Spf Kokteyli Haberleri

Son dönemin yeni modası: Serum çılgınlığı! Acillik olan da var, ölümden dönen de

Son yıllarda internet fenomenleri ve sosyal medyanın da etkisiyle hastane dışı serum uygulamaları moda haline geldi. 'Atom', 'Vitamin kokteyli', 'Gençleşme iksiri' gibi sloganlarla vatandaşa sunulan serumlar nedeniyle acil servislere alerjik şokla getirilen hasta sayısında artış oldu. Türkiye Acil Tıp Derneği'nden Doç. Dr. Özlem Dikme, vatandaşların sağlık kabinleri, evinin salonu, hatta kuaför salonunda dahi serum taktırdığına dikkat çekerek "kalbi durup zor döndürülen vakalar var" dedi.

Haber 2024-05-05 11:59:44

Soğuk havaların etkisiyle kuruyan dudaklarınıza merhem olacak nemlendirici balm önerileri

Kışın soğuk havalar nedeniyle dudaklarımızın nem dengesi bozuluyor, kuruluk ve çatlama gibi sorunlar ortaya çıkıyor. Ama endişelenmeyin, çözümü burada! Dudaklarınızın kuru, çatlamış ve hassas olduğu bu kış günlerinde sizler için seçtiğimiz birbirinden etkili dudak kremleriyle kuruyan ve çatlayan dudaklara elveda diyoruz! Renkli renksiz, kokulu kokusuz hassas ciltlerden SPF korumalı olanlara kadar her zevke ve beğeniye uygun 10 lip balm ürününü derledik.

Kadin 2024-01-21 23:12:06

En beğenilen güneş kremini arıyoruz! La Roche Posay ve Bioderma güneş kremi karşılaştırması

Cilt sağlığı için vazgeçilmez olan güneş kremi kullanmanın önemini genellikle yaz aylarında hatırlasak da cildimiz her mevsim aynı derecede korunmayı hak ediyor, çünkü güneşin zararlı ışınları cildi olumsuz yönde etkileyerek çeşitli cilt problemlerine yol açabiliyor. Biz de uzun zamandır en beğenilen iki güneş kremi olan La Roche Posay Anthelios Dry Touch Spf 50+ ve Bioderma Photoderm Spot SPF50+’yı sizin için inceledik! Bakalım, sizin tercihiniz hangisinden yana olacak?

Kadin 2023-12-01 12:50:50

Tarafını seç! La Roche-Posay mi L'Oréal Paris mi? En çok satan iki güneş kremini inceledik

Cildimizi güneşin zararlı etkilerinden korumak için cilt bakımının olmazsa olmaz adımlarından biri UV korumalı güneş kremleri. Gelin, son zamanların sosyal medyada en çok konuşulan ve en çok satan güneş kremleri arasında yer alan La Roche-Posay Anthelios Uvmune Fluid Güneş Kremi ve L’Oréal Paris Revitalift Clinical SPF 50+ Günlük Yüksek UV Korumalı Yüz Güneş Kremi’ne birlikte göz atalım.

Kadin 2023-10-19 18:00:01

TikTok'u ele geçiren bu trende aman dikkat! Uzmanlar 'Doğru değil' diyerek uyardı

TikTok, son günlerde yeni bir trend ile çalkalanıyor. Influencerlar arasında hızla viral olan bu akıma karşı uzmanlardan da uyarılar gecikmedi. Sosyal medyada sıklıkla karşımıza çıkan SPF kokteyli trendi güneş kreminin geride bıraktığı beyaz görünüme karşı bir çözüm gibi görünüyor. Ancak cilt bakım uzmanları bunun iyi bir yöntem olmadığını söylüyor. Peki, SPF kokteyli nedir, sağlığa zararı nedir? İşte tüm merak edilenler...

Kadin 05-09-23 15:31

Tekirdağ’da eve molotoflu saldırı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bir apartmanın giriş katındaki ikametine çok sayıda molotof kokteyli atıldı. Olayda yaralanan olmazken, maddi hasar meydana geldi.

Yurthaber 01-08-23 10:18

Cildinizi güneşten en iyi şekilde koruyacak Nivea Sun 50+ Koruma & Nem Güneş Spreyi ile tanışın

Kendinizi serin sulara atacağınız bir yaz planlıyorsanız yazın olmazsa olmazı güneş koruyucuları es geçmemelisiniz. Cilt doğrudan güneşe maruz kaldığında yaşlanma, lekelenme ve kırışıklık gibi problemler ortaya çıkıyor. Siz de cildinize uygun bir güneş kremi arayışındaysanız çok satanlar listesinde başı çeken NIVEA Sun SPF 50+ Koruma & Nem Güneş Spreyi'ne bakmadan geçmemelisiniz. Hassas ciltlerin de gönül rahatlığıyla kullanabildiği güneş kremini gelin birlikte inceleyelim.

Haber 04-07-23 16:10

Antalya’da deri giyim mağazasına molotoflu saldırı

Antalya’da bir deri giyim mağazasına kimliği belirsiz iki kişi yüzlerini kapatarak molotof kokteyli ile saldırdı.

Haber 20-10-22 17:59

Antalya’da deri giyim mağazasına molotoflu saldırı

Antalya’da bir deri giyim mağazasına kimliği belirsiz iki kişi yüzlerini kapatarak molotof kokteyli ile saldırdı.

Haber 20-10-22 17:52

Herkes kullanıyor ama yanlış yapıyor! Doğru sıralamayla sürmezseniz hiçbir etkisi yok

Cilt bakımı uzmanları, güneş koruyucunuzu nemlendiriciden önce mi sonra mı uygulamanız gerektiğini ve nedenini açıklıyor. Düzenli olarak güneş koruyucu kullanıyorsanız, cildinizin onu emmesi için nemlendiriciden önce uygulayın. Mineral güneş kremi, nemlendiriciden sonra sürülmeli. Çünkü onu korumak için cildinizin üstüne oturması gerekir. Yüz için güneş kremi seçerken, cildinizi yeterince korumak için SPF 30 veya daha yüksek olanı tercih edin.

Haber 24-09-22 23:17

Lezbiyen bir çift, bağışçılardan spermlerini toplayıp birbirine karıştırdı! “Kokteyl yarattık”

İsmi açıklanmayan bir lezbiyen çift, sosyal medyadan çocuk sahibi olmadıklarına dair bir ilan vererek sperm bağışçılarına seslendi. Üç erkek ise spermlerini lezbiyen çifte bağışlamak istedi. Çocuk sahibi olacaklarını düşünen erkekler, TikTok’ta örneklerini bir ‘meni kokteyli’ içinde karıştırdıklarını öğrenince dehşete düştü.

Trend 03-08-22 10:56

Adana Şefler Kulübü'nün tanıtım kokteyli yapıldı

Adana Şefler Kulübü'nün tanıtım kokteyli yapıldı

Yurthaber 28-07-22 21:09

Antalya'da sıcaktan bunalan hayvanlara buzlu meyve kokteyli

Antalya'da sıcaktan bunalan hayvanlara buzlu meyve kokteyli

Yurthaber 24-07-22 13:17

Striptiz kulübündeki ölümün ardındaki korkunç gerçek ortaya çıktı! Cesedi 31 saat boyunca...

29 yaşındaki İngiliz dansçı Stace Tierney'in, uyuşturucu kokteyli içtikten sonra striptiz kulübü kanepesinde 31 saat boyunca ölü yattığı ortaya çıktı. Yurtdışında alkol, MDMA, kokain ve eroinden oluşan bir kokteylden ölen İngiliz bir dansçının bedeninin 31 saat boyunca öldüğü kanepede bırakıldığı, mekanda bulunanlardan hiçbirinin ambulans çağırmadığı ve yardım etmeye çalışmadığı ortaya çıktı.

Haber 28-05-22 10:49

Fransa'da Türk camisine saldırıya kınama

DİTİB'e bağlı Metz'teki camiye yönelik molotoflu saldırının ardından kentin Belediye Başkanı Müslüman toplumla dayanışma amacıyla eylem çağrısında bulunduFransa'nın Metz kentinde bir Türk camisine düzenelen molotof kokteyli ile saldırının ardından Belediye Başkanı François Grosdidier, olayı kınayarak birlik mesajı verdi.

Haber 07-05-22 16:48

Meksika'da fabrikayı ele geçirmek isteyen işçiler çatıştı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Meksika’da Cruz Azul Çimento Fabrikası işçileri arasında molotof kokteyli ve silahların kullanıldığı çatışma yaşandı. Fabrikayı ele geçirmek isteyen ve 17 otobüsle gelen bir işçi grubu, diğer işçilere saldırdı. Çok sayıda güvenlik gücü olayları bastırmak için fabrikaya sevk edilirken, yaşanan çatışmada 8 kişi öldü, 11 kişi de yaralandı.

Haber 27-04-22 22:04

Güneşe karşı hassas ciltler için Bioderma Güneş Kremi kullanıcı yorumları ve incelemesi

Cildi yaz kış demeden güneşin zararlı ışınlarına karşı her zaman korumak gerekiyor. Bu sebeple hafif yapısıyla beğeni kazanan Bioderma Photoderm Max Aquafluid SPF 50+ ile karşınızdayız! Güneş kremiyle ilgili merak ettiğiniz tüm bilgileri ve benzer ürünleri sizler için bir araya getirdik.

Kadin 01-04-22 11:25

Güneşe karşı tam koruma sağlayacak La Roche Posay Güneş Kremi kullanıcı yorumları

Yağlı ciltlere uygun yüksek koruma sağlayan ve yağlanma yapmayan güneş koruyucu bulmak oldukça önemli. La Roche-Posay Anthelios Xl SPF 50+ tam da bu etkiyi sağlıyor. Ürünle ilgili kafanızdaki tüm soruları yanıtlamaya yardımcı olacak bilgileri ve benzer ürünleri sizler için derledik. Gelin bu ürünleri birlikte inceleyelim.

Kadin 31-03-22 13:03

Güneşin zararlı ışınlarına karşı cildinizi koruyan Avene güneş kremi incelemesi & kullananlar

Hassas ve alerjik bir cilde sahipseniz cildinizi rahatsız etmeyecek güneş kremi bulmak epey zorlayıcı olabilir. Böyle bir sorunla karşı karşıyaysanız Avène Fluide Mineral Renkli Güneş Koruyucu SPF 50+ tam size göre! Ürünle ilgili tüm bilgileri ve güneş kreminin alternatiflerini incelemeye ne dersiniz?

Kadin 28-03-22 09:31

Molotof kokteyli: İlk nerede kullanıldı, adını kimden alıyor?

Binlerce Ukraynalı sivil Rusya'nın işgaline karşı askerle destek olmak ve ülkelerini korumak için sokaklara çıktı, birçoğu molotof kokteylini silah olarak kullanıyor. Peki bu ev yapımı bombanın kökeni nedir ve ismini nereden alıyor?

Haber 16-03-22 14:06

Ukrayna’daki direniş sürüyor! Kocası cephede savaşıyor, büyükannesiyle evinin bodrumunda molotof kokteyli yapıyor

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali üzerine pek çok sivil sınırlardan ülkeyi terk ederken bölgeden direniş görüntüleri gelmeye devam eidyor. Birçok gönüllü ülkelerine doğru yola çıkarak Ukrayna ordusuna destek vermek istedi. İşgale karşı koymak isteyen halk orduyla birlikte omuz omuza savaşıyor. Ülkesine geri dönerek savaşa katılan isimlerden biri ise Sabina Jenkins ve İngiliz kocası Michael oldu. İngiliz eş cephede savaşırken Sabina ise büyükannesiyle beraber evlerinin bodrumunda molotof kokteyli hazır

Trend 04-03-22 17:13

Yetişkin film yıldızı Mia Khalifa, “Savaş beklediği gibi gitmiyor” diyerek Rusya’yı hedef aldı! Paylaşımı olay yarattı

Eski yetişkin film yıldızı olan Mia Khalifa, Ukrayna ve Rusya arasındaki savaşa yönelik olarak yaptığı paylaşımlarla sosyal medyanın dikkatini çekmeye devam ediyor. Son olarak evde molotof kokteyli yapımını anlatan Khalifa, bu sefer de hedefine Rusya’yı aldı. Yıldız isim, Rusya’nın savaş planlarının suya düştüğünü söyleyerek, “Savaş beklediği gibi gitmiyor” ifadelerini kullandı.

Trend 01-03-22 10:46

Yetişkin film yıldızı Mia Khalifa Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesiyle 'Molotof kokteyli' yapımını paylaştı

Ünlü yetişkin film yıldızı Mia Khalifa, Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesinin ardından Twitter'da milyonlarca takipçisine nasıl 'Molotof kokteyli' yapımına dair talimatları detaylı bir şekilde paylaştı. Mia'nın paylaşımı tüm dünyada gündem oldu.

Magazin 28-02-22 12:23

Pornhub yıldızı Mia Khalifa, 3. Dünya Savaşı korkuları arasında 'molotof kokteyli talimat seti' yayınladı

Pornhub efsanesi Mia Khalifa, Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesinin ardından Twitter'da milyonlarca takipçisine nasıl molotof kokteyli yapılacağına dair talimatları tartışmalı bir şekilde paylaştı. Eski yetişkin filmi yıldızının paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Khalifa’nın paylaşımı hayranlarını şaşırttı.

Trend 26-02-22 12:27

Son Dakika: Ukrayna İçişleri Bakanlığı Molotof Kokteyli yapımı ve kullanımı bilgilerini paylaştı

Son dakika haberi: Rusya'nın Ukrayna'ya askeri operasyonu ikinci gününde devam ediyor. Ukrayna Savunma Bakanlığı, yaş sınırlandırması olmaksızın tüm sivillere ülke savunmasına katılma çağrısı yaptı. Öte yandan Ukrayna hükümeti çeşitli sosyal medya hesaplarından halka ülkeyi savunmaları için Molotof kokteyli yapımı ve kullanımı bilgilerini paylaştı. Ukrayna Savunma Bakanlığı da halka 'Evlerinizden çıkmayın ve Rus ordusuna karşı Molotof kokteyllerinizi hazırlayın' duyurusu yaptı. İşte detaylar!

Haber 25-02-22 15:40

Cilt problemlerine neden olan durdurulamaz sebep!

Çevresel şartlar (ultraviyole, beslenme, hava kirliliği, sigara) yaşlanma sürecindeki hücresel hasarda yüzde 80 sorumluyken, genlerimiz bizi sadece yüzde 20 oranında koruyabilmektedir. Bu nedenle bol su içmek, sağlıklı beslenmek (protein, vitamin C, antioksidan), spor, düzenli uyku, ultraviyoleden korunmak (spf 30 güneşten koruyucu) ve doğru kozmetik ürünler cildimizin güzel yaş almasında önemlidir.

Haber 25-02-22 09:30

Son dakika: Türkiye’nin Varşova Büyükelçiliğine molotof kokteylli saldırı

Son dakika haberi! Türkiye’nin Varşova Büyükelçiliği binasına molotof kokteyli ile saldırı gerçekleştirilirken, saldırgan yakalanarak gözaltına alındı.

Haber 28-12-21 19:28

Çukurova'nın sıcağından bunalan hayvanlar meyveli buz kokteyli ve yağmurlama sistemiyle ferahlıyor

Mersin'in Tarsus ilçesindeki doğa parkının sorumlu veteriner hekimi Celal Çevirgenoğlu: - "Özellikle güneşin tam dik olduğu saatlerde onları serinletmek için sulama ve kokteyl şeklinde hazırladığımız meyvelerle hayvanlardaki sıcaklık stresini azaltmaya çalışıyoruz" - "Sıcaklık stresine bağlı beslenme yetersizliğinden kaynaklanan hastalıkların da önüne geçiyoruz"

Yurthaber 01-07-21 11:09

AK Parti Hani ilçe binasına molotoflu saldırı

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde, AK Parti il binasına molotof kokteyli atıldı. Ölen ya da yaralanın olmadığı olay anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkan polis, saldırgan M.E. ve ona yardım ettiği belirlenen Ş.B.’yi operasyonla yakaladı. Gözaltına alınan 2 şüpheli, sorgulanmak üzere Hani İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Soruşturma sürüyor. Saldırıyla ilgili olarak siyasilerden peş peşe tepkiler geldi.

Haber 18-06-21 23:17

İsrail Polisinden Mescid'i Aksa'da Filistinliler'e Müdahale

İsrail polisi, ateşkes ilanından saatler sonra Mescid-i Aksa önünde polise taş ve Molotof kokteyli atan Filistinliler'e ses bombasıyla karşılık verdi

Haber 21-05-21 17:11

Korona 'antikor kokteyli' ilacının yüzde 81 koruyucu olduğu bildirildi

ABD'li ilaç firması Regeneron'un yeni tip koronavirüse (Covid-19) karşı geliştirdiği Regen-Cov adlı 'antikor kokteylinin' enfeksiyona karşı yüzde 81 koruyuculuk sağladığı belirtildi. Söz konusu kokteyl, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın tedavisinde de kullanılmıştı.

Haber 13-04-21 10:09

ABD'de Regeneron'un ürettiği Kovid-19 'antikor kokteyli' ilacının yüzde 81 koruyucu olduğu bildirildi

ABD'li ilaç firması Regeneron'un yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı geliştirdiği Regen-Cov adlı "antikor kokteylinin" enfeksiyona karşı yüzde 81 koruyuculuk sağladığı belirtildi.

Haber 12-04-21 20:17

Şafak vakti PKK operasyonu

Adana’da bölücü terör örgütü PKK’nın çağrıları sonucu korsan gösteri yaptığı öne sürülen ve sosyal medyadan PKK propagandası yaptığı iddia edilen 8 zanlı gözaltına alındı.Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bölücü terör örgütü PKK çağrıları doğrultusunda 4 zanlının Yüreğir ilçesine bağlı 19 Mayıs Mahallesinde korsan gösteri yapıp, ateş yakıp, molotof kokteyli attığı bilgisine ulaştı.

Haber 03-04-21 07:17

Metropollerde EYP’li saldırı düzenleyen 5 PKK şüphelisi tutuklandı

Bölücü terör örgütünün dağ kadrosuna eleman temin edip örgüt adına metropollerde emniyet araçlarına, banka ve ATM’ler ile resmi kurumlara yönelik molotof kokteyli ve EYP’li saldırı eylemlerine katıldıkları iddiasıyla yakalanan PKK/KCK üyesi 12 şüphelinin 5’i tutuklandı.İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında Esenyurt ilçesinde PKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanması DGH (Devrimci Gençlik Hareketi) içerisinde faaliyet gösteren, terör örgütünün kırsal alanına eleman aktarımı faaliyetlerinde bulunduğu şeklinde bilgiler elde edilen şahıslar ile geçmiş dönemde meydana gelen emniyet aracına, banka ve ATM’lerine, resmi kurumlara yönelik Molotof kokteyli, EYP’li saldırı eylemlerine katıldıkları tespit edilen 12 şüpheli, İstanbul Terörle Mücadele Şubesince 26 Şubat’ta İstanbul, Mardin ve Muş’ta düzenlenen operasyonlarla yakalanmıştı.Eş zamanlı operasyonla yakalanan 12 PKK/KCK üyesinden 2’si 1 Mart’ta sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanmıştı.

Haber 06-03-21 11:22

Metropollerde EYP’li saldırı düzenleyen 5 PKK şüphelisi tutuklandı

Bölücü terör örgütünün dağ kadrosuna eleman temin edip örgüt adına metropollerde emniyet araçlarına, banka ve ATM’ler ile resmi kurumlara yönelik molotof kokteyli ve EYP’li saldırı eylemlerine katıldıkları iddiasıyla yakalanan PKK/KCK üyesi 12 şüphelinin 5’i tutuklandı.İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında Esenyurt ilçesinde PKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanması DGH (Devrimci Gençlik Hareketi) içerisinde faaliyet gösteren, terör örgütünün kırsal alanına eleman aktarımı faaliyetlerinde bulunduğu şeklinde bilgiler elde edilen şahıslar ile geçmiş dönemde meydana gelen emniyet aracına, banka ve ATM’lerine, resmi kurumlara yönelik Molotof kokteyli, EYP’li saldırı eylemlerine katıldıkları tespit edilen 12 şüpheli, İstanbul Terörle Mücadele Şubesince 26 Şubat’ta İstanbul, Mardin ve Muş’ta düzenlenen operasyonlarla yakalanmıştı.Eş zamanlı operasyonla yakalanan 12 PKK/KCK üyesinden 2’si 1 Mart’ta sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanmıştı.

Haber 06-03-21 11:22

İngiltere’de polise “molotof kokteyli” saldırı

İngiltere’nin başkenti Londra’da ihbar üzerine olay yerine gelen polislere molotof kokteyli ile saldırı düzenlendi.İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan Golders Green semtinde ihbar üzerine semte bulunan Sinagog’a gelen itfaiye ve polis ekiplerine kimliği belirsiz bir kişi tarafından molotof kokteyli ile saldırı düzenlendi.

Haber 02-02-21 22:44

AB, Trump'ın Kovid-19 tedavisinde kullanılan antikor kokteylini değerlendirmeye aldı

Avrupa Birliğinin (AB) ilaç düzenleyici kurumu Avrupa İlaç Ajansı (EMA), eski ABD Başkanı Donald Trump'ın Kovid-19 tedavisinde de kullanılan "antikor kokteyli" denilen ilacın hızlı değerlendirme sürecini başlattı.

Haber 01-02-21 21:18

Önce çocuklarının evini, sonra kendini yaktı

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir baba, çocuklarının kaldığı evi molotof kokteyli atıp yaktıktan sonra üzerine benzin döküp kendini ateşe verdi.Edinilen bilgiye göre, olay ilçeye bağlı Bolatlı Mahallesi’nde meydana geldi.

Haber 01-01-21 15:58

FDA, Eli Lilly’nin antikor ilacına acil kullanım onayı verdi

Amerikan Gıda ve İlaç İdaresi’nin (FDA), Başkan Donald Trump’ın ABD vatandaşlarına ücretsiz olarak kullanım sözü verdiği Eli Lily’nin antikor kokteyli ilacını onayladığı belirtildi. Kuruluş böylece ilk antikor ilacına onay vermiş oldu. Daha önce yapılan klinik çalışmalarda söz konusu ilacın Covid-19 nedeniyle hastane yatış oranlarını 5 kat düşürdüğü ortaya konulmuştu.

Haber 11-11-20 11:43

Hatay’daki yangında molotof kokteyli iddiası

Hatay'ın Belen ilçesinde çıkıp, geniş bir alana yayılan, Fatih ve Sarımazı mahallerinde bazı ev ile iş yerlerinin kullanılmaz hale geldiği yangının, sosyal medyaya yüklenen iki videoda, motolof kokteyli atılarak çıkartıldığı iddia edildi.

Haber 10-10-20 17:05

İçinizi ferahlatan enfes bir içecek: Sangria tarifi

Meyveli şarap kokteyli olan sangria ile ferahlayabilirsiniz. Bu lezzetli kokteyl sangria tarifini davetlerinizde de kolaylıkla yapabilirsiniz.

Yemek 06-10-20 09:27

Güneş ışınları, gebelik, travmalar benlerin ortaya çıkmasına neden olabiliyor

Medicana International İstanbul Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Işık Caner: - "Güneş ışınları, gebelik, travmalar, infeksiyöz hastalıklar gibi bazı faktörler, benlerin ortaya çıkmalarında ve gelişmelerinde rol oynayabilmektedir" - "Hastalara güneş ışınlarının tehlikesi öğretilmeli, kapalı giyinmesi, spor faaliyetlerini kapalı ortamlarda yapmaları ve günlük hayatta güneş koruyucu kullanmaları (SPF 50 ve üstü) önerilmelidir"

Yurthaber 29-09-20 16:05

Portland’da Taylor protestosunda polise molotof kokteyli atıldı

ABD’nin Louisville kentinde polis tarafından açılan ateş sonucu ölen siyahi Brenna Taylor davasında polislerin söz konusu ölümde suçsuz olduğu yönünde karar verildi.

Haber 24-09-20 14:30

Sadece SPF değeri yetmez! Güneşin zararlarına karşı 8 önemli kural

Hem fiziksel hem ruhsal sağlığımız üzerinde son derece önemli işlevler üstlenen ‘güneş’ sağladığı yararlar kadar zararlarıyla da gündeme geliyor. Bağışıklık sistemini güçlendiren, mutluluk hormonu salgılatan, uyku kalitesini artıran, dişleri güçlendiren, bazı kanser türlerinde koruyucu olan ve en önemlisi sağlığımızın vazgeçilmezi D vitamininin sentezlenmesini sağlan güneşle ilgili bakın nelere dikkat edilmesi gerekiyormuş...

Haber 03-07-20 16:58

Kundaklandığı öne sürülen servis minibüsü yanarak küle döndü

İzmir’in Konak ilçesinde, molotof kokteyli atılarak kundaklandığı ileri sürülen servis minibüsü yanarak küle döndü.

Haber 02-06-20 07:18

Hayvanat bahçesi sakinleri buzlu kokteylle serinliyor

Dünyanın en büyük hayvanat bahçelerinden olan Gaziantep Hayvanat Bahçesi'nin sakinlerine bunaltıcı sıcaklarda etli ve meyveli buz kokteyli ikram ediliyor - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Doğal Hayatı Koruma ve Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Celal Özsöyler: - "Normal şartlarda temmuz ayının ikinci yarısından itibaren buzlu kokteyl verirdik ancak havalar çok ısınınca ilk kez bu mevsimleri tercih ettik"

Yurthaber 19-05-20 11:17

82 yıllık adliye yeni yerine taşındı

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 1938 yılından bu yana kullanmakta olan adliye, önümüzdeki pazartesi gününden itibaren yeni binasında hizmet vermeye başlayacak.Adliye binasının taşınması öncesi Yenişehir Kaymakamlığı tarafından veda kokteyli verildi.

Haber 25-01-20 12:38

Kokteylleri robot hazırlayacak

Antalya'da düzenlenen HORECA Buluşması kapsamında ANFAŞ tarafından düzenlenen 31. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları ile 27. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas fuarlarında ilk kez görücüye çıkan robot ilgi odağı oldu - Yapay zeka teknolojisiyle üretilen ve 35 çeşit kokteyl hazırlayabilen robot, malzemeleri karıştırıcıya koyduktan sonra içerisine buzunu, limonunu da katıp, 1,5 dakikada hazırladığı kokteyli müşteriye sunuyor - Firmanın Satış ve İş Geliştirme Müdürü Gizem Gülbent Bozkır: - "Yaklaşık bir yıldır üzerinde çalıştığımız bir projeydi. Hizmet sektöründe artık robotları bol bol göreceğiz"

Yurthaber 22-01-20 11:32

Stajyer avukatlar, Mersin Barosunun yılbaşı etkinliğinde buluştu

Mersin Barosu, stajyer avukatlar için yeni yıl kokteyli düzenledi.

Yurthaber 01-01-20 14:07