Süpürge Makinesi Haberleri

Fiyatı 2039 TL'ye düştü! Teknoloji harikası Hoover ışınlı süpürgede indirim

Evinizi hijyenik tutun, sağlığınızı koruyun! Hoover ULTRA VORTEX UV-C Işınlı Temizleyici Süpürge kısa süreliğine indirimde. Evinize yeni bir soluk getirecek, sizi uzun uzadıya temizlik yapmaktan kurtaracak teknoloji harikası ışınlı süpürgeyle tanışmak ister misiniz? Hazır indirimdeyken kaçırmayın, deriz. İşte detaylar!

Haber 21-03-2023 15:19

Evinizi tertemiz hale getirecek en iyi kablosuz süpürge modelleri

Her evin ihtiyacı, olmazsa olmaz ürünlerinden biri süpürgeler gün geçtikçe daha portatif bir hâl alıyor. Özellikle kablosuz modeller, kullanıcılar tarafından büyük beğeni kazanıyor. Kullanımı hızlı ve pratik olan kablosuz süpürgeler yer tasarrufunda da yarar sağlıyor. Siz de yeni teknolojilerle geliştirilmiş bir kablosuz süpürge arayışındaysanız listemize göz atarak fikir sahibi olabilirsiniz.

Haber 01-02-2023 18:06

Fiyatı 1221 TL'ye düştü! Temizliği dert olmaktan çıkaran buharlı temizleyicide indirim

Deterjan kullanmadan temizlik yapabilmeye olanak tanıyan buharlı temizleyicilerle tanışmaya ne dersiniz? Cevabınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Temizliği dert olmaktan çıkaran ve gücünü buhardan alan Polti Vaporetto SV240 1300W 2'si 1 Arada Buharlı Temizleyici Paspas, kısa süreliğine %15 indirimde! İşte detaylar...

Haber 24-01-2023 14:20

Süpürge Makinesi

Süpürge Makinesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Süpürge Makinesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.