Hangi Yollar Kapali Haberleri

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı tüm dünyayı ters köşe yaptı! Yeni hocasını buldu

Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de teknik direktör Liam Rosenior ile yollar ayrılırken, yeni hoca arayışları sürüyordu. Ilıcalı sürpriz bir ismi gündemine aldı. İşte detaylar...

Spor 2024-05-13 22:24:13

Adana Demirspor Luis Nani ile yollarını resmen ayırdı!

Adana Demirspor'dan yapılan açıklamada 37 yaşındaki oyuncu Luis Nani ile yollar resmen ayrıldı. İşte detaylar...

Spor 2024-05-13 16:44:14

Hatay'daki yağış hayatı olumsuz etkiledi: Yollar göle döndü, konteynerleri su bastı

MGM'nin kuvvetli yağış uyarısı yaptığı Hatay'ın Antakya ilçesinde yollar göle döndü, bazı konteynerleri su bastı. Bazı dereler de yoğun yağış nedeniyle taştı.

Haber 2024-05-12 18:27:29

Özgür Demirtaş çileden çıktı, zenginler hakkındaki tespiti gündem oldu! Bir araba alıyorlarsa artık üç araba alıyorlar

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın paylaşımı sosyal medyayı salladı. "Madem ekonomi kötü: Neden AVM’ler dolu, neden yollar dolu, neden oteller dolu?" sorusuna yanıt veren Demirtaş adeta çileden çıktı. Demirtaş'ın yanıtına "zenginler" hakkındaki tespiti damga vurdu.

Finans 2024-05-12 08:37:51

Başkentte dolu ve sağanak hayatı olumsuz etkiledi! Dolu nedeniyle ilçe beyaza büründü

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde, etkili olan dolu ve sağanak yağış, yaşamı olumsuz etkiledi. Yağış sonrası yollar su ile kapanırken, dolu nedeniyle de ilçe beyaza büründü.

Haber 11-05-24 21:58

TV yayın akışı 11 Mayıs 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

11 Mayıs 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 11 Mayıs 2024 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Taş Kağıt Makas, Kardeşlerim, G.O.R.A, Gönül Dağı, Yabani ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 11-05-24 07:27

TV yayın akışı 10 Mayıs 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

10 Mayıs 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 10 Mayıs 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, Kara Ağaç Destanı , Gaddar, Yalı Çapkını ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 10-05-24 07:33

TV yayın akışı 9 Mayıs 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

9 Mayıs 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 9 Mayıs Perşembe akşamı Güldür Güldür Show, İnci Taneleri, Aldatmak, Sakla Beni, Kara Ağaç Destanı, Hudutsuz Sevda ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1,NOW yayın akışı nasıl? İşte 9 Mayıs Perşembe TV yayın akışı...

Trend 09-05-24 07:21

Fenerbahçe'de Cengiz Ünder gelişmesi! Eski takımına geri dönüyor...

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Cengiz Ünder ile yollar ayrılıyor. Milli futbolcunun gösterdiği performans takımı mutlu etmezken, eski takımından gelen teklif ilk aşamada olumlu karşılandı ve beklemeye geçildi.

Spor 08-05-24 16:20

TV yayın akışı 8 Mayıs 2024 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

8 Mayıs 2024 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı seyirciler tarafından merak ediliyor. 8 Mayıs Çarşamba akşamı Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, Kuruluş Osman, Nalan, Bir Sevdadır, Şahane Hayatım ve Survivor All Star 2024 programları ekranda olacak. Kanal D, TV8, NOW, Show TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 8 Mayıs Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 08-05-24 07:26

Yatırımcıların radarındalar: İşte borsadaki yükselişteki ve düşüşteki hisseler

Zirvesini 10 bin puanın üzerine taşıyan Borsa İstanbul'daki hisseler yatırımcıların odağında. Hangi hisseler düşüşte, hangilerinde ibre yukarı yönlü? İşte detaylar...

Finans 07-05-24 16:12

Yapay zeka ile diş muayenesi ilk kez Eskişehir’de uygulanmaya başlandı

Türkiye’de ilk kez Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde uygulanmaya başlanan ’Yapay Zeka İle Radyolojik Görüntü Analizi Projesi’ ile hastanın hangi dişinde ne problem olduğu saniyeler içinde ilgili doktorun bilgisayarına aktarılıyor.

Yurthaber 07-05-24 15:17

Sosyal medyada verdiği cevap gündem yarattı! Ben pavyonda çalışıyorum bu sorunun cevabını nereden bileyim?

Sosyal medyada gerçekleştirilen bir sokak röportajı kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Röportajda "Türkiye hangi iki kıtayı birbirine bağlar?" sorusunun yöneltildiği genç bir kadının cevabı sosyal medyada gündem oldu. Genç kadın, "Ben pavyonda çalışıyorum bu sorunun cevabını nereden bileyim?" deyince bir anda sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden biri haline geldi.

Trend 07-05-24 14:51

MHP lideri Bahçeli'den 'Sinan Ateş' çıkışı: Süreç Ankara'da mı bitecek Pensilvanya'ya mı dayanacak?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 1 Mayıs'ta çıkan olaylarda göstericilere tepki gösteren Bahçeli, "Polise saldıranlar haçlı kalıntısıdır." dedi. Bahçeli ayrıca Sinan Ateş cinayeti davasıyla ilgili, "Kimin elinde hangi belge varsa mahkeme ile paylaşmalı. Televizyon ekranlarında mahkeme kurulamaz. Bakalım hukuki süreç Ankara'da mı bitecek Pensilvanya'ya mı dayanacak?" ifadelerini kullandı.

Haber 07-05-24 11:18

TV yayın akışı 7 Mayıs 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

7 Mayıs 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 7 Mayıs Salı Bahar, Beşiktaş-MKE Ankaragücü maçı, Maymunlar Cehennemi: Başlangıç, Olanlar Oldu, Bizim Köylü, Mehmed: Fetihler Sultanı ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 7 Mayıs Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 07-05-24 07:38

IBAN ile ödeme yasal mı, yasak mı? IBAN numarası ile alışveriş yapılır mı? IBAN ile ödeme cezası var mı?

Kredi kartı ve banka kartı kullanımı günümüzde oldukça yaygındır ancak farklı seçeneklerle ödeme yapılması da mümkündür. IBAN ile para gönderme opsiyonu da rağbet görmeyi sürdüren işlemlerden biridir. Ancak yaşanan son gelişmelere göre vergi ödeme yükümlülüğü bulunan işletmelerin pos cihazı kullanmak yerine IBAN ile ödeme almaya çalışması olumsuz sonuçları beraberinde getirebilir. Bu nedenle IBAN ile ödeme temin etme işleminin hangi durumlarda yasal açıdan riskli olduğu açıklanmalıdır.

Finans 06-05-24 21:42

metro durakları isimleri ve saatleri: M9 Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı durakları isimleri ve saatleri nelerdir? M9 Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı hangi duraklardan geçiyor?

Raylı ulaşım araçları günümüzde sıklıkla tercih edilen toplu taşıma arasında yer alır. Her gün milyonlarca vatandaş metro hatlarını kullanır. Bu nedenle metro duraklarının isimleri, güzergah hattı ve sefer saatleri çok fazla araştırılır. M9 metrosu İstanbul’da en fazla kullanılan hatlar arasında yer alır. Peki, M9 Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı durakları isimleri nelerdir?

Haber 05-05-24 19:02

Anneler Günü ne zaman, 2024 Anneler Günü ne zaman? Anneler Günü 2024

Anneler Günü her sene mayıs ayında kutlanır. Bazı ülkelerde farklılık gösteren bu özel günde her yaştan çocuklar anneleri ile birlikte geçirmeye çalışır ve bu özel gün için sürpriz hediyeler hazırlar. Bu özel güne önem veren kişiler ve öncesinde plan yapmak isteyenler, Anneler Günü ne zaman, hangi gün, ayın kaçında gibi sorular sormaktadır. Peki, 2024 Anneler Günü ne zaman? Anneler günü hangi tarihte kutlanacak?

Haber 05-05-24 18:45

Kredi kartı asgari ödeme kredi notunu düşürür mü? Kredi kartı asgari ödeme sicili bozar mı?

Günlük yaşamda nakit çekmek, elektronik ortamda veya yüz yüze alışveriş yapmak gibi çeşitli amaçlarla kullanılan kredi kartlarının dönem borcu her ay hesap kesim tarihinde hesaplanır. Bu borcun belirli bir kısmı ise asgari ödeme olarak hesaplanır. Kredi kartının asgari ödeme tutarı düzenli olarak yatırılsa da bu işlemin kredi notu ile sicili hangi yönde etkilediğinin açıklanması ise banka müşterileri için önem taşır.

Finans 05-05-24 17:38

TV yayın akışı 4 Mayıs 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

4 Mayıs 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 4 Mayıs 2024 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Üç Kız Kardeş, Kardeşlerim, Kolonya Cumhuriyeti, Gönül Dağı, Yabani ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 04-05-24 07:34

Düğün gününde konukların önünde kullanmak istedikleri soyisimlerine birlikte karar verdiler! Gelin ve damadın yazı tura attığı anlar olay oldu

Bir gelin ve damat, soyadlarını seçtikleri ilginç yöntemi paylaşarak viral oldu. Bu çift, büyük günlerinde yazı tura atarak ikisinin de hangi soy ismi kullanacaklarına yazı tura atarak karar verdikleri anları paylaştı.

Trend 03-05-24 11:17

Yediemin otoparklarında 'vurgun' tablosu: 100 bin araç peyderpey buhar oldu!

Güvenilir diye milyonluk araçların emanet edildiği ‘Yediemin’ler meğer hırsızlar için en kârlı ve sıfır riskli bir alan hâline geldi. Geçtiğimiz günlerde Yalova’daki Yediemin otoparkında 300 araç yok olmuştu! Ancak olayın sadece Yalova değil tüm Türkiye’de yaşandığı ortaya çıktı. Devletin sistemine kayıtlı araçlar ile otoparklarda bulunan araçlar arasında 100 bin eksik olduğu öğrenildi. Yediemin vurguncularının yöntemleri ve hangi araçları seçtikleri ise belli oldu.

Finans 03-05-24 08:29

TV yayın akışı 3 Mayıs 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

3 Mayıs 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 3 Mayıs 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, Kara Ağaç Destanı , Gaddar, Yalı Çapkını ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 03-05-24 07:14

4 büyüklerin Borsa karnesi! Nisan ayının şampiyonu hangi takım oldu?

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketleri arasında geçen ayı yüzde 47,2 yükselişle tamamlayan Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği, yatırımcısına en fazla kazandıran spor şirketi oldu. Spor endeksi geçen ay yüzde 11,5 artış kaydetti. Yıl başından bu yana da en fazla kazandıran Galatasaray Spor Kulübü...

Finans 02-05-24 15:39

Şanlıurfa’da tarım arazileri sel suları altında kaldı

Şanlıurfa’nın Suruç ve Birecik ilçelerinde sağanak nedeniyle tarım arazileri ve yollar su altında kaldı, bazı evleri su bastı.

Yurthaber 02-05-24 15:31

TV yayın akışı 2 Mayıs 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

2 Mayıs 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 2 Mayıs Perşembe akşamı Güldür Güldür Show, İnci Taneleri, Aldatmak, Sakla Beni, Kül Masalı, Hudutsuz Sevda ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1,NOW yayın akışı nasıl? İşte 2 Mayıs Perşembe TV yayın akışı...

Trend 02-05-24 07:24

Ankara'daki şiddetli yağış sürüyor! Yollar çöktü, ev ve iş yerlerini su bastı, bir vatandaş aracın üzerinde kurtarılmayı bekledi

Ankara'da dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ve dolu, bugün de devam etti. Yolar, alt geçitler göle döndü birçok araç yolda mahsur kaldı. Sürücüler, araçlarının üzerine çıkarak kurtarılmayı bekledi. Yağış nedeniyle ev ve iş yerlerini de bu bastı. Sabaha kadar süren çalışmalarla mahsur kalan araçlar kurtarıldı, biriken sular tahliye edildi. Bazı bölgelerde su seviyesi 1 metreyi aştı. Bir vatandaşın aracının üzerinde kurtarılmayı beklediği anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 01-05-24 20:36

SON DAKİKA | İstanbul'da 1 Mayıs gerilimi! CHP ve DİSK çağrı yapmıştı, Taksim'e çıkan yollar kapatıldı, gözaltılar var: Polisle göstericiler arasında arbede

Son dakika haberi: İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri için Taksim Meydanı'na bu yıl da izin verilmedi. CHP ve DİSK başta olmak üzere çeşitli sivil toplum kuruluşları Taksim çağrısında bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yasak kararından geri adım atmadı. Sabah saatlerinde Taksim'e çıkan yollar kapatıldı. Beşiktaş ve Beyoğlu'nda İstiklal Caddesi'ne çıkan gruplara polis müdahale edip gözaltına aldı. Saraçhane'den Taksim'e yürümek isteyen grupla polis arasında arbede çıktı.

Haber 01-05-24 06:24

Daha iyi bir yaşam için kurtulman gereken alışkanlık hangisi?

Hayatını iyileştirmek ve daha iyi bir yaşantı için hangi alışkanlıktan kurtulmalısın?

Kadin 30-04-24 22:57

D vitamini nelerde var? D vitamini hangi besinlerde bulunur? D vitamini içeren besinler

D vitamini vücudumuzun sağlığı için oldukça önemli bir role sahip olan yağda çözünen bir vitamin ve hormondur. Adını, vücudumuzda güneş ışığına maruz kaldığımızda cildimizde sentezlenmesinden alır. Ancak D vitamini sadece kemik sağlığını desteklemekle kalmaz, aynı zamanda bağışıklık sistemi fonksiyonlarından kalp sağlığına kadar birçok alanda kritik bir rol oynar. Peki, D vitamini nelerde var?

Haber 30-04-24 21:01

İstanbul'da 1 Mayıs hazırlığı! Birçok karar alındı: Kısıtlamalar, toplu ulaşım, kapatılacak yollar

İstanbul Valiliği, 1 Mayıs için alınan tedbirleri açıkladı. Toplu taşımada çeşitli kararlar alındı. Buna göre karayolu trafiğe kapatılacak yollarda kısıtlamanın saat 04.00’te, deniz ve raylı sistem için kısıtlamanın saat 05.30’da başlayacağını bildirildi. İşte İstanbul'da yaşayan herkesi etkileyecek 1 Mayıs kararları...

Haber 30-04-24 09:26

TV yayın akışı 30 Nisan 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

30 Nisan 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 30 Nisan Salı Bahar, Ben Bu Cihana Sığmazam, Kara Bela, Mehmed: Fetihler Sultanı, Hava Muhalefeti ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 30 Nisan Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 30-04-24 07:27

Senin ruhun hangi doğa olayı?

Haydi senin ruhunu hangi doğa olayına benzetelim? İşte senin için hazırladığımız eğlenceli bir test var. Kendi doğa elementin ve ruhun hakkında biraz daha fazla bilgi sahibi olmak için bu testi tamamla. Mevsimlerden, renklerden ve doğa olaylarından ilham alarak senin için en uygun olanı bulalım. Hazırsan, doğa yolculuğuna çıkmaya başlayalım!

Kadin 30-04-24 00:23

İstanbul Tabip Odası'nda gündem seçim: 'Değişim istiyoruz'

İstanbul Tabip Odası’nın 5 Mayıs’taki seçimleri yaklaşırken hekim grupları da seçim stratejilerini duyurmaya devam ediyor. Bu kapsamda “Cumhuriyetçi Hekimler” de seçimde hangi grubu destekleyeceklerini bir basın açıklamasıyla duyurdu.

Haber 29-04-24 23:31

Patoloji nedir, neye bakar? Patoloji hangi hastalıkları kapsar?

Görünmeyen düşmanlar, vücudumuzun en karmaşık sistemlerinden birini hedef alır: hücrelerimiz. Patoloji bu görünmeyen düşmanların izini sürmeye ve doğru tanıyı koymaya çalışan tıbbın önemli bir dalıdır. Patoloji, vücuttaki doku ve hücrelerin yapılarını inceleyerek hastalıkların teşhis edilmesine, sınıflandırılmasına ve takibine odaklanır.

Haber 29-04-24 20:25

Üroloji nedir, neye bakar? Üroloji hangi hastalıkları kapsar?

Üroloji, insan üriner sistemini (böbrekler, idrar yolları, mesane, idrar kesesi ve üretra gibi organları) ve erkek üreme sistemiyle ilgilenen tıbbi bir uzmanlık dalıdır. Bu alanda çalışan uzmanlar, ürolog olarak adlandırılır ve geniş bir yelpazedeki ürolojik hastalıkları teşhis eder, tedavi eder ve yönetirler. Üroloji hem erkeklerde hem de kadınlarda görülen çeşitli sağlık sorunlarına odaklanırken, özellikle erkeklerdeki üreme sistemi sorunlarına da dikkat eder.

Haber 29-04-24 19:07

Konyaspor'da teknik direktör Fahrudin Ömerovic ile yollar ayrıldı

TÜMOSAN Konyaspor, teknik direktör Fahrudin Ömerovic ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını duyurdu.

Yurthaber 29-04-24 14:25

Ankara'da sağanak ve dolu yağışı hayatı esir aldı! Yollar kapandı, ortalık göle döndü...

Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada kent genelinde gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağı ifade edilmişti. Bugün itibarıyla etkili olmaya başlayan sağanak yağışa bir de dolu eklendi. Şehrin birçok noktasında yollar kapanırken, atanamayan öğretmenlerin yaptığı mitinge de dolu yağışı damga vurdu. Bir anda bastıran dolu yağışı sonrası miting ertelendi. Ankara'daki hava muhalefeti vatandaşların cep telefonu kameralarıyla saniye saniye kaydedildi.

Haber 28-04-24 14:57

Provizyon nedir? Provizyon ve bekleyen provizyon ne demek?

Provizyon sözcüğünün kökeni Fransızca iken bu kavram ait olduğu dilde provision şeklinde yazılır. Hem bir işlemi hem de bir süreci temsil eden provizyon kavramı günlük yaşamda sıklıkla karşılaşılan terimlerdendir. Günümüzde kredi ve banka kartlarının kullanımı neredeyse her bir vatandaş tarafından tercih edilen seçeneklerdendir. Dolayısıyla provizyonda bekleyen işlemlerin neyi ifade ettiği ve hangi durumlarda onaylandığı gibi konularda bilgi verilmelidir.

Finans 27-04-24 19:08

Hiçbirimiz nasıl yazılır? Hiçbirimiz ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçede bitişik mi yoksa ayrı mı yazılması gerektiği sorgulanan pek çok kelime mevcuttur. TDK dil bilgisi kuralları çerçevesinde hangi sözcüklerin bitişik hangilerinin ayrı yazılacağını açıklamıştır. Ancak, hâlâ bazı sözcüklerin yazımında çok fazla hata yapılmaktadır. Bunlardan biri de hiçbirimiz sözcüğüdür. Pek çok insan bu ifadenin nasıl yazılacağı konusunda tereddüt yaşamaktadır. Peki, hiçbirimiz sözcüğünün doğru yazılışı nedir?

Egitim 27-04-24 16:47

Hepsi grubunun esmer güzeli Cemre Kemer ikinci kez anne oldu! Oğluna bakın hangi ismi verdi

Bir döneme damga vuran "Hepsi" grubunun esmer güzeli Cemre Kemer, grup dağıldıktan sonra sosyal medya fenomenliğiyle yoluna devam etti. 2020'de Emre Medina ile evlenen ve Karla adında bir kızı bulunan Cemre Kemer ikinci kez anne oldu. Ünlü isim oğluna bakın hangi ismi verdi.

Magazin 27-04-24 15:10

TV yayın akışı 27 Nisan 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

27 Nisan 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 27 Nisan 2024 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Üç Kız Kardeş, Kardeşlerim, K-9, Gönül Dağı, Korkma Ben Yanındayım ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 27-04-24 07:34

İstanbul'da Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun İstanbul etabı dolayısıyla kentte 28 Nisan Pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Yurthaber 26-04-24 13:45

Merkez Bankası kararı sonrası yüzde 60'a dayandı: 1 milyon TL'nin getirisi dudak uçuklattı, işte banka banka faiz oranları!

Merkez Bankası dün faiz kararını açıkladı. Banka, politika faizini yüzde 50'de sabit bırakırken TL mevduatı destekleyecek adım geldi. 1 milyon TL'nin 3 aylık mevduat faizinde getirisi kaç para oldu? Bankalardaki faiz oranları ne kadar oldu, hangi banka ne kadar faiz veriyor? İşte güncel liste...

Finans 26-04-24 08:53

TV yayın akışı 26 Nisan 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

26 Nisan 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 26 Nisan 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, Kara Ağaç, Gaddar, Yalı Çapkını ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 26-04-24 07:25

e-Devlet emeklilik başvurusu: e-Devlet'ten emeklilik başvurusu nasıl yapılır?

e-Devlet üzerinden emeklilik başvurusu yapmak isteyen kişilerin SGK tarafından oluşturulan hizmeti kullanmaları mümkündür. Bu hizmet sayesinde emeklilik başvurusunu tamamlayan kişiler daha sonra aylıklarının bağlanma durumunu da aynı platform üzerinden takip edebilir. Ancak emeklilik başvurusu e-Devlet aracılığıyla yapılacağı zaman hangi aşamaların takip edildiğinin bilinmesi gerekir. Bu nedenle “Gelir, Aylık, Ödenek Talep Belgesinin Verilmesi” sayfasının nasıl işlediği açıklanmalıdır.

Finans 25-04-24 20:19

SON DAKİKA | Yeniden Refah Partisi'nde istifa şoku! Seçimi kazanan belediye başkanı ile yollar ayrıldı: 'Bugünden itibaren...'

Son dakika haberi: Konya'nın Doğanhisar ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Yeniden Refah Partisinden belediye başkanı seçilen Ali Öztoklu, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Yazılı bir açıklama yapan Öztoklu, "Bugünden itibaren belediye başkanlık görevime, bağımsız belediye başkanı olarak devam etme kararı almış bulunmaktayım" ifadelerini kullandı.

Haber 25-04-24 16:10

İstanbul'da yapay zeka lisesinin kurulması için çalıştay düzenlendi

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Teknopark İstanbul işbirliğiyle düzenlenen "Yapay Zeka Lisesi Kurulum ve İçerik Geliştirme Çalıştayı"nda, akademisyenler, bilişim öğretmenleri ve sektör temsilcilerince, yapay zeka lisesinin içeriğinin geliştirilmesi, müfredatının tasarlanması, hangi derslerin okutulması gibi konular ele alındı.

Yurthaber 25-04-24 14:12

TV yayın akışı 25 Nisan 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

25 Nisan 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 25 Nisan Perşembe akşamı Güldür Güldür Show, İnci Taneleri, Aldatmak, Sakla Beni, Kül Masalı, Hudutsuz Sevda ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1,NOW yayın akışı nasıl? İşte 18 Nisan Perşembe TV yayın akışı...

Trend 25-04-24 07:26