Kablosuz Bluetooth Kulaklık Haberleri

Fiyatı 1299 TL'ye düştü! Jabra Elite 4 kulaklıkta kaçırılmayacak fırsat

Kaliteli ses deneyimi arayanlar için Jabra Elite 4 Kablosuz Gürültü Engelleme Özellikli Kulak İçi Kulaklık harika bir seçenek. Gelişmiş ANC özelliği sayesinde çevrenizdeki gürültüyü engeller ve sadece müziğinize odaklanmanızı sağlar. Şık tasarımının yanı sıra 28 saatlik pil ömrüyle de dikkat çeken kulaklık kısa süreliğine indirimde! Ürüne %20 indirim fırsatıyla sahip olmak ister misiniz? İşte detaylar!

Haber 14-06-2023 09:56

Uzun ömürlü şarjıyla sizi şaşırtacak en iyi bluetooth kulaklık çeşitleri 2023

Bluetooth kulaklıklar, kablosuz özellikleri sayesinde kullanıcıların hareket alanını sınırlamadan müzik dinleyebilmelerine olanak tanıyorlar. Piyasada birçok farklı Bluetooth kulaklık seçeneği mevcut ve hangi kulaklıkların en iyi performansı sunduğuna karar vermek zor olabiliyor. Bu yazıda, sizlere en iyi Bluetooth kulaklıklar hakkında bilgi vereceğiz ve sizin için en uygun seçeneği bulmanıza yardımcı olacağız. Hazırsanız, en iyi Bluetooth kulaklık markalarına birlikte göz atalım.

Haber 14-03-2023 13:58

İster sporda ister yolculukta gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bluetooth kulaklık çeşitleri

Mükemmel bir müzik keyfi için kulaklığınızın modeli kadar ses kalitesi oldukça önemli. Özellikle son zamanlarda revaçta olan bluetooth kulaklıklar sayesinde kablo derdi ortadan kalkıyor. Piyasada pek çok renk ve modeldeki bu ürünleri birbirinden farklı özellikte bulmak mümkün. İşte spor yaparken, yürüyüşteyken ya da uzun yolculuklarda rahatlıkla kullanabileceğiniz birbirinden farklı bluetooth kulaklıklar…

Haber 19-10-2022 15:27

Uygun fiyatına rağmen kullanışlı olmasıyla sizi şaşırtacak TikTok ürünleri

TikTok'ta birbirinden kullanışlı birçok ürünle karşılaşmak mümkün. Hayatı çok kolaylaştırdığı belli olan bu ürünlere ufak bir araştırma ile kolayca ulaşabilirsiniz. Uygun fiyatına rağmen hayatınızda birçok kolaylık sağlayacak TikTok ürünlerini sizin için bir araya getirdik. Haydi gelin, bu ürünlere beraber bakalım.

Haber 18-08-2022 17:27

Kablosuz Bluetooth Kulaklık

Kablosuz Bluetooth Kulaklık Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kablosuz Bluetooth Kulaklık Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.