Oy Kullanmazsam Ne Olur Haberleri

Emekli zammında hesapları değiştirecek ayrıntı! Net zam oranını verdi, en düşük emekli maaşı için bu rakam ilk kez ortaya çıktı!

Emekli ve memur gözünü temmuz ayına dikti. Zam için mayıs ve haziran enflasyonu bekleniyor. Haziranda enflasyonun açıklanmasıyla emekli, memur ve memur emeklilerinin yılın ikinci yarısında alacağı zam oranı belli olacak. Zam oranı tahmini ne, emekli zammında refah payı gelecek mi, en düşük emekli maaşı ne kadar olur? İşte ayrıntılar...

Finans 2024-05-09 07:46:58

Futbolda hat trick nedir, nasıl yapılır? Futbolda hat trick yapınca ne olur?

Futbol dünyasında, unutulmaz anlardan biri olan "hat trick" bir futbolcunun bir maçta 3 gol birden atması anlamına gelir. Hat-trick, futbolun nadir gerçekleşen en heyecan verici anlarından biridir. Bu oyuncular için büyük bir başarı olarak kabul edilir.

Spor 2024-05-08 11:03:32

Şanzıman nedir, ne işe yarar? Şanzıman bozulursa ne olur?

Şanzıman, bir aracın motorundan tekerleklere güç aktaran ve vites değiştirmeyi sağlayan karmaşık bir mekanizmadır. Bu sistem, aracın hızını ve gücünü kontrol etmekte kritik bir rol oynar. Peki, şanzıman nedir ve bozulursa ne olur?

Haber 2024-05-08 10:28:47

S&P'nin Türkiye kararının ardından borsa için önemli uyarı! Rekor ve kâr realizasyonları detayı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin kredi notunu "B"den "B+"ya yükseltirken, kredi notu görünümünü "pozitif" olarak korudu. S&P'nin kararı piyasaları nasıl etkiler, rekor üstüne rekor kıran borsada ne olur?

Finans 2024-05-07 10:26:20

Özgür Özel sorusunda CHP'liler fire verdi! Seçmen ne AK Parti ne CHP dedi: Son ankete sitemli yanıt damgasını vurdu

CHP'nin yerel seçimlerde birinci çıkması sürpriz oldu ancak yapılan son ankette bambaşka bir tablo ortaya çıktı. Son seçimde aldığı oy oranının üzerine ekleyerek Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmayı hedefleyen CHP'nin lideri Özgür Özel hakkındaki soruya gelen yanıtlarda oran farkı dikkat çekti. Erken seçim istemediğini vurgulayıp 'sarı kart' çıkışıyla gündem yaratan Özel'in yorumunu anket sonuçları da haklı çıkardı.

Haber 06-05-24 10:13

Emekliye zamda bu oran ilk defa ortaya çıktı! 4 aylık enflasyon farkı cepte! Tek tek hesaplandı, işte en düşük emekli maaşı için tahmin

Emekli ve memur maaşları için beklenen kritik veri cuma günü açıklandı. TÜİK'in nisan ayı enflasyon verilerini açıklamasının ardından 4 aylık enflasyon farkı oranı da belli oldu. Emekli ve memurların ise zam hesabı başladı, tablo netleşmeye başlıyor. Emekli zammında ise ilk defa yüzde 35 oranı gündeme geldi. En düşük emekli maaşı ne kadar olur? İşte detaylar...

Finans 05-05-24 07:33

Gribe ne iyi gelir? Grip nasıl geçer?

Grip her yıl milyonlarca insanı etkileyen ve yaşamı olumsuz etkileyen bir viral enfeksiyondur. Mevsimsel grip salgınları insan sağlığını, toplumları ve ekonomileri ciddi şekilde etkileyebilir. Ancak grip hakkındaki bilgi ve farkındalık arttıkça, önleme ve tedavi konusunda daha etkili olabiliriz. Peki, grip neden olur ve nasıl geçer?

Haber 30-04-24 20:35

İshal neden olur? İshale ne iyi gelir?

İshal sindirim sistemindeki hızlı ve sıvı dışkılama ile karakterize olan bir durumdur. Her yaş grubundan insanı etkileyebilen ishal genellikle virüsler, bakteriler, parazitler veya gıda zehirlenmesi gibi nedenlerden kaynaklanır. İshal hayat kalitesini ciddi şekilde etkileyebilir ve dehidrasyon riskini artırabilir. Bu yüzden doğal tedavi yöntemlerini ve önlemleri bilmek önemlidir. Peki, ishali ne keser?

Haber 30-04-24 19:40

Kurdeşen (Ürtiker) nedir, neden olur? Kurdeşene ne iyi gelir? Kurdeşen (Ürtiker) belirtileri ve tedavisi

Kurdeşen, tıp literatüründe urtiker olarak da bilinen, cildin aniden kırmızı, kaşıntılı şişliklerle kaplanmasıyla karakterize olan bir cilt rahatsızlığıdır. Bu şişlikler genellikle dakikalar içinde ortaya çıkar ve birkaç saat veya gün içinde kaybolabilir. Ancak bazı durumlarda, kurdeşenler uzun süreli veya kronik olabilir. Peki, kurdeşen nasıl geçer?

Haber 30-04-24 17:30

Ses kısıklığına ne iyi gelir? Ses kısıklığı neden olur, nasıl geçer?

Ses kısıklığı, birçok insanın hayatında zaman zaman karşılaştığı yaygın bir sorundur. Genellikle ses tellerinin iltihaplanması veya hasar görmesi sonucu ortaya çıkar. Bu durum, sesin normal ton ve kalitesini kaybetmesine neden olur ve konuşurken veya şarkı söylerken zorluk yaşanmasına yol açabilir. Peki, ses kısıklığı neden olur, nasıl geçer?

Haber 30-04-24 15:10

CHP lideri Özel'den 1 Mayıs çıkışı! AYM kararını gösterdi: Taksim'i yasaklamak anayasayı tanımamaktır!

Son dakika haberi: Partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Taksim Meydanı'nın 1 Mayıs'ta yasaklanmasına tepki gösterdi. Anayasa değişikliği gündemine de atıfta bulunan CHP lideri Özel, bu konuda Anayasa Mahkmesi'nin kararı olduğunu hatırlatarak "Sen mevut anayasaya uymuyorsan, yenisini yapsan ne olur. O yüzden yenisi yapılana kadar eskisine uymak herkesin görevidir." diye konuştu.

Haber 30-04-24 14:15

Ağız yarasına ne iyi gelir? Ağız yarası neden olur, nasıl geçer?

Ağız sağlığı genel sağlığımızın önemli bir parçasıdır ve her yaşta dikkat edilmesi gereken bir konudur. Sağlıklı bir ağız güzel bir gülümsemenin yanı sıra yemek yeme, konuşma ve genel yaşam kalitesi açısından da önemlidir. Ancak bazen ağız sağlığımızı etkileyen sorunlarla karşılaşabiliriz. Bunlardan biri de ağız yaralarıdır. Peki, ağız yaraları neden olur ve nasıl geçer?

Haber 30-04-24 11:12

Baş dönmesi neden olur? Baş dönmesine ne iyi gelir, nasıl geçer? Baş dönmesi nedenleri

Baş dönmesi yaygın bir durumdur ve birçok farklı nedeni olabilir. Genellikle baş dönmesi dengenin kaybolduğu, çevrenin döndüğü veya hafif bir sersemlik hissiyle karakterizedir. Baş dönmesi kişinin günlük yaşamını etkileyebilir ve hatta tehlikeli olabilir. Peki, baş dönmesi neden olur? Baş dönmesine ne iyi gelir, nasıl geçer?

Haber 30-04-24 11:04

Düşük tansiyon neden olur, düşük tansiyona ne iyi gelir? Düşük tansiyon belirtileri ve tedavisi

Tansiyon, vücut için önemli bir işarettir ve dengeli bir şekilde korunmalıdır. Yüksek tansiyonu olanlar, tuz alımını azaltarak ve düzenli egzersiz yaparak tansiyonlarını kontrol altında tutabilirler. Düşük tansiyona sahip olanlar ise sık sık su içmeli, tuz tüketimini artırmalı ve ani pozisyon değişikliklerinden kaçınmalıdırlar. Peki, düşük tansiyon neden olur ve nasıl geçer?

Haber 30-04-24 10:57

Mide ekşimesi neden olur, nasıl geçer? Mide ekşimesine ne iyi gelir?

Mide ekşimesi birçok insanın zaman zaman yaşadığı yaygın bir rahatsızlıktır. Genellikle yanma hissi, asitli tat, göğüs ağrısı ve hatta yemek borusu yanması gibi belirtilerle kendini gösterir. Aslında mide ekşimesi, mide asidinin yemek borusuna geri kaçması sonucu ortaya çıkar. Peki, mide ekşimesi neden olur ve nasıl geçer?

Haber 29-04-24 20:41

Trigliserid nedir? Trigliserid yüksekliği ve düşüklüğü ne anlama gelir, neden olur?

Trigliserid vücudumuzun enerji depolama formu olan yağların ana yapı taşıdır. Normal seviyelerde olması önemlidir, ancak yüksek seviyelerde bulunması kalp sağlığını etkileyebilir. Sağlıklı bir yaşam tarzı benimseyerek ve düzenli doktor kontrolü yaparak trigliserid seviyeleri kontrol altında tutulabilir.

Haber 29-04-24 11:11

Kulak ağrısına ne iyi gelir? Kulak ağrısı neden olur, kulak ağrısı nasıl geçer?

Kulak ağrısı hayat kalitenizi ciddi şekilde etkileyebilir. Özellikle kulak ağrısı günlük aktivitelerinizi sınırlayabilir ve rahatınızı bozabilir. Kulak ağrısı genellikle çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Sinüzit, kulak enfeksiyonları, orta kulak iltihabı veya basit bir soğuk algınlığı bile bu rahatsızlığı tetikleyebilir.

Haber 29-04-24 11:11

CHP birinci parti mi? Seçim sonrası yapılan bu anket dikkat çekti! İşte partilerin oy oranları…

2024 yerel seçim sonuçlarından CHP’nin birinci parti olarak çıkması ile birlikte Türkiye’de yeni bir dönemin başlayacağı tartışmaları da beraberinde geldi. Seçim sonrası sıralama değişti? CHP hala birinci sıradaki yerini koruyor mu? Partilerin oy oranları ne? Sorularına da seçim sonrası yapılan anketlerle yanıt aranıyor. İşte seçim sonrası CHP, AK Parti, MHP, DEM Parti, Yeniden Refah Partisi’nin oy oranlarındaki son durum…

Haber 25-04-24 08:33

Kadınlarda idrar yolu enfeksiyonuna ne iyi gelir? Kadınlarda idrar yolu enfeksiyonu neden olur? Kadınlarda idrar yolu enfeksiyonu belirtileri ve tedavisi

Kadınlarda yaşanan idrar yolu enfeksiyonu sık görülen ve genellikle oldukça rahatsız edici bir durumdur. İdrar yolu enfeksiyonu idrar yollarını etkileyen bir bakteriyel enfeksiyon olarak tanımlanır ve kadınlar arasında özellikle yaygındır. Bu enfeksiyon birçok faktörden kaynaklanabilir ve hayat kalitesini ciddi şekilde etkileyebilir.

Haber 24-04-24 11:31

İdrar yolu enfeksiyonuna ne iyi gelir? İdrar yolu enfeksiyonu neden olur, belirtileri nelerdir? Kekik idrar yolu enfeksiyonuna iyi gelir mi?

İdrar yolu enfeksiyonu yaygın bir sağlık sorunudur ve genellikle bakteriyel kaynaklıdır. İdrar yolu enfeksiyonu, idrar yollarını etkileyen bir enfeksiyon olduğundan, mesane, böbrekler, üretra ve üreterleri içerebilir. Hem kadınları hem de erkekleri etkileyebilir.

Haber 24-04-24 10:39

AdBlue nedir, ne işe yarar? AdBlue biterse ne olur?

Arabalar hakkında çoğunlukla araç sahiplerini ilgilendiren konular ve terimler, kişileri arabalar ile ilgili pek çok konuyu araştırmaya yöneltirler. AdBlue da yine bu gibi araştırmalara konu olmuş, ne olduğu merak edilen terimler arasında bulunmaktadır. Peki, AdBlue nedir ve ne işe yarar? AdBlue biterse ne olur?

Haber 23-04-24 22:31

Denetimli serbestlikte kaç günde bir imza atılır? Denetimli serbestlikte imzaya gidilmezse ne olur? Denetimli serbestlikte başka şehirde imza atılabilir mi?

Denetimli serbestlik, belirli suçlardan hükümlü olan kişilerin, toplumda denetim ve gözetim altında cezalarını infaz etmelerini sağlayan bir ceza infaz yöntemidir. Bu yöntem, hükümlülerin yeniden topluma kazandırılmasını ve suç tekrarını önlemeyi amaçlamaktadır. Denetimli serbestlikten yararlanabilmek için yasalarda belirtilen bazı şartların sağlanması gerekir. Peki, Denetimli serbestlikte kaç günde bir imza atılır? Denetimli serbestlikte imzaya gidilmezse ne olur?

Haber 22-04-24 23:46

Bel ağrısına ne iyi gelir? Bel ağrısı neden olur, nasıl geçer?

Bel ağrısı pek çok insanın günlük yaşamını etkileyen yaygın bir sorundur. Otururken, kalkarken, yürürken hatta uyurken bile bel ağrısı hissedilebilir. Bu ağrıların pek çok nedeni olabilir: kötü duruş, aşırı egzersiz, yaralanmalar, ağır kaldırmak, hareketsizlik ve hatta stres. Ancak bel ağrısından kurtulmanın yolları vardır.

Haber 22-04-24 15:05

Baş ağrısına ne iyi gelir? Baş ağrısı nasıl geçer? Baş ağrısı nedenleri

Baş ağrısı günümüzde pek çok insanın karşılaştığı bir sorundur ve yaşam kalitesini ciddi şekilde etkileyebilir. Bu nedenle, baş ağrısıyla başa çıkmak için etkili çözümler bulmak önemlidir. Peki, baş ağrısı neden olur ve baş ağrısına ne iyi gelir?

Haber 22-04-24 13:08

Mide yanmasına ne iyi gelir? Mide yanması neden olur, nasıl geçer? Süt mide yanmasına iyi gelir mi?

Mide yanması birçok insanın günlük yaşamında sıkça karşılaştığı rahatsız edici bir durumdur. Genellikle göğüs bölgesinde yanma, acıma veya sıcaklık hissi olarak tanımlanır. Mide yanması reflü hastalığı veya sadece reflü olarak da adlandırılan bir durumun bir belirtisi olabilir. Peki, mide yanması neden olur?

Haber 22-04-24 12:26

İnflamasyon nedir? İnflamasyon ne demek? İnflamasyon tehlikeli midir? İnflamasyon belirtileri ve tedavisi

İnflamasyon vücudun doğal bir savunma mekanizmasıdır ve dokulara zarar veren yabancı maddelere veya tahriş edici faktörlere karşı koruyucu bir tepkidir. Bu süreç vücudun enfeksiyonlarla savaşmasına, yaraların iyileşmesine ve doku onarımına yardımcı olur.

Haber 18-04-24 13:06

SON DAKİKA: Savaş olursa altın, dolar, borsa ne olur? Hepsinin cevabı belli oldu, İslam Memiş iki senaryoyu birden anlattı: Altın fiyatı tahmini bir kez daha değişti

Son dakika: Tatilin ardından piyasalar yeni haftaya ‘merhaba’ diyor. Altın fiyatları, dolar ve borsa ise Orta Doğu’da yaşanan gerginlikleri takip edecek. Peki savaş çıkarsa altın fiyatları ne olur? Dolar/TL düşer mi yükselir mi? Borsa İstanbul’da kritik seviyeler neler? Yatırımcılar bu sorulara yanıt ararken tahminler ve senaryolar belli oldu. Goldman Sachs ons altın tahminini 400 dolar birden yükseltti. İslam Memiş ise iki senaryoda altın, dolar, borsa, Bitcoin ve gümüş tahminini açıkladı.

Finans 15-04-24 07:45

İstanbul'da bu manzara artık sürpriz olacak! Uzmanlar aynı fikirde 'Bundan sonra Nisan başı yazlık kıyafetleri giyeceğiz! Kar yağarsa...'

İstanbul'da bu yıl yeterli kar yağışı gözlenmedi. Peki, gelecek yıllarda ne olacak? Prof. Dr. Orhan Şen "50 yıl önceki kar yağışları yok artık. Nedeni; metropol, betonlaşmış bir şehirde ısı adası etkisi. Bu etkiden dolayı İstanbul'da kar yağışı çok nadir olur" dedi. Prof. Dr. Levent Kurnaz da "Gittikçe kar yağışı azalıyor. Her yağan kar yağışı biraz daha sürpriz olacak. İstanbul'un normali artık bu ya da buna benzer bir hava. Daha önce de hiç kar yağmadığı oldu. Yalnız bu gittikçe artacak" dedi.

Haber 10-04-24 11:50

Altın fiyatları için tüm dünya saat 15.30’u bekliyor! ABD enflasyonu planı bozabilir: İslam Memiş, ‘ihlal edildi’ diyerek anlattı, gram altın tahminini açıkladı

Altın fiyatları bayram sonrasında ne olur? Sadece Türkiye değil tüm dünya için en kritik ipucu bugün ABD’den gelecek. Önce Mart ayı ABD enflasyon verileri açıklanacak, ardından ABD Merkez Bankası Fed toplantı tutanakları… Peki altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? ABD'li yatırım bankası Bank of America 12 ay sonrasında ons altın için 3000 dolar tahmini yaptı. Piyasa Uzmanı İslam Memiş ise saat 15.30 sonrasına dikkat çekerek gram altın fiyatlarında tahminini açıkladı.

Finans 10-04-24 07:52

Tramer sorgulama nasıl yapılır? 2024 Tramer sorgulama ücreti ne kadar?

Tramer, Trafik Sigortaları Bilgi Merkezi adlı kurumun kısaltması olarak kullanılan bir ifadedir. Tramer sistemi aracılığıyla satın alınacak olan araçlar hakkında tüm sigorta bilgilerine ulaşabilmek ve aracı sorgulayabilmek mümkün olur. Ayrıca araç hakkında başka bazı bilgilere de Tramer sistemiyle ulaşılabilir.

Haber 09-04-24 14:05

Mazbata nedir? Mazbata ne işe yarar?

Seçimlerin sona ermesinin ardından seçim gündeminin devamı olarak mazbata veya mazbatalar konuşulmaya başlanır. Seçim sonuçlarının belli olmasının ardından en yüksek oy alan adaya veya adaylara verilen mazbatanın ne anlama geldiği merak edilmektedir. Peki, mazbata ne demek ve mazbatanın önemi nedir?

Haber 07-04-24 17:35

3 aylık enflasyon farkı sonrası emekli maaşında hesaplar değişti! Uzman isim 'kök maaş' formülünü paylaştı: 'Büyük devrim olur'

Milyonlarca emeklinin beklediği veriyi TÜİK 3 Nisan'da açıkladı. Mart ayı enflasyonuyla birlikte de emekli maaşlarına yansıyacak 3 aylık enflasyon farkında oran belli oldu. Emeklinin temmuz hesabı değişti. Emeklilere refah payı gelir mi? En düşük emekli maaşı ne kadar olur?

Finans 07-04-24 13:48

Altın fiyatlarında beklenen oldu! Powell konuştu altın rekor kırdı… Gram altın fiyatı için tahminler ortaya çıktı

Fed Başkanı Powell dün yaptığı açıklamasında faiz indirimi için bekleyecek zamanın olduğunu vurguladı. Açıklamaların ardından ons altın fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Yurt içinde ise gram altın fiyatları yatay seviyelerdeki hareketini sürdürüyor. Peki gram altın fiyatları ne olur, düşecek mi yükselecek mi? Uzman isim altının gram fiyatı için tahminini paylaştı, bu yıl göreceği rakamı açıkladı. İşte Kapalıçarşı’da güncel gram, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları...

Finans 04-04-24 07:32

Rakip tanımayan İBB adayı sandık başında gözaltına alındı! 30 bin TL maaş ve mayo-bikinide devrim vaatleri ses getirmedi

31 Mart yerel seçimlerinde en büyük adrenalinini bağımsız İBB adaylarından, 58 yaşındaki Yaşar Polat yaşadı. İstanbullulara 30 bin TL maaş vadeden ve mayo-bikinide devrim niteliğinde olduğunu düşündüğü bir proje geliştiren Polat sandık başına gittiğinde diğer seçmenlerin ağzı açık kaldı. Polat oracıkta gözaltına alındı; ne kendisi ne de eşi ona oy verebildi.

Haber 03-04-24 08:47

Bir şehir ne AK Parti ne CHP dedi! Yüzde 22'yle belediyeyi kazandı: Seçimde en yüksek ve en düşük oy oranları dikkat çekti

31 Mart'ın sandık sonuçlarında ilk iki sırada CHP ve AK Parti yer aldı ama bir ilin tercihi iki partiden yana da olmadı. CHP 15 ilde yüzde 50'nin üzerinde oy alırken AK Parti'nin yüzde 50'yi aştığı il sayısı çok daha sınırlı kaldı. Öte yandan CHP en düşük oyunu aldığı şehirlerde yüzde 1-2 bandını gördü, AK Parti'de bu oran daha yüksek oldu. Mansur Yavaş'ın yüzde 60,4 ile ile seçildiği seçimlerde bir ilçede ise adayın yüzde 21 alması seçilmesine yetti.

Haber 02-04-24 15:51

Son ana kadar 'müjde' beklemişlerdi.... Emekliler yerel seçimde nasıl mesaj verdi? SGK Uzmanı Özgür Erdursun'dan dikkat çeken erken seçim çıkışı

31 Mart yerel seçimi maratonu dün akşam sonlandı.. 31 Mart seçimlerinde CHP oy oranlarını artırarak birinci parti oldu. Yerel seçim öncesi zam taleplerini dile getiren ve son ana kadar 'seyyyanen zam' müjdesi bekleyen emekli sandıkta ne mesajlar verdi?

Finans 01-04-24 08:05

İmamoğlu'nun 'kendine başka parti bulacak' dediği CHP'li Burcu Köksal Afyonkarahisar'da fark attı

31 Mart gecesinden sürpriz sonuçlar geldi. Seçime CHP'nin başarısı damga vururken Ekrem İmamoğlu'nun, 'Ya kendine başka bir iş bulacak ya da başka parti bulacak' dediği Afyonkarahisar CHP adayı Burcu Köksal'ın ne kadar oy alacağı merak ediliyordu. Resmi olmayan sonuçlara göre Köksal fark atarak seçimlerde yarışı kazandı.

Haber 31-03-24 23:28

Kadıköy'de dikkat çeken seçim sonucu! Adaylığı gündem olan TKP'li Fatih Mehmet Maçoğlu ne kadar oy aldı?

31 Mart yerel seçimlerinde sürpriz sonuçlar yaşanırken, İstanbul Kadıköy'den aday olan 'Komünist Başkan' olarak tanınan Fatih Mehmet Maçoğlu'nun ne kadar oy alacağı merak konusu olmuştu. Türkiye Komünist Partisi (TKP) adayı Maçoğlu uzun süredir çalışma yürüttüğü Kadıköy'de beklediği sonucu alamadı. Maçoğlu, CHP adayı Mesut Kösedağı'nın açık farkla gerisinde kaldı. İşte Kadıköy'de Maçoğlu'nun oy oranı ve seçim sonuçları...

Finans 31-03-24 22:43

CANLI BOLU seçim sonuçları: Bolu'da seçimi kim kazandı? AK Partili Muhammed Emin Demirkol, CHP'li Tanju Özcan ne kadar oy aldı?

Bolu seçim sonuçları merak ediliyor. Türkiye, 31 Mart yerel seçim sonuçları için nefesini tuttu. Seçim sonuçları Mynet'in yerel seçime özel olarak hazırladığı 'Yerel seçim 2024' sayfasında il il seçim sonuçlarının tüm detayları anbean canlı olarak yayınlanıyor. Bolu seçim sonuçları da bölgedeki vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte Bolu seçim sonuçlarına dair tüm ayrıntılar...

Finans 31-03-24 20:22

CANLI BİLECİK seçim sonuçları... Bilecik'te seçimi kim kazandı? Mustafa Yaman, Melek Mızrak Subaşı ne kadar oy aldı?

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için bugün sandık başına gitti. 32 ilde bir saat erkene alınan oy verme işlemi 07.00’da başlarken, saat 17.00 itibariyle tüm yurtta oy kullanma işlemi sona erdi. Şimdi ise seçim sonuçları için nefesler tutuldu. Bilecik'te yaşayan vatandaşlar Bilecik seçim sonuçlarını merak ediyorlar. Seçim sonuçlarına göre Mustafa Yaman mı, Melek Mızrak Subaşı mı önde? İşte tüm merak edilenler...

Finans 31-03-24 20:21

Yeniden Refah Partisi sürprizi! Şanlıurfa, Yozgat yerel seçim sonuçları ne oldu?

Yeniden Refah Partisi’nin alacağı oy oranı 2024 yerel seçimlerinin en çok merak edilen konularının başında gelmişti. Cumhur İttifakı’ndan desteğini çekerek tek başına seçime girme kararı alan Yeniden Refah Partisi ne kadar oy almayı başaracak? sorusu yanıt buldu. Erbakan liderliğindeki YRP, büyük bir başarıya imza atarak Şanlıurfa ve Yozgat belediyelerini kazandı.

Finans 31-03-24 19:04

CANLI | İzmir yerel seçim sonuçlarında oy oranları belli oldu: CHP'li Cemil Tugay önde mi? AK Partili Hamza Dağ ne kadar oy aldı?

Seçim sürecinin en heyecanlı anı geldi çattı. Sandıklar kapandı, yasaklar kalktı. Gözler büyükşehirlere çevrilirken İzmir sonuçları da yakından takip edilmeye başlandı. CHP'nin kalesinde son durum da yasakların kalkmasıyla belli oldu. CHP'li Cemil Turgay ne kadar oy aldı? AK Partili Hamza Dağ sürpriz yapabilecek mi? İşte İzmir yerel seçim sonuçları...

Finans 31-03-24 19:01

CANLI KONYA SEÇİM SONUÇLARI! Konya yerel seçimi kim kazandı? AK Parti adayı Uğur İbrahim Altay ve CHP adayı İsmail Sonkaya ne kadar oy aldı?

Konya 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları belli oldu! Türkiye genelinde sandıklar 17.00’da kapanıp, oy sayım işlemleri başlayacak. Konya seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Peki, Konya seçim sonuçlarında AK Parti adayı Uğur İbrahim Altay mı CHP adayı İsmail Sonkaya mı kazandı? İşte Konya yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar...

Finans 31-03-24 18:32

CANLI MANİSA seçim sonuçları! Manisa yerel seçim sonuçlarını kim kazandı? CHP adayı Ferdi Zeyrek ve MHP adayı Cengiz Ergün ne kadar oy aldı?

Manisa seçim sonuçları belli oldu. Yerel seçim öncesi gelen anket sonuçlarında kentte kıyasıya bir yarış olması bekleniyordu. Seçmenler bugün son kararını vermek için sandık başına gitti. Manisa’da Cumhur İttifakı’nın adayı mı yoksa CHP’nin adayı mı kazandı? Peki, Manisa seçim sonuçlarına göre CHP adayı Ferdi Zeyrek ve MHP adayı Cengiz Ergün ne kadar oy aldı? İşte Manisa yerel seçim sonuçlarının detayları

Finans 31-03-24 18:32

CANLI GAZİANTEP seçim sonuçları! Gaziantep yerel seçim sonuçlarında kim önde? AK Parti’nin adayı Fatma Şahin mi, CHP adayı Muzaffer Ertürk mü kazandı?

Herkes nefesini tuttu yeni belediye başkanları için artık saatler sayılıyor. Sandığa giden vatandaşlar seçim sonuçları için sabırsızlanırken en çok merak edilen illerden biri bu seçimde yine Gaziantep oldu. Fatma Şahin ile AK Parti yönetiminde olan kentte 2024 yerel seçim sonuçlarında herhangi bir değişiklik olacak mı? CHP’nin adayı Muzaffer Ertürk ne kadar oy alacak? İşte Gaziantep seçim sonuçları...

Finans 31-03-24 18:22

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, oyunu ailesi ile birlikte kullandı Çıkan sonuçlar ne olursa olsun kazanan, halkımız olacaktır

Tuzla Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr. Şadi Yazıcı, 31 Mart yerel seçimleri için oyunu Tuzla Hacıoğulları Hilmi Sonay İlkokulu’nda kullandı. Oy kullandıktan sonra açıklamalarda bulunan Başkan Yazıcı, bu seçimde de halkın iradesinin sandığa yansıyacağını belirterek, “Sandıktan çıkacak sonucun ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çıkan sonuçlar ne olursa olsun kazanan, halkımız olacaktır” dedi.

Haber 31-03-24 15:51

Murat Kurum sandıkların kapanmasına kısa süre kala seslendi! Saat 17.00'ye dikkat çekti: 'Ne değişir demeyin'

Sandıkların kapanmasına kısa süre kala İBB adayı Murat Kurum'dan seçmenlere önemli bir çağrı geldi. Saat 17.00'ye dikkat çeken Kurum, "bir oyla ne değişir demeyin" dedi ve seçmenlerden sandığa gidip oy kullanmasını istedi.

Haber 31-03-24 15:50

Zeynep Bastık oy sırasını görünce yerine asistanını koydu!

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullanan isimlerden biri de Zeynep Bastık oldu. 'Lan' şarkısıyla son günlerde gündeme gelen Bastık oy sırasında beklememek için bakın ne yaptı.

Magazin 31-03-24 14:19

Devlet Bahçeli'ye ne oldu? Yüzündeki morlukların nedeni belli oldu, Ankara'dan gelen fotoğraflar dikkat çekti!

Türkiye, sandık başında! Seçim heyecanı sürerken oy kullanılan okullardan yeni görüntüler gelmeye de devam ediyor. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamalar sırasında yüzünde bazı morluklar olduğu görüldü. Bu morlukların neden kaynaklandığı merak edilirken Bahçeli'nin kolunda da bir sargı vardı.

Haber 31-03-24 14:10