Tıp Öğrencisi Haberleri

2 tıp öğrencisi, üniversitelerinde temizlik personeli olarak görev yapıyor

Diyarbakır'da yaşayan Ahmet Selçuk Maral ve Mehmet Caner Bahçivancı, eğitim gördükleri Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde aynı zamanda temizlik görevlisi olarak çalışıyor. Öğrencilerden Mehmet Caner Bahçivancı, "Hem okuyup hem de ailemize destek olmaktan dolayı mutluyuz ve gururluyuz" dedi.

Haber 31-10-2023 21:57

Ayrılığı hazmedemeyen sevgili dehşet saçtı! Tıp öğrencisini pompalı tüfekle vurdu

Mersin'de dehşet veren bir olay yaşandı. Tıp fakültesi son sınıfta olan üniversiteli genç kızın sokak ortasında eski sevgilisi tarafından vuruldu. Vurulma anı kameralara yansırken, olay yerinden kaçan zanlı Adana'da yakalandı. Kamera görüntülerine göre zanlının genç kızın geçiş güzergahında aracının içinde pusu kurduğu görülürken, rahat tavırları pes dedirtti.

Haber 24-10-2023 16:33

Sosyal medya onu tercih ettiği bölüm ile konuşuyor! Herkes sıralamasına dikkat çekmişti, tıp öğrencisi olduğu ortaya çıktı

YKS ardından üniversite tercihlerini yapan öğrencilerin merakla beklediği sonuçlar geldi. Milyonlarca öğrenci tercih yaparken 22 yaşındaki Oğuz Çat'ın yaptığı tercih çok konuşuldu. Sayısalda 13 bin sıralama yapan Çat, tercih ettiği bölüm ile dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyanın da gündemindeki tercihin ardından Çat'ın tıp öğrencisi olduğu ortaya çıktı.

Egitim 22-08-2023 09:24

Kaybolduktan 13 gün sonra viyadükte cesedi bulunmuştu! Tıp öğrencisinin ölümünde korkunç şüphe: 'Bunu kimseye anlatamıyorum'

Kayseri'de tıp fakültesi öğrencisi Enes Ahmet Tekin (25), 21 Temmuz'da annesinin yanından 'lavaboya gidiyorum' diye ayrıldı ve 13 gün sonra viyadüğün altındaki dere yatağında cesedi bulundu. Tekin'in ailesi, oğullarının ölüm nedeninin aydınlatılmasını istedi. Baba Osman Tekin, "Devam eden süreç üzerinde bende bazı kuşku ve şüpheler oluştu. Çocuğumda yükseklik korkusu vardı, bunu kimseye anlatamıyorum. Benim çocuğum merdivene çıkıp da aşağıya bakamaz, yapamaz yani. Oraya çıkıp atlayamaz" dedi.

Haber 21-08-2023 12:40

Tıp Öğrencisi

Tıp Öğrencisi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tıp Öğrencisi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Annesinin yanından 'Lavaboya gidiyorum' diyerek ayrıldı... 13 gündür kayıp olarak aranıyordu! Tıp öğrencisinin cansız bedenine ulaşıldı

Kayseri'de hakkında kayıp başvurusu yapılan ve 13 gündür aranan tıp fakültesi öğrencisi Ahmet Enes Tekin (25), ölü bulundu. Tekin'in 21 Temmuz'da annesiyle hastaneye gittiği, annesinin yanından 'Lavaboya gidiyorum' diyerek ayrıldığı ve sonrasında kendisinden bir daha haber alınamadığı öğrenildi.

Haber 03-08-2023 15:03