Genel Is Sendikasi Haberleri

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt! Platforma sırtında küfeyle geldi: 'Getir sandığı, küfeyi biz taşıyacağız'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, emekli maaşlarıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bunların sırtında maalesef küfe yok" sözlerine yanıt verdi. Konuşma yaptığı platforma küfeyle gelen Özel, "Taşıyamayanlar bırakacak, taşıyanlar gelecek. Getir sandığı, küfeyi biz taşıyacağız. Emeklileri biz ayağa kaldıracağız, söz veriyoruz" dedi.

Manşet 2024-07-26 20:30:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'belediye borçları' sözlerine Özel'den dikkat çeken yanıt! 'Çöp toplayamaz hale getirecekmiş! Kendi ellerimle toplarım'

Özgür Özel, partisinin Bursa İl Başkanlığını ziyareti sırasında yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarda bulunuyor. Özel, Erdoğan'ın belediye borçları ile ilgili sözüne yanıt verdi. Özel, "Çöp toplayamaz hale getirecekmiş. Genel başkan olarak kendi ellerimle toplarım, yine de namerde muhtaç etmem bu halkı." dedi.

Haber 2024-07-26 13:50:06

Vergi Düzenlemesi TBMM Genel Kurulu'nda: 11 madde daha kabul edildi: Ceza yüzde 50 artırıldı

TBMM Genel Kurulunda, en düşük emekli aylığının 12 bin 500 liraya yükseltilmesini de içeren Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin 11 maddesi daha kabul edildi.

Finans 2024-07-26 08:11:39

İzmir'deki akım faciasında beklenen bilirkişi raporu çıktı! İhmali olan İZSU ve GDZ Elektrik Dağıtımın müdürleri gözaltında

İzmir'de sağanak yağmurda biriken sudaki akıma kapılarak acı bir şekilde hayatını kaybeden 2 kişiyle ilgili soruşturma sürüyor. Konuyla ilgili bilirkişi raporu hazırlandı. Raporda hem Gdz Elektrik hem de İZSU kurumlarının ihmali olduğu belirtildi. Soruşturma kapsamında İZSU Genel Müdürü ve Gdz Elektrik Dağıtım Genel Müdürü'nün de aralarında bulunduğu 11 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Haber 2024-07-25 15:18:23

4'ncü kez evlenen Burak Sergen balayına doymadı! 26 yaş küçük eşiyle yeni rotası bakın neresi oldu

Ünlü oyuncu Burak Sergen, 31 Mayıs'ta kendi tiyatrosunun genel koordinatörü Gizem Şağban ile dünya evine girmişti. 4'ncü kez evlenen ünlü isim balayı için İspanya ve Bodrum'u seçti. Aylardır yeni eşiyle tatilde olan Burak Sergen şimdi de rotasını Kapadokya'ya çevirdi.

Magazin 25-07-24 15:09

Erdoğan'ın 'belediye borçları tahsil edilecek' açıklamasına Özel'den yanıt! En borçlu belediyeler AK Parti'den devraldıklarımız

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir'de açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Hazine ve Maliye Bakanlığımız, belediyelerin borçlarının tahsiline başlayacaktır" sözlerine cevap veren Özel, "Kendi ödemedikleri parayı bizden kesmeye kalkıyorlar" dedi. Özel ayrıca en borçlu belediyelerin de AK Parti'den devralınan belediyeler olduğunun altını çizdi.

Haber 25-07-24 14:36

Yetkili isim canlı yayında duyurdu: 'En düşük emekli maaşı' açıklaması!

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Elitaş sahipsiz sokak hayvanları ve belediye borçlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'la CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 29 Ekim'de protokol amaçlı görüşebileceklerini ifade eden Elitaş, en düşük emekli maaşıyla ilgili de önemli bir açıklamada bulundu.

Haber 25-07-24 12:31

Mustafa Sarıgül sonrası yeni kasetler hazırlanmış! Çok konuşulacak iddia: Fatih Altaylı, Deniz Baykal gerçeğini ilk kez duyurdu

Abdülkadir Selvi, dünkü yazısında ilginç ifadeler kullanmış ve siyasetteki kasetlerin devam edeceğini iddia etmişti. Selvi, 'CHP genel başkanlığı ve cumhurbaşkanlığı adaylığına giden süreçte yeni kasetler konuşuluyor.' dedi. Gazeteci Fatih Altaylı, bu sözler sonrası Selvi'ye sert sözlerle yüklendi.

Haber 25-07-24 10:30

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a belediye borcu tepkisi: Meydan meydan anlatırım, sakın böyle bir şeye kalkışmasın!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belediyelerin borçlarının tahsilatına yönelik açıklamasına ilişkin, "Belediyeleri hizmet yapamaz hale getirip, 'Efendim işte CHP belediyesi bu' diye göstermeye çalışıyor. Bunlar ucuz oyunlar. Meydan meydan, sokak sokak anlatırım. Sakın böyle bir şeye kalkışmasın" ifadelerini kullandı.

Haber 25-07-24 08:54

Tartışmalara neden olan vergi düzenlemesinde ilk 7 madde TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın hazırladığı ve bazı maddeleri kamuoyunda gündem olan vergi paketinin görüşmeleri devam ediyor. En düşük emekli aylığının da yükseltilmesini içeren paketin ilk 7 maddesi TBMM'de kabul edildi.

Finans 25-07-24 08:32

TBMM'de yeni gerilim! Sırrı Sakık'ın Sizin grubunuzdan bir kadın arkadaş çıkıp grubumuza o... ç... dedi sözleri ortalığı karıştırdı

TBMM Genel Kurulu'nda 'Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi' görüşmeleri sırasında yeni bir gerilim daha yaşandı. AK Parti ile DEM Parti milletvekilleri arasında yaşanan yumruklu kavganın ardından birleşime ara verildi. Daha sonra söz alan DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, geçmişte yaşanan kavgayı hatırlatarak "Sizin grubunuzdan bir kadın arkadaş çıkıp grubumuza o... ç... dedi" ifadelerini kullandı. Bu sözlerin ardından yine gerilim yaşandı.

Haber 25-07-24 00:05

Kemal Kılıçdaroğlu sert tepki göstermişti! Özgür Özel'den gündem olacak yanıt: 'Hiçbir zaman...'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile görüşmesine ilişkin eleştirilere yanıt verdi. Özel, "Birinci partiye yakışacak şeyleri biz yapacağız. Kemal Bey, hiçbir zaman birinci partinin lideri değildi." dedi.

Manşet 24-07-24 18:10

Antalya'da suya yüzde 500 zam iddiasına açıklama geldi! ASAT Genel Müdürü: 'Söz konusu değil'

Antalya'da suya yüzde 500 zam yapıldığı iddiası gündem olmuştu. Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürü İbrahim Kurt, “Yüzde 500 gibi zam geldiğine dair yorumlar yapıldı. Böyle bir zammın olması söz konusu değil" dedi.

Finans 24-07-24 16:51

Resmi açıklama geldi! TFF'nin yeni Genel Sekreteri Abdullah Ayaz oldu

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla, TFF Genel Sekreteri görevine Abdullah Ayaz getirildi. İşte detaylar...

Spor 24-07-24 14:21

ÖZEL | Seçimden yalnızca 5 gün sonra istifa etmişti! Bayram Saral Mynet'e konuştu... TFF Başkanı'nın yerinde olsaydım...

Mynet Özel... TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu olurken, seçimin üzerinden yalnızca 5 gün geçmesinin ardından Hacıosmanoğlu'nun listesinde bulunan isimlerden Bayram Saral yaptığı açıklamayla istifa ettiğini açıklamıştı. Saral'ı istifaya götüren nedenler arasında Hacıosmanoğlu'nun yakın akrabası Abdullah Ayaz'ı Genel Sekreter olarak görevlendirmesi olduğu iddia edilirken, Bayram Saral Mynet'e yaptığı açıklamayla bu konulara açıklık getirdi.

Spor 24-07-24 10:47

Özgür Özel'i etiketleyip Seni şapşik, seninle çok eğleneceğiz diye yanıt verdi: Gerilim zirvedeyken Yönter'den ilginç çıkış

CHP lideri Özgür Özel ile MHP genel başkan yardımcıları Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter arasındaki sert atışma sürüyor. Özel son olarak dün isim vermeden "Bütün örgütün yaka silktiği o ikisi yazıyor, çiziyor, saldırıyor" diyerek Yalçın ve Yönter'e yüklenmişti. Yönter, Özel'e "Seni şapşik" diye seslenip ilginç bir çıkışa imza attı.

Haber 24-07-24 10:15

Kılıçdaroğlu'ndan Özgür Özel'e 'el sıkma' yanıtı! Çok sert sözler: Sarayda oturan zatla mücadele edeceğiz!

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de düzenlenen bir panelde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "Cumhurbaşkanı'nın elini sıkmıyor" eleştirisiyle ilgili konuştu. Zehir zemberek ifadeler kullanan Kılıçdaroğlu, "Gazeteciler, öğrenciler, akademisyenlerin hakkını aramak için onun elini sıkmadım ve sıkmayacağım. Süleyman Şah türbesini kaçırıp vatan toprağını terk ettiği için elini sıkmayacağım ve yüzüne bakmayacağım. Seçimler için sahte videolar hazırladığı içini elini sıkmayacağım" dedi.

Haber 24-07-24 07:59

Devlet Bahçeli'nin 154 isimlik liste çıkışı gündem oldu! Murat Yetkin 22 yıl önceki anısını paylaşıp açıkladı: 'Bu isimlerin tek bir ortak özelliği var'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün bir basın toplantısı düzenledi. 154 isimin yer aldığı listeyle ilgili olarak Bahçeli, "154 kişinin ismi elimizde, günü geldiğine eyleme geçilecek. Eylem hukuki nitelikli olacaktır" dedi. Bahçeli'nin açıklamasına yanıt veren ve listede ismi yer alan Murat Yetkin, 22 yıl önceki bir anısını paylaşarak 154 kişinin tek bir ortak özelliği olduğunu açıkladı.

Manşet 23-07-24 19:55

İstanbul'da hortum çıktı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün İstanbul ve çevresi için sağanak yağış uyarısında bulunmuştu. İstanbul’da denizin üzerinde hortum oluştu. O anlarda ise, cep telefonu kamerası kayıttaydı.

Haber 23-07-24 17:11

Bahçeli Köpeklerin öldürülmesine karşıyız deyince Ebru Polat paylaşım yaptı: Sayın genel başkanımız...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sokak hayvanlarına ilişkin, “MHP hayvan dostudur, köpeklerin öldürülmesine karşıyız" çıkışında bulundu. Yasaya ilk günden beri karşı olan Ebru Polat'tan ise paylaşım gecikmedi.

Magazin 23-07-24 13:30

Bakan Şimşek'ten Bahçeli yorumu! Verdiği destek çok kıymetli

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türkiye ekonomisine dair değerlendirmelerini yorumladı. Şimşek, Bahçeli'nin desteğinin çok kıymetli olduğunu söyledi.

Finans 23-07-24 13:08

Rakibi çok ağır konuştu! Ali Babacan'ı küplere bindirecek sözler: Hepsi böyle, hepsi diktatör!

DEVA Partisi'nde liderlik yarışı sert başladı. Ali Babacan'ın koltuğuna talip olduğunu açıklayan Genel Sekreter Yardımcısı Salih Efe Babacan'a ağır suçlamalarda bulundu. Babacan'ın "bir grup tarafından kümelendiğini" öne süren Efe, merkez sağ partiler hakkında "Hepsi böyle, hepsi diktatör. Dışarıdan çok demokrat görünürler ama merkez sağ partilerin geleneği böyledir, kimse onlara karşı çıkamaz" sözleriyle dikkat çekti.

Haber 23-07-24 10:00

Türk vatandaşlığı alma şartında MİT detayı! Ev almak veya evlenmek yetmiyor: 'O ülke Türkiye'ye nota verdi'

Türkiye'de yabancıların vatandaşlık alma haklarıyla ilgili tartışmalar devam ederken Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü İbrahim Taşyapan'dan dikkat çeken açıklamalar geldi. Vatandaşlık almak için MİT ve Interpol'den bilgi alındığını söyleyen Taşyapan Fas'ın kendi vatandaşları için Türkiye'ye nota verdiğini söyledi.

Haber 23-07-24 09:58

AK Partili Elitaş'ın EYT hesabına SGK Uzmanı'ndan sert çıkış: Bu hesaba göre EYT'liler ayda 75 bin TL emekli aylığı alması lazım!

AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Emeklilikte Yaşa Takılanlara (EYT) ilişkin yaptığı açıklama gündem oldu. Elitaş'ın "EYT'nin maliyeti 300 milyar dolar" açıklaması hesapları karıştırdı. Sosyal Güvenlik Uzmanı Aziz Çelik, "Ya sayı saymasını bilmiyorlar, ya sayı saymasını bilmiyorlar!" sözleriyle sert çıkış yaptı.

Finans 23-07-24 09:30

Son dakika: Merkez Bankası faiz kararına bankalar bile şaşırdı! ‘Beklemediğimiz bir artıştı’ diyerek sebebi açıkladı: ‘Dolar 50 lira olacak’ beklentisi planları değiştirdi

Son dakika haberleri… Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Politika faizi Temmuz ayı için yüzde 50 seviyesinde ekonomistlerin beklentileri dahilinde sabit bırakıldı. Mart ayında gelen son sürpriz artış için Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran faizler için dikkat çeken bir açıklama yaptı. Bankalar için sınır kabul edilebilecek oranı açıkladı.

Finans 23-07-24 07:29

Pate tarifi: Pate nasıl yapılır?

Genel tanım olarak çeşitli kümes hayvanlarının ciğerlerinin yer aldığı et ezmesi olan pate, eşsiz bir lezzettir. Çeşitli malzemeler kullanılarak yapılan pate aslında bir tür hazırlama tekniği olarak da bilinir. Siz de aşağıda verdiğimiz pate tarifi ile lezzetli pateler hazırlayabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 22-07-24 23:28

İYİ Parti'de istifalar sürüyor! Milletvekili Ersagun Yücel istifa etti

İyi Parti Kurucu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ersagun Yücel ve Isparta Milletvekili Aylin Cesur partisinden istifa etti. Yücel, sosyal medya hesabından duyurdu.

Haber 22-07-24 21:50

Muhalefet tepki göstermişti! Evlenen kadınların soyadı değişikliğiyle ilgili madde paketten çıkarıldı

9. Yargı Paketi içinde yer alan kadının evlendikten sonra bekarlık soyadını tek başına kullanamayacağını içeren madde yargı paketinden çıkarıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka yaptığı açıklamada, "Sayın bakanla yaptığımız görüşmede bu dayatmanın 9. yargı paketinden çıkartıldığı müjdesini sizlere vermek isterim." ifadelerini kullandı.

Haber 22-07-24 16:18

Sıcak duş mu yoksa soğuk duş mu daha sağlıklı? İşte faydaları

Günün yorgunluğunu atmak veya güne enerjik başlamak için duş almak etkili bir yöntemlerden biri. Genel olarak sıcak duş yaygın olsa da soğuk duşun daha fazla faydaları olduğuna dair iddialar var. Bilinenin aksine her iki duş türünün de kendine has sağlık faydaları vardır.

Kadin 22-07-24 12:42

AK Parti kulislerinden sızan 'değişim': Bayrak değişimi yarın! Tüm gözler Erdoğan'ın en yakın kurmaylarında

AK Parti'nin ilk kez ikinci sıraya düştüğü 31 Mart seçimlerinin sonuçlarının faturası kesilmeye devam ediyor. İl başkanlarıyla başlayan süreç Kabine'de iki ismin değişimiyle devam etmiş, Cumhurbaşkanı ve AK Parti lideri Erdoğan "Değişimin sürecinin başlangıcını yaptık" demişti. Şimdiyse gözler yarınki MKYK toplantısında! AK Parti kulislerine göre bu kez genel başkan yardımcılarının değişmesi söz konusu. Seçimden sonra istifaya davet edilen o isimler gündemde.

Haber 22-07-24 10:41

Galatasaray'da Fernando Muslera krizi! Duyunca çok sinirlendi, başkana tepki gösterdi

Galatasaray'da geciken transferler nedeniyle tepki sesleri yükselmeye başlarken, bir kriz daha baş gösterdi. Bir dönem GS TV'nin Genel Yayın Yönetmenliği'ni yapan ve Muslera ile olan iddiasıyla gündeme gelen Bahri Havadır için beklenmedik bir olay yaşandı. İşte detaylar...

Spor 22-07-24 07:59

Özgür Özel'den Metin Feyzioğlu'na sert tepki: Büyükelçi olmasa ben ona diyeceğimi biliyorum

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, canlı yayında gündeme dair soruları yanıtladı. Özgür Özel, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yıl dönümü dolayısıyla gittiği KKTC'de Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu ve büyükelçilik yetkilileri tarafından bir karşılama yapılmadığına dair rahatsızlığını belirtmişti. Özel, canlı yayında da sert söylemlerini sürdürdü. Özel, "Bize ne garezi var bilmiyorum. Büyükelçi olmasa ben ona diyeceğimi biliyorum da arabasında Türk bayrağı taşıyor" ifadelerini kullandı.

Manşet 21-07-24 22:43

Ünlü oyuncu Şener Kökkaya son yolculuğuna uğurlandı

Yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle yaşamını yitiren ünlü oyuncu Şener Kökkaya son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı ve oyuncunun yakınları katıldı.

Magazin 21-07-24 17:48

Emeklilere en net sözünü verdi: İlk ay yetişmez, ikinci ay hakkınız geri vereceğiz!

En düşük emekli maaşının 10 bin liradan 12 bin 500 liraya çıkmasına muhalefetten tepki gelmişti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel emeklilere söz verdi. Özel, partisinin iktidara gelmesi durumunda ikinci ayda en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesinde olacağını vadetti, "İki yıl içinde en düşük emekli maaşı 1 buçuk asgari ücrete çıkacak" dedi.

Finans 21-07-24 12:58

Emekli maaş farkları ne zaman yatırılacak? Önce Genel Kurul, sonra Resmi Gazete... Tarih netleşmeye başladı

4a, 4b, 4c SSK Bağ-Kur Emekli Sandığı emekli maaş farkları için takvim işlemeye devam ediyor. 12.500 TL en düşük emekli maaşı düzenlemesi Meclis Genel Kurulu'na önümüzdeki hafta gelerek yasalaşaak. Peki emekliye ek zam Resmi Gazete'de ne zaman yayımlanacak? Emeklilerin maaş farkları ne zaman yatacak? Takvim netleşmeye başladı. İşte emekli maaş farkları haberinin detayları...

Finans 21-07-24 08:13

CHP'den Doğu Perinçek'e çok sert tepki: Çeneni kes, haddini bil! Hadsiz herif!

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, katıldığı bir televizyon programında "Hiç kimse PKK'nın yanında olan bir partiyi Türkiye'nin başkenti Ankara'nın tepesine oturtmaz. Ne ordu razı olur, ne polis razı olur" sözleriyle CHP'yi hedef aldı. Bu sözler üzerine CHP'li Ali Mahir Başarır'dan çok sert tepki geldi: "Kandil'in püskülü! Çeneni kes, haddini bil! Hadsiz herif!"

Haber 21-07-24 07:53

Erdoğan, Özel ve Bahçeli yemekte bir araya geldi! Özel, Feyzioğlu'na tepki gösterdi: Dışişleri Bakanlığına ileteceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve MHP lideri Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yıl dönümünde Lefkoşa'da bir araya geldi. Törenin ardından liderler yemekte de buluştu. Özgür Özel'den kritik görüşmeye dair açıklama geldi. Özel Kıbrıs'tan ayrılmadan önce Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu'na tepki göstererek gerekli şikayetleri Dışişleri Bakanlığına ileteceğini de belirtti.

Haber 20-07-24 16:21

AK Parti'den 31 Mart özeleştirisi: Seçmen incindiğini ifade etti, bizi uyardı

31 Mart seçimlerinde tarihinde ilk kez ikinci parti konumuna düşen AK Parti'den özeleştiri geldi. Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Yılmaz Kars'ta yaptığı konuşmada, "İnsanımız yerel seçimde zaman zaman sandığa gitmeyerek, sandığa gidip biraz incinmişliğini ifade eden geçersiz oy kullanarak veya başka partileri tercih ederek bize bir uyarıda bulundu." ifadelerini kullandı.

Haber 20-07-24 15:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kıbrıs'ta Yunan Bakana tepki: Akla ziyan açıklama yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı törenleri için Lefkoşa'da törenlere katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmada, "Yunanistan Savunma Bakanı akla ziyan açıklamalar yaptı. Geçenlerde Miçotakis'le bir araya geldik. 20 Temmuz'da Kuzey Kıbrıs'tayız sen de Güney'desin oradan bize sataşma yapmazsın herhalde dedik. Yapmayacağını söyledi." ifadelerini kullandı.

Haber 20-07-24 10:39

Özgür Özel ve Müsavat Dervişoğlu'ndan 'ittifak' sorusuna yanıt: Orada birleşiriz

İYİ Parti ile CHP arasındaki ittifakın sona ermesiyle birlikte Türkiye siyasetinde önemli değişiklerde beraberinde gelmişti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, ortak açıklama yaptı. Gazetecilerin ittifak sorusuna da yanıt veren iki lider seçimlere kadar geçecek zamanı işaret ederek cevap verdi.

Haber 20-07-24 07:32

Selahattin Demirtaş'a 2,5 yıl hapis cezası

Eski Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, çeşitli konuşmalarından dolayı yargılandığı davada 2,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 19-07-24 18:14

Temel Karamollaoğlu’nun acı günü: Annesi son yolculuğuna uğurlandı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun annesi Edibe Karamollaoğlu bugün cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine mevcut siyasi parti genel başkanları ve temsilcileri, ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

Haber 19-07-24 15:32

Otomotivde yeni dönem krizle başladı: Araçlar teslim edilemiyor!

7 Temmuz’da yürürlüğe girmesi beklenen Genel Güvenlik Yönetmeliği (GSR) ulusal tip onaylı araçlar için 31 Ağustos’a ertelenmesine karşın otomotiv piyasasında kriz yaşanıyor. Düzenleme öncesi araç alanlar aracın ARTES sisteminde tescil yapılamadığı için teslim alamıyor.

Finans 19-07-24 13:44

CHP'den TÜİK hakkında suç duyurusu

TÜİK’in açıkladığı sonuçların tartışma yaratmasının ardından CHP’den dikkat çeken bir hamle geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekilli Gamze Taşçıer, enflasyon rakamlarının doğru olmadığını iddia ederek, TÜİK hakkında suç duyurusunda bulundu.

Haber 19-07-24 13:25

Eski TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi veda etti! Veda açıklamasında yaptıklarını anlattı...

Dün gerçekleştirilen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda İbrahim Hacıosmanoğlu ile girdiği başkanlık yarışını kaybeden eski başkan Mehmet Büyükekşi, veda mesajı paylaştı.

Spor 19-07-24 12:51

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında bilinmeyenleri anlattı! Deprem zamanı 2 ay bölgede kaldı, Ramazan ayı boyunca her gece köylere yardım götürdü

TFF'nin Ankara'da gerçekleşen Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda yapılan seçim sonuçlarının ardından İbrahim Hacıosmanoğlu başkan oldu. İbrahim Hacıosmanoğlu'nun seçilmesinin ardından, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem döneminde Çevre ve Şehircilik bakanının yardımcılığını yapan Mehmet Emin Birpınar'dan açıklama geldi.

Spor 19-07-24 10:11

Sinan Ateş davasında mütalaa açıklandı, istenen ceza belli oldu! Gerçek azmettiricileri istiyoruz

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin davada savcı, esas hakkındaki mütalaasını açıkladı. İddianamedeki benzer suçlardan cezalandırma isteyen savcı, 3 sanık için de beraat talep etti. Duruşma, sanıkların esas hakkında savunma yapması için 30 Eylül’e ertelendi.

Haber 19-07-24 09:30

Yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ilk hamlesi belli oldu! Kuralı değiştiriyor...

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Ankara’da gerçekleşen Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda yapılan seçim sonuçlarının ardından, İbrahim Hacıosmanoğlu başkan seçildi. Hacıosmanoğlu'nun seçilmesinin ardından ilk icraatının yabancı sınırını değiştirmek olduğu öğrenildi.

Spor 19-07-24 08:15

Tarihi seçimde kazanan belli oldu! TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu oldu... 5 oy farkla kazandı!

Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Ankara'da gerçekleştiriliyor. İbrahim Hacıosmanoğlu ve Mehmet Büyükekşi'nin yarıştığı seçimde 274 delege 7 sandıkta oy kullanılırken oy verme işleminin ardından 5 oy farkla yeni başkan İbrahim Hacıosmanoğlu oldu.

Spor 18-07-24 18:37