Oral Haberleri

Diş hekiminden sosyal medyada viral olan itiraf! Sadece ağzınıza bakarak seks hayatınız hakkındaki şeyi biliyorum

Diş Hekimi Dr. Ellie Farahmand sosyal medyadan yaptığı itiraf sayesinde kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekti. Dr. Farahmand hastalarının sadece ağzına bakarak cinsel hayatlarına dair bilgiler edinebildiğini söyledi. Dr. Farahmand'ın, "Sadece ağzınıza bakarak seks hayatınız hakkındaki şeyi biliyorum" cümlesi sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 02-12-2023 11:14

Bunun adı eşek şakası! Arkadaşının arabasının arkasına “Oral seks için kornaya basın” yazdı... Korna sesleri durmadı

Arkadaşına şaka yapmak isteyen genç bir adam şakanın dozunu kaçırınca ortaya çıkan görüntüler sosyal medyada viral oldu. Şakadan habersiz bir şekilde araba süren şakazede olayın farkına vardığında ise ortalık bir anda karıştı. O anlar sosyal medyada viral oldu

Trend 06-05-2023 10:39

Canlı yayındaki oral seks skandalından sonra cezası ödül oldu! Fenomen ismin izlenmesi zirve yaptı

Twitch’te yaklaşık 7.4 milyon takipçiye sahip olan Heelmike geçtiğimiz aylarda canlı yayın açtığı sırada yaptığı uygunsuz hareketlerin sonrasında kısa bir süre yasaklanmıştı. Yasağın ardından geri dönen fenomen ismin izlenmeleri zirveye ulaştı.

Trend 06-04-2023 11:33

Sokağın ortasında arkasından yaklaşıp saldırdı! Cinsel ilişkiye zorlayınca penisini ısırarak kurtuldu

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan Marissa isimli bir kadın yaşadığı korkunç saldırıdan bahsetti. Marissa gece geç saatlerde 13 yaşındaki köpeğiyle birlikte yolda yürüdüğü sırada tanımadığı bir kişinin saldırısına uğradığını belirtti. Saldırganın cinsel ilişkiye girmesi için zorlaması üzerine Marissa, adamın penisini ısırarak elinden kurtuldu.

Trend 01-11-2022 08:08

Oral

Oral Hakkındaki Haberler Mynet'te. Oral Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Cinsel hastalık uzmanı belirtiyor: Önce ve sonra kesinlikle sakın yapmayın! Hastalık riski taşıyor

Cinsel ilişki hayatın bir parçası olarak görülüyor. Herkesin cinsel ilişki fikirleri değişim gösteriyor. Bu konunun fazla konuşulmaması cinsel ilişki konusunda bilinçlenmeyi önlüyor. Uzmanlar farklı cinsel ilişkiler arasında bulunan oral seks hakkında uyarılarda bulunuyor.

Haber 22-09-2022 08:56