Temel İçgüdü Haberleri

Temel İçgüdü'nün yıldızı Sharon Stone'un tarzı olay oldu! O pozu efsane bacak sahnesini hatırlattı

Michael Douglas ile başrolü paylaştığı Temel İçgüdü filmiyle hafızalara kazınan ABD'li ünlü oyuncu Sharon Stone'un tarzı sosyal medyada gündem oldu. Ünlü ismin pozu filmdeki efsane bacak sahnesini hatırlattı.

Magazin 31-10-2023 13:31

Filmlerde ve dizilerde göründükten sonra trend haline gelen şeyler

Filmler, diziler birkaç saatliğine de olsa gerçek hayattan kopmamızı ve sorunlarımızı unutmamızı sağlayabiliyor. Filmlerde görülen bazı elbiseler, eşyalar, bakım önerileri, yiyecekler hayatımızda yer edinebiliyor. İşte filmlerde görüldükten sonra popüler olan şeyler...

Kadin 01-11-2022 12:32

Angela Rayner'in oturuşu 'Temel İçgüdü'yü hatırlattı! Bacak bacak üstüne atıp...

İngiltere'de 'Temel İçgüdü' krizi yaşanıyor. İngiliz Parlamentosu’nda İşçi Partisi Başkan Yardımcısı Angela Rayner’in oturumlarda Başbakan Boris Johnson’ın dikkatini dağıtmak için sürekli bacak bacak üstüne attığı iddia edildi. Muhafazakar vekiller, Rayner’in ayak bileğindeki gül dövmesini özellikle göstermesine tepki gösterirken; Rayner’in oturuşu, Sharon Stone’un 1992’deki Temel İçgüdü filmindeki sahnesine benzetildi.

Haber 25-04-2022 08:37

‘Temel İçgüdü’ filminin senaristinden yıllar sonra gelen itiraf! “13 günde yazdım, 4 milyon dolara sattım”

1992 yılında vizyona giren yapım o dönemde birçok tartışmayı da beraberinde getirmişti. Hollywood dünyasının sinema sektöründe cinsellik anlamında ‘neo-noir’ öğelerle bezenen ve kült yapımlarından biri olarak kabul edilen Temel İçgüdü (Basic İnstinct) filminin senaristi yıllar sonra yapımın ortaya çıkışına dair açıklamalarda bulundu.

Trend 04-04-2022 14:28

Temel İçgüdü

Temel Içgüdü Hakkındaki Haberler Mynet'te. Temel Içgüdü Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yıllar sonra Temel İçgüdü filminin setini anlattı! İtirafı şaşkınlık yarattı

Dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu Sharon Stone, rol aldığı 1992 yapımı 'Basic Instinct' (Temel İçgüdü) filmiyle büyük ses getirmeyi başarmıştı. Vizyona girişinin üzerinden 30 yıl geçen yapıma dair ilk kez konuşan Stone, filmin ikonik hale gelen sahnesinde giydiği beyaz elbiseyi hala dolabında sakladığını söyledi.

Trend 18-02-2022 14:48