Kemal Yucel Haberleri

Kemal Kılıçdaroğlu sert tepki göstermişti! Özgür Özel'den gündem olacak yanıt: 'Hiçbir zaman...'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile görüşmesine ilişkin eleştirilere yanıt verdi. Özel, "Birinci partiye yakışacak şeyleri biz yapacağız. Kemal Bey, hiçbir zaman birinci partinin lideri değildi." dedi.

Manşet 2024-07-24 18:10:11

Kılıçdaroğlu'ndan Özgür Özel'e 'el sıkma' yanıtı! Çok sert sözler: Sarayda oturan zatla mücadele edeceğiz!

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de düzenlenen bir panelde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "Cumhurbaşkanı'nın elini sıkmıyor" eleştirisiyle ilgili konuştu. Zehir zemberek ifadeler kullanan Kılıçdaroğlu, "Gazeteciler, öğrenciler, akademisyenlerin hakkını aramak için onun elini sıkmadım ve sıkmayacağım. Süleyman Şah türbesini kaçırıp vatan toprağını terk ettiği için elini sıkmayacağım ve yüzüne bakmayacağım. Seçimler için sahte videolar hazırladığı içini elini sıkmayacağım" dedi.

Haber 2024-07-24 07:59:01

Gizem Karaca Konumuz huzur diyerek paylaştı! Lüks evi hayran bıraktı

2017 yılında Kemal Ekmekçi ile nikah masasına oturan oyuncu Gizem Karaca, evlilikten sonra İstanbul'dan ayrılarak Ege'de yaşamaya başlamıştı. Doğa ile iç içe yaşayan güzel oyuncu lüks evinden paylaşım yapınca beğeni topladı.

Magazin 2024-07-23 14:23:23

Çöpten çıkanlar akıllara durgunluk verdi! Altın, dolar... 'Sektör çok büyük' deyip açıkladı: İkinci el pazarı bile var

Her gün tonlarca atığın toplandığı Antalya’da çöpe atılanlar geri dönüşüm işçilerini dahi şaşırtıyor. Elbiseden ayakkabıya, elektronikten ziynet eşyasına kadar akla gelebilecek her şeyle karşılaşan çalışanlar, kentte en çok israfın ekmek ve gıda ürünlerinde yaşandığını belirtti. İşçiler "Çöpten cüzdan, altın, dolar dahi çıkıyor" dedi. Antalya Geri Dönüşüm Çalışanları Derneği Başkanı Kemal Şentürk geri dönüşümün 2. el pazarına dönüştüğünü ve haftada 1 kurulan bir pazarları dahi olduğunu belirtti.

Haber 2024-07-23 12:22:27

Sevgili cinayeti: Erkek arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

Kahramanmaraş’ta tartıştığı kız arkadaşı tarafından bıçaklanan 30 yaşındaki Kemal Kuşçu hayatını kaybetti. Olay sonrası K.B. polis ekiplerince gözaltına alındı.

Haber 23-07-24 06:24

İmamoğlu satın aldığı evin anahtarını üçledi: Benim evim Kemal Kılıçdaroğlu'nun evi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mihmandar konutlarının teslim töreninde yaptığı konuşmadaki Kemal Kılıçdaroğlu sözleriyle dikkat çekti. Konutlardan birini satın aldığını açıklayan İmamoğlu, "Benim evim sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun evi zaten. Bizim evimiz birbirimizin evi. Dolayısıyla biz evimizin anahtarını bir tane değil, iki tane yaparız, birini sayın Kılıçdaroğlu'na veririz" diye konuştu.

Haber 19-07-24 16:05

Temel Karamollaoğlu’nun acı günü: Annesi son yolculuğuna uğurlandı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun annesi Edibe Karamollaoğlu bugün cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine mevcut siyasi parti genel başkanları ve temsilcileri, ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

Haber 19-07-24 15:32

CHP'den Tanju Özcan kararı! Kılıçdaroğlu'na yönelik sözleri nedeniyle disipline sevk edildi

CHP, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sarf ettiği sözler nedeniyle disipline sevk etti. Tanju Özcan'ın kendisine yönelik sözlerine yanıt veren Kılıçdaroğlu "Gün olur ecel vuku bulursa cenazeme katılmanı istemiyorum...Yazık sana, sana verdiğim emeklere…" ifadelerini kullanmıştı.

Haber 17-07-24 19:48

İbrahim 10, Kemal 11 yaşındaydı! Kurtarılamadılar... Yaya geçidinde dehşet

Mardin'de, dün yaya geçidinde otomobilin çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede ölen 10 yaşındaki İbrahim Halil Bumanhan'ın ardından, 11 yaşındaki Orhan Kemal Duva da yaşamını yitirdi. Gözaltına alınan sürücünün işlemleri sürüyor.

Haber 15-07-24 15:35

Yer: Elazığ! Eline aldığı taşla Atatürk heykeline saldırdı!

Elazığ’da eski öğretmenevinin önünde bulunan Mustafa Kemal Atatürk’ün heykeline bir kişi saldırıda bulundu. Şüpheli ihbarlar üzerine hemen yakalanarak gözaltına alındı.

Haber 14-07-24 17:11

Kılıçdaroğlu'ndan SHP iddialarına açıklama: 'Bunların hepsi asparagas'

Eski Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yeniden kurulan Sosyal Demokrat Halkçı Parti (SHP) hakkında açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin, Sosyal Demokrat Halkçı Parti'yi desteklediği yönündeki iddiaları sorması üzerine, bunların asparagas haberler olduğunu ifade etti.

Haber 12-07-24 16:33

Taciz mesajları Kılıçdaroğlu'nu da sarstı: Tek kelime etmeden hamlesini yaptı!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya danışmanı Taner Ay'ın bir doktora taciz mesajları atması geniş yankı uyandırmıştı. Kılıçdaroğlu'ndan hamle geldi. Olayı haberlerden öğrendiği belirtilen Kılıçdaroğlu'nun şaşkına döndüğü de öğrenildi.

Haber 12-07-24 11:41

Yeniden kurulan SHP’nin Genel Başkanı ortaya çıktı! Canlı yayında açıkladı: Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü mü?

Yeniden kurulması ile Ankara kulislerinde hareketli günler yaşanmasına neden olan SHP’nin Genel Başkanı Burak Çelik ilk kez konuştu. "Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştünüz mü?" sorusuna da canlı yayında yanıt veren Çelik, "Hayır görüşmedim" dedi. DEM Parti ile ilgili iddialara da yanıt veren Çelik dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Haber 12-07-24 07:36

Kılıçdaroğlu'ndan Tanju Özcan'a zehir zemberek sözler! 'Cenazeme gelme, yazık sana verdiğim emeklere...' AK Partili Faruk Özlü'den Kılıçdaroğlu'na destek

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan için zehir zemberek sözler kullandı. Özcan için "Serseri mayın gibisin. Dengeni yitirmişsin" diyen Kılıçdaroğlu, "Gün olur ecel vuku bulursa cenazeme katılmanı istemiyorum..." dedi. Özcan'dan da yanıt geldi. Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun paylaşımına AK Partili Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'den destek geldi.

Manşet 11-07-24 18:08

Kılıçdaroğlu'ndan Özgür Özel'e destek! 'Ben de katılacağım'

CHP Gençlik Kolları'nın sosyal medya paylaşımına CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan destek geldi. Emekli maaşları ve asgari ücret için eylem çağrısı yapan Özgür Özel'in çağrısına sosyal medya hesabından 'Ben de katılacağım' yanıtını verdi. İşte detaylar...

Haber 09-07-24 19:43

Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanından doktora taciz! Mesajları Kılıçdaroğlu'nun hesaplarından attı, savunması şaşkına çevirdi: Güvenip şifreyi verdim!

CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından gelen taciz mesajlarını gören kadın doktor gözlerine inanamadı. Aracına bırakılan notu gördükten sonra Emniyet'in yolunu tutan doktor şikayetçi olurken, iddia edilen taciz mesajlarını Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya danışmanı Taner Ay'ın attığı belirlendi. Olayla ilgili açıklama yapan Ay, doktoru taciz etmediğini belirtirken, "Kemal Bey’in sosyal medya hesaplarının şifresini ona ben verdim. O mesajları kendisi atmış." dedi.

Haber 09-07-24 16:12

SHP 14 yıl sonra yeniden kuruldu, Kılıçdaroğlu ve Karayalçın cephesinden açıklama geldi! Kurucu isimler belli oldu genel merkez detayı dikkat çekti

Sosyal Demokrat Halkçı Parti (SHP) 14 yıl aradan sonra siyaset sahnesine geri döndü. Partinin genel merkez adresi Çankaya, Ankara olarak bildirilirken, ortaya çıkan detay dikkat çekti. SHP'nin yeniden kuruluşu gözleri bir anda Murat Karayalçın ve Kemal Kılıçdaroğlu'na çevirirken, açıklamalar da peş peşe geldi. Öte yandan partinin kurucu isimleri de kulislere sızdı.

Manşet 09-07-24 15:24

Pendik'te korkunç olay! Eşiyle sorun yaşayan adam TEM bağlantı yolunda arabaların önüne atladı

İstanbul Pendik'te eşiyle sorunlar yaşadığı iddia edilen Kemal D. TEM bağlantı yolunda park ettiği otomobilden inerek yola atladı. Bir otomobilin çarptığı 48 yaşındaki şahıs olay yerinde hayatını kaybetti. Ölen kişinin otomobilinde, bir valiz ile not bulundu.

Haber 07-07-24 20:58

Sağlık Bakanı Memişoğlu baba ocağına geldi: Islanmayı da Rizelileri de özlemişiz

Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu memleketi Rize'ye geldi. Memleketini özlediğini söyleyen Memişoğlu Daha iyi bir sağlık hizmeti vereceğiz. Şehir Hastanesi’nin inşaatı başladı. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde sağlık hizmetinde daha iyi yerlere geleceğiz" mesajını verdi.

Haber 07-07-24 16:59

Ankaragücü, 26 gün önce imzaladığı Kemal Özdeş ile yolları ayırdı!

11 Haziran'da Ankaragücü tarafından göreve getirilen teknik direktör Kemal Özdeş ile yollar sürpriz bir şekilde ayrıldı.

Spor 07-07-24 13:48

Sinan Ateş'in annesi duruşma sırasında rahatsızlandı! Sağlık durumu için ilk açıklama geldi

Sinan Ateş cinayeti davası üçüncü gününde devam ederken Ateş'in annesi Saniye Ateş rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Anne Ateş'in sağlık durumuyla ilgili abla Selma Ateş'ten açıklama geldi. Öte yandan Kemal Kılıçdaroğlu ile Ayşe Ateş davaya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Haber 03-07-24 15:33

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı! Yeni bakanlar Kurum ve Memişoğlu da katıldı! İşte masadaki konular

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki basına kapalı toplantıya, dün Sağlık Bakanlığına atanan Kemal Memişoğlu ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına atanan Murat Kurum da katıldı. Yeni kabinenin gündeminde memur zammı ile emekli aylıklarındaki artış oranının da olacağı öğrenildi. En düşük emekli aylığının ne kadar olacağının da bu toplantıda netleşmesi bekleniyor.

Haber 02-07-24 17:46

98. Gazi Koşusu'nun kazananı Dragon Flame oldu!

Türk sporunun en saygın yarışması olan ve 98 yıldır aralıksız düzenlenen Gazi Koşusu, Veliefendi Hipodromu’nda koşuldu. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla ilk olarak 1927 yılında yapılan yarışın bu seneki galibi Akın Sözen’in jokeyliğinde Dragon Flame oldu.

Haber 02-07-24 13:56

Sakla Beni'nin Fahrünisa'sı Sera Tokdemir 98. Gazi Koşusu’nda kaza geçirdi! Hemen ambulans geldi

Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 1927 yılından bu yana düzenlenen Gazi Koşusu'nun 98.'si Veliefendi Hipodromu'nda koşuldu. Ünlü isimlerin akın ettiği Gazi Koşusu’na son olarak "Sakla Beni" dizisinde rol alan oyuncu Sera Tokdemir'de katıldı. Ünlü oyuncu yarışta nazara geldi.

Magazin 02-07-24 12:10

SON DAKİKA | Sağlık Bakanlığı'nda devir teslim! Bakan Memişoğlu, yeni dönemdeki hedefi açıkladı

Son dakika: Yeni Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, görevi Fahrettin Koca'dan devraldı. Ankara'daki törende iki isimde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkürlerini iletti. Fahrettin Koca, bugüne kadar gerçekleştirilen projeler hakkında bilgi verirken, "Benim dönemim acı ve sarsıcı olayların dönemi oldu" dedi. Yeni Sağlık Bakanı Memişoğlu da yeni dönemde koruyucu sağlık hizmetlerini önceleyeceklerinin altını çizdi.

Haber 02-07-24 10:40

Yeni Bakanlar Murat Kurum ve Kemal Memişoğlu'ndan ilk açıklama

Yeni atanan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'ndan ilk açıklama geldi. Bakan Kurum "Gayretimiz Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmaktır" dedi. Memişoğlu ise "Var gücümle çalışacağım" ifadelerini kullandı.

Haber 02-07-24 07:11

MYNET ÖZEL | Fahrettin Koca ve Özhaseki yerine gelen iki isim belli oldu! Murat Kurum ve Kemal Memişoğlu…

Ankara kulisleri Kabine'deki değişiklerle hareketlendi. Sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrıldığını açıklayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yerine gelen iki isim belli oldu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak Murat Kurum, Sağlık Bakanı olarak İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu getirildi.

Haber 01-07-24 23:56

Mahkeme salonuna girerken 'Bay Kemal nerede? diye bağırdı, Kılıçdaroğlu'ndan yanıt geldi: Buradayım, katillerin gözlerine bakıyorum!

Sinan Ateş cinayetinin azmettiricisi olarak yargılanan Doğukan Çep'in bugün başlayan davada "Bay Kemal nerede?" diye bağırmış, dışarıya çıkarılmıştı. Duruşmaya katılan Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yanıt geldi. Kılıçdaroğlu "Buradayım, katillerin ve arkanızdaki ağababalarınızın gözünün içine bakıyorum" ifadelerini kullandı.

Haber 01-07-24 13:03

Sinan Oğan'dan 'cevapsız çağrılar' çıkışı: Liseli sevgililerin bile telefonunda o kadar olmaz!

"Sana boyatmak için ayakkabılarımı bile vermem!" diyen Kemal Kılıçdaroğlu'na Sinan Oğan'dan yanıt gecikmedi. Sosyal medyadan devam eden ve ses getiren atışmada Oğan, Kılıçdaroğlu'na "Bize bir şey önermediğinizi mi söylüyorsunuz? Madem öyle; sizinle görüştükten sonra, ertesi gün liseli sevgililerin bile telefonunda olmayacak sayıda sizden gelen onlarca cevapsız çağrı neden vardı?" diye sordu.

Haber 01-07-24 13:01

Sinan Oğan, Kılıçdaroğlu'nun kendisine teklifini açıklamıştı! Yanıt gecikmedi: 'Sana boyatmak için ayakkabılarımı bile vermem'

Sinan Oğan'ın katıldığı canlı yayında eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili sözleri gündem olmuştu. Kılıçdaroğlu, Oğan'ın sözleriyle ilgili olarak "Sana bırak 3 bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı vermeyi, boyatmak için ayakkabılarımı bile vermem!" dedi.

Manşet 30-06-24 19:15

SON DAKİKA: 98'nci Gazi Koşusu'nun galibi belli oldu! Birinci gelen safkan sahibini zengin etti... İşte kazanılan ödül

Son dakika... Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 1927 yılından bu yana düzenlenen Türk at yarışçılığının derbisi Gazi Koşusu'nun 98'ncisi İstanbul Veli Efendi Hipodromu'nda gerçekleştirildi. İşte detaylar...

Spor 30-06-24 17:14

Sinan Oğan canlı yayında duyurdu! İlk kez açıkladı: 'Devletin koruması altına girmek durumunda kaldık'

Sinan Oğan katıldığı canlı yayında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kendisi ve ailesine yönelik tehditler geldiğini ifade eden Oğan, "1 yıldır çocuklarıma kadar aileme kadar tehditlerle uğraştım. Devletin koruması altına girmek durumunda kaldık" dedi. Oğan ayrıca, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine seçimlerde yaptığı teklifi açıkladı.

Manşet 29-06-24 21:07

Atatürk'ün fotoğrafını yakan 4 lise öğrencisi için karar

Kayseri'nin İncesu ilçesinde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafını yaktıkları iddiasıyla 4 lise öğrencisinin tutuksuz yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, 'Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret' suçunun yasal unsurları oluşmadığı gerekçesiyle öğrencilerin beraatlerine karar verdi.

Haber 29-06-24 12:14

Ankara'da CHP kulislerini karıştıran yemek! Mansur Yavaş hamlesi Özgür Özel'e mesaj Kılıçdaroğlu iddialarına yanıt geldi

Ankara'da Mansur Yavaş ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir araya geldiği yemek CHP kulislerini karıştırdı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun temaslarıyla ilgili yeniden genel başkanlığa aday olacağı iddiaları geniş yankı uyandırdı. Hem Kılıçdaroğlu'nun hem Özel'in kurmaylarından iddialara yanıt geldi.

Haber 28-06-24 09:39

Su parkında korkunç olay! 8 yaşındaki çocuğu kurtarmak isterken... Akıma kapıldılar

Ordu'nun Perşembe ilçesindeki su parkında korkunç bir olay meydana geldi. Su parkında akıma kapılan 8 yaşındaki E.N.D. ile onu kurtarmaya çalışan işletme sahibi Mustafa Kemal Günay (48) yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Günay, kurtarılamadı. E.N.D.'nin üyesi olduğu çocuk kulübünün etkinliği kapsamında havuza geldiği öğrenildi.

Haber 27-06-24 15:36

Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu görüşecek mi? Açıklamalar peş peşe geldi: 'Onların hepsi asparagas'

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile yaptığı sürpriz görüşmenin ardından Ekrem İmamoğlu ile buluşma iddialarına açıklık getirdi. Kılıçdaroğlu, "Onların hepsi asparagas. Böyle bir şey yok" ifadelerini kullandı. Diğer yandan görüşme iddialarıyla ilgili CHP lideri Özgür Özel'den de açıklama geldi.

Haber 25-06-24 22:43

Kemal Kılıçdaroğlu ve Mansur Yavaş Ankara'da bir araya geldi! 'Özel gündem' iddiasına yanıt

CHP’nin 7’nci Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'da bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, “Bizim partili arkadaşlarımız, yabancı birisi değil. Oturacağız, konuşacağız" derken Yavaş ise "Özel bir gündemimiz yok" dedi.

Haber 25-06-24 21:01

CHP’de bir sürpriz görüşme daha! Kılıçdaroğlu hem İmamoğlu ile hem de Mansur Yavaş’la görüşecek

CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşeceğinin açıklamasının yankıları sürerken dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı. Kılıçdaroğlu’nun Mansur Yavaş ile de görüşeceği açıklandı.

Haber 25-06-24 07:51

Konuşanlar'a Survivor Hanzade sevgilisi ile katılınca Hasan Can Kaya kendini tutamadı... İkiliyle ilgili söyledikleri olay oldu! Profil şey gibi değil mi?

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra ise Exxen’de yayınlanmaya başlanan Konuşanlar programının her sahnesi çok konuşuluyor. Programın sezon finali bölümü olay oldu. Programa Survivor Hanzade sevgilisi Kemal ile birlikte katıldı. Hasan Can ikiliye sorduğu sorularla ve söylediği sözlerle gündem oldu.

Magazin 22-06-24 16:10

Gündeme bomba gibi düşen kulis! CHP'li bir yönetici Kılıçdaroğlu'ndan destek istedi: Özel'in yerine İmamoğlu'nu getirelim

2023 seçimlerindeki mağlubiyetten sonra 2024 yılında birinci parti olmayı başaran CHP'de kazan kaynamaya devam ediyor. Cumhuriyet Yazarı Barış Terkoğlu bir CHP'li yöneticinin eski başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşüp, 'Özel'in yerine İmamoğlu'nu getirelim' dediğini ve Kılıçdaroğlu'ndan destek istediğini yazdı.

Haber 17-06-24 10:01

Gaziantepliler dikkat! Vali duyurdu: 29 Eylül'e kadar yasaklandı

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, ormanlık alanlara girişlerin 29 Eylül'e kadar yasaklandığını bildirdi.

Haber 13-06-24 18:00

Üç gazeteciyi hedef alan MHP'li Semih Yalçın'a yanıt gecikmedi! Hakikatin peşinde olmaya devam edeceğiz

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, gazeteciler Barış Yarkadaş, Bahar Feyzan ve Ali Kemal Erdem'i hedef alarak sert tepki göstermişti. Üç gazeteciden Yalçın'a yanıt geldi. CHP de Yalçın'ın açıklamasına tepki gösterdi.

Haber 12-06-24 16:59

İstanbul'u terk edip İzmir'e taşınmıştı! Gizem Karaca'nın Mykonos pozları sosyal medyayı salladı: Fiziği çok güzel

Gizem Karaca Safir dizisinde hayat verdiği Güneş karakteriyle adından söz ettirmişti. Kemal Ekmekçi ile evlendikten sonra İzmir'e yerleşen oyuncu bu kez tatil pozları ile gündeme geldi. Mykonos'a tatile giden ünlü ismin paylaşımına hayranlarından beğeni geldi.

Magazin 10-06-24 09:42

Nagihan Maddi olarak ihtiyacı var demişti! Mustafa Kemal lüks otomobilini paylaşınca gündem oldu

Survivor All Star'da ani çıkışlarıyla dikkat çeken Mustafa Kemal bir kavga sonrası yarışmayı terk edince Nagihan "Mustafa Kemal'in maddi olarak ihtiyacı var" demişti. Ancak eski yarışmacı otomobilini paylaşınca yorumlar gecikmedi.

Magazin 10-06-24 07:20

Akşener’in Beştepe ziyaretine bir yorum da Kılıçdaroğlu’ndan geldi: 'Erdoğan’ın talebi üzerine görüştüyse güce teslim olmuştur'

Meral Akşener ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasındaki görüşmeye ilişkin bir açıklama da Kemal Kılıçdaroğlu’ndan geldi. Kılıçdaroğlu, görüşmeye ilişkin gündem yaratacak ifadeler kullanırken “Eğer, Erdoğan’ın talebi üzerine Sayın Akşener bu görüşmeyi yaptıysa, bu Erdoğan’ın gücüne teslim olmak demektir” ifadelerini kullandı. İşte Kılıçdaroğlu’nun yaptığı açıklamanın detayları…

Haber 08-06-24 08:29

Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel, Adana'da nikah şahidi oldu

CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer'in oğlunun düğününe katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu nikah şahidi oldu.

Haber 07-06-24 22:23

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan stadyum açıklaması: Üzerinde 'Mustafa Kemal Atatürk' yazacak

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, hafta sonu yapılacak olan olağan genel kurul öncesi İstanbul'da kongre üyeleriyle bir araya geldi. Başkan adayı Aziz Yıldırım'ı eleştiren Koç, "Son söylemleri kabul edilebilir değil" dedi. Fenerbahçe tarihinin rüya takımını kuracaklarını ifade eden Ali Koç, stadyumla ilgili projesini açıklayarak "Seçimi kazandığımız taktirde önümüzdeki sezon stadımızın üzeri görseldeki gibi olacak. Üzerinde 'Mustafa Kemal Atatürk' yazacak" dedi.

Spor 06-06-24 21:32

Ünlü modacı Kemal Doğulu hakim karşısına çıktı! Suçlamaları kabul etti... 'Tefeciler kafama silah dayadı'

Modacı Kemal Doğulu sosyal medya paylaşımlarıyla eski menajeri Tolga Ö.'ye hakaret ve tehdit iddiasıyla hakim karşısına çıktı. Suçlamaları kabul eden ve sözleri nedeniyle pişman olduğunu dile getiren Doğulu, "Onun yüzünden dükkanımı basan tefeciler kafama silah dayadı. Bir anlık sinirle söz konusu cümleleri yazdım" dedi.

Magazin 05-06-24 14:16

Aziz Yıldırım'ın listesinden ayrıldığını duyurdu! Seçimde Ali Koç'u destekleyeceğim

Fenerbahçe'de yapılacak seçimde Aziz Yıldırım'ın listesinde olan iş insanı Kemal Fatih Aslan, listeye bilgisi dışında yazıldığını söylerken, seçimde Ali Koç'u destekleyeceğini duyurdu. İşte detaylar...

Spor 04-06-24 17:33