Fezi Altun

Fezi Altun

Fezi Altun Haberleri

Erol Köse'den yıllar sonra gelen bomba 'Hande Yener - Demet Akalın' itirafı! Seni lanetliyorum

Erol Köse, konuk olduğu YouTube programında Seçkin Süngüç ve Fezi Altun'a Hande Yener ile ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu. Yıllar önce yaptığı kariyer hatası nedeniyle Hande Yener'den boşalan koltuğa Demet Akalın'ın oturduğunu ifade eden Erol Köse'nin yaptığı açıklama olay oldu. Ünlü prodüktörün açıklamaları Seçkin Süngüç ve Fezi Altun'u şaşırttı. İşte Erol Köse'nin 'Hande Yener' itirafı...

Magazin 16-08-2022 12:10

Sezgin Süngüç'ten Gülşen'i küplere bindirecek itiraf! Cinsiyetsiz ve androjen buldum

Gülşen'in sosyal medyada alay konusu olan fotoğrafına bir yorum da Sezgin Süngüç ve Fezi Altun'dan geldi. Bir derginin ödül törenine katılan ünlü isimlerin makyajlarını YouTube programında yorumlayan Sezgin Süngüç ve Fezi Altun, Gülşen'e yapılan makyajı beğenmediklerini açık bir yüreklilikle dile getirdi. Ünlü şarkıcıyı ve hayranlarını kızdıracak ifadeler kullanan Sezgin Süngüç, Gülşen'i cinsiyetsiz ve androjen bulduğunu belirten ifadeler kullanarak izleyenlerin ağzını açık bıraktı.

Magazin 12-06-2022 18:28

Fezi Altun'un 'Buna Alkan' göndermesi Meryem Can'ın ağzını açık bıraktı: Ben de memelerime soğuk su tutacağım!

Fezi Altun ve Seçkin Süngüç, YouTube programlarında ünlü YouTuber Meryem Can'ı konuk etti. Seçkin Süngüç Meryem Can'ın yüzünün sağ kısmına Fezi Altun ise sol kısmına K-pop makyajı yaptı. Ünlü makyör bir konu üzerine 13 yaşında izlediği bir programda Banu Alkan'a yöneltilen soruyu ve ünlü şarkıcının verdiği olay 'meme' yanıtını yanıtını hatırlayıp anlatınca kahkahalar havada uçuştu. Fezi Altun'un sözleri Seçkin Süngüç ve Meryem Can'ın ağzını açık bıraktı.

Magazin 05-06-2022 18:57

Fezi Altun