Louisiana Chicken Haberleri

MASTERCHEF LOUISIANA CHICKEN TARİFİ! Louisiana chicken nasıl yapılır, malzemeleri neler? Çıtır çıtır lezzet!

MasterChef'teki Louisiana chicken tarifi, programın 185. bölüm fragmanı nedeniyle merak konusu oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu yarışmada düello heyecanı yaşanacak. Peki, Louisiana chicken nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte, MasterChef'in 185. bölümünde yapılan Louisiana chicken tarifi...

Yemek 2023-12-20 20:02:51

MASTERCHEF HURAIDEU CHICKEN TARİFİ! Huraideu chicken nasıl yapılır, malzemeleri neler? Kore'nin meşhur lezzeti!

MasterChef'teki huraideu chicken tarifi, programın 185. bölüm fragmanı nedeniyle merak konusu oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu yarışmada düello heyecanı yaşanacak. Peki, Huraideu chicken nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte, MasterChef'in 185. bölümünde yapılan huraideu chicken tarifi...

Yemek 2023-12-20 20:02:24

Sinirlerine hakim olamayan okul servisi şoförü ortaokul öğrencisinin boğazına yapıştı! O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Louisiana eyaletindeki bir okul servisinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler herkesi tedirgin etti. Söz konusu görüntülerde servis şoförünün ortaokul öğrencisinin boğazına yapıştığı, onu iterek tokatladığı anlar yer aldı. Görüntüleri ifşa edilmesinden sonra 77 yaşındaki servis şoförü Miles Jenkins tutuklandı.

Trend 2023-11-03 13:22:26

Öğrencisinin bebeğini doğuran öğretmen tecavüz suçundan tutuklandı! Öğrencinin ailesi şaşkınlığını gizleyemedi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Louisiana eyaletindeki bir lisede görev yapan 33 yaşındaki Morgan Freche isimli bir öğretmen öğrencilerinden birinden çocuk sahibi olduğu iddiasıyla tutuklandı. Soruşturmanın son derece gizli bir şekilde yürütülmesinin ardından ismi açıklanmayan öğrencinin ailesi şaşkınlığını gizleyemedi.

Trend 2023-10-11 08:57:11

Cansız bedeni onlarca yıl boyunca kanepenin üzerinde kaldı! Dışkı, idrar, kurtçuk ve sinekler...

Amerika Birleşik Devletleri’nin Louisiana eyaletinde yaşayan 36 yaşındaki Lacey Ellen Fletcher, ailesinin evindeki bir kanepede ölü bulundu. Tüm vücudu felç olan kadının cansız bedeni polis tarafından bulunduğunda idrar, sıvı dışkı, kurtçuk ve böcek ısırıklarıyla kaplıydı. Genç kadının cesedi erimiş ve kanepeyle bütünleşmiş haldeydi. Ebeveynleri cinayet suçlamasıyla karşı karşıya.

Trend 15-06-23 07:50

Cinsel içerikli sitelere girmeleri zorlaştı! Erişmek için bunu yapmaları gerekecek

Yurt dışı kaynaklı haberler, ABD'nin Louisiana eyaletinde cinsel içerikli, yetişkinlere yönelik sitelere girmenin zorlaştırıldığını ortaya koydu. Eyalette yakın zamanda yüzde 33,3 veya daha fazla cinsel içerik barındıran herhangi bir web sitesi için yaş doğrulaması gerektiren bir yasa çıkarıldı. Eyaletteki kullanıcıların cinsel içeriklere sahip bu sitelere erişmek için ehliyetlerini veya devlet tarafından kimliklerini ibraz etmeleri gerekecek.

Haber 04-01-23 18:07

Kentucky Fried Chicken (KFC) çalışma saatleri nedir, hafta sonu açık mı? Kentucky Fried Chicken (KFC) saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Dünya çapında tavuk restoranı zincirine sahip olan Kentucky Fried Chicken (KFC)’nin hikâyesi Albay Harland Sanders’in 11 baharatlı gizli bir tarif ortaya çıkarmasıyla başlamıştır. Fast food sektörünün önde gelen markalarından biri olan KFC, dünyanın 145 eyaletinde de hizmet verir. Tavuk severlerin ilk tercihleri arasında yer alır. Peki, Kentucky Fried Chicken (KFC) saat kaçta açılıyor ve kaça kadar hizmet veriyor?

Haber 25-11-22 13:39

Biden'ın işletmelere getirdiği aşı zorunluluğuna mahkeme engeli

ABD Başkanı Joe Biden'ın, 100'den fazla çalışanı olan işletmeler için getirdiği Kovid-19 aşı zorunluluğu, Teksas ve Louisiana eyaletlerinde mahkeme engeline takıldı.

Haber 06-11-21 23:52

Galatasaray'da Rizespor galibiyeti dönüşü Ebru Gündeş detayı

Galatasaray'ın Rize'deki galibiyet golünü atan Morutan, gecenin kahramanı oldu. Takım arkadaşları Morutan'ı tek tek tebrik etti. Alpaslan Öztürk de sosyal medyadan şarkılı kutlama yaptı. Morutan'la selfiesini paylaşan Alpaslan, Ebru Gündeş'in 'Çingenem' şarkısını ekleyip, "Aferin len chicken" notunu düştü. Sosyal medyada çok konuşulan bu paylaşım kısa süre içinde gündem oldu.

Spor 04-10-21 20:57

Murgh Makhani nasıl yapılır, hangi ülkeye aittir? MasterChef Türkiye Murgh Makhani (Butter Chicken) tarifi...

MasterChef Türkiye’nin son yayınlanan bölümünde jüri üyeleri kırmızı ve mavi takımdan beş kıtadan beş yemek yapmalarını istedi. Yarışmacılar birbirinden lezzetli tarifleri yapmak için kıyasıya mücadele verdi. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları ikili düellolarda Güney Asya kıtasından murgh makhani için yarıştı. İşte püf noktaları ile murgh makhani tarifi ve malzemeleri...

Yemek 30-09-21 18:03

EKOTÜRK Stüdyo VOA 14 Eylül

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, dün Temsilciler Meclisi üyelerinin ardından bugün de Senato üyelerinin, yönetimin Afganistan’dan çekilme süreciyle sorularını yanıtlıyor. Başkan Biden, altyapı paketine destek için Colorado’da. California eyaletinde bugün yapılan referandum, Vali Gavin Newsom’un görevde kalıp kalmayacağını belirleyecek. Nicholas kasırgası Teksas ve Louisiana kıyılarını vuruyor. ABD’de enflasyon yüzde 5’in üzerinde seyrediyor. ABD’de aşı çalışmaları ne durumda? Yakında...

Haber 15-09-21 00:01

ABD'de Ida Kasırgası kâbusu! Hayatını kaybedenlerin sayısı 26'ya yükseldi

ABD'de Ida Kasırgası'nın vurduğu Louisiana eyaletinde hayatını kaybedenlerin sayısı arttı. Yapılan son açıklamaya göre cansız bedenine ulaşılanların sayısı 26 kişi olarak açıklandı.

Haber 09-09-21 07:40

Ida Kasırgası Louisiana'da hayatı felç etti! Kuyruklar oluştu

Ida Kasırgası’ndan 5 gün sonra ABD’nin Louisiana eyaletinde 800 bin aboneye elektrik verilemezken, eyalet sakinleri gıda ve benzin almak için sırada bekliyor.

Haber 04-09-21 02:24

Kasırga Sonrası Bölgeye Haftalarca Elektrik Verilemeyecek

Ida Kasırgası’nın vurduüu Louisiana şehrinin belediye başkanı, halktan şu aşamada evlerine geri dönmemelerini istedi. Gerekçe bölgede elektriklerin kesik olması ve kısa vadede sorunun çözülmesinin beklenmemesi

Haber 31-08-21 12:00

İda Kasırgası sırasında Mississippi Nehri tersine aktı

Hafta sonu ABD’nin Louisiana eyaletini vuran İda Kasırgası’nın şiddeti nedeniyle Mississippi Nehri’nin bir süreliğine tersine aktığı bildirildi.

Haber 30-08-21 21:54

Ida Kasırgası New Orleans'ı Elektriksiz Bıraktı

ABD anakarasını şimdiye kadar vuran en şiddetli kasırgalardan biri olan Ida Kasırgası, Louisiana eyaletindeki New Orleans'ın tamamında elektrik kesintisine neden oldu. Mississippi Nehri'nin ağzındaki aşırı su birikmesi nedeniyle nehrin akış yönü tersine döndü

Haber 30-08-21 18:14

ABD’de Ida Kasırgası’nda 100 binden fazla ev elektriksiz kaldı

ABD’nin Louisiana eyaletinde karaya ulaşan Ida Kasırgası nedeniyle 100 binden fazla ev elektriksiz kaldı. Eyaletin en büyük kenti olan 390 bin nüfuslu New Orleans şehrinde tahliye organizasyonu için yeterli zaman kalmadığından şehirdeki sığınaklar koronavirüs salgınına rağmen açıldı.

Haber 29-08-21 23:23

Louisiana'da Ida Hazırlığı

Ida Kasırgası’nın Amerika’nın Louisiana eyaletini bugün vurması bekleniyor. Kasırganın en üst seviyenin hemen altında kategori 4 olduğu ve bölgeye büyük zararlar verebileceği belirtiliyor

Haber 29-08-21 17:41

ABD Başkanı Biden çok çok tehlikeli diyerek açıkladı! On binlerce kişi tahliye edildi

ABD’nin Louisiana eyaletinde alarm durumuna geçildi. Küba'da etkili olan ve Meksika Körfezi üzerinden kuzeybatı yönüne doğru ilerleyen Ida Kasırgası nedeniyle eyaletteki on binlerce kişi tahliye edildi. Kasırganın bugün karaya ulaşacağı tahmin ediliyor. Konuyla ilgili açıklama yapan ABD Başkanı Joe Biden, Ida’nın çok çok tehlikeli bir fırtınaya dönüştüğüne dikkat çekerek, federal hükümetin bölgeye yardım etmek için hazır beklediğini söyledi.

Haber 29-08-21 14:53

ABD'nin Louisiana eyaletinde acil durum! Cumartesi akşamına kadar süre verildi

ABD'nin Meksika Körfezine bakan güney kıyısında etkili olması beklenen Ida Kasırgası nedeniyle bölge halkına "acil durum" ilanı yapıldı. Louisiana Valisi John Bel Edwards, "Ne yazık ki, Louisiana'nın tüm kıyı şeridi şu anda fırtınanın tahmini hedefi içinde kalıyor. Cumartesi akşamına kadar herkes, güvenliği için fırtınayı atlatmayı planladığı yere varmış olmalı." ifadelerini kullandı.

Haber 28-08-21 02:00

ABD'de korkunç olay! Beş aylık bebeğin üzerine düşen moloz yığınları neredeyse öldürüyordu

Dehşete düşüren olayın adresi ABD'nin Louisiana eyaleti. Şiddetli fırtına sonucu evin üzerine devrilen devasa ağaç evin ikiye bölünmesine, çatının çökmesine neden oldu. Çatıdan molozların dökülmesiyle yığınlarının altında kalan bebeğin burnu bile kanamadı ama dehşet anları oldukça korkunç.

Haber 08-07-21 07:43

Yeni Videolar ABD’de Yeni Polis Şiddeti İddialarını Tartışmaya Açtı

Louisiana eyaletinde iki yıl önce yaşanan bir polisle kovalamaca olayının ardından yetkililerin gizlediği, ancak yeni ulaşılan belge ve videolar siyah sürücünün polisin orantısız müdahalesi sonucu ölmüş olabileceği tartışmalarına yol açtı

Haber 22-05-21 22:41

Son Dakika: ABD'de silahlı çatışma!

Son dakika haberine göre ABD'nin Louisiana eyaletindeki bir içki dükkanında çıkan çatışmada 5 kişi ciddi şekilde yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Haber 19-04-21 07:44

ABD'de tekne alabora oldu: 12 kayıp

ABD’nin Louisiana eyaleti açıklarında kötü hava şartları nedeniyle alabora olan bir tekneden 6 kişi kurtarılırken 12 kişinin halen kayıp olduğu belirtildi.

Haber 14-04-21 20:17

Galatasaray’ın başkan adayı Tuncer Hunca kimdir? Tuncer Hunca kaç yaşında ve nereli?

Tuncer Hunca, Galatasaray’da yapılacak Genel Kurul öncesi Mustafa Cengiz ve Burak Elmas’tan sonra adaylığını açıkladı. Galatasaray Genel Kurul üyesi olan Tuncer Hunca, Louisiana State Üniversitesi Kimya ve Pazarlama bölümü mezunudur. Tuncer Hunca, yüksek lisansını ise İstanbul Üniversitesi İşletme üzerine yapmıştır.

Spor 16-03-21 14:43

Son Dakika! ABD'de silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var

ABD'nin Louisiana eyaletinde silahlı bir saldırganın girdiği bir silah mağazasında açtığı ateş sonucu 3 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Haber 21-02-21 02:47

ABD’de 7 farklı koronavirüs mutasyonu daha tespit edildi

Dünyada ortak gerçekleştirilen araştırmada bilim insanları, Covid-19’un yedi yeni mutasyonunun tespit edildiğini açıkladı. Louisiana Eyalet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Merkezi’nde virolog olan Jeremy Kamil, The New York Times'a "Bu mutasyonda açıkça bir şeyler oluyor" dedi.

Haber 15-02-21 13:50

ABD'nin Louisiana kentinde küçük uçak düştü: 2 ölü

ABD'nin Louisiana eyaletinde düşen küçük uçaktaki 2 kişi yaşamını yitirdi.

Haber 17-10-20 20:52

Rahibin 2 kadınla birlikte cinsel ilişkiye girdiği sunak ateşe verildi

ABD’nin Louisiana eyaletinde geçtiğimiz günlerde gerçekleşen bir rahibin iki kadınla birlikte kilise sunağında cinsel ilişkiye girmesi olayının yankıları sürüyor. New Orleans Başpiskoposluğu, yaptığı açıklamayla sunağın yakıldığını ve yenisinin kısa zamanda kiliseye yaptırılacağını açıkladı.

Haber 12-10-20 14:23

ABD’de Delta Kasırgası’nda 690 bin ev elektriksiz kaldı

ABD’nin Louisiana eyaletinde etkili olan Delta Kasırgası nedeniyle 690 bin ev elektriksiz kaldı.ABD’nin Louisiana eyaleti yetkilileri Delta Kasırgası’nın eyalette bıraktığı yıkımın zararını araştırıyor.

Haber 12-10-20 11:36

ABD’yi Delta Kasırgası vurdu

ABD’nin Louisiana eyaletini kategori 2 seviyesindeki Delta Kasırgası vurdu.ABD’nin Louisiana eyaletini kategori 2 seviyesindeki Delta Kasırgası dün yerel saatle 18.00 sularında 155 kilometre hızla vurdu.

Haber 10-10-20 17:53

Filmler de bile bu kadarı olmaz! Kilisede cinsel içerikli film çeken rahip iş üstünde yakalandı

Louisiana, Pearl River'dan Katolik bir rahip olan Travis Clark, kilisede iki kadınla grup seks yaparken basıldı.

Haber 09-10-20 09:36

Çıtır Louisiana tavuk kanat nasıl yapılır? Çıtır Louisiana tavuk kanat tarifi nedir? Çıtır Louisiana tavuk kanat malzemeleri nelerdir? İşte Somer Şef’ten çıtır tavuk tarifi!

TV 8’in fenomen yemek yarışması Masterchef’in ekrana gelen son bölümünde izleyiciler çıtır tavuk yapımına şahit oldu. Jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun oturduğu programda yarışmacılar çıtır Louisiana usulü tavuk kanat yapımını öğrendi. İzleyenlerin ağzını sulandıran tarifin püf noktalarını ise Somer Sivrioğlu paylaştı.

Haber 18-09-20 17:47

Dev sivrisinek sürüsü yüzlerce at ve ineği telef etti!

ABD'nin Louisiana eyaletinin Laura Kasırgası'ndan sert bir şekilde etkilenen bölgeleri, şimdi de çok sayıda çiftlik hayvanını ısırarak öldürecek kadar büyük sürüler halinde gezen sivrisineklerle mücadele ediyor.

Haber 15-09-20 12:23

Sally Kasırgası ABD Kıyılarına Yaklaşıyor

ABD Ulusal Kasırga Merkezi, Meksika Körfezi açıklarında etkili olan Sally Kasırgası’nın Salı günü karaya vurmasının beklendiğini açıkladı. Sally, hızını arttırarak fırtınadan kasırga seviyesine yükselirken Louisiana ve Mississippi eyaletlerinde tahliye emirleri yayınlandı

Haber 15-09-20 01:23

Kasırganın Vurduğu Louisiana’da Enkaz Kaldırma Çalışmaları

ABD’nin güneyinde Teksas ve Louisiana eyaletlerini vuran Laura Kasırgası’nın ardından bölge sakinleri enkaz kaldırma çalışmalarına başladı

Haber 30-08-20 19:54

ABD’yi vuran Laura Kasırgası’nda can kaybı 14 oldu

ABD’nin Louisiana eyaletinde etkili olan Laura Kasırgası sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 14’e yükseldi.Laura Kasırgası ABD’yi vurdu.

Haber 29-08-20 12:59

ABD'de Laura kasırgasında hayatını kaybedenlerin sayısı 14'e yükseldi

ABD'nin Louisiana eyaletini etkisi altına alan Laura kasırgası nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 14'e çıktı.

Haber 29-08-20 02:26

Laura kasırgası ABD'de 4 kişinin ölümüne neden oldu

ABD'yi vuran en güçlü kasırgalardan biri olan Laura, Louisiana eyaletinde 4 kişinin ölümüne neden oldu.

Haber 28-08-20 10:35

Laura kasırgası ABD'de 3 kişinin ölümüne neden oldu

ABD'yi vuran en güçlü kasırgalardan biri olan Laura, Louisiana eyaletinde 3 kişinin ölümüne neden oldu. ABD Ulusal Kasırga Merkezi Laura kasırgasının, "Arkansas ve Tennessee eyaletlerinde hortuma neden olabileceği" uyarısında bulundu.

Haber 28-08-20 02:34

Laura Kasırgası, ABD'yi vuran en güçlü kasırgalardan birisi olabilir

ABD Ulusal Kasırga Merkezi, Louisiana kıyılarını vuran Laura Kasırgası'nın ani sel baskınlarına neden olduğunu duyurarak, yaşanan felaketin hayati tehlike yaratabileceği uyarısında bulundu.

Haber 27-08-20 14:48

ABD’yi vurması beklenen Laura kasırgası kategori 4 seviyesine çıktı

Meksika Körfezi’nde etkili olan ve ABD’nin Texas ile Louisiana eyaletini vurması beklenen Laura kasırgası, kategori 4 seviyesine yükseldi.

Haber 26-08-20 23:47

ABD'de Laura kasırgasının 4 seviyeye çıkması bekleniyor

ABD'nin güneyinde Meksika Körfezi'nde etkili olan ve Texas ile Louisiana'yı vurması beklenen Laura kasırgasının 4 seviyeye çıkması tahmin ediliyor. Texas ve Louisiana eyaletlerinde yarım milyon kişinin tahliye edilmesi istendi.

Haber 26-08-20 20:25

ABD'de alarm: Kasırgaya dönüşen Laura tropik fırtınasının güney kıyılarını vurması bekleniyor

Meksika Körfezi sularında etkili olduktan kısa sonra kasırga düzeyine dönüşen Laura tropik fırtınasının güçlenerek ABD'nin güney kıyılarını vurmasının beklendiği bildirildi. Yaklaşan kasırga öncesinde Texas ve Louisiana eyaleti kıyılarındaki binlerce kişiye tahliye emri verildi.

Haber 25-08-20 18:27

Korona bitmeden tropik fırtına paniği

Marco Kasırgası ve Laura Tropik Fırtınası Karayipler ve Meksika Körfezi'ni Pazar günü yıkıp geçerken Louisiana ve Küba sahil bölgesinde yaşayan binlerce kişinin tahliye edilmesine ve Haiti'nin başkentinde yolları sel basmasına neden oldu.

Haber 24-08-20 11:00

ABD’nin Güney Kıyıları Çifte Fırtınaya Hazırlanıyor

Meksika Körfezi’ne yaklaşan Marco tropik fırtınasının Louisiana eyaletinin kıyı kesimlerini vurabileceği sanılıyor. Öte yandan Karayipler'i etkileyen Laura tropik fırtınasının da aynı yolu izleyerek ilk fırtınadan birkaç gün sonra ABD kıyılarında etkili olması bekleniyor

Haber 23-08-20 20:03

Güvenlik görevlisi olarak çalıştığı hastaneye tıp öğrencisi olarak döndü

ABD'nin Louisiana eyaletinde bir hastanede eskiden güvenlik görevlisi olarak çalışan Russell Ledet, hastaneye tıp öğrencisi olarak döndü. Ledet, kendi başarı hikayesinin siyah gençlere esin kaynağı olmasını ümit ediyor.

Haber 18-08-20 09:00

ABD'de Corona Vakalarında Rekor Artış Devam Ediyor

ABD’de yeni Corona virüsü vakaları Cuma günü 69 binin üzerine çıkarak rekor kırdı. Aralarında Alaska, Georgia, Idaho, Iowa, Louisiana, Montana, Ohio, Utah ve Wisconsin’in de bulunduğu dokuz eyalette de bir günde görülen vaka sayısında rekor kırıldı

Haber 12-07-20 16:40

ABD Anayasa Mahkemesi Kürtaj Hakkı Kısıtlamasını İptal Etti

ABD Anayasa Mahkemesi, Louisiana eyaletinde kürtaj yapan doktorlara kısıtlamalar getiren yasayı iptal etti. Kürtaj hakkını savunan karar, 4’e karşı 5 oyla alındı. Anayasa Mahkemesi Başkanı John Roberts, muhafazakar bir yargıç olmasına rağmen liberal meslektaşlarının tarafında oy kullandı

Haber 29-06-20 22:32