehri "İnsanları oldukça sıcak ve modern bir şehir” şehir olarak tanımladı.Süleymanpaşa halkının sıcak yaklaşımlarını hiç unutmayacaklarErtesi gün sabah erken saatlerde tekrar yola koyulan Elsa ve Hans, gösterilen misafirperverlikten dolayı Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ekiplerine teşekkür ederken turlarının ardından tekrar Süleymanpaşa’ya gelmek istediklerini ve kendilerine gösterilen ilgi ve Süleymanpaşa halkının sıcak yaklaşımlarını hiç unutmayacaklarını vurguladı.

Haber 30-01-19 07:23

RBC / Lignos: Çin’den sermaye kaçışı yeniden başladı

Royal Bank of Canada'nın (RBC) Londra merkezinde Küresel Döviz Stratejileri Masası Şefi Elsa Lignos'a göre, "Çin'den sermaye kaçışı yeniden başladı." Lingos, Çin’in Hong Kong’tan yaptığı ithalattaki büyük artışın, "sermaye kaçışı"ndan kaynaklandığını ileri sürdü.

Finans 15-01-19 15:16

Ünlü çiftten şaşırtan açıklama: 'Sevişme sahnelerimizi birlikte izliyoruz'

Yakışıklı aktör Chris Hemsworth ve kendisi gibi oyuncu eşi Elsa Pataky, rol aldıkları sevişme sahnelerini daha sonra birlikte izlediklerini söyledi.

Trend 10-01-19 11:39

Victoria's Secret modeli Elsa Hosk'un sırrı: Pastırma

Dünyaca ünlü Victoria's Secret modeli Elsa Hosk formda kalma sırlarını anlattı. Hosk, iyi bir kahvaltı ve pastırmanın yanı sıra düzenli spordan vazgeçmediğini ifade etti.

Trend 02-01-19 10:41

Elsa Hosk’tan cesur fotoğraflar

Victoria's Secret güzellerinden Elsa Hosk, çıplak vücuduna sardığı dev yılanla objektif karşısına geçti.

Trend 18-12-18 09:13