Orta Gelir Konut Kampanyasi Ne Zaman Haberleri

Kredi ucuz ev pahalı! Yeni konut kampanyası için 6 soruda detayları anlattı: '100 bin TL’yi geçen taksitler olacak'

Emlak Konut, düşük faizli konut kredisi kampanyası ile ev almak isteyenleri sevindiren bir duyuruyu paylaşmıştı. Ucuz kredi ile ev almanın hayalini kuranlar için tüm detaylar netleşti. Peki proje hangi şehirlerde yapılacak? Kampanyadan kimler faydalanacak? Başvuru için bir sınırlama var mı? Evler ne zaman teslim edilecek?

Finans 2024-05-30 08:51:45

Triggerlanmak nedir, ne anlama gelir? Triggerlanmak ne demek?

Türkçemizde bazı kelimeler geçmişten günümüze kadar gelmişken bazıları ise yeni yeni hayatımıza girmektedir. Pek çok kullanıcının en fazla zaman geçirdiği platformların başında gelen sosyal medya mecraları içerisinde ise kullanıcıların kullandığı birçok farklı kelime vardır. Triggerlanmak kelimesi de bu sözcükler arasında yer almaktadır. Peki, triggerlanmak nedir, ne anlama gelir ve ne demek?

Egitim 2024-05-28 18:39:15

Sunroof nedir, ne anlama gelir? Sunroof ne işe yarar?

Sunroof modern otomobillerde giderek popüler hale gelen ve araç sahiplerine bir dizi avantaj sunan estetik ve işlevsel bir özelliktir. Aracın tavanına monte edilen bu açılır kapanır cam panel sadece lüks ve spor otomobillerde değil aynı zamanda orta sınıf ve kompakt otomobillerde de sıkça tercih edilir. Peki sunroof nedir ve ne anlama gelir? Sunroof ne işe yarar?

Haber 2024-05-28 11:40:35

'Birçok ilden gelen var' Bölge halkı keşfetmiş! Merak uyandırıyor 'Hiç kimse ne zaman başladığını bilmez'

Hatay’da Amanos Dağı eteğinde bulunan ‘yanan taş’ yaşanan gaz sızıntısının etkisiyle yıllardır yanmaya devam ediyor. Bölge halkınca keşfedilen yanan taş yıllardır merak uyandırmaya devam ediyor. Kurtbağı Mahallesi'nde yaşayan bir vatandaş "Bu köyde hiç kimse yanan taşın ne zaman yanmaya başladığını bilmez" derken "İzmir, Ankara, Adana gibi illerden insanların geldiğini biliyorum. Turla turcular gelir, birçok ilden gelen var" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-05-20 09:57:54

Diğer Haber Etiketleri

Konut kredisi nedir araba Otomobil Hatay amanos kredi notu ses kısıklığı mide ekşimesi kulak ağrısı mide bulantısı sosyal medya fotoğraf albümü Instagram el uyuşması nasıl geçer el uyuşmasına ne iyi gelir kira vergisi kira vergisi ödeme kira beyannamesi kulak tıkanıklığı kulak tıkanıklığı nasıl açılır kulak tıkanıklığı nasıl geçer kulak tıkanıklığı neden olur kulak tıkanıklığına ne iyi gelir kulak tıkanması Sahur sahur nedir sahur ne demek sahur ne zaman Ramazan fitre fitre kaç para fitre kimler verir fitre kimlere verilir fitre miktarı fitre ne demek diyanet fitre ramazan fitresi ne kadar oruç vakti Gelir Vergisi Beyanname ödeme taksit tüik milli gelir yeni emekli Zam İslam Memiş tahinin faydaları tahin uyuz uyuz hastalığı uyuz hastalığı nasıl bulaşır uyuz hastalığı nasıl geçer TOKİ edevlet Yerel seçim yerel seçimler yerel seçimler ne zaman Belediye seçimleri öksürük öksürük için ne iyi gelir konut kredisi başvurusu interaktif vergi daireleri açık mı vergi dairesi interaktif vergi dairesi kaşıntı hıçkırık yanık ne iyi gelir göbek düşmesi gıcık öksürüğe ne iyi gelir gıcık öksürük nasıl geçer boğazda gıcık boğazda gıcık öksürük boğazda gıcık öksürük nasıl geçer resmi gazete göz alti kirişikliğina ne iyi gelir sinir sıkışması unutkanlık unutkanlık neden olur unutkanlık nedenleri burun kanaması KDV gaz sancısı gaz sancısı kaç gün sürer gaz sancısı nasıl geçer kemik ağrısı kemik ağrısına ne iyi gelir Göz göz kanlanması muşmula kredi çekme kredi çekmek kefil ile kredi çekmek kredi çekmek istiyorum sigortam yok kredi çekebilir miyim kefilli kredi çekme şartları sigortasız kredi çekme imkanı yaşlılık maaşı yaşlılık maaşı kaç yaşında alınır yaşlılık maaşı şartları Yaşlılık Aylığı (yaşlılık maaşı, 65 yaş maaşı)

Kredi kartına asgari ödeme yapılırsa ne olur? Kredi kartının asgarisini ödersem ne kadar faiz gelir?

Her bir kredi kartı kullanıcısı için dönem borcu ödeneceği zaman iki ayrı seçenekten birini tercih etme şansı bulunur. Bunların ilki asgari ödeme yapmak iken bir diğeri ise hesaba minimum tutardan daha yüksek bir miktarda para yatırmaktır. Peki kredi kartına asgari ödeme yapılırsa ne olur?

Finans 05-05-24 16:24

Ses kısıklığına ne iyi gelir? Ses kısıklığı neden olur, nasıl geçer?

Ses kısıklığı, birçok insanın hayatında zaman zaman karşılaştığı yaygın bir sorundur. Genellikle ses tellerinin iltihaplanması veya hasar görmesi sonucu ortaya çıkar. Bu durum, sesin normal ton ve kalitesini kaybetmesine neden olur ve konuşurken veya şarkı söylerken zorluk yaşanmasına yol açabilir. Peki, ses kısıklığı neden olur, nasıl geçer?

Haber 30-04-24 15:10

Mide ekşimesi neden olur, nasıl geçer? Mide ekşimesine ne iyi gelir?

Mide ekşimesi birçok insanın zaman zaman yaşadığı yaygın bir rahatsızlıktır. Genellikle yanma hissi, asitli tat, göğüs ağrısı ve hatta yemek borusu yanması gibi belirtilerle kendini gösterir. Aslında mide ekşimesi, mide asidinin yemek borusuna geri kaçması sonucu ortaya çıkar. Peki, mide ekşimesi neden olur ve nasıl geçer?

Haber 29-04-24 20:41

Kulak ağrısına ne iyi gelir? Kulak ağrısı neden olur, kulak ağrısı nasıl geçer?

Kulak ağrısı hayat kalitenizi ciddi şekilde etkileyebilir. Özellikle kulak ağrısı günlük aktivitelerinizi sınırlayabilir ve rahatınızı bozabilir. Kulak ağrısı genellikle çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Sinüzit, kulak enfeksiyonları, orta kulak iltihabı veya basit bir soğuk algınlığı bile bu rahatsızlığı tetikleyebilir.

Haber 29-04-24 11:11

Mide bulantısına ne iyi gelir? Mide bulantısı nasıl geçer?

Mide bulantısı genellikle midenin rahatsızlığının bir sonucu olarak ortaya çıkan istenmeyen bir durumdur. Herkesin zaman zaman yaşayabileceği yaygın bir semptom olmasına rağmen ciddi bir hastalığın belirtisi olabilir veya diğer sağlık sorunlarının bir yan etkisi olarak ortaya çıkabilir. Peki, mide bulantısına ne iyi gelir? Mide bulantısı nasıl geçer?

Haber 22-04-24 11:39

Dump nedir, dump ne demek? Dump ne anlama gelir?

Günümüzde sosyal medya kullanımın artmasıyla birlikte dilimize pek çok farklı sözcük ilave edilmiştir. Bu noktada günlük hayatta birçok yabancı kelimenin ve deyimin kullanıldığı görülür. Bu nedenle dump gibi sözcüklerin anlamları çoğu zaman bilinmemektedir. Kelime anlamından farklı olarak kullanılan dump sözcüğünün ne demek olduğu sıklıkla araştırılır. Peki, dump ne anlama gelir?

Haber 02-04-24 22:35

El uyuşması neden olur? El uyuşmasına ne iyi gelir?

El uyuşması sıklıkla ihmal edilen ancak yaşam kalitesini önemli ölçüde etkileyebilen bir durumdur. Birçok kişi zaman zaman el uyuşması yaşar ve bu genellikle geçici bir durum olarak kabul edilir. Ancak, bazı durumlarda el uyuşması ciddi bir sağlık sorununun belirtisi olabilir. El uyuşması genellikle başka semptomlarla birlikte ortaya çıkar. Bunlar arasında karıncalanma, his kaybı, güçsüzlük veya ağrı bulunabilir.

Haber 28-03-24 14:49

Kira gelir vergisi ne zaman ödenir? Hangi durumlarda kira vergisi ödenmez?

Kira gelir vergisi, vergi kanunları kapsamında ev ve ticari mülk gibi gayrimenkulleri kiraya vererek gelir kazananlar için devlet tarafından uygulanan bir vergi türüdür. Mülk sahibi kişiler için resmi kurumlara bildirim yapmak ve bununla birlikte vergi vermek oldukça önemlidir. Kira gelir vergisi ne zaman ödenir? Hangi durumlarda kira vergisi ödenmez?

Haber 21-03-24 23:48

Kulak tıkanıklığı nasıl geçer, ne iyi gelir? Kulak tıkanıklığı belirtileri ve tedavisi

Kulak tıkanıklığı, günlük yaşamı oldukça rahatsız edebilen ve sıkça karşılaşılan bir durumdur. Kulak tıkanıklığı genellikle kulakta biriken kir, orta kulak iltihabı, havuz suyu, yüksek irtifa değişiklikleri veya sinüzit gibi nedenlerden kaynaklanabilir. Bu durum işitme kaybına neden olabilir veya rahatsız edici bir his yaratarak kişinin genel yaşam kalitesini etkileyebilir.

Haber 21-03-24 11:03

Neden sahur denir, sahur kelimesi ne anlama gelir? Sahur hangi saatler arasında yapılır?

Oruç tutacak kişiler gün içerisinde belli bir zaman dilimi süresince, iftara kadar herhangi bir şey yiyip içmez. Oruç tutmak isteyenlere dini açıdan ve sağlık açısından verilen tavsiyeler içinde ise sahura kalkmak yer alır. Böylece kişinin gün içinde sorun yaşamaması ve gün içerisindeki faaliyetlerini daha rahat gerçekleştirebilmesi amaçlanır. Peki, sahur ne anlama gelir?

Haber 15-03-24 02:17

Fitre (Fıtır sadakası) nedir, nasıl ve ne zaman verilir? Fitre (Fıtır sadakası) miktarı nasıl belirlenir?

11 ayın sultanı olarak bilinen Ramazan her yıl farklı günlere denk gelebilir. Ramazan ayı, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın resmî internet sitesinde de yayınlanan tarihler arasında yaşanır ve bu ayda oruç tutmak İslam’ın şartlarından biridir. Ramazan ile birlikte birçok terim, adet ve gelenek de günlük hayatın parçası hâline gelir. Peki, fitre (Fıtır sadakası) nedir, nasıl ve ne zaman verilir, miktarı nasıl belirlenir?

Haber 05-03-24 00:25

Oruç vakti ne zaman başlar ne zaman biter? Oruç vakti imsak mı güneş mi?

Her yıl Ramazan ile birlikte birçok terim ve adet günlük hayatın parçası hâline gelir. Bereket ayı ve sabır ayı olarak da kabul gören, 1 ay süren Ramazan ayı beraberinde birçok soruyu da getirir. Oruç ise bu dönemin en önemli terimlerinden biri olarak karşımıza çıkar. Peki oruç vakti ne zaman başlar ne zaman biter? Oruç vakti imsak mı güneş mi?

Haber 04-03-24 23:00

Yıllık gelir vergisi beyannamesi verme dönemi başladı: Ödemeler hangi aylarda?

Geçen yıl elde edilen kazançlara ilişkin yıllık gelir vergisi beyanname verme dönemi başladı. Gelir vergisi hangi aylarda ödenecek, son gün ne zaman?

Finans 01-03-24 15:05

Yeni emeklilerin maaşına milli gelir ayarı! Aylıklar yeniden hesaplanacak, ilave zam geliyor

Seçim öncesi emeklilerin seyyanen zam beklentileri sürerken dün Türkiye İstatistik Kurumu, 2023 büyüme rakamlarını açıkladı. Milli gelirde yaşanan artış sonrası 2024 yılında emekli olanların aylıklarına da güncelleme gelecek. Aylıklara ilave zam yapılacak. Peki zamlar ne zaman yansıyacak, artış oranları ne olacak? İşte haberin detayları...

Finans 01-03-24 11:21

Konut kredisi faizleri 1.20'ye düşecek! İslam Memiş tarih vererek duyurdu! Ev almak isteyenler bu haberi bekliyordu…

Konut kredisi faiz oranları ile ilgili beklentiler sürerken İslam Memiş’ten çok konuşulacak bir çıkış geldi. Konut kredisi faiz oranlarının yüzde 1.20’ye gerileyebileceğini belirten Memiş düzenleme ile ilgili beklediği tarihi de açıkladı. İlk kez ev alacakların merakla beklediği konut kredileri ilgili düzenleme ne zaman yapılacak? Kredi muslukları yeniden açılır mı? İşte cevabı…

Finans 19-02-24 14:41

İlk evini alacaklara düşük faizli kredi kampanyası ne zaman? Kamu bankalarında ‘sermaye artırımı’ iddiası: ‘Konut kredisi loading...’

İlk kez ev alacaklara düşük faizli kredi kampanyası heyecanla beklenirken tarihe ilişkin açıklamalar kafaları karıştırdı. Bazı uzmanlar uygun konut kredisi kampanyasının bu yıl için ‘zor’ olduğunu söylerken, bazı uzmanlar ise kamu bankalarının sermaye artırımı hazırlığı yaptığını iddia ederek Mart ayını işaret etti. Şu anda 10 yıl vadeli 1 milyon TL konut kredisi çekilmek istense aylık ödemesi ne kadar tutuyor? Yeni kredi paketinde beklenen faiz oranına göre aylık ödemeler ne olacak?

Finans 14-02-24 09:23

Tahinin faydaları nelerdir? Tahin neye iyi gelir, aç karnına tahin yemek ne işe yarar?

Bir Orta Doğu çeşnisi şeklinde karşımıza çıkan tahinin ana maddesi susam bitkisidir. Susam bitkisinin ezilmesi, kavrulması ve soyulması ile güz yüzüne çıkan tahin, çok sayıda kişi tarafından sevilerek tüketilen besinler arasında yer alır. Özellikle pekmez ile karıştırılarak yenen tahinin sağlık bakımından da sayısız yararı vardır. Buna ek olarak bünyesinde birçok farklı vitamin ve mineral barındırır. Peki, tahinin faydaları nelerdir, neye iyi gelir ve aç karnına tahin yemek ne işe yarar?

Haber 05-02-24 18:08

İlk kez ev alacaklara düşük faizli kredi ne zaman verilecek? Hazine Bakanı Mehmet Şimşek'e soruldu

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, ilk ev alacaklara verileceği açıklanan düşük faizli konut kredisine ilişkin konuyu TBMM gündemine taşıdı. Bakırlıoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e “İlk ev alacaklara düşük faizli kredi verilmesi uygulaması ne zaman başlayacaktır, konut kredisi limitleri, faiz oranları ve vadeleri ne kadar olacaktır” diye sordu.

Finans 16-01-24 14:47

Uyuz hastalığı neden olur? Uyuz hastalığına ne iyi gelir?

Uyuz, halk arasında yanlış bir şekilde kişisel hijyen eksikliği ile ilişkilendirilebilecek bir hastalıktır. Ancak uyuz temizlikle değil de genellikle enfekte bir kişi ile temas sonucu bulaşan bir parazitin neden olduğu bir enfeksiyondur. Uyuz, doğru tanı ve tedavi ile başarılı bir şekilde yönetilebilen kaşıntılı bir deri hastalığıdır. Belirtileri fark edildiğinde zaman bir doktorla ile iletişime geçmek, uyuzun hızlı bir şekilde kontrol altına alınması için önemlidir. Peki, uyuz nasıl geçer?

Haber 31-12-23 14:38

İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya... TOKİ 24 il için duyurdu: 229 arsa açık artırma ile satışa sunuldu

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) onlarca arsa için satış kararı aldı. Adana, Ağrı, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Hatay, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Mersin, Muş, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak, Van ve Yalova’da 229 arsa için açık artırma yöntemiyle satış yapılacağını duyurdu. Peki açık artırma hangi tarihte, ne zaman yapılacak? İşte detaylar…

Finans 27-12-23 15:05

TUZLA TOKİ KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI 2023: e Devlet 5750 konut için 2+1, 3+1 TOKİ Tuzla kura çekimi sonuçları isim listesi açıklandı mı?

TOKİ Tuzla kura çekimi sonuçları isim listesi vatandaşalar tarafından merak konusu oldu. TOKİ Tuzla kura çekilişi isim listesi canlı yayında yapılan çekiliş ile belli oldu ve 5750 konut sahibini buldu. Bilindiği üzere çarşamba günü gerçekleştirilen kura çekiminde 2+1 konutların hak sahipleri netleşmişti. Peki, TOKİ Tuzla 2+1 ve 3+1 kura çekimi sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte TOKİ Tuzla kura sonuçları isim listesi ekranı...

Finans 15-12-23 08:18

Yerel seçimler kaç yılda bir yapılır? En son yerel seçimler ne zaman oldu?

Yerel seçimler, belediye seçimleri olarak da bilinen, yıllık tekrarlanmayan bir oylama süreci anlamına gelir. Her belediye seçimi yaklaştığında bu oylamaların kaç senede bir yapıldığı merak konusu olur. Yerel seçimlerin en son ne zaman yapıldığı da araştırılır. Bu nedenle YSK tarafından aktarılan yeni yerel seçim tarihi ile bu oylamanın kanunen kaç senede bir yapıldığı üzerine detaylı bilgi sunulmalıdır. Peki, yerel seçimler kaç yılda bir yapılır? En son yerel seçimler ne zaman oldu?

Haber 14-12-23 22:50

Geçmeyen öksürüğün nedenleri nelerdir? Geçmeyen öksürüğe ne iyi gelir?

Öksürük, hava yolları ve boğazdan mikrobik etkenler, yabancı parçacık, mukus veya çeşitli sıvılar gibi maddeleri uzak tutmak için oluşan bir reflekstir. Beynin verdiği komutla yaşanır. Bu sayede öksürük geliştiği zaman akciğer içinden hava, hızlıca atılır. Farklı türdeki öksürükler farklı durumlardan kaynaklı olabilir. Özellikle uzun süren öksürük yaşanması gibi durumlarda vakit kaybı yaşamadan doktora gidilmelidir. Peki geçmeyen öksürüğün nedenleri nelerdir? Geçmeyen öksürüğe ne iyi gelir?

Haber 10-12-23 22:36

İlk kez ev alacaklar dikkat! Herkesin gözü bu tarihte... Düşük faizli konut kredisine dair tüm detaylar

Düşük faizli konut kredisi kampanyasının detayları netleşiyor. İlk defa ev sahibi olmak isteyenlerin heyecanla beklediği konut kredisi kampanyası için başvuruların ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş konuya dair açıklamalarda bulundu ve herkesin beklediği tarihi açıkladı.

Finans 05-12-23 17:15

İnteraktif Vergi Dairesine nasıl giriş yapılır, İnteraktif Vergi Dairesine giriş yapmak için ne gerekir?

Günümüzde resmî kurum ve kuruluşlarla ilgili işlemler internet üzerinden yapılabilmektedir. Vergi dairelerinin en pratik ve en hızlı hâli de İnteraktif Vergi Dairesi adı verilen sistem ile gerçekleştirilebilmektedir. Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından vatandaşlara sunulmuş olan bu hizmet herhangi bir yer ya da zaman engeli olmadan işlem yapılabilmesini sağlar. Peki, İnteraktif Vergi Dairesine nasıl giriş yapılır?

Haber 05-12-23 01:16

Kulak kaşıntısı neden olur? Kulak kaşıntısına ne iyi gelir?

Kulaklar duyularımızı zenginleştiren önemli bir organ olmanın yanı sıra denge sistemimizin bir parçasıdır. Ancak zaman zaman kulaklarda ortaya çıkan kaşıntılar, rahatsız edici bir durum olabilir ve çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Kulak sağlığını korumak için hijyenik önlemlere dikkat edilmeli ve kulaklara yabancı cisimlerin sokulmamasına özen gösterilmelidir.

Haber 30-11-23 23:15

Hıçkırık neden olur, nasıl geçer? Hıçkırığa ne iyi gelir?

Hıçkırık çoğumuzun hayatında zaman zaman karşılaştığı, beklenmedik ve bazen de bir hayli rahatsız edici bir durumdur. Aniden gelişen bu küçük kas kasılmaları, birçok faktörün etkileşimi sonucunda ortaya çıkabilir ve genellikle kısa bir süre içinde geçer. Ancak hıçkırık bazen uzun sürebilir ve kişinin günlük aktivitelerini olumsuz yönde etkileyebilir. Bu durumda hıçkırığın nedenleri, nasıl geçebileceği ve hatta hıçkırığı hafifletmek için bazı doğal yöntemlere odaklanmak önemlidir.

Haber 30-11-23 22:35

Deniz yanığına ne iyi gelir? Denizde yanmak nasıl önlenir?

Denizin kucaklayıcı sıcaklığında geçirilen anlar, yazın tadını çıkarmak için eşsiz bir fırsattır. Mavi suların kucaklayıcı serinliği, denizin tuzlu dalgaları arasında geçirilen zaman yaz aylarının vazgeçilmez keyiflerindendir. Ancak güneşin kavurucu sıcaklıklarıyla birleşen deniz yanıkları, bu keyifli anları kâbusa çevirebilir. Peki, deniz yanığına ne iyi gelir ve nasıl önlenir?

Haber 30-11-23 20:34

Göbek düşmesi nedir, göbek neden düşer? Göbek düşmesine ne iyi gelir?

Göbek düşmesi genellikle hamilelik sonrasında karın kaslarının orta hattında ayrılması anlamına gelir. Hamilelik sırasında rahmin büyümesi ve karın bölgesindeki hormonal değişiklikler, karın kaslarının ayrılmasına neden olabilir. Göbek düşmesi, karın kaslarının bu ayrılması sonucunda ortaya çıkan bir boşluk veya çıkıntı ile karakterizedir. Peki, göbek düşmesi nedir be neden olur?

Haber 30-11-23 17:20

Boğazda gıcık neden olur? Boğazda gıcığa ne iyi gelir?

Boğaz vücudumuzun dış dünyayla temas noktasıdır ve çeşitli faktörlere maruz kaldığından zaman zaman gıcık hissiyle karşılaşabiliriz. Boğazda oluşan bu rahatsızlık, genellikle kuruluk, tahriş veya enfeksiyon nedeniyle ortaya çıkar. Boğaz vücudumuzun savunma sistemine sürekli maruz kalan bir bölgedir. Bu durum bazen boğazda gıcık oluşumuna neden olabilir. Boğazda hissedilen gıcık genellikle tahriş, kuruluk veya enfeksiyonun bir belirtisi olabilir.

Haber 30-11-23 10:20

FAİZSİZ EVLİLİK KREDİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI MI 2023? 0 faizli Sıfır faizli 150 bin TL evlilik kredisi başvuruları ne zaman başlayacak, şartları neler?

Faizsiz evlilik kredisi başvurularının ne zaman başlayacağı yeni evlenecek çiftler tarafından merak edildi. Aile ve Gençlik fonu ise Meclis'te kabul edilmesinin ardından Resmi Gazete 'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Birçok kişi "2023 Faizsiz evlilik kredisi başvuruları ne zaman başlayacak?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, 150 Bin TL'lik 0 faizli, 2 yıl geri ödemesiz 2023 - 2024 evlilik kredisi evlilik kredisi şartları nedir, yaş sınırı ve gelir şartı var mı? İşte son durum...

Finans 30-11-23 08:15

Göz altında neden kırışıklık olur? Göz altı kırışıklıklarına ne iyi gelir?

Vücudumuzun birçok bölgesi zaman içerisinde elastikiyetini kaybedip daha hızlı kırışabilmektedir. Bu bölgelerden biri de göz çevresi olarak karşımıza çıkmaktadır. Göz etrafı vücudun en hassas yerlerinden biri olarak bilinmektedir. Bu yüzden göz çevresiyle birlikte alın gibi yerlerde de kırışıklıklar meydana gelir. Bu durumu hızlandıran ve olumsuz etkileyen birçok farklı faktör de mevcuttur. Peki, göz altında neden kırışıklık olur, göz altı kırışıklıklarına ne iyi gelir?

Haber 29-11-23 12:28

Elimde sinir sıkışması var ne yapmam lazım? Elde sinir sıkışmasına ne iyi gelir?

Günümüzde hem ev işlerinden hem de çalışma hayatından kaynaklı el, bilek, ayak gibi uzuvlarda eklem ağrıları yaygın olarak görülmektedir. Bu ağrılara müdahale edilmediğinde zaman içerisinde sinir sıkışması denilen, sinirlere baskı yapan ve hareket kısıtlanmasına neden olan rahatsızlık ortaya çıkabilir. Bilek ve ellerde daha fazla rastlansa da birçok bölgeyi etkileyebilir. Tedavi edilmediğinde kalıcı hasarlara da yol açabilir. Peki, elde sinir sıkışmasına ne iyi gelir, nasıl tedavi edilir?

Haber 29-11-23 12:21

Unutkanlığa en iyi gelen şeyler: Unutkanlık nasıl geçer, ne iyi gelir?

Unutkanlık, birçok kişinin zaman zaman karşılaştığı yaygın bir durumdur. Ancak bazen unutkanlık kişinin günlük yaşamını etkileyecek kadar şiddetli veya sürekli hale gelebilir. Unutkanlık, çeşitli faktörlere bağlı olarak ortaya çıkabilir ve genellikle yaş, stres, uyku düzeni, beslenme, hormonal değişiklikler, ilaç kullanımı veya altta yatan sağlık sorunları gibi çeşitli etmenlerle ilişkilidir. Unutkanlık genellikle hayatın bir parçasıdır ancak bazen ciddi olabilir.

Haber 28-11-23 15:33

Eller neden uyuşur? El uyuşmasına ne iyi gelir, nasıl geçer?

El uyuşması çoğu insanın hayatında zaman zaman karşılaştığı yaygın bir rahatsızlıktır. Ellerde meydana gelen bu his kaybı genellikle geçici olmakla birlikte pek çok farklı nedenle ortaya çıkabilir. Uyuşma genellikle sinirlerin, kan damarlarının veya kasların etkilenmesi sonucu ortaya çıkar ve kişinin günlük aktivitelerini kısıtlayabilir. Neyse ki bu rahatsızlık genellikle basit önlemlerle hafifletilebilir veya ortadan kaldırılabilir.

Haber 28-11-23 15:32

Burun kanaması neden olur, nasıl geçer? Burun kanamasına ne iyi gelir?

Günlük yaşantımızda karşılaştığımız birçok sağlık sorunundan biri de burun kanamasıdır. Soğuk kış günlerinde, kuru hava koşullarında veya basit bir burun sümkürme anında karşımıza çıkabilen bu durum genellikle masum gibi görünse de zaman zaman endişe verici olabilir. Burun kanamasının çeşitli nedenleri olabilir ve bu durum genellikle damarların zarar görmesi, kuruması veya travmaya uğramasıyla ilişkilidir.

Haber 27-11-23 23:25

Onlar da KDV’ye dahil olacak: Gelir İdaresi Başkanlığı harekete geçti: Kamuoyu görüşüne açıldı

Kart, şifre ve kodların ne zaman KDV'ye tabi olacağı netleştiriliyor. Gelir İdaresi Başkanlığı konuyu kamuoyu görüşüne açarken devreye alınması planlanan uygulamanın detayları da ortaya çıktı. Buna göre belirli bir ürün veya hizmetin karşılığını temsil etmeyen kart, şifre ve kodlar aktive edilerek ürün veya hizmet temin edilmesi halinde KDV uygulanacak.

Finans 15-11-23 14:11
KDV

AİLE DESTEK PAKETİ ÖDEME TARİHLERİ 2023 KASIM AYI: Aile Destek Paketi ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Gözler ASHB'de!

Aile Destek Paketi ödeme tarihleri merak edildi. Hane başına verilen Aile Destek Paketi ödemeleri, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 4 farklı gelir aralığı için farklı yardım tutarları ile aylık olarak yatırılmaktadır. Bahsi geçen ödemeler e-Devlet'ten sorgulanabilmektedir. Peki, Aile Destek Paketi ödemeleri yattı mı? Aile Destek Paketi ne zaman yatacak?

Finans 10-11-23 13:36

Yetişkinlerde gaz sancısına ne iyi gelir, nasıl geçer? Vücuttaki gazı atmak için ne yapmak lazım?

Gaz sancısı sıkça karşılaşılan rahatsız edici bir durumdur ve pek çok yetişkinin hayatını zaman zaman etkileyebilir. Mide ve bağırsaklardaki birikmiş gaz genellikle hafiften şiddetliye kadar değişen ağrılarla kendini gösterir ve günlük yaşam kalitesini ciddi şekilde etkileyebilir. Sindirim sistemi sağlığını artırmak ve rahatlatıcı çözümleri keşfetmek gaz sancısının üstesinden gelmek için önemli adımlardır.

Haber 31-10-23 23:06

Kemik ağrısı için evde ne yapılır? Kemik ağrısına ne iyi gelir?

Kemik ağrısı birçok insanın hayatında zaman zaman karşılaştığı yaygın bir sağlık sorunudur. Kemik ağrısı yaş, aktivite düzeyi, genetik faktörler, yaralanmalar veya başka sağlık sorunları gibi bir dizi farklı nedenle ortaya çıkabilir. Bu ağrılar genellikle günlük aktiviteleri olumsuz etkileyebilir ve yaşam kalitesini azaltabilir. Ancak birçok kişi bu tür ağrıları hafifletmek ve yönetmek için evde uygulanabilecek basit yöntemler ve doğal çözümler arayışındadır.

Haber 26-10-23 23:28

Gözün beyaz kısmı neden kanlanır? Göz kızarıklığına ne iyi gelir?

Göz kızarıklığı göz sağlığıyla ilgili sıkça karşılaşılan bir sorundur ve birçok farklı nedeni olabilir. Gözün beyaz kısmı yani gözlerin sklerası tipik olarak beyaz ve berrak bir görünüme sahiptir. Ancak bu beyazlık zaman zaman kanlanabilir ve göz yüzeyinde kızarıklıklar oluşabilir. Göz kızarıklığının birçok sebebi vardır ve çoğu durumda geçici bir durum olmasına rağmen bazen ciddi sağlık sorunlarının belirtisi de olabilir.

Haber 26-10-23 23:04

Göz kaşıntısı neden olur? Göz kaşıntısına ne iyi gelir?

Göz sağlığımız günlük yaşantımızın önemli bir parçasıdır ve gözlerimizin rahatlığı, konforu ve sağlığı da bu deneyimi büyük ölçüde etkiler. Ancak göz kaşıntısı gibi yaygın bir rahatsızlık bu deneyimi olumsuz yönde etkileyebilir. Göz kaşıntısı pek çok insanın zaman zaman karşılaştığı bir sorundur ve nedenleri oldukça çeşitlidir. Kimi zaman basit bir alerjinin sonucu olarak ortaya çıkarken bazen daha ciddi sağlık sorunlarının bir belirtisi olabilir.

Haber 24-10-23 22:53

EK MTV ÖDEME EKRANI GELİR İDARESİ - E DEVLET: Ek MTV nereden ödenir, ne zaman? Son ödeme tarihi!

Ek MTV ödeme ekranı ile ilgili sorgulamalar Anayasa Mahkemesi kararı sonrası hız kazandı. Anayasa Mahkemesi'nden (AYM) çıkacak karar merakla bekleniyordu. Anayasa Mahkemesi, ek Motorlu Taşıtlar Vergisi alınmasını öngören düzenlemenin iptali ve yürürlüğünün durdurulması istemiyle yapılan başvuruyu karara bağladı. CHP'nin yapmış olduğu başvuru reddedildi. Peki, Ek MTV nereden ödenir, ne zaman? İşte Gelir İdaresi - e Devlet ek MTV ödeme ekranı...

Finans 28-09-23 14:15

Töngelin faydaları nelerdir? Töngel ne işe yarar, hangi hastalıklara iyi gelir?

Töngel, bilimsel adıyla Mespilus germanica özellikle Orta Doğu ve Güney Avrupa kökenlidir. Bu eşsiz meyve hem lezzetli tadıyla hem de sağlık açısından sunabileceği bir dizi fayda ile dikkat çeker. Töngelin sağlığa olan katkıları özellikle besin değeri, vitamin ve mineral içeriği antioksidanlarla zengin oluşu sayesinde oldukça çeşitlidir. Aynı zamanda bu meyve sindirim sistemini desteklemekten bağışıklık sistemini güçlendirmeye kadar pek çok farklı sağlık yararı sunar.

Haber 22-09-23 21:48

Kredi çekmek için maaş ne kadar olmalı? Kredi çekme şartları nelerdir?

Bankadan ihtiyaç, konut veya araba kredisi çekmek isteyen bir kişi hangi şartları karşılaması gerektiğini merak eder. Bu nedenle bankalardan kredi çekileceği zaman ne gibi hususların incelendiğinin bilinmesi gerekir. Dolayısıyla kredi çekmek isteyen bir kişinin gelir seviyesinin, sigortalı olduğu sürenin ve yaşının hangi seviyede olması gerektiği üzerine bilgi aktarılmalıdır. Böylelikle kredi başvurusunda bulunmayı planlayan bir kişi temel şartları karşılayıp karşılamadığını öğrenebilir.

Haber 21-09-23 20:22