Mehmet Pösteki Haberleri

‘Bu anket henüz yayınlanmadı’ diyerek açıkladı: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu…

Türkiye, 2023 seçimleri ile ilgili çıkacak sonucu merak etmeye devam ederken ORC Araştırma Müdürü Mehmet Pösteki henüz yayınlanmadıkları bir anketi açıkladı. Pösteki’nin açıklamasına göre Kılıçdaroğlu ve Erdoğan arasındaki yarışta durum kafa kafaya devam ediyor. İki liderin de aldıkları oy oranının aynı olduğunu belirten Pösteki, çok çarpıcı bir Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş yorumunda da bulundu. İşte son gelen seçim anketleri ile ilgili çok konuşulacak o açıklamalar...

Haber 01-10-2022 08:26

Seçim anketlerinde son durum! ORC Araştırma Genel Müdürü'nden çok konuşulacak açıklama: Yüzde 20'ye yakın oy kaybı var

ORC Araştırma Genel Müdürü Mehmet S. Pösteki, yaklaşan seçimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İktidarın ciddi bir oy kaybı yaşadığını belirten Pösteki, muhalefete ise güvenin arttığını belirtti. Katıldığı programda soruları yanıtlayan Pösteki, "Cumhur İttifakı'nın 2018'den bu yana yüzde 20'ye yakın bir oy kaybı olduğunu saptıyoruz. Aynı şekilde Millet İttifakı'nın 10 puan üzerinde bir artışı var. İYİ Parti, CHP'yi kastediyorum." diye konuştu.

Haber 21-06-2022 08:56

ORC Araştırma'nın son seçim anketi olay oldu: AK Parti’yi tatmin edecek sonuçlar içermediği için...

İktidara yakınlığıyla bilinen ORC Araştırma'nın sahibi Mehmet Pösteki'den gündem yaratacak açıklamalar geldi. Dün bir araştırma çalışmasını yayınladıklarını belirten Pösteki, yaptığı paylaşımda "Çalışmamız AK Parti’yi tatmin edecek sonuçlar içermediği için olsa gerek, bir genel merkez yöneticisi tarafından bilim ve etik kurallarına uymadığımız söylendi. Doğrusu hiç şaşırmadık" dedi. Pösteki, 24 Haziran seçim sonuçlarını en başarılı şekilde tahmin eden araştırma şirketi olduklarını hatırlattı.

Haber 12-10-2021 10:33