Mortal Kombat 1 Sistem Gereksinimleri Haberleri

İstanbul'da 1 Mayıs hazırlığı! Birçok karar alındı: Kısıtlamalar, toplu ulaşım, kapatılacak yollar

İstanbul Valiliği, 1 Mayıs için alınan tedbirleri açıkladı. Toplu taşımada çeşitli kararlar alındı. Buna göre karayolu trafiğe kapatılacak yollarda kısıtlamanın saat 04.00’te, deniz ve raylı sistem için kısıtlamanın saat 05.30’da başlayacağını bildirildi. İşte İstanbul'da yaşayan herkesi etkileyecek 1 Mayıs kararları...

Haber 2024-04-30 09:26:55

İzmir'de aktarma merkezinde silahlı saldırı! 1 ölü, 2 yaralı

İzmir'de raylı sistem taşımacılığının yapıldığı aktarma merkezinin önünde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda bir hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Haber 2024-03-19 17:43:05

Palworld nedir, sistem gereksinimleri nelerdir? Palworld kaç gb?

Palworld, piyasaya çıkmasının ardından oldukça popülerleşmiştir. Yayınlanmasının üstünden 48 saat dolmadan en yüksek oyuncu sayısına ulaşmıştır. Peki Palworld nedir, neden bu kadar insan tarafından oynanmaya başlamıştır? Sistem gereksinimleri nedir?

Haber 2024-01-28 17:16:26

'Tabiri caizse hortumlarlar' İmamoğlu'ndan çok konuşulacak sözler! 'Ekonomiyi yönetemeyenler kentsel dönüşümü de yönetemezler'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eyüpsultan'da; Yeşilpınar Evleri 2. Etap Anahtar Teslim Töreni'nde çarpıcı açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, "Sizin evinizi 1 liraya mal edeceğiz derken milletin cebinden bunun 20-30 katı çıkacak şekilde sistem yönetmeye gayret edenlerin ya da bu sistemi övenlerin yaptığı hatalardan anlıyoruz ki ekonomiyi yönetemeyenler kentsel dönüşümü de yönetemezler" dedi ve "Tabir-i caizse hortumlarlar" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-01-20 14:50:02

İYİ Parti lideri Akşener'den sistem eleştirisi: Erdoğan'a acıyorum! 1 yıl sonra ruh sağlığı gider insanın

2017'den itibaren yürürlükte olan Cumhurbaşkanlığı sistemine son eleştiri İYİ Parti lideri Meral Akşener'den geldi. Sistemin partileri ittifaka mecbur bıraktığını belirten Akşener, "Sayın Erdoğan'ın son dönemi biliyorsunuz ona da acıyorum, yeni seçilecek kişiye da acıyorum. Çünkü 1 yıl sonra gerçekten ruh sağlığı gider insanın. Her şeye siz karar vermek zorundasınız." dedi.

Haber 09-01-24 17:05

EA FC 24 sistem gereksinimleri (önerilen ve minumum) nedir? EA FC 24 kaç GB?

EA FC 24, bir futbol oyunu olarak oyun kütüphanelerinde yerini alan bir oyundur. EA SPORTS tarafından geliştirilen bu oyun, futbolseverlere gerçekçi bir saha deneyimi sunuyor olmasının yanı sıra, dikkat çeken grafikler sunar. Oyuncuların severek oynadığı EA FC 24'ü tam kapasite oynayabilmek için bazı sistem gereksinimlerinin olması ve bilgisayarın bu özellikleri karşılaması gerekir. EA FC 24 sistem gereksinimleri nedir?

Haber 26-12-23 13:39

Starfield sistem gereksinimleri (önerilen ve minumum) nedir? Starfield kaç GB?

Starfield uzun bir bekleyişin ardından Bethesda Game Studios tarafından geliştirilen bir bilim kurgu rol yapma oyunudur. Bu oyun, bazı oyunseverler için heyecan verici olmakla birlikte, oyunculara evrenin derinliklerinde keşif deneyimi sunar. Starfield sadece görsel olarak değil, aynı zamanda oyun içi hikaye ve görevlerle de dikkat çekmektedir. Peki, Starfield oynamak için sistem gereksinimleri nelerdir?

Haber 26-12-23 12:32

Ali Babacan'dan yüzde 50+1 çıkışı! 'Gelin, bu sistemi değiştirelim'

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan 50+1 tartışması ile ilgili açıklamada bulundu. Babacan, "Gelin bu sistemi değiştirelim. Ülkemizi, 100 yılı aşmış Cumhuriyetimizi, 'Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem' ile taçlandıralım" dedi.

Haber 23-11-23 14:45

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 50+1 sözleri sonrası tüm gözler Devlet Bahçeli'deydi! Merakla beklenen açıklama geldi: 'İşi bitince kenara atılacak reçete değildir'

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 50+1 sözleri sonrası gözler MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye çevrilmişti. Bahçeli yaptığı açıklamada "Yeni sistem tek kullanımlık işi bitince kenara atılacak reçete değildir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Türk milletinin huzur ve barış iradesinin temel harcıdır. Aksayan yönler varsa mutabakatla düzeltilmelidir" dedi.

Haber 21-11-23 11:25

Ev sahibi – kiracı sorununa boyut atlatacak uygulama! Çoğu kimsenin bundan haberi yoktu: Resmi delil olarak sayılacak

Kira uyuşmazlıklarında 1 Eylül itibarıyla arabuluculuk sistemi devreye alınmıştı. Sistem şimdiye kadar büyük ölçüde başarı sağlarken yeni bir gelişme daha yaşandı. Az kişi tarafından bilinen Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) sistemi, kiracı – ev sahibi arasında yaşanan uyuşmazlıklarda yeni bir döneme kapı aralayacak. Sözleşmelerdeki ihlallerin, bildirimlerin ispatı niteliğinde sayılacak.

Finans 09-11-23 07:21

Sistem değişti, ‘panik’ başladı: Hepsi bir bir ortaya çıktı! ‘Otomobilde en cazip dönem…”

Araba alacaklar için ‘en cazip dönem’ diyerek açıkladılar. İnternet sitelerinde gerçeği yansıtmayan, fiyat şişirmeleri ve aldatmacaları içeren ilanlar yoluyla araç satışı 1 Kasım itibarıyla yasaklanmıştı. Sektör temsilcileri Ticaret Bakanlığı’nın bu kararı sonrası fiyatlarda düşüş devam ederken, kayıt dışı ticaret maksadıyla alınan ve saklanan araçlar gibi pek çok aracın ilana konması ile mevcut ilan havuzunun yüzde 20 civarında arttığı dile getirildi.

Finans 06-11-23 09:31

İki günde binlerce ilan geri çekildi! 1 Kasım’da resmen başlamıştı: İkinci el araba ve konut satışında bir devir sona erdi

Ticaret Bakanlığı'nın gayrimenkul ve ikinci el araç ilanlarıyla ilgili yaptığı düzenleme yürürlüğe girdi. Yeni sistem ilan verenlerin mülk veya araç sahibi olduğunu kimlik bilgileriyle ispatlamasını şart koşarken kriterler artırılınca iki günde binlerce ilan yayından kaldırıldı.

Finans 03-11-23 14:06

Kentsel dönüşümde yeni sistem! Bakan Özhaseki açıkladı: 'Yüzde 50+1 yeterli olacak. Tebligat e-Devlet'ten yapılacak'

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 'Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurasının Sonuç Bildirgesi'ni açıkladı. Bakan Özhaseki, "Yapılan kentsel dönüşümlerde karşımıza çıkan tıkanıklığı iş uzamasını tebligat kararına alındı. Tebligatı e-devlet üzerinden yapılması, bina üzerine asılması ve muhtarlıklarda olması konusunda hemfikir olundu" dedi. Bakan Özhaseki ayrıca kentsel dönüşümde "3'te 2 çoğunluk yerine yüzde 50+1 ile yola çıkalım" ifadelerini kullandı.

Haber 05-10-23 10:02

Erken emeklilik için onay çıktı: Berat Albayrak döneminde gündeme getirilmişti! Yaş şartı 56’ya düşüyor…

Emeklilik sistemi değişiyor. Meclis açılır açılmaz 2. Torba yasa ile primlerin ve yaş şartının düşürülmesi gündeme getirilecek. Emeklilik reformunun ilk adımında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, küçük esnaf ve çiftçileri içeren yaklaşık 1 milyon Bağ-Kur'luyu hedefleyen önemli bir değişikliği hayata geçirecek. Yeni sistem Bağ-Kur'luların 9000 prim günü 7200 prim gününe düşürmeye odaklanıyor. Ayrıca Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi ile çifte emekli maaşının önü açılacak.

Finans 11-09-23 18:24

Mortal Kombat 1 ne zaman çıkacak? Mortal Kombat 1 sistem gereksinimleri neler? PC, Xbox, PlayStasion...

Mortal Kombat 1 oyunun çıkış tarihi belli oldu. Oyunun fragmanının ardından şimdi de ilk oynanış videosu şirket tarafından yayımlandı. Yapılan açıklamaya göre oyun farklı bir evrende geçecek ve bilinen karakterlerin farklı hayat hikayelerine odaklanacak. Oyun PC, Xbox Series X, PlayStation 5 ve Nintendo Switch'te oynanabilecek. Peki, Mortal Kombat 1 ne zaman çıkacak? Mortal Kombat 1 sistem gereksinimleri neler? İşte detaylar...

Haber 09-06-23 13:20

Ordu’da sel tehlikesi nedeniyle taşımalı sistem eğitime 1 gün ara verildi

Ordu Valisi Tuncay Sonel, sel ve heyelan riskine karşı, okullarına taşımalı sistemle gelen öğrencilerin eğitimlerine bir gün ara verildiğini duyurdu.

Yurthaber 06-06-23 08:13

Son dakika: Ücretsiz doğal gaz tüketimine ilişkin EPDK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı! Tahsil edilen faturalar için para iadesi nasıl olacak?

Son dakika haberi: Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’nun (EPDK) doğal gaz tüketimine ilişkin sistem kullanım bedellerine dair belirlediği usul ve esaslar Resmi Gazete’de yayımlandı. Karar ile abonelerden tahsil edilen doğal gaz faturası iptal edilerek 3 gün içinde para iadesi yapılacak. EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz konuya ilişkin açıklama yaparak "1 Mayıs 2024'e kadarki faturalarda, tüketimin 25 m3’e kadar olan kısmı için indirim tutarı hesaplanacak" dedi.

Finans 05-05-23 00:43

AK Partili isimden canlı yayında anket açıklaması: Şu anda 1 Kasım havasını görüyoruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. 14 Mayıs seçimlerine ilişkin konuşan Dağ, anketleri değerlendirerek, "Şu anda 1 Kasım havasını görüyoruz. Bu sistem yüzde olarak 55'e 45, 60'a 40 bitecek bir sistem değil. Bu sistemde bizim söyleyeceğimiz şey şu; AK Parti açık ara birinci." ifadelerini kullandı.

Haber 01-05-23 22:42

Gelir İdaresi Başkanlığı duyurdu: Darphane’den inşaat demiri kararı! Yeni sistem ile yakından takip edilecek: Zorunlu hale geliyor…

Mevcut inşaat demiri üreten veya ithal edenler ile ihracatçı, toptancı, bayi, tüccar ve yapı müteahhitlerine 1 Ocak 2024 tarihinden önce İDİS'e geçmeleri zorunluluğu getirildi. Bu kapsamda İDİS dışında inşaat demiri üretimi, ihracatı, ithalatı, alışı, satışı ve kullanımı yapılmayacak.

Finans 16-03-23 08:02

e-Okul ne zaman kapanıyor, 1. dönem not girişi kapandı mı? e-Okul VBS karne görüntüleme ekranında son durum!

e okul sisteminin not girişine ne zaman kapanacağını merak eden öğrenci ve veliler internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi web siteinde yer alan bu sistem üzerinden yazılı sınav notlarının yanı sıra, öğrencilerin devamsızlık durumu ve karne notları görüntülenebiliyor. Peki, e-Okul ne zaman kapanıyor, 1. dönem not girişi kapandı mı? İşte e-Okul VBS karne görüntüleme ekranında son durum...

Egitim 19-01-23 08:47

Son dakika: Doğal gaza yüzde 42 indirim! Erdoğan duyurdu: İbadethane, cemevi, konut, sanayi...

Son dakika: Doğal gazda indirim! Geçtiğimiz gün İGDAŞ'ın sistem kullanım bedellerinde indirime gidilmesiyle İstanbul'daki konut doğal gazına yüzde 12 indirim yapılmıştı. Dün de sanayide kullanılan elektrik için yüzde 16 indirime gidildi. Bugün ise flaş bir gelişme daha yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ibadethane ve cemevlerinde kullanılan doğal gaza 1 Ocak 2023 itibarıyla yüzde 42,73 indirim uygulanacağını duyurdu.

Finans 31-12-22 13:12

Son dakika: İstanbul'da doğal gaza yüzde 12 indirim: 1000 liralık fatura 879 liraya gerileyecek...

Son dakika: 5.5 milyon doğal gaz abonesini ilgilendiren haber. 1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak. Ortalama 1000 TL ödeyen bir abonenin, indirimle birlikte, yeni faturası 879 TL düzeyine inecek. İndirim kararının İGDAŞ’ın sistem kullanım bedellerinde indirime gidilmesi sonrası alındığı ifade edildi.

Finans 29-12-22 15:27

Returnal PC'ye geliyor! Oyunseverleri şaşkınlığa uğratan '32 GB RAM' detayı

Sony'nin PlayStation oyunu Returnal'ın PC'ye de geliyor. Steam sayfası, kısa bir süre önce yayına giren Returnal'ın minimum ve önerilen sistem gereksinimleri de detaylandı. Ancak Steam'deki Return sistem gereksinimleri oyunseverleri şaşkınlığa uğrattı. '32 GB RAM' detayı oldukça dikkat çekti. Buna göre oyuncuların oyunu rahatça oynamak için 32 GB RAM'e ihtiyacı olacak.

Haber 12-12-22 13:24

Günde 1 milyon kişiyi taşıyacak! İstanbul’a bir metro ağı daha: Ulaştırma Bakanı’ndan dikkat çeken İBB sözleri

Açıldığında günde 1 milyon yolcu kapasitesine sahip olacak İstanbul Bakırköy-Kirazlı metro hattında ilk ray kaynağı bugün yapıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yolculuk süresinin 30 dakikaya düşeceğini ifade ederek, tüm projeler tamamlandığında İstanbul'un raylı sistem ağının 363 kilometreye ulaşacağını söyledi. Bakan ayrıca, “İstanbullular, İstanbul'da metro yatırımlarının birinci derecede sorumlusu olan İBB'nin de sorumluluklarını ve görevlerini hatırlamasını bekliyor” dedi.

Finans 28-11-22 13:50

CoD MW2 oyunu hangi bilgisayarlarda oynanabiliyor? İşte Call of Duty’nin yeni macerası Modern Warfare II’nin sistem gereksinimleri!

CoD MW2 oyununun hangi bilgisayarlarda oynanabileceği merak konusu oldu. Oyunun 28 Ekim 2022 Cuma günü itibarıyla oyunseverlere sunulması bekleniyor. Oyun hem bilgisayarda hem de PlayStation 4 ile PlayStation 5'te, ayrıca Xbox One, Xbox Series X ve Xbox Series S modellerinde oynanabilecek. Peki, CoD MW2 oyunu hangi bilgisayarlarda oynanabiliyor? İşte Call of Duty: Modern Warfare II'nin sistem gereksinimleri...

Haber 22-10-22 15:14

Önerilen ve minimum Valorant sistem gereksinimleri nedir? Valorant kaç GB?

Günümüzün popüler rekabetçi FPS oyunları arasında Valorant yer alır. Valorant; oyun dünyasının FPS türündeki en dikkat çeken yapımlarından biridir. Riot Games tarafından FPS türündeki bu oyun devamlı geliştirilmekte. Peki, Valorant sistem gereksinimleri nedir?

Haber 10-10-22 13:49

Youtube'da 1 milyon izlenme ne kadar, kaç para? Youtube izlenme başı ne kadar Türk Lirası ödüyor?

Youtube, içeriğinde bulundurduğu çok sayıda video ile kullanıcılara geniş yelpazeli izleme seçeneği sunan bir platform. Bu videoların hem oluşturulmasını hem de izlenmesini kullanıcılara bırakarak etkileşim temelli bir uygulama haline gelen Youtube, içerik üreticilerinin çeşitli konularla ilgili oluşturduğu videoları izleyicilere ulaştırarak para kazanmalarını sağlar. Bu sistem doğrultusunda Youtube'da 1 milyon izlenme kaç para, ne kadar?

Haber 08-10-22 19:04

CS GO rütbe atlama nasıl yapılır, sistem nasıl çalışır? Düşükten yükseğe doğru CS GO rütbeleri sıralaması nedir?

CS GO seri rütbe atlama sistemi ile oyuncular yeteneklerini geliştirme fırsatı yakalar. Oyuncular beceri seviyelerine göre 18 basamaktan oluşan bir rütbe sistemi ile birbirinden ayrılır. Bu rütbe seviyeleri Gümüş 1’den başlar ve Dünyaca Seçkin’e kadar yükselir. Dünyaca Seçkin seviyesine ulaşmak oldukça zordur. CS GO'da rütbe atlama nasıl yapılır, rank sistemi nasıl çalışır? CS GO seri rütbe atlama yöntemleri nelerdir?

Haber 26-09-22 20:27

CS GO sistem gereksinimleri (MacOS ve Windows bilgisayarlar için minimum ve önerilen sistem gereksinimleri): CS GO kaç GB?

CS GO, tek başına oynanabildiği gibi çoklu olarak da oynanabilen bir oyundur. CS GO sistem gereksinimlerini karşılayan bir bilgisayara sahip olunduğunda sorunsuz bir şekilde oynanabilir. CS GO minimum sistem gereksinimleri için belirlenen bilgisayar depolama alanı 17.6 GB'dir. Sistem gereksinimlerini tam olarak karşılamayan bir bilgisayar sebebiyle oyunda sürekli olarak sorunlar çıkabilir ve oyuncu zorlanabilir. Bu noktada CS GO sistem gereksinimleri hakkında bilgi sahibi olmak gerekir.

Haber 26-09-22 20:09

Putin'den Kahraman Anne projesi! 10 çocuk yapana 294 bin TL verilecek

Rusya'da Kahraman Anne adı verilen projeyle 10 ve daha fazla çocuk doğuran kadına ödül verilecek. Sovyet döneminde de uygulanan bu sistem sayesinde ülkenin düşen doğum oranlarının artması hedefleniyor. Vladimir Putin'in imzaladığı kararnameye göre kadınlara 1 milyon ruble yani 294 bin TL verilecek. Stalin, 1944’te nüfusu artırmak için bu yasayı gündeme getirmiş ve 400 bin kadına ödül vermişti.

Haber 17-08-22 09:31

The Quarry sistem gereksinimleri nelerdir? The Quarry için kaç GB hafıza gerekli, hangi platformlarda var?

The Quarry Supermassive Games'in geliştiriciliğini üstlendiği 2K Games'in yayıncılığını yaptığı ve birden fazla sona sahip olan korku oyunu hakkındaki detaylar araştırılıyor. Oyuncular özellikle The Quarry sistem gereksinimlerini merak ediyor. Peki The Quarry sistem gereksinimleri nelerdir? The Quarry kaç GB? İşte detaylar...

Haber 22-07-22 15:25

Voyager 1 uzay aracında NASA'yı şaşırtan gizemli sorun! Başka bir sistem mi engel oluyor?

ABD Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), tarafından 1977'de uzaya fırlatılan ve Güneş sistemi dışına çıkan ilk uzay aracı olan Voyager 1'de, bilim adamlarını endişelendiren gizemli bir sorun çıktı. 45 yıldır görevine devam eden, Dünya'dan 23,3 milyar kilometre uzakta olan Voyager 1 isimli keşif aracındaki gizemi çözmeye çalışan NASA yetkilileri, uzay aracından gelen verilerdeki uyumsuzluğa başka bir sistemin neden olup olmadığını araştırıyor.

Haber 19-05-22 20:06

Van'da 1. Teknoloji ve İnsan Zirvesi programı düzenlendi

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç: - "Dünyada yüzde yüz siper güvenlik diye bir şey yoktur. Her sisteme yeteri kadar saldırı düzenlendiğinde mutlaka o sistem ele geçirilir"

Yurthaber 09-05-22 18:00

Türkiye Uzay Ajansı'ndan Milli Hibrit İtki Sistemi (HİS) paylaşımı! Testi başarıyla yapıldı: Ay görevinde kullanılacak

Türkiye Uzay Ajansı (TUA), sosyal medya üzerinden Milli Hibrit İtki Sistemi (HİS) paylaşımında bulundu. "Heyecanlı HİS'ler" ifadesini kullanan TUA, "Ay Araştırma Görevi"nde (AYAP-1) uzay aracını Ay'a taşıyacak Milli Hibrit İtki Sistemi'nde (HİS) sistem seviyesi ateşleme testinin başarıyla gerçekleştirildiğini kaydetti.

Haber 13-04-22 15:22

Konutta KDV'yi düşürecek adım! İkili sistem geliyor: Fahiş fiyat bitecek!

Konut fiyatlarında özellikle son 1 yıldır yaşanan artışlar Hazine ve Maliye Bakanlığı’nı harekete geçirdi. Konut sektöründe KDV'nin sadeleştirilmesine yönelik çalışmanın tamamlamasıyla gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çevrildi. Hazırlanan çalışmada ikili sistem modeli kapsamında 150 metrekarenin üzerindeki evlerde yüzde 18'lik KDV yükünün azaltılması bekleniyor. Hesaplama konutun satılık değeri ile metrekare birim fiyatı üzerinden hesaplanacak.

Finans 21-03-22 08:20

İçişleri Bakanı Soylu, YİKOB Yönetici Eğitim Programı'nda konuştu: (1)

"Türkiye hiçbir gelişmeden, modernleşmeden, altyapıdaki yenilenmeden geri kalmamıştır. Bugün insansız hava araçlarımız, dünyada güç dengelerini değiştirmektedir" - "Recep Tayyip Erdoğan bu ülkeye sadece kuru kuru öz güven yüklemedi. Gücünü kullanabilecek bir sistem tesis etti ve özellikle ayağımıza pranga vuran bir vesayet sistemini de ortadan kaldırdı" - "Varsın birileri eski vesayeti allayıp pullayıp tekrar canlandırmaya, güya 'güçlendirilmiş sistem' diye tekrar başımıza bekçi dikmeye kalksın. Devletimiz bugün güçlüdür, devletimiz bugün hızlıdır, devletimiz bugün etkili ve acziyete düşmeyen bir devlettir. Millet bu treni geri döndürecek değildir"

Yurthaber 01-03-22 12:47

1 Mart'ta yürürlüğe giriyor! İşte elektrik faturası düzenlemesinin ayrıntıları...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu elektrik faturası düzenlemesinin detayları belli oldu. Vatandaşın elektriğindeki zam oranı geri çekilerek vatandaşın üzerindeki fatura yükü azaltılacak. Esnafın faturasının yüzde 25 daha indirimli olacağı düzenlemede bakkal, kahvehane, berber, kuaför, manav gibi küçük işletmelere de kademeli sistem getirilecek.

Finans 18-02-22 07:30

Elektrik faturasını görünce gözlerine inanamadı! Direkt 3 taksite bölmüşler

Edirne'nin Barutluk Mahallesi'nde oturan Ferhat Seval (60), merkeze bağlı Menekşesofular köyündeki evine gelen 1 liralık elektrik faturası karşısında şaşkınlık yaşadı. Ödemeyi geciktirdiği için tutarın 3 taksite bölündüğü faturaya anlam veremediğini söyledi. Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. yetkilileri ise 10 liranın altında fatura kesilmediğini, bu durumun sıfır rakamının okunmamasından kaynaklı sistem hatası olduğu ve 3 taksitte ödenmesinin de yine sistemden kaynaklandığını belirtti.

Haber 16-02-22 18:26

Son dakika: Ev alacaklar dikkat! Sırada konutta KDV indirimi var: Yeni sistem ile değişecek… İşte detaylar

Son dakika: Gıdada KDV oranlarının düşürülmesinden sonra ev alma hayali kuranlar konutta da KDV indirimi beklentisine girdi. Hükümet konutta KDV indirimi yapmak için harekete geçerken, 150 metrekareyi aşan konutlarda ikili KDV sistemi geleceği ifade edildi. Örneğin 155 metrekare bir dairede mevcut sistemde olduğu gibi 150 metrekareye kadar olan kısım için yüzde 1-8 KDV söz konusu olacak…

Finans 16-02-22 08:08

Konya'da yoldaki buzlanmaya uzaktan kumandalı çözüm

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş: - "Sulama sistemi gibi bir sistem kurduk. Bu fıskiyeler su atmıyor, kendi atölyelerimizde ürettiğimiz, eksi 22'ye kadar donmama derecesini yakaladığımız solüsyonu atıyor" - Buzlanma nedeniyle kazaların yaşandığı Gödene Mahallesi Muhtarı Salih Sert: - "Burada daha önce 1 saat içinde 30-40 arabanın birbirine girdiği oldu. Bu sene bu sistemin rahatlığını gördük. İlk buzlanmayı aldı, karı eritt"

Yurthaber 28-01-22 11:13

Ülkenin sağlık sistemi çöktü! Önlemleri bir hafta ertelediler

Brezilya’da Sağlık Bakanlığı sistemine düzenlenen siber saldırı nedeniyle Ulusal Bağışıklama Programının bildirim sisteminin yanı sıra Covid-19’a karşı Ulusal Aşı Sertifikası verilmesini sağlayan sistem çöktü. Saldırı sonrası milyonlarca bilgi ele geçirilirken yurt dışından gelen yolcular için uygulanacak olan yeni sağlık önlemleri 1 hafta ertelendi.

Haber 11-12-21 00:49

TDP Genel Başkanı Sarıgül, partisinin MYK toplantısı öncesinde konuştu:

"(Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan) '50 artı 1' diyerek kum saatini 4 sene önce çalıştırdı, şimdi bunu durdurmak için olağanüstü formüller arıyor. Bu sistem tadilatla düzelmez"

Yurthaber 22-11-21 14:02

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, Ağrı'da konuştu:

"Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi demek krizin, kaosun ve kargaşanın olmadığı ya da parlamenter sisteme oranla daha az olduğu sistem demektir. Dolayısıyla 50+1'den taviz vermeyeceğiz"

Yurthaber 06-11-21 18:01

Parlamenter sistem çalışmalarında yeni gelişme! 6 parti yasama konusunda anlaştı

"Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem" için bir araya gelen 6 muhalefet partisi, çalışmanın yasama ayağını tamamladı. Buna göre, sözlü ve yazılı soru önergesi, gensoru, Meclis araştırması ve soruşturması ile Meclis'in bütçe hakkı başlıklarında anlaşma sağlandı. Öte yandan cumhurbaşkanının da 7 yıllığına 1 kez seçilmesi konusunda mutabakat sağlandı.

Haber 27-10-21 15:22

İçişleri Bakanı Soylu, Tunceli'de AK Parti Teşkilat Akademisi'nde konuştu: (1)

"Açıkça söylüyorum. Bugünün parlamenter sistem çağrıları, tek parti dönemini aşeren bir zihniyetin ürünüdür. Buradan, Tunceli'den CHP'ye sesleniyorum. Bürokratı, memuru, polisi tehdit ederek tek parti günlerine dönülmemelidir. Bunun çağrısını yapan genel başkanınızı kınamalısınız. Türkiye'yi eski günlerine döndürmemelisiniz" - "Birilerinin efendisi FETÖ olabilir, birilerinin efendisi PKK olabilir, birilerinin efendisi Batı olabilir. Bizim efendimiz millettir, millettir ve millettir"

Yurthaber 17-10-21 19:53

Windows 11 yayınlandı! Windows 11 nasıl yüklenir, Windows 11'in sistem gereksinimleri neler?

Microsoft'un merakla beklenen yeni işletim sistemi sürümü Windows 11 resmen indirilmeye sunuldu. Birçok bilgisayara kurulabilecek olan Windows 11'in özellikleri arasında dikkat çeken birçok detay var. Peki Windows 11 nasıl yüklenir? İşte Windows 11'in sistem gereksinimleri.

Haber 05-10-21 17:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kriter Dergisine mülakat verdi: (1)

"Batı'nın üstün olduğu şeklindeki sorun üreten anlayışın sonuna geldik. Bunu artık herkes sorguluyor ve kabul ediyor. Batı'nın kendisi bile artık bunu kabullenmeye başladı. Yüzyıllara sari Batı hegemonyası artık bitmiştir. Yeni bir uluslararası sistem ortaya çıkıyor" - "Türkiye gibi yükselen güçler artık küresel siyasette ağırlığı olan bir oyuncuya dönüştü. Sadece Türkiye değil, başka birçok orta büyüklükteki güç, daha yukarıya doğru tırmanan bir profil ortaya koydu. Yalnızca büyük güçlerin dediğinin olduğu bir dünyada yaşamıyoruz artık" - "Türkiye'ye bakın, nerelerden nerelere geldik. Kendi askeri operasyonunu kendi imkanlarıyla icra edebilen, kendi savunma sanayii mimarisini inşa eden bir güce dönüştük. İnşallah bu çizgimiz daha da yükselecek, geldiği noktayı pekiştirecek ve başka bir sıçrama yapacak" - "Bugüne kadar yüksek sesle dile getirdiğimiz hususları tarihe not düşmek adına bir kitapta bir araya getirmeye karar verdik. Sadece konuşmak ve durum tespiti yaparak eleştiri getirmek değil; aynı zamanda çözüm önerisi de sunmak istedik. Bu kitap fikri de böyle ortaya çıktı"

Yurthaber 05-10-21 13:55

Battlefield 2042 açık beta tarihi açıklandı! İşte sistem gereksinimleri

Yılın merak edilen oyunlarından Battlefield 2042'nin açık beta olarak erişime açılacağı tarih belli oldu. DICE, Battlefield 2042'nin açık beta sistem gereksinimlerini de paylaştı. Peki Battlefield 2042'nin beta sistem gereksinimleri neler?

Haber 29-09-21 14:05

Far Cry 6'nın sistem gereksinimleri belli oldu!

Far Cry 6'nın sistem gereksinimleri resmi olarak açıklandı. Ubisoft'un merakla beklenen oyunu Far Cry 6'nın PC sistem gereksinimleri pek çok oyuncuyu mutlu edebilecek türden. İşte Far Cry 6'nın sistem gereksinimleri.

Haber 03-09-21 11:45