Mehmet Ulay Haberleri

Mehmet Ulay neden öldü, kaç yaşındaydı, hastalığı neydi? Ruhsar'ın Önder'i Mehmet Ulay kimdir, nerelidir? Dizi ve filmleri!

Mehmet Ulay yaşamını yitirdi. Süper Baba, Ruhsar, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Mahkum gibi dizilerde oynayan ünlü oyuncunun ölüm haberi sanat camiasını ve sevenlerini yasa boğdu. Peki, Mehmet Ulay neden öldü, kaç yaşındaydı, hastalığı neydi? Ruhsar'ın Önder'i Mehmet Ulay kimdir, nerelidir? İşte oynadığı dizi ve filmler....

Magazin 05-09-2023 13:34

Usta oyuncu Mehmet Ulay'dan acı haber! Almanya'da hayatını kaybeden Mehmet Ulay'ın hastalığı neydi?

Ruhsar, Hükümsüz, Mahkum gibi pek çok dizide yer alan usta oyuncu Mehmet Ulay, Almanya’da yaşamını yitirdi. "Almanya'da hayatını kaybeden Mehmet Ulay'ın hastalığı neydi?" sorusu merak edildi. Son olarak 'Mahkum' dizisinde rol alan 81 yaşındaki sanatçı, bir yıldır akciğer kanseriyle mücadele ediyordu.

Magazin 05-09-2023 12:39

EDHO’nun Fedailer Başkanı’ydı! Usta oyuncu Mehmet Ulay hayatını kaybetti

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde hayat verdiği Fedailer Başkanı karakteriyle hafızalara kazınan Mehmet Ulay'dan acı haber geldi. Bir yıldır akciğer kanseriyle mücadele eden Ulay Almanya’da vefat etti.

Magazin 05-09-2023 12:23

Oyuncu Mehmet Ulay'dan şaşırtan Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül çıkışı!

Şu sıralar Özcan Deniz ile 'Seni Çok Bekledim' adlı dizide rol alan usta oyuncu Mehmet Ulay, yaptığı açıklamalarla gündem yarattı. Nişantaşı'nda görüntülenen Ulay, sektöre türkücülükten gelen Özcan Deniz ile Mahsun Kırmızıgül’e 'Kıro' benzetmesi yapılmasının doğru olmadığını savundu.

Magazin 19-02-2021 09:11