Okula Dönüş Haberleri

Okula ve Şehre Dönüş fırsatlarının son günü! Öne çıkan indirimleri sizin için seçtik

Okula ve Şehre Dönüş fırsatlarının bugün son günü! Philips'ten Grundig'e, Tommy Hilfiger'dan Calvin Klein'e, Karaca'dan Stanley'e onlarca markadaki binlerce üründe kaçırılmayacak indirimler son gününde sizleri bekliyor. Sizin için yüksek indirim oranlarıyla öne çıkan markaları seçtik. İndirimler bitmeden, stoklar tükenmeden ihtiyaç listenizi tamamlayın. İşte detaylar!

Haber 05-09-2023 16:51

Haftanın alışveriş fırsatları

Modadan elektroniğe kaçırmamanız gereken tüm fırsatlar burada! Haftanın öne çıkan indirimlerini sizin için seçtik

Haber 25-08-2023 15:15

Okula Dönüş Fırsatları başladı! Çocuklarınızın tüm ihtiyaçlarını %50'ye varan indirimlerle tamamlayın

Okulların açılmasına sayılı günler kala heyecan doruklarda! Bu heyecana ortak olmak isteyenler için müjdeli bir haberimiz var: Okula Dönüş Fırsatları başladı. Okul çantasından spor ayakkabıya renk renk defterlerden kalemlere binlerce üründe %50'ye varan indirimler sizleri bekliyor. 4 Eylül'e kadar devam edecek Okula Dönüş Fırsatlarını kaçırmayın, çocuğunuzun yıl boyunca ihtiyaç duyacağı ürünlere yarı fiyatına sahip olun!

Haber 24-08-2023 14:16

Okula dönüş zamanı yaklaşıyor! Çocuklarınızın heyecanla okula dönmesine destek olacak okul alışverişi listesi

Yaz tatilinin sonuna gelinen bu günlerde yavaş yavaş okul hazırlıkları başlıyor. Çocuklarını yeni eğitim döneminde okula göndermeye hazırlanan ebeveynler, şimdiden eksik malzemeleri listelemeye başladılar bile! Her öğrencinin ihtiyaç duyacağı, kalitesi ve kullanışlı yapılarıyla öne çıkan, birbirinden güzel okul malzemeleri arasından siz de en iyi seçenekleri bulmayı hedefliyorsanız 4 Eylül'e kadar devam edecek Okula Dönüş Fırsatları'nı keşfedebilir, listemize göz atabilirsiniz.

Haber 23-08-2023 14:36