Remziye Hisar Haberleri

Sivas'taki facia anına dair görüntüler ortaya çıktı! TIR eve böyle uçmuş

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde yaklaşık 10 metreden iki katlı eve uçan TIR'ın o anları cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Kazada ağır yaralanan TIR sürücüsü Koyul Hisar Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınmıştı.

Haber 2024-02-17 14:43:57

SON DAKİKA | MİT'ten nokta operasyon! PKK/YPG Maliye Yapılanması sözde sorumlusu Remziye Altığ etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: MİT, PKK/YPG Maliye Yapılanması sözde sorumlularından Remziye Altığ'ı Suriye/Kamışlı’da düzenlediği nokta operasyon ile etkisiz hale getirdi.

Haber 2023-12-30 11:01:52

Doğum gününde bir aileyi yok etti! İki çocuğu ve eşini gözünü kırpmadan öldürdü... Cinayetleri adım adım planlamıştı

Hindistan'ın Thane şehrinde 29 yaşındaki Amit Bagdi oğlunun doğum gününde eşi ve çocuklarını öldürerek kayıplara karıştı. Cinayetleri adım adım planlayan Bagdi, olaydan 2 gün sonra Haryana'daki Hisar tren istasyonunda yakalandı. Katilin suçunu itiraf ettiği ifade edildi.

Trend 2023-12-25 08:44:04

Yedikule Hisarı Müzesi’ne nasıl gidilir? Yedikule Hisarı Müzesi nerede, hangi semtte?

İstanbul, bünyesinde pek çok tarihi yapıya ev sahipliği yapan, kültürel yönden de bir hayli önemli olan turistik bir şehirdir. Şehir içerisinde görülmeye değer birçok önemli tarihi mekân bulunmaktadır. Bu mekânlardan biri de geçmiş zamanlarda pagan laneti efsanesiyle dikkat çeken Yedikule Hisarı Müzesi’dir. Doğu Roma İmparatorluğu zamanında inşası başlamış olan hisar, ikinci Teodoios tarafından yaptırılmıştır. Peki, Yedikule Hisarı Müzesi’ne hangi semttedir ve nasıl gidilir?

Haber 2023-11-21 20:32:56

Çalınan motosikletine 20 gün sonra hurdaya dönmüş halde kovuştu

Manavgat ilçesinde bir otelin önünden çalınan motosiklet, 20 gün sonra Yukarı Hisar Mahallesi’nde park halinde bulundu.

Yurthaber 19-07-23 13:59

HDP'li Remziye Tosun başındaki tülbendi çıkarıp yere attı! Meclis’te gerginlik çıkaran anlar…

TBMM’deki bütçe görüşmelerinde gerginlik sürüyor. Meclis’teki son yapılan toplantıya da HDP’li Remziye Tosun’un yaptığı konuşma damgasını vurdu. Terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonların durdurulması için kürsüden çağrıda bulunan Tosun başındaki beyaz tülbendi yere atarak "Tülbendimi, tüm savaş kararlarının verildiği buraya atıyorum" dedi. Tosun’un bu hareketi sonrasında Meclis’teki tansiyon da bir anda yükseldi.

Haber 08-12-22 09:31

Müge Anlı'da stüdyo karıştı! Evlilikleri dövüş kulübüne dönen yaşlı adam isyan etti: Bana cehennem azabı yaşattın, Allah da sana yaşatsın

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına eşi Remziye hanımdan şiddet gördüğü için yaklaşık 1 aydır arabada yaşayan Esat Bey'in sözleri damga vurdu. Remziye hanımın sopayla başlayan şiddetinin 20 senede kafa atmaya vardığını belirten Esat Bey, "Bana cehennem azabı yaşattın, Allah da sana yaşatsın" ifadelerini kullandı. Remziye Hanımın sözleri Müge Anlı ile stüdyoda bulunan konukları şaşırttı. Karısından şiddet gördüğü için evden kaçan Esat Bey, Müge Anlı'ya "Bizimki evlilik değil, dövüş kulübü" dedi.

Haber 10-11-22 10:49

Duydukları karşısında Müge Anlı'nın bile nutku tutuldu! 815 bin lirası çalınan kadın: Çiviyle kocamı çiviledim!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Remziye Hanım ve eşi Esat Bey'in yaşadıkları akıllara durgunluk verdi. Eşinin yaklaşık 815 bin lirayla kaçıp gittiğini söyleyen Remziye Hanım'ın eşini nasıl dövdüğünü anlattığı anlarda stüdyoda yer yerinde oynadı. Remziye Hanım eşine kafa attığını, vurduğunu ve elindeki çiviyle çivilediğini söyleyince hem Müge Anlı hem de stüdyodakiler şaşkına döndü. Ekran başında programı izleyenleri de şoke eden o anlarda Remziye Hanım, yaşananlara üzülmediğini de söyledi.

Haber 10-11-22 09:37

Terörden yakalandı! HDP Milletvekili Remziye Tosun'un eski eşi adliyede

"Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan aranan HDP Diyarbakır Milletvekili Remziye Tosun'un eski eşi dün Kocaeli'de yakalanmıştı. Tosun, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haber 20-10-22 12:37

Yer: İstanbul! Zammı kabul etmeyen ev sahibi kabusları oldu: Yaralarıma karıncalar doldu

İstanbul'da ev kirasına yüzde 50 zam yapmak isteyen bir ev sahibi kiracısının kabusu oldu. İstediği zam yapılmayan ev sahibi, evin elektrik ve su sayacını söktü. Kelebek hastası oğlunu sürekli serin yerde tutması gereken kiracı Remziye Altunbaş, çareyi oğlunu terasta uyutmakta buldu fakat oğlunun yaralarına karıncaların dolduğunu gördü.

Haber 18-09-22 16:25

‘Çocukların Gözünden Gelecek’ NFT projesi bir okula umut oluyor

Hisar Okulları 12. sınıf öğrencisi Alp Güneri, teknolojik imkânları kısıtlı bir okula teknoloji yardımı sağlayabilmek amacıyla ‘Çocukların Gözünden Gelecek’ isimli, NFT aracılığıyla, bağış kampanyası düzenledi.

Haber 08-09-22 15:00
NFT

Antalya'da 4 çocuk annesi kadın evden çıkarıldı! Eşyalarıyla birlikte sokakta kaldı: Taşınmak için ev yok

Antalya'da yaşayan 4 çocuk annesi Remziye Aslan, 2 çocuğunun kavgasından kaynaklanan gürültü nedeniyle kiralık olarak oturduğu evinden çıkarıldı. Eve gelen icra memurları mahkeme kararı ile evi boşalttı. Eşyalarıyla birlikte sokakta kalan Aslan, "Ben ne yapacağımı bilmiyorum. Gidecek yerim yok. En azından kiranın artırılmasını istedim, kabul etmediler. Taşınmak için ev yok" dedi.

Haber 01-09-22 23:44

Cinayet içinde cinayet! Cinsel organını kesip...

Denizli'de 5 yıl önce kaybolan 50 yaşındaki Salih Abay'ın sevgilisi Melek D. ve arkadaşları tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Öte yandan Abay cinayetinin şüphelileri arasında yer alan Ersan Erdur, 11 Mart 2018'de Hisar Mahallesi'ndeki dere yatağında el ve yakları bağlanmış çuval içinde ölü bulundu. Erdur'un cinsel organının kesilip, göğsünden bıçaklandığı belirlendi. Erdur'un katil zanlısı olarak Melek D.'nin ağabeyi gözaltına alındı.

Haber 26-08-22 18:42

Aslıhan Sinem Çiçek'in sır ölümü! Anneden yürek burkan çağrı: Cinayeti arkadaşları aydınlatacak

İzmir'de 26 Temmuz'da evinden iş görüşmesi için çıkan Aslıhan Sinem Çiçek yol kenarında ağır yaralı olarak bulunmuş, kaldırıldığı hastanede 1 gün sonra hayatını kaybetmişti. Kızlarının kanında uyuşturucu madde bulunduğunu ve cinsel istismara uğradığını kaydeden anne Remziye Çiçek, 'Kızım sır saklamazdı. Kız arkadaşları çelişkili ifade veriyor. Kesinlikle uyuşturucu kullanmazdı. Vücudunda yüksek dozda uyuşturucu bulunmuş. Arkadaşları, doğruları söylerse cinayet aydınlanacak'' dedi.

Haber 17-08-22 10:02

Kastamonu'da HİSAR Projesi kapsamında final sergisi açıldı

Kastamonu'da HİSAR Projesi kapsamında final sergisi açıldı

Yurthaber 27-05-22 15:41

Hisar ne demek? Hisar kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Günlük hayatta okuduğumuz veya duyduğumuz; bir şekilde maruz kaldığımız tüm sözcüklerin anlamlarının en doğru halini bilmek imkansıza yakındır. Çoğu sözcüğün anlamı tümcenin kullanıldığı bağlamdan anlaşılabilir olsa da azımsanmayacak bir yüzdesinin bağlamdan çıkarılması pek olası değildir. Bunun nedeni olarak sözcüklerin anlamlarının nedensiz olması, yani kavram ya da anlam ile bunu işaret eden biçim, ses dizisi arasındaki ilişkinin arasında bir bağlantı bulunmuyor olması gösterilebilir. Peki, Hisar ne demek? Hisar kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 24-05-22 10:29

Remziye Tüysüz'ün cansız bedeni bulunmuştu! Sır perdesi aralandı, eski kocanın planı tutmadı

İzmir'de eski eşi Remziye Tüysüz'ü boğarak öldüren Yalçın Polat'ın planı tutmadı. Tüysüz'ü öldürüp araç kiralayan ve başka suçtan da aranan Polat, polisin takibine takıldı. Kiralık araçla olay yerine gelen Yalçın Polat, evinin önünde yakalanıp gözaltına alındı. Polat'ın cesedi taşımak için araç kiraladığı iddia edildi.

Haber 15-04-22 10:08

İzmir'de vahşice öldürülmüştü! Cinayete kurban giden Remziye'nin korneaları bağışlandı

İzmir'de dün çocuklarını görmek için ayrıldığı eşinin evine giden, çıkan tartışma sonucu ise vahşice öldürülen Remziye Tüysüz'ün kornealarının bağışlandığı öğrenildi. Bununla birlikte polis ekipleri tarafından gözaltına alınan eski koca Yalçın P.’nin de Tüysüz'ü boğarak öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

Haber 14-04-22 16:08

İzmir'de korkunç olay! Çocuklarını görmek için geldi, katledildi

İzmir'de 22 yaşındaki Remziye Tüysüz'ün, çocuklarını görmek için geldiği eski eşinin evinde boğularak öldürüldükten sonra battaniyeye sarılı halde cansız bedeni bulundu. Cinayetle ilgili olarak Tüysüz'ün eski eşi Y.P'nin babası, babaannesi ve kardeşleri gözaltına alındı. Öte yandan eski eş Y.P'nin Tüysüz'ün cesedini taşımak için araç kiraladığı ileri sürüldü.

Haber 14-04-22 06:23

Eşini sokak ortasında öldürdü, kendini böyle savundu: Gururuma dokundu

Adıyaman’da Zeynal Yücel (50), boşanma aşamasında olduğu eşi Remziye Yücel'i (46) sokak ortasında av tüfeğiyle başından vurup öldürdü. Zeynal Yücel, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Yücel'in, ifadesinde, "Eşim bana boşanma davası açınca gururuma dokundu. Boşanmak istemiyordum. Amacım, vurmak değildi; yaralamak, sadece korkutmaktı" dediği öğrenildi. İşte kan donduran olayın detayları!

Haber 08-03-22 10:28

Hisar hava savunma sistemine yeni kabiliyet

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir: - "HİSAR O+ Sistemi'nin ilk 'RF Arayıcı Başlıklı Test Füzesi' atışında hedef imha edildi ve hava savunmamıza yeni bir kabiliyet eklendi"

Yurthaber 19-02-22 12:35

Ebrar'ı kaçırıp dövdüler, o anları da kayda alıp tehdit ettiler: 4 erkek saldırdı, zorla uyuşturucu verdiler

Diyarbakır'da 23 yaşındaki Ebrar, daha önce tartışma yaşadığı bir kadın ve arkadaşları tarafından feci şekilde dövüldü. Yaşadığı dehşet anlarını anlatan genç kadın, ''Beni zorla taksiye bindirip bir eve çıkardılar. 6 kişi orada bir anda bana saldırdı. Saldırdıktan sonra video için sadece Remziye isimli kişi kendini gösterdi. Video çekilirken diğer kadın beni dövdü. Orada olan 4 erkek de bana saldırdı. Kendime geldiğimde benden özür dilediler ama kabul etmedim'' diyerek şikayetçi oldu.

Haber 28-01-22 12:28

Kış sofralarının vazgeçilmezi ıspanak zorlu hasadın ardından sofralara ulaşıyor

Osmaneli Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Kurucular Kurulu Başkanı Ertuğrul Ünver: - "Hasat edilen ıspanaklar İstanbul'da Bayrampaşa, Kadıköy halleri ile çevremizde bulunan Ankara ve Eskişehir'e gidiyor" - Tarım işçisi Remziye Tari: - "Kar, yağmur demeden ıspanak kesiyoruz. Bu işten memnunum. Bursa'dan geldim. 18 yıldır bu işi yapıyorum"

Yurthaber 16-01-22 12:14

Ekrem İmamoğlu tarihi konağı kendisi için köşke mi çevirdi? 200 milyon TL harcandı iddiası

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde (İBB) konuşan AK Partili Meclis üyesi Hüseyin Coşgun, Rumelihisarı'nda "Hisar Üstü Konağı" olarak bilinen yapının, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için amacı dışında kullanılarak köşke çevrildiğini söyledi. Coşkun, "Hisar Üstü Konağı olarak bilinen koruma altındaki konağın, başkanlık köşküne dönüştürülmek için bütün restorasyon ve renovasyona toplam 200 milyonu aşan bir harcama yapıldığı doğru mudur?" sorusunu yöneltti.

Haber 10-01-22 20:40

Yılın fotoğrafı seçilen Oğullarının emaneti Atmaca, şehit ailesini gururlandırdı

Şahit annesi Remziye Akdal: - "Ben oğlumla hep gurur duydum. Fotoğraf yarışması da benim için bir gurur vesilesi oldu" - Şehidin ağabeyi Sinan Akdal: - "Bu fotoğraf sayesinde biz Ahmet'in adına bir kez daha mutluluk duyduk, şehadetinden bir kez daha onur duyduk"

Yurthaber 07-01-22 11:14

Milli hava savunma füze sisteminden yeni haber! İmha etmeyi başardı…

Son dakika haberine göre; Milli hava savunma füze sistemi HİSAR O+, TSK’nın envanterine girmek için gün sayıyor. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, HİSAR O+'nın yüksek irtifadaki yüksek hızlı hedefi imha etmeyi başardığını duyurdu.

Haber 26-12-21 14:04

HİSAR-O Füzesi atışında insansız hedef uçak başarıyla vuruldu

HİSAR-O Füzesi atışında insansız hedef uçak başarıyla vuruldu

Yurthaber 26-12-21 13:40

Remziye Hisar, Google'da doodle oldu! Remziye Hisar kimdir?

Arama motoru devi Google, 13 Aralık’ta Türk kimyager Remziye Hisar'ın doodle'ını oluşturdu. Remziye Hisar'ın doodle'ı, Google tarafından ana sayfaya taşındı. Bu gelişmenin ardından Remziye Hisar'ın hayatı araştırılmaya başlandı. Peki, Remziye Hisar kimdir?

Haber 13-12-21 09:49

Şehit ailesi, oğullarının emaneti Atmaca ile teselli buluyor

Zeytin Dalı Harekatı bölgesindeki terör saldırısında şehit düşen Veteriner Uzman Çavuş Ahmet Akdal'ın birlikte görev yaptığı ve aynı saldırıda yaralanan mayın arama köpeği "Atmaca", şehidin Kahramanmaraş'taki ailesiyle yeni yaşamına alıştı - Günün büyük bölümünü "oğullarının emaneti" Atmaca ile geçiren aile, şehitlik ziyaretinde de köpekten ayrılmıyor - Şehidin babası Feramuz Akdal: - "Atmaca bize bir evlat gibi. Evladımızın acısını dindirmese de ondan bir yadigar" - Anne Remziye Akdal: -"Yalnız pikniğe dahi gitmek istemiyoruz. Atmaca yok diye birçok şeyi iptal ediyoruz"

Yurthaber 20-10-21 11:05

Kırklareli'nin şeker pancarı doğal pekmez olarak sofralarda yer alıyor

Pekmez üreticisi Remziye Benzer: - "Pekmezin lezzeti pancardan geliyor. Hiçbir katkı maddesi yok. Pancarın kendi verdiği şeker oranıyla pekmez olur. Biz pekmezimizi odun ateşinde yaptığımız içinde ayrı bir lezzeti oluyor"

Yurthaber 12-10-21 11:06

BİM aktüel ürünler listesi! 8 Ekim’de BİM’de hangi ürünler indirimde?

Her hafta biribirinden farklı ürün çeşitlerini müşterilerinin beğenisine sunan BİM’in 8 Ekim 2021 Cuma gününe dair aktüel ürünler katalogu paylaşıldı. BİM'de bu hafta Güral Porselen 57 Parça Bone Yemek Takımı bin 199 TL'den satılırken, Hisar Optima titan plus kaplama tencere seti ise 379 TL'den alıcısını bekliyor.

Finans 07-10-21 14:14

Taleban Kaybettiği Üç Bölgeyi Geri Aldı

Taleban geçen hafta yerel güçlere kaybettiği üç bölgede, yeniden denetimi ele geçirdiğini açıkladı. Pule Hisar, Deh Salah ve Andarab adlı üç ilçede yönetimin yeniden Taleban’da olduğu belirtiliyor

Haber 23-08-21 12:57

Oğullarını şehit verdikleri saldırıda gazi olan görev köpeği Atmaca'yı sahiplendiler

Zeytin Dalı Harekatı bölgesindeki bir üsse terör örgütü mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit düşen Veteriner Uzman Çavuş Ahmet Akdal'ın 2 yıl birlikte görev yaptığı ve aynı saldırıda yaralanan mayın arama köpeği "Atmaca", tedavisinin ardından şehidin Kahramanmaraş'taki ailesine sahiplendirildi - Atmaca ile buluşma sırasında duygusal anlar yaşayan şehidin babası Feramuz Akdal: - "Oğlumun emaneti olarak bakacağım ben buna. Artık benim evladım oldu" - Anne Remziye Akdal: -"Çok mutluyum, sanki yavrumdan bir parça geldi bana. Yavrum sanki yanıma geldi. Onun kokusu var üzerinde"

Yurthaber 18-07-21 11:16

PKK'lı terörist İstanbul'da HDP'li ilçe başkanının evinde saklanmış

İstanbul’da bölücü terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Halkların Demokratik Partisi (HDP) Beyoğlu İlçe Başkanı Mehmet Sait Bor’un örgütün dağ kadrosuna eleman topladığı, kırsala gönderdikleri bir teröristi İstanbul’da 3 gün evinde sakladığı iddia edildi. HDP’li Bor’un eşi aynı partinin Beşiktaş İlçe Başkanı Remziye Bor da Mart ayında “terör” soruşturmasında gözaltına alınmıştı.

Haber 09-06-21 22:28

MSB paylaştı: HİSAR-A füzesi, hedef uçağı başarıyla vurdu

Milli Savunma Bakanlığı, Otonom Füze Fırlatma Sistemi'nden gerçekleştirilen HİSAR-A füzesi atışında hedef uçağın başarı ile vurulduğunu duyurdu.

Haber 04-05-21 14:16

Gözyaşlarına boğuldu! 3 hafta boyunca dehşeti yaşadı

Adana'da eşiyle kavga edip, evden ayrılan 2 çocuk annesi H.Y. (26), arkadaşı Remziye B.'nin evine sığındı. 3 hafta kaldığı evde Remziye B.'nin eşi Vural B. (36) tarafından birçok kez darbedilip, arka odaya kilitlenerek alıkoyulan H.Y., Kadın Destek Uygulaması (KADES) üzerinden yardım istedi. Polis operasyonu ile kurtarılan H.Y. kadın sığınma evine yerleştirilirken, gözaltına alınan Vural B. tutuklandı.

Haber 26-04-21 10:12

İzin verildi! 2 bin yıllık antik kent Attouda gün yüzüne çıkarılacak

Denizli’nin Sarayköy ilçesi Hisar Mahallesinde bulunan M.Ö. 200 yılında kurulduğu tahmin edilen Attouda Antik Kenti’nin yeniden gün yüzüne çıkarılması için yüzey araştırma izni verildi.

Haber 11-04-21 08:45

Diyarbakır anneleri evlatlarını istiyor

Anne Remziye Yenidoğan: - "Evladımı HDP kaçırdı ve onlardan istiyorum" - Baba Lokman Çiftçi: - "Evladımın terör örgütü PKK'nın köstebek yuvalarından çıkıp gelmesini istiyorum"

Yurthaber 09-04-21 13:14

MSB:Alçak İrtifa Hava Savunma Füze Sistemi (HİSAR-A) Projesi Geliştirme Dönemi Sözleşmesi gereği, Füze Fırlatma Sistemi (FFS) ile Füze Taşıma ve Yükleme Sisteminin (FTYS) 30 Mart 2021 tarihinde başlayan muayene ve kabul faaliyeti 05 Nisan 2021 tarihinde

MSB:"Alçak İrtifa Hava Savunma Füze Sistemi (HİSAR-A) Projesi Geliştirme Dönemi Sözleşmesi gereği, Füze Fırlatma Sistemi (FFS) ile Füze Taşıma ve Yükleme Sisteminin (FTYS) 30 Mart 2021 tarihinde başlayan muayene ve kabul faaliyeti 05 Nisan 2021 tarihinde tamamlanmıştır."

Haber 06-04-21 18:32

Akdeniz Meyve Sineği tehdidine karşı çözüm önerisi

Adana Turunçgil Üreticileri Birliği, önemli bir ihracat kalemi olan meyveciliği tehdit eden Akdeniz Meyve Sineği (AMS) zararlısına karşı acil önlem alınmasını istedi.Birlik Yönetim Kurulu adına kaygıları ve üreticiler olarak beklentilerini açıklayan Başkan Remziye Karabucak, Akdeniz Meyve Sineği zararlısı ile etkin mücadelenin ülke meyveciliği ve ihracat için önemine dikkati çekti.Karabucak, Akdeniz havzası ülkelerinin hepsinde meyveciliği tehdit eden bu zararlı için birçok mücadele yönteminin birlikte kullanıldığını belirterek, “AMS zararının hasat döneminde olması, ihracatta bu zararlının toleransının ise 0 olması gibi faktörler mücadelenin ve alınacak tedbirlerin önemini gözler önüne sermektedir” dedi.Son dört yıldır daha önceki yıllara göre çok daha yoğun yaşanan AMS popülasyonu ve zarar riski göz önüne alındığında tedbirlerin artırılmasını zorunlu kıldığını vurgulayan Karabucak, şunları kaydetti:“AMS için halihazırda kullanılan tuzaklar ile kitle yakalama, kısmı dal ilaçlaması gibi yöntemlerin yanı sıra Kısır Böcek Salımı dediğimiz yöntemin Tarım Bakanlığımız tarafından bir proje kapsamında Viyana’daki Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı ile işbirliği çerçevesinde gündeme getirildiğini biliyoruz.

Yurthaber 22-03-21 11:26

Menteşe’de 2 aylık bebek hastanede hayatını kaybetti

Muğla’nın Menteşe ilçesinde 2 aylık Toprak Arel Tahta isimli bebek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.Olay, Orta Mahalle Hisar Sokakta bulunan evde meydana geldi.

Yurthaber 18-03-21 11:56

Salihli’de 22 yıllık oda başkanı, kooperatife başkan adayı oldu

Manisa’nın Salihli ilçesinde Madeni Eşya Sanatkarları Esnaf Odası’nın 22 yıllık Başkanı Yüksel Hisar, önümüzdeki aylarda yapılması planlanan Salihli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine ekibi ile birlikte başkan adayı olduğunu açıkladı.

Yurthaber 15-03-21 11:48

Beyoğlu’nda bir adam evinde asılı olarak bulundu

Beyoğlu’nda yalnız yaşayan Selahattin Kanat isimli şahıs komşuları tarafından evinde asılı olarak bulundu.Olay, Beyoğlu Hacımimi mahallesi Hisar Yanı sokakta saat 14.00’da meydana geldi.

Haber 12-03-21 15:45

Sandıklı’da tek katlı ahşap ev kül oldu

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde yangın çıkan tek katlı ahşap ev kullanılamaz hale geldi.Alınan bilgilere göre, Sandıklı Hisar Mahallesi Kızık Caddesi’nde, Mustafa Sarıtaş’a ait tek katlı bir evin çatı katında başlayan yangın, kısa sürede çatıyı tamamen sardı.

Yurthaber 10-03-21 12:26

HİSAR-O+ Savunma Sistemi zorlu testi başarıyla geçti

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, HİSAR-O+ Orta İrtifa Hava Savunma Sistemi’nin uzak menzil yüksek irtifa atışlı testte hava hedefini doğrudan vurup imha ettiğini duyurdu.

Haber 09-03-21 13:08

HİSAR-O+ Savunma Sistemi zorlu testi başarıyla geçti

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, HİSAR-O+ Orta İrtifa Hava Savunma Sistemi’nin uzak menzil yüksek irtifa atışlı testte hava hedefini doğrudan vurup imha ettiğini duyurdu.Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, resmi sosyal medya hesabı üzerinden Orta İrtifa Hava Savunma Sistemi HİSAR-O+’nun bugüne kadar Türkiye’de yapılan en uzak menzil ve en yüksek irtifadaki testini başarıyla geçtiğini bildirdi.

Haber 09-03-21 11:45

Annelerinin cenaze namazını kontrol noktasında kıldılar

Karantinadaki köyde vefat eden kadının İstanbul’dan gelen çocukları için cenaze namazı jandarma kontrol noktasında kılındı.Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Uluköy köyü, Hisar köyü ve Zafer köyü Covid-19 varyantı vakalarının görülmesi üzerine karantinaya alındı.Karantinadaki Uluköy köyü İnebey Mahallesinde yaşayan Behice Özsoy hayatını kaybetti.

Haber 08-03-21 10:18

Sanayi sitelerinin kadın ustaları, erkeklere taş çıkartıyor

Edirne'de oto boyacısı Eylem Kuşçu ile oto lastikçi Remziye Cankıran, tüm zorluklarına rağmen mesleklerini başarıyla sürdürüyor - Eylem Kuşçu: - "Kadınlar toplum baskısını kulak ardı etsinler. Kendilerine inansınlar. Ben yapabiliyorsam onlar da yapabilirler. Kendilerine güvensinler" - Remziye Cankıran: - "Genelde sanayiye pek bayan müşteri girmez. Onların araçlarını bile eşleri getirir. Ama erkekler buraya eşlerini çok rahat gönderebiliyorlar bir sorun olduğu zaman. 'Ablaya git o ilgilenir' diyorlar"

Yurthaber 06-03-21 11:07

Kumluca’da korona virüs tedbirleri kapsamında pazar kurulmayacak

Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesinde kurulan halk pazarı artan virüs vakaları nedeniyle 1 hafta boyunca kurulmaması kararlaştırıldı.Geçtiğimiz günlerde Ulus ilçesine bağlı Hisarköy’de mutasyonlu virüs vakası tespit edilmesi üzerine Hisar köyüne bağlı 4 mahalle karantina altına alınırken yapılan filyasyon çalışmalarının ardından Hisar köyünün tamamı, Zafer köyü ve Uluköy’ün de karantinaya alınmasına karar verildi.Ulus İlçe Umumi Hıfzsıhha Meclisince alınan kararla COVİD-19 varyantı vakalarının artması ve hastalığın yayılımının engellenmesinin amaçlandığı belirtilerek Kumluca beldesinde 5 Mart 2021 tarihinde kurulacak pazar yeri ve pazar faaliyetlerinin 1 hafta süre ile durdurulduğu açıklandı.

Yurthaber 04-03-21 19:43