Guzel Sanatlar Fakultesi Haberleri

Garsonluktan biriktirdiği parayla kendi işinin patronu oldu! 'Çok eski bir hayalimdi'

Düzce’de çocukluk yaşlarından itibaren kafe açma hayali olan kadın, hayalindeki kafeyi açmayı başardı. Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu olan kadın, kendine ait kafede bir yandan garsonluk yaparken bir yandan da kafenin tadilatı ve düzenlemesini kendi elleriyle yapıyor. "Çok eski bir hayalimdi" diyen kadın "Şu an garson yok. Arkadaşlarım yardım ediyor. Herhangi bir çalışanım şu an için yok. Hayalim burasının büyümesi ve daha güzel bir yer olması" ifadelerini kullandı.

Kadin 2024-07-23 13:21:13

İstanbul Resim ve Heykel Müzesi nerede? İstanbul Resim ve Heykel Müzesi'ne nasıl gidilir? İstanbul Resim ve Heykel Müzesi ziyaret günleri ve saatleri

19. yüzyıl Osmanlı resim ve heykel sanatı ile Cumhuriyet döneminin başlıca eserlerini barındıran bu müze, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne bağlı olarak faaliyet göstermektedir. Peki, İstanbul Resim ve Heykel Müzesi nerede ve İstanbul Resim ve Heykel Müzesi'ne nasıl gidilir?

Haber 2024-07-12 16:48:05

MEB'den yaz okulu kararı! 1 Temmuz'da başlıyor, 81 ilde ücretsiz olacak: Spor, görsel sanatlar, müzik, bilişim...

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) dikkat çeken yaz okulu kararı geldi. MEB, 81 ilde 1 Temmuz itibarıyla ilkokul 2. sınıftan itibaren tüm kademelerdeki öğrenciler için spor, görsel sanatlar, müzik ve bilişim olmak üzere 4 alanda ücretsiz yaz okulları açacak.

Egitim 2024-06-12 14:21:29

Yerde uzun süre hareketsiz yatan profesörü görenler polise haber verdi! Gerçek sonradan anlaşıldı

Sanatçı ve Akademisyen, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kavukcu, Erzincan'da 32 yıl önce 13 Mart 1992 tarihinde meydana gelen depremin yıl dönümünde performans gerçekleştirdi. Performansında uzun süre hareketsiz yere yatan profesörü görüp konudan habersiz olan bazı vatandaşlar durumu polise ihbar etti.

Haber 2024-03-14 11:45:18

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ni anlatan Temsil ve Hafıza sergisi açıldı

Türkiye'nin ilk güzel sanatlar okulu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinin (MSGSÜ) hikayesi "Temsil ve Hafıza: 1882-1948" başlığıyla, İstanbul Resim ve Heykel Müzesi'nde sanatseverlerle buluştu.

Yurthaber 05-03-24 07:54

ALKÜ’de işçiler için toplu sözleşme

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörlüğü ile Türkiye Ticaret, Kooperatif, Eğitim, Büro ve Güzel Sanatlar İşçileri Sendikası Antalya Şubesi (Tez-Koop-İş) arasında yeni dönem toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Yurthaber 27-02-24 14:45

Çankırı'da öğretmen ve öğrenciler İstiklal Yolundan Cumhuriyet'e adlı radyo tiyatrosu hazırladı

Çankırı Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesi'nde Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla "İstiklal Yolundan Cumhuriyet'e" adlı radyo tiyatrosu hazırlandı.

Yurthaber 24-01-24 14:44

İzmit Körfezi'nin dip çamuru akademisyenlerin çalışmasıyla seramik objelere dönüşüyor

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü akademisyen ve öğrencileri, İzmit Körfezi'nden çıkarılan dip çamuruyla seramik objeler üretmeye başladı.

Yurthaber 03-01-24 11:48

“Samsun’dan Cumhuriyet’e Yüzde 100 Resim Sergisi” TBMM’de

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Metin Eker’in eserlerinin yer aldığı “Samsun’dan Cumhuriyet’0e Yüzde 100 Resim Sergisi” TBMM’de beğeni topladı.

Yurthaber 02-01-24 12:20

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi öğrencileri yapay zeka ile geleceğin şehirlerini tasarlıyor

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri yapay zeka ile geleceğin şehirlerini tasarlıyor.

Yurthaber 27-12-23 10:25

Van YYÜ öğrencisi ‘Sen Kimsin’ eseriyle birinci oldu

Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Genel Merkezi Tanıtma Komisyonu Başkanlığı tarafından düzenlenen 12’nci Kısa Film Senaryo Yarışmasının birincisi, Van YYÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Meryem Gemicioğlu oldu.

Yurthaber 26-12-23 09:15
Van

Bursa'da Zeki Müren'i Anma Konseri

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Bölümü ve Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi organizasyonuyla "Zeki Müren'i Anma Konseri" düzenlendi.

Yurthaber 06-12-23 07:39

İstanbul Valiliğince Büyük Önder Atatürk'ü anma programı düzenlendi

Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda yapılan programda, Atatürk'e yazılan şiir ve mektuplar okunurken güzel sanatlar lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı "100 Yıllık Eserin Bize Emanet" oratoryosu sahnelendi.

Yurthaber 10-11-23 13:34

Eski okul binasını yenileyip öğrenciler için atölyeler oluşturdular

Bitlis'in Tatvan ilçesindeki Cumhuriyet Ortaokulu'nda görevli öğretmenler, eski okul binasındaki bölümleri yenileyerek görsel sanatlar, zeka oyunları sınıfı, fen laboratuvarı, Z kütüphane ve spor odası kurdu.

Yurthaber 17-10-23 13:21

Planlarını anladı, kendi planını devreye soktu! 20 milyona satmak istediler... 'Senaryo hazır, av bekliyorlar'

Antalya'da yaşayan USKAD Genel Başkanı Cemil Karabayram'a telefonla ulaşan 2 dolandırıcı, İran'dan geldiğini söyledikleri sahte tabloyu tarihi tablo olduğunu belirtip 20 milyon TL'ye satmaya kalkınca baltayı taşa vurdu. Plastik sanatlar uzmanı da olan Karabayram "Bu tabloyla ilgili İran'dan bir belge üretmişler, noterli ve orijinal olduğuna dair. Profesyonelce hazırlanmış tam bir organize iş, senaryo hazır, av bekliyorlar, ben yakalamasaydım mutlaka birilerini ağlarına düşüreceklerdi" dedi.

Haber 19-08-23 16:08

Sivas'ta Aşıklar Bayramı başladı

Sivas'ta valiliğin himayesinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğünün koordinesinde, belediye ile kentteki kurum ve kuruluşların katkısıyla düzenlenen "Aşıklar Bayramı" başladı.

Yurthaber 04-08-23 07:39

Neredeyse 800 yıllık caminin üzerinde Mimar Sinan'ın parmak izi olduğu iddia edilmişti: Uzman isimden konuyla ilgili açıklama geldi!

Sivas'ın UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan Divriği Ulu Cami ve Darüşşifası'nda Mimar Sinan'ın parmak izleri olduğu iddia edilmişti. Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Mimarlık, Güzel Sanatlar Ve Tasarım Fakültesi, Mimarlık Bölümü, Bina Bilgisi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Uğur Tuztaşı konuyla ilgili açıklama yaptı. Tuztaşı, bu iddiaların asılsız olduğunu söyledi.

Haber 29-07-23 12:03

Azerbaycan'ın sanat koleksiyonu İzmirlilerle buluşacak

İzmir Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Ege Üniversitesi (EÜ) ve Azerbaycan Ulusal Güzel Sanatlar Müzesi arasında kültür sanat alanında işbirliği protokolü imzalandı.

Yurthaber 28-07-23 11:52

Dekan'dan yangınlara farkındalık yaratmak için ilginç eylem! Kendini dilek ağacına bağlayıp...

Orman yangınlarına dikkat çekmek için Erzincan'da ilginç bir eylem yapıldı. Erzincan Binalı Yıldırım Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kavukcu, kendini dilek ağacına bağlayıp sallandırdı.

Haber 24-07-23 15:45

Akademisyen, depremzede çocuklar için palyaço oldu

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü Doktor Öğretim Üyesi Enis Yıldız, 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen çocuklar için düzenlenen etkinliklerde palyaço olarak yüzleri güldürüyor.

Yurthaber 17-04-23 11:08

Ramazan davulcusu liseliler Osmanlı'dan kalan 200 yıllık geleneği yaşatıyor

Osmanlı’dan günümüze kalan ve yaklaşık 200 yıllık bir geçmişe sahip olan davul eşliğinde maniler okuyarak sahura kaldırma geleneğini Yalova Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü öğrencileri yaşatıyor.

Haber 08-04-23 10:49

Heykel mezunları ne iş yapar, iş olanakları nelerdir? Heykel bölümü mezunları iş imkanları nelerdir, nerelerde çalışır?

Üniversitelerin en çok tercih edilen bölümlerinden biri olarak heykel bölümü öne çıkar. Güzel sanatlar fakültesinin en sevilen bölümleri arasında yer alır. El becerisi ve yatkınlığın önemli olduğu bu bölüm, heykelle uğraşan sanatçılar yetiştirir. Günümüzde pek çok üniversitede bulunan heykel bölümü, çeşitli alanlarda kullanılacak dekoratif eşyaları üretecek kişilerin okuduğu bir bölümdür. Peki, heykel mezunları ne iş yapar?

Egitim 30-03-23 17:02

Urartular nerede kuruldu, başkenti neresidir, özellikleri nelerdir? Urartuların insanlık tarihine katkıları nelerdir?

Anadolu ve yakın çevresindeki coğrafya, insanlığın ilk günlerinden beri farklı toplumların yaşadığı bir bölgedir. Bu bölgede tarihsel süreçte farklı medeniyetler ortaya çıkmıştır. Bu medeniyetlerden biri olan Urartular, yaklaşık 300 yıl boyunca varlıklarını sürdürmüştür. Sanatlar üretimlerinin ve kurdukları şehirlerin bir kısmı günümüze kadar gelmiştir. Peki, Urartular nerede kurulmuştur ve insanlık tarihine katkıları nelerdir?

Egitim 24-03-23 17:50

İzleyenleri duygulandırdı! Depremde hayatını kaybeden Yasemin'den geriye yürek yakan bu video kaldı

Kahramanmaraş'ta enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğrencisi Yasemin Eren'den geriye 'Gönül' şarkısını söylediği, izleyenleri duygulandıran videosu kaldı. Yasemin Eren'in videosu adeta yürekleri yaktı. Söz konusu videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı ise "Kalbim dağlandı, yüreğim sızladı. Geriye o güzel sesi kaldı." ifadelerini kullandı.

Haber 22-02-23 09:57

Ünlü isim müzede cam bir odaya kapandı! 1 ay boyunca hiç çıkmayacak... Ziyaretçiler her detayı izleyebilecek

Belçikalı yazar Saskia De Coster, yeni kitabını yazmak için bir ay boyunca hiç çıkmamak üzere Kraliyet Güzel Sanatlar Müzesi'ndeki cam bir odaya kapandı. Müzeye gelen ziyaretçilerin kitabını yazarken yazarı izleyebileceği öğrenilirken yazar yemek yeme ve uyuma gibi günlük ihtiyaçlarını cam odanın arkasındaki bölümde giderecek. Ancak yazar, odada kaldığı süre boyunca kimseyle konuşmayacak. İşte detaylar...

Haber 01-02-23 18:05

Üniversite öğrencileriyle kilden yaptığı dev heykelleri yurt dışına pazarlıyor

Erzurum'da güzel sanatlar fakültesinin yüksek lisans ve doktora öğrencilerinden ekip kuran heykeltıraş Volkan Doğan, yoğunlukla yurt dışından gelen yaklaşık 3 metrelik boğa, savaşçı ve at heykeli siparişlerini kilden üretiyor.

Yurthaber 19-01-23 12:12

Afyonkarahisar’da üniversite öğrencileri köy okulunu yeniledi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) İç Mimarlık Bölümü öğrencileri, Kocatepe beldesindeki Bahçederesi İlkokulunu yeniledi.

Yurthaber 09-12-22 07:37

Bitlis'te öğrenciler söyledikleri şarkılarla diyaliz hastalarına moral verdi

Bitlis'te Ziya Eren Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin seslendirdiği şarkılar, diyaliz hastalarına moral oldu.

Yurthaber 23-11-22 15:16

Gençses Türk Müziği Ses Yarışması Finali Ankara'da yapıldı

Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğünce düzenlenen yarışmada İrem Şamlı 50 bin liralık özel ödülü kazandı

Yurthaber 19-10-22 22:48

Otizmli piyanistin CSO sahnesindeki konseri ayakta alkışlandı

CSO Şefi Cemi'i Can Deliorman'ın yönettiği Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Orkestrası'nın eşlik ettiği Buğra Çankır'ı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık da izledi - Şef Cemi'i Can Deliorman: - "Böyle özel gençlerimiz için müzik çok tedavi edici, kendini anlatma şansı veren zengin bir kaynak"

Yurthaber 18-10-22 22:31

Seramikte kendisini geliştirmek için 72'sinde üniversiteye başladı

Uzun yıllar resimle ilgilenen, daha sonra seramiğe de merak salan Saadet Söyleyici Yasa, ilerleyen yaşına rağmen sınava girerek üniversiteye yerleşti - Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümünü kazanan Yasa: - "Her zaman söylüyorum öğrenmenin, okumanın, sanatın yaşı olmaz"

Yurthaber 14-10-22 11:21

OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Seramik Çalıştayı başladı

OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi'nde "Seramik Çalıştayı" başladı

Yurthaber 11-10-22 12:58

Başkent'te güzel sanatlar lisesi öğrencileri ile usta sanatçılar aynı sahneyi paylaştı

Başkent Kültür Yolu Festivali'nde Kültür ve Turizm Bakanlığı ile TRT Ankara ve İstanbul radyolarından ses sanatçıları, 12 güzel sanatlar lisesi öğrencisi ile Türk sanat ve halk müziğinden eserler seslendirdi

Yurthaber 11-10-22 00:33

Bakan Ersoy, Kültür Yolu Festivallerini ve tarihi eser konusundaki mücadeleyi anlattı:

"Diyarbakır Sur Kültür Festivali, her türlü etkinliğin olduğu bir organizasyon. İçinde tiyatro, modern sanatlar, Türk halk müziği, sergi alanları, yabancı sanat kurumlarının katılımı var" - "Halkımız bu işin bilincine vardı. En ufak bir (definecilik) olduğu zaman güvenlik güçlerine bildiriyor. Kaçak kazılara müdahil oluyoruz, 7 binden fazla da kaçak kazıya müdahale etti"

Yurthaber 06-10-22 21:49

Hollanda'ya kaçırılan kitabenin, dedesinin yaptırdığı camiye ait olduğunu tesadüfen öğrendi

Hollanda'da bir müzayedede satılmak istenen kitabeyle ilgili yapılan araştırma sırasında bilgisine başvurulan İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Kültür ve Güzel Sanatlar Şube Müdürü Ayşin Deniz Kuru, kitabenin büyük büyük dedesi tarafından 1800'lü yıllarda Şile'nin Bozgoca köyünde yaptırılan camiye ait olduğundan rastlantı sonucu haberdar oldu - El Hacı İbrahim Zade Hurşit Bey'in 5. kuşaktan torunu Ayşin Deniz Kuru: - "Artık yurdumuzdan giden tüm eserlerin geri geldiğini, bu ailenin parçası, Bakanlığın da bir çalışanı olarak yaşadığım için manen muhteşem bir haz duyuyorum"

Yurthaber 03-10-22 11:04

Doğa Koleji Kış Okulları 3 Ekim'de başlıyor

Kış okullarında spor, müzik, drama, satranç, kodlama ve robotik, görsel sanatlar, ekoloji, İngilizce branşları ve açılacak kurs programları, Doğa Koleji'nin alanında yetkin eğitim kadrosu tarafından verilecek

Yurthaber 30-09-22 11:35

Trabzonlu tek yumurta üçüzleri ilk kez üniversite eğitimi için ayrılacak

Çarşıbaşı ilçesinde yaşayan üçüzlerden Burakhan KTÜ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü, Samet Giresun Üniversitesi Görele Güzel Sanatlar Fakültesi, Umut ise KTÜ Arsin Meslek Yüksekokulunda öğrenim görecek - Burakhan Kotbaş: - "İlk, orta ve lisede aynı sınıftaydık, birlikte okuduk. İlk defa üniversitede ayrılacağız"

Yurthaber 21-09-22 12:36

Samsung dART Platformu Uzman Kurulu, Dijital Sanatlar Küratörü Esra Özkan ile büyüyor

Samsung dART Platformu Uzman Kurulu, Dijital Sanatlar Küratörü Esra Özkan ile büyüyor

Yurthaber 19-09-22 10:56

Güvenlik görevlisiydi, aldığı kararla hayatı değişti! Fiyatları 600 ila 3 buçuk bin TL arasında değişiyor

Konya'da güvenlik görevlisi olarak çalışan Yasemin Akın, kendine farklı bir gelir kapısı açtı. Mezun olduğu güzel sanatlar alanında çalışmaya karar veren Akın, merak sardığı ahşap yakma sanatıyla hayatını değiştirdi. Klasik arabalar, traktör, kişilerin portre resmi gibi bir çok alanda çizim ve yakma işlemi yaptığını söyleyen Akın, fiyatı 600 ila 3 bin 500 TL arasında değişen tablolar yapıyor.

Haber 11-09-22 12:34

Erdemir Çelik ve Yaşam Heykel Yarışması Sergisi internette de ziyarete açıldı

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen yarışmada ödüle ve sergilemeye layık görülen 54 eserden oluşan sergi, çevrim içi olarak ziyaret edilebilecek

Yurthaber 07-09-22 14:37

Gaziantep, burs ve iş garantili eğitimle halı tasarımında da iddialı olacak

Makina halı ihracatında dünyanın önemli kentlerinden Gaziantep'te, üniversite-sanayi iş birliğiyle hayata geçirilen proje sayesinde farklı tasarımlarla Türk halısının markalaşması hedefleniyor - Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Cevat Atalay: - "Kurumumuz sanat felsefesi üzerine eğitim de veriyor. Bu da tasarımcılarımızın çok yeni, farklı çalışmalar yapabilmesini sağlıyor, hem de yaptıkları tasarımların özgün ve farklı olmasını sağlıyor"

Yurthaber 01-09-22 11:03

Sakarya'da fındık işçilerinin çocuklarına eğitim ve sosyal etkinlikler düzenleniyor

Sabah fındık bahçelerinden servisle alınan çocuklar, kendilerine ayrılan okulda Türkçe, matematik, fen, görsel sanatlar eğitimlerinin ardından yüzme, okçuluk gibi etkinliklere katılıyor

Yurthaber 25-08-22 12:03

Başkentte, Büyük Taarruz'un 100. yılında kahramanlık türküleri seslendirilecek

Şef Cem Gürdal yönetimindeki Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü sanatçıları ile şarkıcılar Yusuf Güney ve Aşkın Nur Yengi, özel hazırlanan repertuvarlarla başkentte ücretsiz konser verecek

Yurthaber 25-08-22 11:04

Prof. Dr. Adnan Çoker için MSGSÜ'de tören düzenlendi

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Osman Hamdi Bey Sergi Salonu'nda düzenlenen anma törenine 95 yaşında hayatını kaybeden usta sanatçını ailesi, arkadaşları, dostları ve öğrencileri katıldı

Yurthaber 24-08-22 15:06

Iğdırlı kadınlar yün çorap dokumacılığını üniversite öncülüğünde yürütüyor

Iğdır Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi bünyesinde açılan kursa katılan 18 kadın, hem unutulmaya yüz tutmuş yöresel çorabı gelecek kuşaklara aktarıyor hem de İŞKUR desteğiyle aile ekonomilerine katkıda bulunuyor - Türk El Sanatları Bölümü Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Cavit Polat: - "Bölgede küçükbaş hayvancılığın yoğun olması nedeniyle yün oldukça bol bulunmaktadır. Yünün kullanım alanını genişletmek, geleneksel el dokumacılığına katkıda bulunmak amacıyla yün çorap dokuması yapılası için çalışma başlattık"

Yurthaber 19-08-22 13:00

Vakit geçirmek için gittiği atölyeden çini ustası olarak çıktı

Çiniyi inceliklerini öğrenerek geçim kaynağına dönüştüren Yıldız Söğüt, Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Çini Sanatı ve Tasarımı Programı'nı da başarıyla tamamladı - Söğüt: - "Çini sanatıyla ilgilenmek insana huzur veriyor. Bir tabağı bitirmek için çabalayınca, çizince mutlu oluyorsunuz. Ayrı ayrı renklerle renklendirince farklı bir mutluluk yaşıyorsunuz"

Yurthaber 07-08-22 12:14

Güzel Sanatlar mezunları ne iş yapar? Güzel Sanatlar bölümü mezunları iş imkanları nelerdir, nerelerde çalışır?

Güzel sanatlar bölümü, öğrencilerin farklı sanat alanlarında yeteneklerini ortaya çıkarmalarını sağlayacak eğitimler sunan bir bölümdür. Güzel sanatlar bölümünde eğitim alabilmek için yetenek sınavında başarılı olma şartı aranır. Adayların, üniversite sınavının yanı sıra yetenek sınavına da katılmaları gerekir. Güzel Sanatlar mezunları ne iş yapar, nerelerde görülür?

Egitim 01-08-22 00:08

İstanbul Gelişim Üniversitesi özel öğrencileri sinema ile buluşturdu

Özel Eğitim Sinema Günleri projesinin ilk oturumu İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü'nün Cep Sineması salonunda gerçekleştirildi

Yurthaber 27-07-22 12:26

Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı mezunları ne iş yapar? Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı bölümü mezunları iş imkanları nelerdir, nerelerde çalışır?

Kişilerin geleceklerini belirlemekte meslek seçimi son derece önemli bir etkendir. Bu seçimler kişilerin becerilerine, ilgi alanlarına göre yapılmalıdır. Tercih edilen meslek aynı zamanda gelecek vaat etmelidir. İyi bir gelir sağlaması da önemli bir noktadır. Görsel sanatlar alanı da gelecek vaat eden meslekler arasında yer alır. Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı bölümü eğitim süresi kaç yıldır, iş olanakları nelerdir?

Egitim 23-07-22 16:55