Maymun Carli Haberleri

Dünyanın en şişman maymunu zayıflama kampında 6 yaşında hayatını kaybetti! Sayısız sağlık sorunuyla uğraşıyordu

Tayland'ın Bangkok kentinde yaşayan 6 yaşındaki Godzilla isimli maymun hayatını kaybetti. Dünyanın en şişman maymunu olarak sık sık dünya basınında manşetlerindeki yerini alan Godzilla'nın kilo vermek için gittiği zayıflama kampında vefat etti.

Kulis 2024-05-10 13:21:56

İstanbul Fatih'te maymun paniği! Kimi telefona sarıldı, kimi yakalamaya çalıştı

İstanbul Fatih'te kaldırımdaki parke taşlarının üstünde duran başıboş maymun, hareketli anların yaşanmasına neden oldu. Maymunu gören bazı vatandaşlar cep telefonlarıyla fotoğrafını çekerken, bazıları ise yakalamaya çalıştı.

Haber 2024-04-08 13:33:36

Kendisini zaman yolcusu ilan etti! 'Önümüzdeki dokuz ay' diyerek kehanetlerini sıraladı... Sosyal medyada gündem yarattı

Kendisini zaman yolcusu ilan eden bir kişi önümüzdeki dokuz ay boyunca gerçekleşeceğini iddia ettiği 5 tahminini sosyal medyadan paylaşınca gündme olmayı başardı. Sözde zaman yolcusunun kehanetleri arasında maymun-insan melezinin yaratılması, 3. Dünya Savaşı ve hatta devasa bir süper yanardağ patlaması yer aldı.

Trend 2024-04-05 14:51:39

Bali tatilinde maymun saldırısına uğradı! O anları saniye saniye cep telefonuyla kaydetti... Sosyal medyadan paylaşınca gündem yarattı

'Melynutty' kullanıcı adıyla bir Instagram kullanıcıı Bali tatilinde başına gelen ilginç bir olayı anlattı. Bali'de maymunların saldırısına uğradığını söyledi ve paylaştığı saldırı anları sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 2024-03-02 08:07:44

Maymunlar şehri ele geçirdi! Dükkanlar kepenk kapattı, devletin müdahale etmesi şart

Maymunlar Cehennemi filmi gerçek oldu. Tayland'da 3500 maymun Lopburi şehrini adeta istila etti. Kentte gündelik hayat durma noktasına geldi. Birçok dükkan kapanmak zorunda kaldı, tarihi mekanlar da artık gezilemiyor. Yerel yöneticiler çözüm için devletin olaya el atmasını bekliyor.

Haber 01-03-24 16:30

Ağaca çıkan maymun değil hırsız... Çıktığı ağaçta polise el salladı

Bursa’da bir iş yeri ile sağlık ocağına giren 3 şüpheli şahıs, polisin tüm güvenlik kameralarını mercek altına almasıyla yakalandı.

Yurthaber 28-02-24 08:15

Sosyal medya fenomeni Meriç İzgi takside olay çıkardı! Parayı vermedi, Darp ediyor beni diye çığlık attı... Senin sülalendir dolandırıcı

Daha önce yasa dışı yollarla maymun besleyen ve defalarca gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Meriç İzgi bu kez takside çektiği bir kavgayla şaşkınlık yarattı. Ehliyetiyle kimliğini unuttuğu taksinin şoförünü ayağına çağıran İzgi, taksiciye parasını vermedi. Parasını vermek bir yana, çirkin ifadelerle ters bir muamele gösterdi. İzgi'nin "Darp ediyor beni, darp ediyor" diye bağırdığı anlar, kendi çektiği videoya damga vurdu.

Haber 17-11-23 08:44

Korkunç olay! Elindeki sütü almak isteyen maymun saldırdı... Yatağa tırmanarak bebeğin kafasını ısırdı

Tayland'ın Koh Mai Phai adasındaki evinde üç aylık Nong Muallim, susamış maymunun süt çalmak için karyolasına inmesi ve kafasını ısırması sonucu hastanelik oldu. Yoğun bakıma kaldırılan üç aylık Muallim'in yaşam mücadelesi verdiği belirtildi. Ameliyata alınan bebeğin sağlık durumunun iyiye gittiği ifade edildi.

Trend 17-11-23 07:45

Bir hafta içinde üçüncü maymun saldırısı! 10 yaşındaki çocuğun bağırsaklarını parçalayarak öldürdü... Bölgede endişe yaratan anlar

Bir hafta içinde aynı köyde üçüncü kez maymun saldırısı yaşandı. 10 yaşındaki çocuğun bağırsaklarını vücudundan dışarı çıkartarak parçalayan maymun çocuğun ölümüne neden oldu. Bölgede maymun saldırılarına ilişkin olarak yetkililerin bir önlem alması talep ediliyor.

Trend 15-11-23 09:09

Hayvanat bahçesini ziyaret eden kadına maymun saldırdı! Bacağının arkasına yapışıp dişlerini geçirdi... Sosyal medyadan paylaşınca olay oldu

Tayland'ın Chon Buri eyaletinin Khao Sam Muk bölgesinde bulunan açık hayvanat bahçesinde korkunç bir olay yaşandı. Maymun tarafından ısırılan Taylandlı bir kadın hastanelik olurken bölgede benzer durumun sık sık yaşandığını dile getirerek yetkilileri harekete geçmeye çağırdı.

Trend 03-11-23 09:57

Maymunun kaçırdığı üç yaşındaki çocuk uçurumun kenarında bulundu! Her şey birkaç saniye içinde oldu

Üç yaşında bir kız çocuğu, tehlikeli bir şekilde uçurumun kenarına bırakılmadan önce vahşi bir maymun tarafından kaçırıldı. Ailesinin yanından kaçırılan küçük çocuk uçurumun kenarında korkmuş halde bulundu. İsmi açıklanmayan üç yaşındaki çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Trend 31-10-23 10:03

Böyle vefa örneği görülmedi! Kendisini besleyen adamın cenazesine için 40 kilometre yol gitti... Tek bir an bile başından ayrılmadı

Hindistan'da kaydedilen bir görüntü kısa sürede yerel basının ilgisini çekerek dünya manşetlerindeki yerini aldı. İsmi açıklanmayan bir maymun kendisini aylarca besleyen adamın ölüm haberini duyduktan sonra 40 kilometrelik yolu tek başına giderek cenaze törenine katıldı. Cenazede adamın cansız bedeninin başından ayrılmayan maymun gözyaşlarına hakim olamadı.

Trend 14-10-23 14:47

Giresun'da oyuncak maymun içine gizlenmiş uyuşturucu ele geçirildi

Giresun'da uyuşturucu operasyonunda bir kişi tutuklandı.

Yurthaber 15-09-23 15:43

İstanbul'da akılalmaz olay! Başıboş maymun sokaktan geçenlere saldırdı: Yaralılar var

İstanbul Büyükçekmece'de akılalmaz bir olay yaşandı. Başıboş şekilde dolaşan maymun sokaktan geçen vatandaşlara ve evdeki bir kadına saldırdı. Apartmanın ikinci katına tırmanan maymun, balkondan girdiği başka bir evde de eşyalara zarar verdi. Olayda yaralanan 3 kişiden 2'si ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Haber 28-08-23 18:43

Hindistan'da şoke eden olay! Bir maymun, 4 aylık bebeği çatıdan attı

Hindistan'da evde bebeklerini bulamayan aile, dışarı baktıklarında çocuklarının bir maymun tarafından götürüldüğünü gördü. Daha sonra maymunun bebeği 4,5 metre yükseklikten attığı ve ailenin çocuğu havada yakaladığı aktarıldı. Yaralanan kızın başına 10 dikiş atıldığı ve sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Haber 27-08-23 21:12

90'lara damga vurmuştu! Maymun Çarli şimdi ne yapıyor?

90'lı yıllara damga vuran Çarli dizisi eğlenceli sahneleriyle dikkat çekiyordu. Pek çok ünlü ismin yer aldığı dizide başrolü maymun Çarli canlandırıyordu. Aradan geçen yıllara rağmen hala unutulmayan maymun Çarli bakın şimdi ne yapıyor.

Magazin 27-08-23 12:36

Aracını durdurup yol kenarında tuvaletini yapmaya başladı! Bir anda maymun çetesinin saldırısına uğradı... Metrelerce yüksekten düştü

Tayland’ta yaşayan Manee Chitdutsadee isimli bir adam aracını durdurup yol kenarında tuvaletini yapmak istedi. Arabasından inerek bir uçurumun kenarına giden Chitdutsadee kendisini takip eden 10’dan fazla maymundan oluşan bir çetenin saldırısına uğradı. Saldırının etkisiyle uçurumdan düşen adam hastaneye kaldırıldı.

Trend 07-08-23 08:21

Şakir'i neden götürdüler ki? Ben onu çok sevdim Günlerdir evlere giriyordu! Maymun giderken gözyaşlarını tutamadı

Bursa'da, 5 gündür evlere giren makak maymunu, Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri tarafından yakalandı. Mahallede yaşayan Sümeyye Güleç (10), maymunun gidişi sırasında gözyaşlarına hakim olamadı. Küçük kız, “İsmini 'Şakir' koymuştum. Şakir'i neden götürdüler ki? Ben onu çok sevdim" diyerek ağladı.

Haber 27-07-23 18:00

Yerel halkla oturup alkol içti! Uzmanlar üç ayda 4.000 kişiye saldıran maymun konusunda uyarı yaptı

Nepal’de yerel halkla birlikte alkol masasına oturan sarhoş maymun dehşet saçtı. Alkol tükettikten sonra sarhoş olan maymun üç ay içinde tam 4.000 kişiye saldırdı. Yetkililer yerel halkı vahşi maymuna karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Trend 13-07-23 14:51

İki haftada 20 kişiyi öldüren “Dünyanın en çok aranan maymunu” tutuklandı... Başına ödül bile konulmuştu

“Dünyanın en çok aranan maymunu” Hindistan’da 2 haftada 20 kişiyi öldürmesi üzerine dünya manşetlerindeki yerini almıştı. Vahşi maymunun nihayet tutuklandığı açıklandı. Sakinleştirici iğneyle etkisi hale getirilen maymun kafese kapatıldı.

Trend 24-06-23 15:16

Romanya'nın Kenya Büyükelçisi'nden Afrikalılar hakkında skandal söylem!

Romanya'nın Kenya Büyükelçisi Dragon Viorel Tigau skandal bir söyleme imza attı. Kenya'nın başkenti Nairobi'deki bir toplantıda, Birleşmiş Milletler'in konferans salonunun penceresinde gördüğü bir maymun hakkında, "Afrika Grubu bize katıldı" dedi.

Haber 11-06-23 20:04

Yine La Liga, yine skandal! ''Tüm stat Vinicius'a maymun diye bağırdı''

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 35. haftasında Real Madrid, deplasmanda Valencia'ya 1-0 yenildi. Valencia tribünlerinden bir taraftarı kendisine ırkçı söylemde bulunmakla suçlayan Vinicius Junior, 10 dakika oyunu durdurdu.

Spor 22-05-23 07:47

Ömer dizisinin Zerrin'i Aybike Turan'dan olay itiraf! Maymun taklidi ile işi kaptı

Ömer dizisinde canlandırdığı Zerrin karakteriyle adından söz ettiren Aybike Turan bir YouTube programında dikkat çeken bir itirafta bulundu. Yıllar önce Maymun taklidiyle 50 bölümlük iş aldığını söyleyen ünlü oyuncunun itirafı; Alican Yücesoy, Barış Kıralioğlu, Yeliz Kuvancı'yı kahkahaya boğdu.

Magazin 21-05-23 09:06

Şaşkına çeviren olay! Tayvan'da maymun, kedi yavrusunu kaçırdı

Tayvan’ın başkenti Taipei’de makak maymunu yavru kediyi kaçırdı. Halk, kedi yavrusunu bulmak için seferber oldu.

Haber 03-05-23 10:00

Herkesin gözü önünde maymun köpek yavrusunu böyle kaçırdı! Çatıların üzerinde gezindi... Kimse yakalayamadı

Hindistan’ın Jaipur kentinde işlek bir caddenin ortasında bir maymun köpek yavrusunu kaçırdı. Köpek yavrusunu kucağına alarak kaçmaya başlayan maymun çatıların üzerinde gezindi. Çevredekiler köpeği kurtarmak için hamle yaptıysa da bir türlü başarılı olamadı. O anlar saniye saniye kaydedildi.

Trend 23-03-23 09:11

Korona bitmeden yeni kâbus başladı! Kolera nedeniyle ölüm sayısı giderek artıyor

Koronanın hayatımıza girmesiyle birlikte tüm dünya Maymun çiçeği, Strep A gibi birçok hastalıkla savaşmaya başladı. Son günlerde giderek artan kolera salgını nedeniyle binlerce kişinin hayatını kaybetmesi tedirginliğe yol açtı. Malavi'de uzmanlar kolera salgını hakkında uyarılarda bulundu.

Haber 26-01-23 09:03

Gümrükte el konulan maymun yavruları Nenenin koruması altında

Türkiye'ye yasa dışı yollardan sokulmak istenirken el konulan ve Malatya Hayvanat Bahçesi'nde koruma altına alınan 11 makak yavrusuna "Nene" isimli maymun annelik yapıyor.

Yurthaber 14-12-22 12:22

Afrika ülkesinde 'Lassa ateşi' salgını! Ölü sayısı yükseliyor

Koronavirüs, ebola, maymun çiçeği virüsü, deve gribi gibi birçok salgın hastalık haberleri sonrası bir gelişme de Lassa ateşi salgınından geldi. Nijerya'da Lassa ateşinden hayatını kaybedenlerin sayısı 178'e çıktı. Öte yandan fare dışkısıyla temas sonucu bulaşan hastalığın, insandan insana geçebildiği ve ölümcül kanamalı ateşe yol açtığı biliniyor.

Haber 26-11-22 22:09

Bursa'da eve giren maymun koruma altına alındı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde bir eve giren maymun yakalandı.

Yurthaber 16-11-22 14:53

Ünlü modelin zor anları! Maymun bluzunu indirmeye çalıştı... Engelleyince yüzüne tokat yedi

Perulu model Paula Manzanal, Endonezya’nın Bali kentindeki Kutsal Maymun Ormanı Koruma Alanını ziyaret etti. Ziyareti sırasında bir maymunla yakınlaşan ünlü isim zor anlar yaşadı. Maymunun bluzunu indirmesini engellemeye çalışan Manzanal, hayvandan hiç beklemediği bir tepki gördü.

Trend 12-11-22 12:01

O ülkede kızamık salgını alarmı! Vaka sayısı 35'e yükseldi

Koronavirüs ve maymun çiçeği virüsü dünya gündeminde hala yerini korurken bu kez de kızamık salgını haberi endişeye neden oldu. Güney Afrika Cumhuriyeti'nde kızamık salgının nedeniyle 35 vakanın tespit edildiği bildirildi. Ulusal Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü'nden yapılan açıklamada, kızamık vakalarının daha çok 5 ila 9 yaş aralığında görüldüğü ifade edildi.

Haber 10-11-22 23:22

Adana'da vatandaşların bulduğu maymun korumaya alındı

Adana'da mesire alanında vatandaşlar tarafından bulunan maymun, doğa parkına teslim edildi.

Yurthaber 10-11-22 09:52

Sosyal medyada şaşkınlık yaratan anlar! Maymun bir anda çocukların gözünün önünde mastürbasyon yapmaya başlayınca...

Sean Nicol isimli bir adam ailesiyle birlikte İskoçya'daki Blair Drummond Safari Park'ta gerçekleştirdiği safari sırasında bir maymunun yanından geçerken mastürbasyon yaptığını fark ettiklerinde büyük bir şaşkınlık yaşadı. Baba Sean Nicol bu anları kaydederek sosyal medyada paylaşınca görüntüler kısa sürede viral olmayı başardı.

Trend 09-11-22 11:27

ABD'de et yiyen bakteri alarmı! Etkileri korkutucu: 65 vaka tespit edildi, 11 kişi hayatını kaybetti! Vücuda böyle giriyor...

Koronavirüs ve maymun çiçeği virüsü sonrası bu kez de et yiyen bakteri vakaları paniğe neden oldu. Geçtiğimiz günlerde ABD'de etkili olan Ian kasırgası sonrası Florida eyaletinde et yiyen bakteri vakalarında artış yaşandı. Eyalette 2022'nin başından bu yana bakteri kaynaklı toplam 11 ölüm ve 65 vaka kaydedildiği bildirildi. Öte yandan et yiyen bakterinin nasıl bulaştığı ve vücutta ne gibi değişikliklere yol açtığı merak konusu oldu. İşte haberin detayları...

Haber 19-10-22 18:46

Dünya Sağlık Örgütü açıkladı! Maymun çiçeği vakalarında tedirgin eden rakam...

Maymun çiçeği virüsü dünyayı tedirgin etmeye devam ediyor. Son olarak Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) tarafından yapılan açıklamada küresel çapta maymun çiçeği vakaları 70 bini aştı. Hastalık nedeniyle şu ana kadar ise 26 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Haber 12-10-22 19:23

Avrupa'da maymun çiçeği alarmı! Vaka sayısı 24 bini aştı

Koronavirüs salgınının etkileri devam ederken Avrupa'dan maymun çiçeği vakaları rapor edildi. Elde edilen son bilgilere göre, Avrupa'da maymun çiçeği vakalarının sayısı 24 bini geçti.

Haber 29-09-22 22:02

Polisin kaçakçıların elinden kurtardığı örümcek maymunlara özenle bakılıyor

Erzurum'da hayvan kaçakçılarının elinden kurtarılarak koruma altına alınan 10 örümcek maymun, elma, muz, armut ve fıstıkla besleniyor - Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesinde görevli veteriner hekim Selçuk Albayrak: - "Ellerimle beslediğim örümcek maymunların bana göstermiş oldukları sıcakkanlılıktan dolayı da ayrı bir mutluluk yaşıyorum. Örümcek maymunlar sosyalleşmeye çok yatkın canlılardır"

Yurthaber 26-09-22 11:11

Dehşet verici! Maymun saldırısı nedeniyle çelik kazığa saplandı

Dünya üzerinde hayvan saldırılarına uğrayan birçok insan bulunuyor. Bu hayvan saldırıları ve saldırı sırasında yaşananlar oldukça tehlikeli olabiliyor. Özellikle Hindistan çevresinde sıklıkla görülen maymun saldırıları nedeniyle hayatını kaybeden insanlar bulunuyor. Khatija isimli kadın maymun saldırısından kaçarken demir kazığa saplandı.

Haber 23-09-22 08:53

Arkadaşlarının intikamını aldı! Maymun insana karşı

Hindistan'ın Utter Pradesh kentinde yaşanan olayın akılalmaz görüntüleri sosyal medyada viral oldu. Yol ortasında arkadaşlarına taş atan bir adama saldıran maymunun adamın üzerine atlayıp tişörtünü yırttığı anların görüntüleri herkesi şaşkına çevirdi.

Trend 19-09-22 10:57

Çin'de ilk maymun çiçeği vakası! Karantinaya alındı

Koronavirüsün ortaya çıktığı Çin'de ilk maymun çiçeği vakası rapor edildi. Yurt dışından gelen yolcunun, Kovid-19 tedbirleri gereği otel karantinasındayken rahatsızlandığı ve yapılan testlerde maymun çiçeği virüsü taşıdığı tespit edildi.

Haber 16-09-22 21:36

Dünya Sağlık Örgütü'nden koronavirüs açıklaması: Bitiş çizgisine gelindi

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), koronavirüs nedeniyle haftalık can kayıplarının Mart 2020'den bu yana en düşük seviyeye geldiğini duyurdu. DSÖ yaptığı açıklamada Kovid-19 ile mücadelede bitiş çizgisine gelindiğini belirtti. Ayrıca, Kovid-19 ile birlikte maymun çiçeği salgınında da küresel oranda düşüşün sürdüğü aktarıldı.

Haber 15-09-22 09:12

Maymun sürücüsünün saldırısına uğrayan adam kurtulmak isterken ayağı kayarak çatıdan düştü

Hindistan’da tek başına yaşayan 52 yaşındaki Horilal isimli bir adam, maymun sürüsünün saldırısına uğradı. Kendisini korumak isteyen 52 yaşındaki çiftçinin maymunlardan kaçtığı sırada ayağı kaydı. Çatıdan düşen Horilal hastaneye kaldırılmasına rağmen verdiği hayat mücadelesini kaybetti ve yaşama gözlerini yumdu.

Trend 09-09-22 15:04

Son dakika | Bakan Koca Bugüne kadar ilan edilmiş en büyük alım diye duyurdu! Toplam rakamı açıkladı: 'Hepsini bu yıl alacağız'

Son dakika haberi: Dünkü Kabine toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlandıran Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 6 binden fazla hekimin kamuya dönmek üzere başvuru yaptığını, bunlardan 5 bininin uzman hekimlerden oluştuğunu söyleyerek bu sayının artacağını söyledi. Türkiye'de maymun çiçeği vakalarında son durumu açıklayan Bakan Koca ayrıca "Bugüne kadar ilan edilmiş en büyük alım" sözleriyle bu yıl yapılacak sağlıkçı atamalarına ilişkin çarpıcı bir rakam paylaştı.

Haber 06-09-22 13:13

Çok benziyor: Diğer hastalıklarla karıştırmayın! Maymun çiçeği belirtileri

Maymun çiçeği hastalığı tüm dünyayı etkisi altına almaya devam ediyor. Ciltte görülen belirtilerle anlaşılan maymun çiçeğinin belirtileri diğer cilt hastalıklarıyla karıştırılabiliyor. Maymun çiçeği hastalığı belirtilerini bilmek ve bu konuda bilinçli olmak hastalığın gidişatını oldukça etkiliyor.

Haber 31-08-22 16:51

Yanlış hedefe ateşleyince olanlar oldu! Talihsiz kadın yığılıp kalınca...

Japonya'nın maymunlarla bir süredir devam eden mücadelesi, tam gaz devam ederken talihsiz bir olay yaşandı. Shizuoka Eyaleti'nde bulunan, Fuji Şehrindeki Fujikawa İstasyonu yakınlarında bir Japon makakının gizlendiğinin bildirilmesi üzerine harekete geçildi. Ancak maymun yerine ifade veren bir görgü tanığına ateş edilince olanlar oldu.

Trend 31-08-22 15:06

O ülkede korkulan oldu: Maymun çiçeği bağlantılı ilk ölüm gerçekleşti! Hayatını kaybeden kişi...

Tüm dünyayı tedirgin eden maymun çiçeği virüsüyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. ABD’nin Texas eyaletinde maymun çiçeği bağlantılı ilk ölümün gerçekleştiği açıklandı. Dünyanın en büyük maymun çiçeği salgınıyla mücadele eden ABD'de sağlık yetkilileri hayatını kaybeden kişinin bağışıklık sistemi zayıflamış bir yetişkin olduğunu duyurdu.

Haber 30-08-22 22:13

TV yayın akışı 29 Ağustos 2022 Pazartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

29 Ağustos 2022 Pazartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 29 Ağustos 2022 Pazartesi akşamı Güldür Güldür Show, Cehennem Melekleri, MasterChef Türkiye, Tozluyaka, Maymun Cehennemi: Şafak Vakti, Komşum Bir Ajan ve Deha programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 29-08-22 10:26

Domates gribi öldürür mü? Domates gribi nedir, tedavisi var mı?

Koronavirüs pandemisi ve maymun çiçeği gibi bulaşıcı hastalıkların gündeme gelmeye devam ettiği bugünlerde bu defa domates gribi virüsü gündem konusu haline geldi. Hindistan’dan yayılan vakalardan sonra Domates gribinin öldürücü olup olmadığı ve tedavisinin olup olmadığı merak edildi. Peki Domates gribi öldürür mü? Domates gribi nedir, tedavisi var mı? İşte merak edilenler...

Haber 26-08-22 08:46

İtalya’da bir ilk! Bir kişide Covid 19, maymun çiçeği ve HIV tespit edildi

İtalya’da 36 yaşındaki bir adam, yüksek ateş, boğaz ağrısı, baş ağrısı, halsizlik ve kasık bölgesinde iltihaplanma şikayetleriyle hastaneye başvurdu. Yapılan incelemelerde kişide Covid, maymun çiçeği ve HIV hastalıkları tespit edildi. Vakanın literatürde bir ilk olduğu belirtildi.

Haber 24-08-22 17:11