Kablosuz Bluetooth Kulaklik Haberleri

“Ethernet geçerli bir IP yapılandırmasına sahip değil” sorunu ve çözümü: “Ethernet geçerli bir IP yapılandırmasına sahip değil” sorunu nasıl çözülür?

Gerek konutlarda gerek iş yerlerinde gerekse dışarıda internet kullanımı oldukça yaygındır. Kimi yerlerde kablosuz bağlantı tercih edilirken kimi yerlerde ise kablolu bağlantı kullanılır. Modemlerde tercih edilen kablolu bağlantı, Ethernet olarak tanımlanmaktadır. Windows işletim sistemine sahip cihazları kullanan kişiler bazı durumlarda "Ethernet geçerli bir IP yapılandırmasına sahip değil" hatası alabilmektedir. Peki, “Ethernet geçerli bir IP yapılandırmasına sahip değil” sorunu nasıl çözülür?

Haber 2024-06-18 19:16:39

Teknoloji tutkunu babanızın yüzünde kocaman bir gülümseme yaratacak hediyeler

Babalar Günü yaklaşıyor ve teknoloji tutkunu babalar için en trend hediyelerle onları mutlu etmenin tam zamanı! Özellikle de yüksek teknoloji ürünü tabletler, akıllı saatler ve kablosuz kulaklıklar teknoloji sever babaların gönlünü fethedecek hediyeler arasında. Hem evde hem ofiste hem de seyahat sırasında kullanabilecekleri cihazlar ve yenilikçi aksesuarlarla Babalar Günü'nde babanızın yüzünde kocaman bir gülümseme yaratabilirsiniz!

Haber 2024-06-10 00:41:55

Rahatınız için tasarlandı! 2024 yılının en iyi dikey mouse modelleri

Bilek ağrıları artık geçmişte kalıyor! Ergonomik yapılarıyla teknoloji severlerin gözdesi haline gelen dikey fareler özellikle uzun saatler bilgisayar başında çalışanlar için büyük bir kurtarıcı haline geldi. Bilek ve kol sağlığını korumada da oldukça iddialı olan dikey mouse modelleri aynı zamanda hem şık tasarımı hem de rahat kullanımı ile öne çıkıyor. Kablosuz ve şarj edilebilir seçenekleriyle de kullanıcı dostu olan en iyi dikey mouse modellerinden oluşan bir seçki yaptık.

Haber 2024-06-07 19:17:03

Wi-Fi hızlandırma ipuçları: Wi-Fi hızı nasıl artırılır? İnternet hızını artırma

Başta bilgisayarlar olmak üzere çeşitli teknolojik cihazlar arası bilgi ve veri akışının kesintisiz bir şekilde yapılabilmesi için internete ihtiyaç duyulmaktadır. Günümüzde internet bağlantısı olmadan online iş yapma, oyun oynama, başkalarıyla iletişim kurma gibi durumların gerçekleşmesi mümkün değildir. Özellikle kablosuz bağlantı olarak bilinen Wi-Fi bağlantısında yeterli kadar sinyal olmadığında internet yavaşlayabilmektedir. Peki, Wi-Fi hızı nasıl artırılır?

Haber 2024-05-28 18:42:48

Fiyatı 1799 TL'ye düştü! JBL Clip4 Bluetooth Hoparlör indirime girdi

Şık tasarımı, yüksek ses performansı, su geçirmez özelliği ve dayanıklı yapısıyla öne çıkan JBL Clip4 Bluetooth Hoparlör Prime Day kapsamında indirime girdi. Kullanıcılarından tam not alan bu hoparlörün öne çıkan özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını görmek isterseniz, detaylar içeriğimizde...

Haber 23-05-24 15:10

Bir kulaklıktan çok daha fazlasını sunan Sennheiser Momentum indirime girdi

Sportif aktivitelerinizde müziği yanınızdan ayırmayanlardansanız Sennheiser Momentum Sport Bluetooth Kulaklık tam size göre! Kalp atış hızınızı ve vücut sıcaklığınızı takip eden bu akıllı kulaklık indirimli fiyatıyla şimdi sizleri bekliyor. İşte detaylar!

Haber 21-05-24 15:25

Ethernet nedir, ne işe yarar? Ethernet ve internet arasındaki fark

Teknoloji dünyasında kullanılan birçok farklı terim bulunmaktadır. Bu terimlerden biri ethernet denilen, çoğunlukla kablosuz ya da kablolu ağlarda mevcut olan bir standart iletişim protokolü olarak karşımıza çıkmaktadır. Geleneksel teknoloji olarak da tabir edilen ethernet kavramı zaman zaman internet terimiyle karıştırılabilmektedir. Ancak her iki kavramdan da pek çok özellik açısından birbirinden farklı olmaktadır. Peki, ethernet nedir, ne işe yarar, ethernet ve internet arasındaki fark nedir?

Haber 17-05-24 18:49

Hotspot nedir, ne işe yarar? Telefonda hotspot nasıl kullanılır?

Teknoloji alanında yaşanan gelişmelerle birlikte insan yaşamına birçok yenilik girmiştir. Bu yeniliklerden biri de internettir. Günümüzde internet bağlantısı bilgi paylaşımı, iletişim, alışveriş gibi birçok amaçla kullanılmaktadır. İnternete ulaşım sağlanabilmesi için Wi-Fi ya da mobil veri gibi kablosuz bağlantılara ihtiyaç duyulmaktadır. Bu bağlantıların olmadığı alanlarda ise hotspot denilen işlem devreye girmektedir. Peki, hotspot nedir, ne işe yarar ve telefonda hotspot nasıl kullanılır?

Haber 16-05-24 19:10

AirPods nasıl resetlenir? Airpods sıfırlama

Herhangi bir sorun yaşanabilmesi ihtimaliyle AirPods’larda sıfırlama işlevi bulunur. Kablosuz kulaklığın satılması, bir başkasına verilmesi veya kulaklıkla ilgili bir sorun yaşanması sonucunda, bu işlemi gerçekleştirmek oldukça kullanışlıdır. Peki, AirPods nasıl resetlenir?

Haber 10-05-24 19:35

Müziği dinlemekten öte adeta yaşamanızı sağlayacak! Çok satan Bose kulaklıkta 4880 TL indirim

Aktif gürültü engelleme özelliğine sahip, suya dayanıklı, uzun pil ömrüyle kesintisiz müzik keyfi sunan, etkileyici ses performansıyla öne çıkan kaliteli bir kablosuz kulaklık arıyorsanız Bose QuietComfort Earbuds size göre olabilir. Piyasadaki en çok satan kulaklık modelleri içinde yer alan bu ürün, Bahar Fırsatları kapsamında 4880 TL indirimle kısa süreliğine satışta. Sizin için ürünün özelliklerini, kullanıcı yorumlarını bu içeriğimizde bir araya getirdik.

Haber 13-03-24 15:48

A101 Aldın Aldın Kataloğu'ndaki uygun fiyatlı JBL kablosuz kulaklığı sizin için inceledik

A101'in 7 Mart Perşembe tarihli İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. A101 kataloğunda uygun fiyatıyla dikkat çeken ürünlerden biri de JBL Tune 520BT Kablosuz Kulaklık olarak karşımıza çıktı. a101.com.tr İnternete Özel Aldın Aldın fırsatları kapsamında satışta olan ürünü bu içeriğimizde sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 08-03-24 14:52

Fiyatı 1913 TL'ye düştü! JBL Clip4 Bluetooth Hoparlör günün fırsat ürünü

Yüksek ses kalitesi, hızlı şarj özelliği, suya ve toza karşı dayanıklı olmasıyla öne çıkan kullanıcılarından tam not alan JBL Clip4 bugüne özel indirime girdi. Biz de her an ve her yerde size eşlik etmek için tasarlanan bu hoparlörü inceledik, işte detaylar!

Haber 14-02-24 11:45

Fiyatı düştü! Jabra Elite 10 Kablosuz Kulaklık Günün Fırsatları kapsamında indirimde

Bir kulaklıkta aradığınız her özelliği sunan Jabra Elite 10, Günün Fırsatları kapsamında avantajlı fiyatıyla satışta! Sınırlı bir süre için geçerli olan bu fırsatı kaçırmak istemiyorsanız, Jabra Elite 10'un özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını bir araya getirdiğimiz içeriğimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Haber 31-01-24 18:06

Fiyatı 1349 TL'ye düştü! Çok satan JBL Go3 Bluetooth Hoparlör indirimde

Seyahatte, piknikte, plajda, kamp yaparken, yürüyüş yaparken ya da arkadaşlarınızla buluştuğunuzda kesintisiz müzik keyfi yaşamanızı sağlayacak kaliteli bir bluetooth hoparlöre ihtiyacınız var ise bu fırsat tam da size göre! Çok satanlarda birinci sırada yer alan JBL Go3 Bluetooth Hoparlör, avantajlı fiyatıyla sizi bekliyor. Sizin için incelediğimiz bu indirimli ürünü keşfetmeye ne dersiniz?

Haber 30-01-24 11:38

A101 Aldın Aldın Kataloğu'nda uygun fiyatıyla dikkat çeken JBL kulaklığı sizin için inceledik

A101'in 25 Ocak Perşembe İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. A101 kataloğunda uygun fiyatıyla dikkat çeken ürünlerden biri de JBL Tune 510BT Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık olarak karşımıza çıktı. a101.com.tr İnternete Özel Aldın Aldın fırsatları kapsamında 25 Ocak Perşembe tarihinden itibaren satışta olan ürünü bu içeriğimizde sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 25-01-24 12:33

Uzun pil ömrü, ergonomik tasarım... Bose QuietComfort Earbuds II günün fırsat ürünü

Aktif gürültü engelleme özelliğine sahip, suya dayanıklı, uzun pil ömrüyle kesintisiz müzik keyfi sunan, etkileyici ses performansıyla öne çıkan kaliteli bir kablosuz kulaklık arıyorsanız Bose QuietComfort Earbuds II size göre olabilir. Sadece geçen ay Amazon'da 50 adetten fazla satılan ürün, bugüne özel Günün Fırsatları kapsamında indirime girdi. Sizin için ürünün öne çıkan özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını bu içeriğimizde bir araya getirdik.

Haber 22-01-24 12:29

GSB Wifi giriş ve çıkış işlemleri nasıl yapılır?

İnternet, hayatımızın en vazgeçilmez ihtiyaçlarından biri olarak bilinir. Gündelik hayat koşuşturması içerisinde biraz internette gezinmek için kablosuz ağa ihtiyaç duyarız. Aynı şekilde internet iş yaşamında da son derece önemli bir yere sahiptir. Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından GSB Wifi adıyla bilinen bir internet hizmeti de mevcuttur. Bu internet hizmeti yalnızca KYK öğrencilerine ve personellerine sunulur. Peki, GSB Wifi giriş ve çıkış işlemleri nasıl yapılır?

Haber 13-01-24 19:18

GSB Wi-Fi nedir, nasıl kullanılır? GSB Wi-Fi’yi kimler kullanabilir?

Günümüzde genci yaşlısı fark etmeksizin birçok kişi internet kullanmaktadır. İnternet sayesinde gerek sosyal medya platformlarına giriş sağlanmakta gerek online alışveriş yapılabilmekte gerekse birçok önemli işlem herhangi bir yere gitmeden oturduğumuz yerden gerçekleşmektedir. Tüm işlemlerin yapılması kablosuz ağ olarak bilinen Wi-Fi sayesindedir. Kablosuz ağ ile ilgili GSB olarak isimlendirilen bir Wi-Fi hizmeti de mevcuttur. Peki, GSB Wi-Fi nedir, nasıl kullanılır?

Haber 13-01-24 19:17

Çok satanlarda bir numara! HEPA filtreli, LED ışık fırçalı ve sessiz Greenote Süpürge'yi inceledik

Temizlikte devrim niteliğinde bir adım olan kablosuz elektrikli süpürgeler pratik, hafif ve güçlü tasarımları ile ev temizliğini bir adım öteye taşıyor. Hafif tasarımları ile temizliği kolaylaştıran elektrikli süpürgeler güçlü performanslarıyla evlerimizi daha etkili bir şekilde temizlememizi sağlıyor. Bu yazımızda sahip olduğu özellikleriyle tam bir fiyat performans ürünü olan Greenote Akülü Elektrikli Süpürge'yi sizin için inceledik.

Haber 09-01-24 17:46

Fiyat performans ürünü bluetooth kulaklık arayanlar buraya! 1000 TL altı modelleri sizin için seçtik

Günümüzün vazgeçilmez teknoloji ürünlerinden biri olan bluetooth kulaklıklar hayatımızı daha özgür kılıyor. Bu küçük cihazlar sadece ergonomik ve hafif tasarımlarıyla değil aynı zamanda uzun pil ömrüyle de gün boyu bize eşlik ediyor. Müziğin keyfini çıkarırken bütçenizi zorlamadan kaliteli bir deneyim yaşamak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Fiyat performans ürünü bluetooth kulaklıkları araştırarak sizin için seçtik. İşte 1000 TL altında bulabileceğiniz en etkileyici 11 kablosuz kulaklık modeli!

Haber 21-12-23 19:34

Fiyatı düştü! Beats Fit Pro kablosuz kulaklıkta 2000 TL indirim

Yüksek ses kalitesine ve gürültü önleme özelliğine sahip, spor yaparken kulağınızdan düşmeyecek, terden ve yağmurdan etkilenmeyecek bir bluetooth kulaklık arıyorsanız doğru yerdesiniz! Amazon'un Yılın Son Fırsatları kapsamındaki Prime üyelerine özel indirimli alışveriş etkinliğinde Beats Fit Pro'nın fiyatı kısa süreliğine 2000 TL düştü! Sizi müziğe daha da yakınlaştıran bir deneyime sürükleyecek, üstün teknoloji ürünü bu kulaklığa sahip olmak isterseniz acele edin!

Haber 19-12-23 11:50

Kuaför masrafına son! Braun 3 Serisi 310 BT BLU 3’ü 1 Arada Tıraş Makinesi kısa süreliğine indirimde

Karizmatik görünmeye önem veren beyler sizi böyle alalım! Kuaför masrafından kurtulmanızı sağlayacak Braun 3 Serisi 310 BT BLU 3’ü 1 Arada Sakal Şekilendirici, Kablosuz ve Islak & Kuru Kullanım Tıraş Makinesi Amazon'un Prime üyelerine özel Yılın Son Fırsatları kapsamında %20 indirime girdi. Biz de kullanıcılarından tam not alan cihazı sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 18-12-23 13:33

Yüksek ses performansı, hızlı şarj özelliği ve dahası! Sennheiser kulaklıkta indirim

Müzik severlerin ve teknoloji tutkunlarının favori markalarından Sennheiser'ın kullanıcılarına eşsiz bir ses deneyimi sunmak için özel olarak ürettiği CX Plus True Wireless Special Edition Bluetooth Kulaklık, Yılın Son Fırsatları kapsamında indirime girdi! Bu özel kulaklık; yüksek kaliteli ses performansı, kablosuz bağlantı özelliği ve kullanıcı dostu tasarımıyla öne çıkıyor. Estetik açıdan şık bir görünüm sunan, konforlu bir kullanım sağlayan kulaklığa indirimdeyken şans vermeye ne dersiniz?

Haber 11-12-23 15:10

Ev temizliğini kablolardan kurtarıyoruz! Grundig ve Philips'in en sevilen iki dikey süpürgesini karşılaştırdık

Ev temizliği dikey süpürgelerle birlikte artık kablosuz bir döneme geçiyor! Ergonomik tasarımı, güçlü emiş gücü, akıllı teknoloji ve daha fazlasını sunarak ev temizliğini bir adım öteye taşıyan dikey süpürgeler evinizdeki her köşeye rahatlıkla ulaşmanızı sağlıyor. Ev temizliğinizi pratikleştiren Grundig VCP 3930 2'si 1 Arada Şarjlı Dikey Süpürge ve Philips XC7043/01 Speed Pro Max Kablosuz Şarjlı Dik Süpürge arasındaki benzer ve farklı yönleri keşfetmek için içeriğimize göz atabilirsiniz.

Haber 11-12-23 06:00

Yüksek ses kalitesi, uzun pil ömrü ve dahası! Beats kulaklıkta 3 bin TL indirim

Kendini müziğin büyülü dünyasına bırakmak isteyenler buraya! Yüksek kaliteli bir kablosuz kulaklık arıyorsanız doğru yerdesiniz. Kullanıcılarından tam not alan Beats Studio3 Wireless Kulaklık, Gülümseten Kasım Fırsatları'na özel 3000 TL indirime girdi. Flaş fırsatlar kapsamında kısa süreliğine indirimde olan kulaklığı kaçırmamak için acele edin. İşte detaylar!

Haber 14-11-23 15:59

Hızlı, etkili, pratik temizlik onunla mümkün! Dreame R20 Kablosuz Dikey Süpürge'yi sizin için inceledik

Dikey süpürge almak istiyor, modeline mi karar veremiyorsunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz. Etkili, dayanıklı, kullanıcı dostu ve sağlıklı bir temizlik deneyimi sunan bir model arıyorsanız Dreame R20 tam da size göre! Dreame Teknoloji, akıllı teknolojiler barındıran en ileri model kablosuz dikey süpürge modeli R20 ile daha güçlü temizlik vaat ediyor. Sizin için teknoloji harikası bu ürünü inceledik. İşte detaylar!

Haber 09-11-23 14:26

WiFi şifresi öğrenme - WiFi şifresini nereden öğrenebilirim?

Tam anlamı ile açılımı Wireless Fidelity olan Wi – Fi bağlantıları kendi aralarında ikiye ayrılır. Wan ve Lan adı verilen bağlantılar farklı özelliklere sahiptir. WLAN olarak da anılan bağlantı Kablosuz Yerel Ağ anlamına gelir. Wan bağlantılar ise binalar arasında kablo bağlantısı yetersiz ise kablosuz cihazlar yardımı ile bağlantı sağlanır. Şifreleme ile güvenlik sağlanan Wi – Fi ağlarında şifre bazen unutulabilir ya da otomatik olarak bağlanan şifrenin ne olduğuna bakılması gerekebilir.

Haber 29-10-23 23:05

WhatsApp'ta silinen mesajları geri getirme - WhatsApp silinen mesajlar geri gelir mi?

Akıllı telefonlar ile anlık mesajlaşma ve anlık iletişim sağlama amacı ile geliştirilmiş olan Whatsapp uygulaması platformlar arasında çalışabilme özelliğine sahiptir. Tüm cihazlarda, tüm marka ve modellerde tüm işletim sistemlerinde kullanabilirdir. Kablosuz ya da mobil ağlar aracılığı ile internete bağlanılan her durumda hem mobil cihazlarda hem masa üstü ya da diz üstü bilgisayarlarda Whatsapp iletişimi sağlanabilir.

Haber 28-10-23 16:56

Bluetooth kulaklık nasıl kullanılır? Bluetooth kulaklık şarj olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Teknoloji alanındaki gelişmeler ve yenilikler sayesinde hayatı kolaylaştıran birçok ürün de ortaya çıkmıştır. Bu ürünlerden biri de cep telefonları yanında kullanılan bluetooth kulaklıklarıdır. Kablosuz kulaklık olarak da bilinen bu cihazlar, yalnızca telefonlara değil bilgisayarlara da kolayca bağlanmaktadır. Ayrıca kablosuz olmaları her yere taşıma avantajını da beraberinde getirmektedir. Peki, bluetooth kulaklık nasıl kullanılır, şarj olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Haber 24-10-23 20:32

Gecikme olmaksızın kullanabileceğiniz kaliteli ve kullanışlı kablosuz mekanik klavye çeşitleri

Eğer oyun oynamak ya da yazmak sizin için bir tutkuysa ve konforlu bir klavye deneyimi yaşamak istiyorsanız kablosuz mekanik klavyeler sizin için harika bir seçenek olabilir. Anında yanıt veren tuşlarından bulunduğu ortamın ambiyansını değiştiren, etkileyici RGB aydınlatmalarına kadar birçok özelliği bir arada sunan mekanik klavyeler hem yazma hem oyun deneyiminize daha fazla keyif katacak. Haydi gelin, en iyi kablosuz mekanik klavye önerilerine bir göz atalım.

Haber 11-10-23 15:39

Bilgisayarında veya televizyonunda bluetooth özelliği olmayanların kurtarıcısı olacak bluetooth adaptörleri

Kablolu bağlantının geçmişte kaldığı şu günlerde bilgisayar, konsol ve TV gibi araçları diğer bileşenlerle kablosuz olarak bağlayabilmek büyük bir keyif. Kablosuz Bluetooth desteği bulunan bir mouse, klavye, kulaklık veya farklı bir bileşeniniz varsa sadece küçük bir adaptör kullanarak onu bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz. İşte tak çalıştır özelliği ile kullanımı çok kolay olan bluetooth adaptörleri!

Haber 28-09-23 16:36

Fiyatı 646 TL'ye düştü! SoundPEATS Mac True Wireless Kulaklık'ta indirim

Kaliteli bir bluetooth kulaklıkla eşsiz müzik keyfinin tadını çıkarmaya var mısınız? Yanıtınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. SoundPEATS Mac True Wireless Kulaklık kısa süreliğine indirime girdi. Sizin için ürün özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını araştırdık. İşte detaylar!

Haber 22-09-23 16:14

Kulaklıktan hoparlöre teknoloji aşığı yakınlarınıza alabileceğiniz hediye önerileri

Sevdiklerinize kullandıkça sizi hatırlayacakları, teknolojik bir hediye arayışınızdayken kararsız mı kaldınız? Öyleyse doğru yerdesiniz! Teknoloji aşığı sevdiklerinizi mutlu edecek hediye fikirlerini siniz için bir araya getirdik. Kulaklıktan hoparlöre, akıllı saatten kablosuz şarj standına kadar pek çok alternatifi yer verdiğimiz önerilere göz atmaya ne dersiniz?

Haber 21-09-23 15:17

BİM'den sonbahar fırsatı! Elektrikli bisiklet 11.999 TL, akıllı baskül 245,00 TL! 15 Eylül 2023 BİM aktüel ürünler kataloğu

BİM aktüel ürünler kataloğu sayfalarında dikkat çeken ürünler yer aldı. Havaların iyi olduğu şu günlerde Eylül ayının keyfini doyasıya çıkarmak isteyen kişiler için elektrikli bisiklet 11.999 TL'den satışa sunulacak. BİM aktüel ürünler kataloğunda yayımlanan bilgilere göre akıllı baskül 245,00 TL, bluetooth kulaklık 399 TL olacak. Peki, 15 Eylül 2023 BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var? İşte detaylar...

Finans 14-09-23 09:38

Zamanınız da enerjiniz de size kalsın! Çok satan Philips süpürgeyi sizin için inceledik

Yaşam alanımızı düzenli ve temiz tutmanın önemini hepimiz biliyoruz. Ancak, her zaman zamanımız olmuyor veya yeterince kolaylık sunan araçlarımız yok. Ama merak etmeyin! Philips XC7043/01 SpeedPro Max Kablosuz Şarjlı Dik Süpürge ile evinizdeki tüm temizlik işlerini kolaylaştırabilirsiniz. Çok satanlar listesinde başı çeken dikey süpürgeyi sizin için inceledik.

Haber 28-08-23 10:31

Apple MagSafe almayı düşünen ama o kadar para vermek istemeyenlere iPhone uyumlu kablosuz şarj ürünleri

Apple kullanıcıları buraya! Apple MagSafe satın almak istiyor fakat yüksek ücretler ödemeye bütçeniz el vermiyorsa iPhohe uyumlu kablosuz şarj ürünleriyle tanışmaya ne dersiniz? Gelin, size âdeta Apple MagSafe deneyimini yaşatacak manyetik kablosuz şarjları birlikte inceleyelim.

Haber 22-08-23 16:02

Bisiklet sürerken güvenliği elden bırakmayın! Sizi kazadan koruyacak en iyi sinyal lambaları

Trafikte bisikletle ilerlerken arabaların sizin dönüşlerinizi fark etmeyeceğinden korkuyorsanız sizi bisiklet sinyali diye bir ürünün varlığından haberdar etmenin zamanı gelmiş olabilir! Kablosuz teknoloji sayesinde kolayca bisikletinize monte edebileceğiniz bu ürünler güçlü LED lambalarıyla arabaların sizi anında fark etmesini sağlıyor. Haydi gelin, birbirinden kaliteli bisiklet sinyali modellerine bir göz atalım.

Haber 22-08-23 15:55

Apple'dan şarjdaki telefonlarını yastıklarının altına koyanlara uyarı: Sağduyulu davranın

ABD'nin önde gelen teknoloji şirketlerinden Apple, kullanıcıları, şarj olması için prize taktıkları cihazlarıyla uzun süre temastan kaçınmaları konusunda uyardı. İnternet sitesinde gece boyunca telefonunu şarj eden kişilere yönelik uyarılara yer veren teknoloji devi, kullanıcılara "Aygıt çalışır durumdayken veya güç kaynağına takılıyken cildinizin aygıtla, güç adaptörüyle veya kablosuz şarj aletiyle uzun süre temas halinde olmasını engellemek için sağduyulu davranın." çağrısında bulundu.

Haber 18-08-23 09:24

Bluetooth kulaklık almadan buraya göz atmalısınız! Samsung vs Huawei bluetooth kulaklık karşılaştırması

Yeni bir bluetooth kulaklık alma arifesindeyseniz birçok farklı modelin ve özelliğin arasında kaybolup gittiğinizi hissediyor olabilirsiniz. Eğer bu kararsızlıktan kurtulmak ve sizin için ideal bir TWS kulaklık modeli bulmak isterseniz arkanıza yaslanıp araştırmaya son verebilirsiniz. İşte karşınızda Samsung vs Huawei Bluetooth kulaklık karşılaştırması ve alternatif modeller!

Haber 11-08-23 16:41

Yaptığınız işi en az iki kat azaltacak en iyi barkod okuyucular

Hızlı ve pratik veri girişi için kullanılan, siyah beyaz çizgilerden oluşan barkodları okuyarak içeriğindeki bilgilerin bilgisayar ortamına aktarılmasına yardımcı olan barkod okuyucular kablosuz ve kablolu modelleri ile piyasada yer alıyor. Ürünlerin adı, fiyatı gibi verilerin elektronik ortamda dönüştürülmesini sağlayan birçok model arasından "En iyi barkod okuyucu hangisi?" diye merak ediyorsanız gelin, en iyi modellere yer verdiğimi listemizi birlikte inceleyelim.

Haber 01-08-23 18:06

İster evinizde ister iş yerinizde kullanabileceğiniz en iyi kablosuz güvenlik kameraları

İç ve dış mekân güvenliği söz konusu olduğunda bir adım öne çıkan kablosuz güvenlik kameraları, kompakt tasarımları sayesinde kolayca kurulup güvenliği maksimum seviyeye taşıyor. Bu sayede can ve mal güvenliği başarıyla korunuyor. Birçok markanın birbirinden kaliteli ve kullanıcı dostu özelliklere sahip kablosuz güvenlik kameraları bulunuyor. Gelin, en kaliteli ve kullanışlı kablosuz güvenlik kamerası çeşitlerini beraber keşfedelim!

Haber 07-07-23 16:40

JBL Go serisine servet dökmek istemeyenlere alternatif olabilecek uygun fiyatlı bluetooth hoparlör çeşitleri

"Müziksiz yapamam, gittiğim yere müziğimi de götürürüm." diyenler, müjde! Yüksek meblağlar ödemeden kaliteli bir bluetooth hoparlör satın alarak evde, arabada, tatilde, hayatın her alanında kesintisiz müzik keyfi yaşayabilirsiniz. Müzikle ruhunuzu beslemekten mahrum kalmamak için JBL Go serisine alternatif bluetooth hoparlörleri derlediğimiz listemizi incelemeye başlayabilirsiniz.

Haber 07-07-23 15:52

Kablosuz elektrikli süpürgelere servet ödemek isteyenlere Dyson'ın uygun fiyatlı alternatifleri

Kablosuz elektrikli süpürge deyince akla gelen ilk marka Dyson! Üstün teknolojik özellikleri sayesinde kullanıcılar tarafından oldukça sevilen markanın süpürgeleri; üstün emiş gücü, geniş toz haznesi, her yere kolaylıkla ulaşabilen tasarımıyla dikkat çekiyor. Ancak fiyatı da dudak uçuklatıyor. Siz de üstün özelliklere sahip bir kablosuz elektrikli süpürge almak istiyor fakat ona bir dünya para ödemek istemiyorsanız doğru yerdesiniz. Sizin için Dyson muadili daha uygun fiyatlı süpürgeleri seçtik.

Haber 27-06-23 16:07

Fiyatı 5 bin 999 TL'ye düştü! Philips şarjlı dikey süpürgede fırsat

Yaşam alanımızı düzenli ve temiz tutmanın önemini hepimiz biliyoruz. Ancak, her zaman zamanımız olmuyor veya yeterince kolaylık sunan araçlarımız yok. Ama merak etmeyin! Philips XC7043/01 SpeedPro Max Kablosuz Şarjlı Dik Süpürge ile evinizdeki tüm temizlik işlerini kolaylaştırabilirsiniz. Şimdi indirimli fiyatıyla sizleri bekliyor!

Haber 26-06-23 11:10

Müzik keyfini doyasıya yaşamak isteyenlere hem kaliteli hem uygun fiyatlı AirPods kulaklık muadilleri

Bluetooth kulaklıklar müzik dinlemeyi hem pratik hem eğlenceli hâle getiriyor. Ayrıca kompakt boyutları sayesinde kolayca taşınarak her ortamda eşsiz bir müzik keyfi yaşatıyor. Bluetooth kulaklık çeşitleri arasında AirPods kalitesinde, birbirinden kullanışlı ve uygun fiyatlı modeller bulunuyor. Gelin bütçenizi sarsmayacak, AirPods kalitesindeki en iyi bluetooth kulaklık modellerini beraber keşfedelim!

Haber 21-06-23 17:07

Fiyatı 1299 TL'ye düştü! Jabra Elite 4 kulaklıkta kaçırılmayacak fırsat

Kaliteli ses deneyimi arayanlar için Jabra Elite 4 Kablosuz Gürültü Engelleme Özellikli Kulak İçi Kulaklık harika bir seçenek. Gelişmiş ANC özelliği sayesinde çevrenizdeki gürültüyü engeller ve sadece müziğinize odaklanmanızı sağlar. Şık tasarımının yanı sıra 28 saatlik pil ömrüyle de dikkat çeken kulaklık kısa süreliğine indirimde! Ürüne %20 indirim fırsatıyla sahip olmak ister misiniz? İşte detaylar!

Haber 14-06-23 09:56

Fiyatı 2699 TL'ye düştü! JBL Flip6 Bluetooth Hoparlör'de indirim

Yazın hepimizin aklına güneşin tadını çıkaracağımız keyifli anlar gelir. Bu keyifli anları daha da güzel kılmak için müzik keyfinizi taçlandıracak bir hoparlör olmazsa olmazdır. Denizde, havuzda, plajda, doğada, her nerede olursanız olun en yakın arkadaşınız olmaya aday JBL Flip6 Bluetooth Hoparlör kısa süreliğine indirimde! Fırsatın detayları için okumaya devam edin.

Haber 13-06-23 13:50

Fiyatı 999 TL'ye düştü! Çok satan fiyat performans ürünü JBL kulaklıkta fırsat

Modern ve şık tasarımı, mükemmel ses deneyimi sunan teknolojik özellikleri, ergonomik yapısı ile vazgeçilmeziniz olacak JBL T460BT Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık ile tanışmaya hazır mısınız? Kısa süreliğine indirimde olan bu kulaklığı gelin birlikte inceleyelim.

Haber 12-06-23 16:21

Fiyatı 710 TL'ye düştü! Xiaomi Mi Taşınabilir Bluetooth Hoparlör'de %25 indirim

Xiaomi Mi Taşınabilir Bluetooth Hoparlör'ün fiyatı düştü! Kaliteli bir ses deneyimi için tasarlanmış bambu gövdeli hoparlörü çok uygun bir fiyata satın alabilirsiniz. Xiaomi'nin yaratıcı mühendislik ekibi tarafından tasarlanan bu hoparlör, müzik severler tarafından oldukça seviliyor. Hem şık tasarımı hem de kaliteli sesi ile sizi büyüleyecek bu cihaza bir şans vermeye ne dersiniz?

Haber 05-06-23 18:06