Kiymali Patates Yemegi Tarifi Haberleri

Fırında bonfile tarifi: Fırında bonfile nasıl yapılır?

Yapımı uzun sürse de aslında son derece pratik bir tarif olan fırında bonfile tarifi için aşağıda verdiğimiz malzemeleri kullanabilirsiniz. Damak tadınıza göre isterseniz patates püresi, pilav ya da çeşitli sebzelerden oluşan garnitürler ile servis edebilirsiniz.

Yemek 2024-06-18 17:17:09

Patates mantısı tarifi: Patates mantısı nasıl yapılır?

Dünyanın dört bir yanındaki mutfaklarda mantının binbir çeşidi yapılır. Patatesli olarak yapılabilen hıngel, farklı biçimlerde kapatılması ile bilinen türlü mantılar bu duruma örnek olarak gösterilebilir. Ancak en farklı ve en pratik mantı aşağıda tarifini ve malzemelerini görebileceğiniz patates mantısıdır. Patates mantısı tarifimizi ise mutlaka denemelisiniz.

Yemek 2024-06-15 18:48:14

Tatlı patates çorbası tarifi: Tatlı patates çorbası nasıl yapılır?

Soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak, hem lezzetli hem de sağlıklı tatlı patates çorbası tarifi! Kolayca hazırlayabileceğiniz bu çorba, tatlı patatesin nefis aromasıyla sofralarınıza renk katacak. Düşük kalorili ve besleyici özelliğiyle vazgeçilmeziniz olacak bu tarifi hemen deneyin!

Yemek 2024-06-14 02:09:31

Patatesli mücver tarifi: Patatesli mücver nasıl yapılır?

Mücver, aslında bir pişirme tekniğinin ismi olmasına rağmen genel olarak kabak ile yapıldığı için bir kabak yemeği de zannedilebilir. Ancak patates ile de yapılabilir ve çok sevilir. Doyurucu özelliği ile tek başına bir öğün yerine dahi geçebilir. İşte patatesli mücver tarifi!

Yemek 2024-05-20 21:43:58

Patates köftesi tarifi: Patates köftesi nasıl yapılır?

Bazı tarifler vardır ki hem atıştırmalık hem de sofralarda öğün ya da yardımcı yiyecek olarak sunulabilir. Her hâli bir başka sevilen patates ile yapılan patates köftesi tarifi de bu tariflerden biri olarak kabul edilebilir. Hem sofraları renklendirir, hem de ev oturmalarında çayın yanında tüketilebilir.

Yemek 18-05-24 21:48

Etli patates yemeği tarifi: Etli patates yemeği nasıl yapılır?

Türk mutfağının en pratik aynı zamanda en lezzetli yemeklerinden biri de patates yemeğidir. Etlisi etsizi, farklı sebzelerin eşlik ettiği patates, öğünlerde tüketildiği gibi salata olarak çay sohbetlerinde de ikram edilir. Bu eşsiz sebzenin etli olarak sunuluşu da bir başka güzeldir. İşte etli patates yemeği tarifi!

Yemek 18-05-24 15:32

Patates salatası tarifi: Patates salatası nasıl yapılır?

Çay davetlerinizde misafirlerinize ikram etmek ya da yemek sofralarına renk katmak istiyorsanız patates salatası tarifimiz tam da size göre. Hem açlıkları yatıştırmalık hem de damakları şenlendirmelik bu tarifimizi çok seveceksiniz.

Yemek 27-04-24 15:02

Sahur için patates tostu tarifi: Sahurda patates tostu nasıl yapılır?

Hem az vaktiniz varsa hem hızlıca hazırlanan tarifler arayıp hem de damak tadınızdan taviz vermek istemiyorsanız sahur için patates tostu tarifimizi çok seveceksiniz. Sahur sofralarında uzun süre tok tutması sayesinde çok tercih edilen sahur için patates tostu tarifimizi hazırlaması da çok kolay.

Yemek 11-03-24 22:34

Patates oturtma tarifi: Patates oturtma nasıl yapılır?

Haşlaması, kızartması, salatası çok sevilen, çorbalarda da yemeklerde de kullanılan patates, her mutfağın ve sofranın başköşesindedir. Patatesin başrolde olduğu yemekleri seviyorsanız patates oturtma tarifimizi ise mutlaka denemelisiniz.

Yemek 10-03-24 13:57

Çıtır çıtır soğan halkası tarifi! Evde kolay ve lezzetli soğan halkası nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Soğan halkası tarifi merak ediliyor. Soğan halkasını ister hamburger ve pizza gibi menülere eşlik olarak ister ara öğünde patates kızartmasının yanına servis edebilirsiniz. Yapımı oldukça kolay oolan soğan halkasını yediden yetmişe herkes severek tüketiyor. Peki, soğan halkası nasıl yapılır? İşte çıtır çıtır soğan halkası tarifi ve malzeme listesi....

Yemek 20-01-24 18:05

Airfryer patates kızartması tarifi: Airfryer'da patates kızartması nasıl yapılır?

Son yıllarda mutfakların gözde cihazı hâline gelen Airfriyer ile türlü türlü yemeklerin sunulduğu eşsiz lezzetlerde sofralar kurabilir, çok kısa süreler içerisinde hem lezzetli hem sağlıklı tatlılar ve yemekler hazırlayabilirsiniz. Patates kızartmasını da Airfryer kullanarak çok az yağ ile ve sağlıklı bir şekilde pişirebilirsiniz.

Yemek 26-12-23 15:17

Et yemeklerinin en güzel yancısı patates sufle tarifi! Zuhal Topal'la Yemekteyiz patates sufle nasıl yapılır?

Patates sufle tarifi kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Bu tarif hem farklı hem de hafif bir şeyler arayanlar için nefis bir alternatif. İster et yemeğiyle beraber isterseniz de çay saatlerinizde keyifle tüketebilirsiniz. Peki, patates sufle nasıl yapılır? İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz patates sufle tarifi...

Yemek 25-04-23 17:22

Almanların en meşhur salatası Kartoffelsalat (patates salatası) nasıl yapılır? Tadı damağınızda kalacak kartoffel salatası tarifi!

Almanların en meşhur yemeği kartoffelsalat tarifi araştırılıyor. TV8'de yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz programınad yapılan kartoffel satalası, izleyicilerin oldukça ilgisini çekti. Peki Alman usulü Kartoffelsalat (patates salatası) nasıl yapılır? İşte tadı damağınızda kalacak kartoffelsalat tarifi...

Yemek 11-04-23 17:18

Gelinim Mutfakta tepside süper köfte tarifi! Tepside süper köfte nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında salı günü tepside süper köfte tarifi verildi. Farklı köfte tarifleri arayanların vazgeçilmezi olacak bu enfes köftenin lezzetine bayılacaksınız. Gelinim Mutfakta izleyicileri tepside süper köfte nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte hem patates hem köfte lezzetinin buluştuğu tepside süper köfte tarifi...

Yemek 11-04-23 13:49

İftara hazır patates kroket tarifi! Dışı çıtır çıtır patates kroket nasıl yapılır?

İftarda masada atıştırmalık kızartma olmadan yapamayanlardansanız patates kroket tarifini kesinlikle denemeniz gerekiyor. Hem tavuk hem etin yanına oldukça yakışan patates kroket sevilerek tüketilen kızartmalar arasında yer alıyor. Dışı çıtır çıtır patates kroket nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 29-03-23 14:55

Gelinim Mutfakta Beykoz kebabı tarifi! Leziz Beykoz kebabı nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında Çarşamba günü yarışmacılara Beykoz kebabı tarifi verildi. Patlıcan ve patates püresi kullanılarak yapılan bu kebap karnıyarıkla yarışan bir lezzete sahip oluyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri iştah kabartan Beykoz kebabı nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte tadına doyum olmayan Beykoz kebabı tarifi...

Yemek 01-03-23 13:17

Dışı çıtır içi yumuşacık patates kroket tarifi! Nar gibi kızaran patates kroket nasıl yapılır?

Patates kroket en sevilen atıştırmalıklardan. Bu enfes lezzetin yapımının zor olduğu düşünülse de evde oldukça pratik bir şekilde hazırlanabiliyor. Dışı çıtır çıtır olan patates kroket nasıl yapılır merak ediyorsanız bu patates kroket tarifini denemelisiniz.

Yemek 24-02-23 15:29

Airfryer elma dilim patates tarifi: Airfryer'da elma dilim patates nasıl yapılır?

Mutfakların en gözde aletleri arasında yerini alan Airfryer ile kızartmalarınızı çok daha az yağlı ve çok daha lezzetli olarak pişirebilirsiniz. En sevilen atıştırmalıklardan biri olan elma dilim patates yapmak için de Airfryer kullanabilir ve birkaç dakika içinde hazırlayarak servis edebilirsiniz.

Yemek 30-01-23 23:39

Hem basit hem doyurucu: Sütlü balkabağı çorbası! Zuhal Topal'la Yemekteyiz sütlü balkabağı çorbası nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Sütlü bal kabağı çorbası adı üstünde süt, balkabağı ve patates, havuç, soğan gibi malzemelerle hazırlanıyor. Hızlıca hazırlayacağınız bir tarif olan sütlü balkabağı çorbasının tadına bayılacaksınız. İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz sütlü balkabağı çorbası tarifi ve malzemeleri...

Yemek 27-01-23 16:39

Airfryer ratatuy tarifi: Airfryer'da ratatuy nasıl yapılır?

Hayatımıza Ratatouille animasyonuyla giren Ratatouille ya da Ratatuy aslen geleneksel bir Fransız sebze türlüsüdür. Temel olarak patlıcan, patates, kabak, domates ve soğanla hazırlanan ratatuy, Fransa’nın geleneksel ev yemeklerinden birisi. Sebze türlüsüne oldukça benzeyen ratatuy’u güzel bir sebze yemeği olarak airfryer’da çok kısa bir sürede hazırlayabilirsiniz.

Yemek 26-01-23 20:29

Gelinim Mutfakta Akçaabat Köftesi tarifi! Karadeniz'in enfes lezzeti Akçaabat köftesi nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün Akçaabat köftesi tarifi yapılıyor. Köfteler patates püresi ve pilavla eşsiz bir uyum sağlıyor. Akçaabat köftesini ilk kez deneyenler bu lezzete şaşırıyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri evde Akçaabat köftesi nasıl yapılır merak ediyor. İşte Karadeniz'in enfes lezzeti Akçaabat köftesi tarifi...

Yemek 19-01-23 13:38

Uzmanından patatesleri gerçekten 'çıtır çıtır' yapacak tüyo! Fırında çıtır patates tarifi

Patates yediden yetmişe herkesin favori sebzesi olarak görülüyor. Yemeği, püresi, kızartması ayrı bir lezzet yaratan patatesin daha çıtır çıtır olması hayal ediliyor. Patatesi daha çıtır çıtır yapmak için uygulamanız gereken tüyo oldukça basit. Bu şekilde denedikten sonra tadına hayran kalacaksınız.

Yemek 15-01-23 17:17

Yöresel bir lezzet: Topalak çorbası! Zuhal Topal'la Yemekteyiz topalak çorbası tarifi ve malzemeleri!

Mersin, Konya, Adana yörelerinde sıkça yapılan topalak çorbası nohutla hazırlanan sulu bir tariftir. İçerisinde un, irmik, köftelik bulgur da bulunduğundan 1 porsiyon topalak çorbası 361 kaloriye denk gelir. Topalak çorbasını patates salatasıyla servis edebilirsiniz. İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz topalak çorbası tarifi ve malzemeleri!

Yemek 13-01-23 17:02

Ege'den gelen lezzet: Nefis İzmir köfte tarifi! İzmir köfte nasıl yapılır?

Anne köftesi denildiğinde ilk akla gelen tarif nefis İzmir köfteleri oluyor. Patates ve köftelerin uyumunu zirveye taşıyan bu lezzet herkes tarafından seviliyor. İzmir köftesi nasıl yapılır sorusu sık sık aratılan konular arasında bulunuyor. İşte nefis İzmir köfte tarifi...

Yemek 10-01-23 17:30

En lezzetli patates salatası: Yoğurtlu patates salatası tarifi

Patates kullanılarak yapılan her tarif gönüllere taht kuruyor. En sevilen lezzetlerden olan patates salatasının da farklı farklı çeşitleri bulunuyor. Klasik salata tariflerinden sıkıldıysanız yoğurtlu patates salatasını mutlaka denemeniz gerekiyor. Yoğurtlu patates salatası tarifi çok kolay bir şekilde hazırlanıyor.

Yemek 09-01-23 10:57

Lezzet patlaması yaşatıyor: Tavuk sote tarifi! Tavuk sote nasıl yapılır?

Tavuk kullanılarak yapılan tarifler kış aylarında çok daha sık yenmeye başlıyor. En sevilen tavuk tarifleri arasında yer alan tavuk sote yanında patates püresi ve mis gibi tereyağlı pilavla lezzet patlaması yaşatıyor. Pratik tavuk sote nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 02-01-23 10:37

Airfryer sağlıklı hotdog tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da sağlıklı hotdog nasıl yapılır?

Hotdog ya da bir diğer adıyla sosisli sandviç, özellikle sokak lezzetlerinin başında gelen ve sosisle hazırlanan bir atıştırmalıktır. Kökeni Amerikan ve Alman mutfağına ait olan hotdog farklı tarifler ve malzemelerle çeşitlendirilse de temel olarak sosis, yumuşak sandviç ekmeği, hardal ve mayonezle hazırlanır. Airfryer'da da hazırlayabileceğiniz hotdog tarifine farklı bir dokunuş getirerek patates ve tavukla hazırlayıp daha sağlıklı bir yemek yapabilirsiniz.

Yemek 30-12-22 17:31

En Hamarat Benim kereviz çorbası nasıl yapılır? İçinizi ısıtacak kereviz çorbası tarifi!

Soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak kereviz çorbası havuç, patates, kereviz gibi malzemelerle hazırlanıyor. Bir kış sebzesi olan kereviz hem sağlıklı hem de besleyicidir. Peki En Hamarat Benim kereviz çorbası nasıl yapılır? İşte içinizi ısıtacak kereviz çorbası tarifi!

Yemek 23-12-22 15:37

Airfryer fish finger tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da fish finger nasıl yapılır?

Özellikle çocuklar tarafından sevilen ve sıklıkla tercih edilen yemeklerden biri de fish fingerdır. Balık sevmeyen çocuklara balık sevdirmenin en güzel yolu lezzetli, dışı çıtır içi yumuşacık fish finger tarifidir diyebiliriz. Fish finger genellikle patates kızartması ve çeşitli soslarla birlikte servis edilir. Airfryer’da birkaç dakika içinde pişirilebilen fish fingerların yağ oranı kızartma yönteminden daha düşük ve az kalorilidir.

Yemek 19-12-22 17:37

Pastırmalı soğanlı patates graten tarifi: Pastırmalı soğanlı patates graten nasıl yapılır?

Patatesin her hâlini seviyoruz. Kızarmış, fırınlanmış, çıtır çıtır, soslu... Patatesten yapılan her tarif hem kolaylığı hem de lezzetiyle dikkat çekiyor. Fırında patates yemeklerinin en sevileni olan patates gratenin pastırma ve soğanla buluşması da bir o kadar lezzetli oluyor. Kısa sürede hazırlayabileceğiniz pastırmalı soğanlı patates graten tarifiyle yemek masalarını zenginleştirin.

Yemek 08-12-22 15:18

Airfryer salça soslu çıtır patates tarifi: Airfryer'da salça soslu çıtır patates nasıl yapılır?

Salça soslu çıtır patates, lezzeti ve kolay hazırlanışıyla favori yemeklerimizden biridir. Bu tarifte, airfryer ile pişirilen patatesler, lezzetli salça sosuyla harmanlanarak çıtır bir görünüme ve muhteşem bir lezzete sahip olur. Airfryer ile pişirme yöntemi, patateslerin dışının kızartılıp içinin hafifçe yumuşak kalmasını sağlar. İşte dakikalar içinde hazırlayabileceğiniz airfryer salça soslu çıtır patates tarifi...

Yemek 08-12-22 09:19

Zuhal Topal'la Yemekteyiz pırasalı patates çorbası tarifi! Kışın vazgeçilmezi pırasalı patates çorbası nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın ikinci gününde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bugün başlangıç olarak pırasalı patates çorbası yapılacak. Kışın vazgeçilmez sebzelerinden oluşan bu çorbanın lezzetine doyamayacaksınız. Peki, pırasalı patates çorbası nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte püf noktası...

Yemek 06-12-22 16:46

Airfryer patates kızartması tarifi: Airfryer'da patates kızartması en kolay nasıl yapılır?

Patates kızartması, lezzetli ve kolay atıştırmalıklardan bir tanesidir. Hafif kızarmış patateslerin, lezzeti ve yumuşak içiyle büyülemeyeceği sofra yok denecek kadar az. Biz de sizinle airfryer kullanarak patates kızartması yapmayı kolaylaştıran basit ve pratik bir tarif paylaştık. Malzemeleri sadece 2-3 tane orta boy patates, 2-3 yemek kaşığı bitkisel yağ ve biraz tuzdan oluşur. Hazırlama süresi de sadece 20-25 dakikadır. Bu tarifi deneyin ve lezzetli patates kızartmalarının keyfini çıkarın!

Yemek 05-12-22 21:52

Kıymasız köfte olur mu demeyin: Çıtır çıtır patates köftesi tarifi! Patates köftesi nasıl yapılır?

Köfte tarifleri en çok aratılan yemek tarifleri arasında bulunuyor. Birçok farklı köfte tarifi bulunuyor. Patates köfte de en lezzetli köfteler arasında bulunuyor. Et kullanılmadan yapılan patates köfte nasıl yapılır merak ediyorsanız bu eşsiz patates köfte tarifini denemelisiniz.

Yemek 05-12-22 11:43

Airfryer patates kroket tarifi: Airfryer'da patates kroket nasıl yapılır?

Airfryer kullanarak hazırlayabileceğiniz oldukça pratik bir yemek tarifi ile karşınızdayız. Yumuşacık patateslerin çıtır kaplamasından oluşan patates kroketleri ister özel günler için hazırlayın, ister gün içi atıştırmalık olarak tüketin. Airfryer'da patates kroket nasıl yapılır? İşte her evde bulunan malzemelerle hazırlayabileceğiniz airfryer patates kroket tarifi...

Yemek 05-12-22 11:27

Dışarıdan almaya son vereceksiniz: Evde kumpir tarifi! Pratik kumpir nasıl yapılır?

Patates ile yapılan her tarif gönüllerimize taht kuruyor. Her çeşidi ayrı lezzetli olan patatesin kumpirini seviyorsanız ve kumpiri evde yapmayı denemediyseniz çok şey kaçırıyorsunuz! 'Evde kumpir nasıl yapılır?' diye merak ediyorsanız aşağıdaki pratik kumpir tarifini kesinlikle denemelisiniz.

Yemek 02-12-22 10:32

MasterChef tatlı dilek tarifi! Görünümüyle hayran bırakan tatlı dilek (Creme fontana) nasıl yapılır?

MasterChef yarışması hayranları tarafından sevilerek izleniyor. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüriliğini yaptığı programda 27 Kasım Pazar eleme gününde yarışmacılardan mor patates lezzetleri ve tatlı dilek yapmaları istenecek. MasterChef'in imza tatlılarından olan dilek tatlısı için izleyiciler internet üzerinden 'dilek tatlısı nasıl yapılır?' aramalarında bulunuyor. İşte görünümüyle hayran bırakan tatlı dilek (Creme fontana) tarifi...

Yemek 27-11-22 20:48

Leziz ve pratik bir tarif: Fırında ciğer! Fırında Ciğer nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Fırında ciğer öğle ve akşam yemeklerine lezzet katıyor. Ciğer sevenlerin favorisi olan fırında ciğer hem leziz hem de oldukça pratik. Besin değeri oldukça yüksek olan ciğerin yanında tarhana çorbası, pirinç pilavı, patates püresi, salata servis edebilirsiniz. İşte fırında ciğer tarifi ve malzemeleri...

Yemek 24-11-22 17:57

Bu kış ihtiyaç duyacağınız tek çorba: Patates çorbası tarifi! Kolay patates çorbası nasıl yapılır?

Patates, çok yönlü ve lezzetli kök sebzedir. Özellikle soğuk havalarda sağlıksız yağda patates kızartması yemektense harika ve yapımı çok kolay patates çorbası yapabilirsiniz. Patatesin faydalarından yararlanmak için en iyi yollardan biri. Bu kış kolay patates çorbası ile içiniz ısınsın.

Yemek 11-11-22 17:54

Gelinim Mutfakta patates püresi tarifi! Tam kıvamında patates püresi nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta'nın sevilerek izlenen yarışma programları arasında bulunuyor. Gelinim Mufakta son bölümünde yapılan Hatay usulü tepsi kebabı ve patates püresi tarifi ekran başında izleyen izleyicilerin iştahını kabarttı. İzleyiciler patates püresi nasıl yapılır? Tam kıvamında patates püresi tarifini aratıyor. Oldukça basit olan bu patates püresi tarifi birçok yemeğin lezzetine lezzet katacak.

Yemek 09-11-22 13:46

Tek yemek birden fazla lezzet: Nefis türlü tarifi! Türlü nasıl yapılır?

Türlü yemeği seven ve sevmeyen insanlar net bir şekilde ayrılıyor. Tek yemeğin içinde birden fazla lezzet almak isteyenler bu yemeğe bayılıyor. İçerisinde patates, patlıcan, kabak, yeşil biber, domates gibi sebzeler yer veren türlü nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu türlü tarifine göz atabilirsiniz.

Yemek 04-11-22 14:46

Klasik patates salatalarını unutturur! Alman usulü patates salatası tarifi

Patates salatası gün yemekleri arasında en sevilen lezzetler arasında bulunuyor. Bol soğanlı veya yoğurtlu gibi çeşitleri bulunan patates salatasının her tarifi ayrı bir lezzet taşıyor. Ancak klasik patatesler salataları yerine farklı tarifler arıyorsanız Alman usulü patates salatasının tadına doyum olmuyor. Alman usulü patates salatası nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 02-11-22 10:59

Airfryerda yapabileceğiniz, çocukların bayılacağı kolay ve lezzetli patates kroket tarifi

Türk mutfağında sofralara şenlik katan patatesin pek çok pişirme tekniği bulunuyor. Kroket de son zamanların en popüler lezzetlerinden biri. Bol yağda kızaran patates kroketlere daha sağlıklı ve düşük kalorili bir alternatif var. Dışı çıtır çıtır içi yumuşak patates kroketleri airfryerda yapmayı denediniz mi? "Airfryerda patates kroket nasıl yapılır?" diye merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Akşam sofralarınızı şenlendirecek bu çıtır kroketleri çok seveceğinize eminiz.

Yemek 31-10-22 16:52

Et sote nasıl yapılır? Yok böyle lezzet diyeceğiniz et sote tarifi!

Et sote, akşam yemeklerinin klasikleşmiş tarifi haline gelen lezzetlerden biri. Etli tariflerin en pratik hali olan et sotenin yapımı sorgulanıyor. Et sotenin lezzetini belirleyen unsurlar tarifin içeriğinde bulunan sebzeler ve baharatlar oluyor. Et sotenin yanına eşlik olarak yapabileceğiniz pirinç pilavı veya patates püresi ile servis ederseniz tadından yenmez. Peki, Et sote nasıl yapılır? Yok böyle lezzet diyeceğiniz et sote tarifi...

Yemek 14-10-22 21:46

Orijinalinden ayırt edemeyeceksiniz: Harika kıtırlığı yakalamanın sırrı o malzemede! Fırında patates kızartması tarifi

Patates kızartması sevmeyen yoktur. Patates kızartmasının zararları ile ilgili son yıllarda ortaya çıkan gerçeklerden sonra sevenleri yeni yöntemler aramaya başladı. Patates kızartması yapmak için ilk başlarda fırınlar kullanılsa da son zamanlarda airfryer fritöz modelleri tercih edilmeye başlandı. Bol yağda kızartmadan ama aynı tadı verebilmek için bilmeniz gereken bir yöntem var.

Yemek 11-10-22 23:03

Klasik kahvaltılıkları bir kenara bırakın: Nefis Patates tost tarifi! Patates tost nasıl yapılır?

Her gün aynı malzemelerle yapılan kahvaltılar bir süre sonra iştahın kaçmasına neden olabiliyor. Oysa ki kahvaltı günün en önemli öğünleri arasında bulunuyor. Bu nedenle kahvaltıyı sevilen yiyecekler ile yapmak güne daha mutlu bir başlangıç yapılmasını sağlıyor. Patates tost ile yapacağınız kahvaltı tüm gününüzü kurtarabilir. Patates tost nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarifi uygulayabilirsiniz.

Yemek 27-09-22 08:59

Her yemeğin yanına yakışıyor! Patates püresi nasıl yapılır? Mükemmel kıvamda patates püresi tarifi!

Patates püresi özellikle tavuk, köfte gibi yemekler başta olmak üzere bir çok yemeğin yanına çok yakışıyor. Yemeklerin sunumunda kullanılan patates püresi hem görsel açıdan hem de lezzet açısından yemeğe zenginlik katıyor. Yapımı çok basit olan patates püresi tarifi arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, patates püresi nasıl yapılır? Mükemmel kıvamda patates püresi tarifi...

Yemek 24-09-22 13:47

Fırında patates püresi tarifi: Fırında patates püresi nasıl yapılır?

Mutfağın demirbaş ürünlerinden olan patates ile çeşitli yemeklere, salatalara imza atılabilir. Bunların arasında en yumoşu, en lezzetlisi şüphesiz ki fırında patates püresi tarifidir. Peki ağızda eriyen, lezzetine doyum olmayan fırında patates püresi nasıl yapılır?

Yemek 21-09-22 09:24

Soğan halkası yapmak işte bu kadar basit! Evde çıtır soğan halkası yapımı tarifi ve malzemeleri

Soğan halkası, küçükten büyüğe herkesin severek tükettiği, özellikle patates kızartması ve hamburgerlerin yanında sıkça tercih edilen bir lezzet. Dışarda satılanlar kadar lezzetli ve çıtır çıtır soğan halkası yapmak oldukça basit. İşte çıtır çıtır soğan halkası tarifi ve malzemeleri...

Yemek 17-09-22 14:47