Tyt Ile Alan Bolumler Haberleri

Etiyopya'dan evlat edinmişti! Esra Akkaya oğlunun son halini paylaştı

Son olarak Masumlar Apartmanı'nda rol alan Esra Akkaya, Anneler Günü'nde duygusal bir paylaşımda bulundu. Akkaya, Etiyopya'dan evlat edindiği oğlu Can Alex ile çekilen bir fotoğrafını paylaştı.

Magazin 2024-05-13 10:55:39

Şaşırtan anıt! Adıyaman’da köylüler tesadüfen bulmuştu! Askeri helikopterlerle taşındı…

Adıyaman'da 26 Eylül 2023'te kabartma heykel gören köylüler, durumu yetkililere bildirmişti. Ekipler tarafından ise bölgenin kült (kutsal alan) alan olduğu belirlenmişti. Alanda tokalaşma sahnesinin olduğu kabartma ile yazıtların yer aldığı steller bulunmuştu. Eserler askeri helikopterle halatlar yardımıyla taşınmıştı. 2 bin 100 yıllık olduğu değerlendirilen tokalaşma anıtı ve yazıt, Perre Antik Kenti'nde sergilenecek.

Haber 2024-05-11 14:17:32

SON DAKİKA | İçişleri Bakanlığı duyurdu: Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde 3 isim görevden uzaklaştırıldı! Ayhan Bora Kaplan detayı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı, Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı'nın görevlerinden uzaklaştırıldıklarını duyurdu. Bakanlığın açıklamasında, Ankara’da bir suç örgütü ile ilgili gündeme gelen iddiaların açıklığa kavuşturulması ve soruşturmanın zarar görmemesi için bu 3 ismin görevden uzaklaştırıldığı belirtildi. Ayhan Bora Kaplan davasıyla ilgili sosyal medyada yer alan iddialar gündem olmuştu.

Haber 2024-05-09 17:25:01

O Ses Türkiye'de finale kalamamıştı... Nutsa Buzaladze Eurovision'a katıldı! Hadise'den destek gecikmedi

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen O Ses Türkiye yarışmasına güçlü sesi ve sempatik tavırları ile damga vuran Nutsa Buzaladze finale kalmadan elenmişti. Yarışmada Hadise'nin takımında yer alan Buzaladze, yarışmanın ardından kariyerinde yükselişe geçti. Soluğu Eurovision'da alan ünlü isme eski takım kaptanı Hadise'den destek gecikmedi.

Magazin 2024-05-09 16:51:16

Diğer Haber Etiketleri

anne Oyuncu Esra Akkaya Adıyaman son dakika ankara emniyet müdürlüğü İçişleri Bakanlığı Acun Ilıcalı ele turu Hadise O Ses Türkiye Oğuzhan Koç söyledi Demet Özdemir sosyal medya Zeynep Bastık evlilik Karsu moda New York MET Gala Rita Ora şirket haberleri Arıcılık Çağatay Ulusoy sevgilisi ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç Şevval Şahin Murat Kazancıoğlu Yediemin Otoparkı Recep Tayyip Erdoğan Özgür Özel koltuk Seda Sayan Solmaz Çiros pasaport Oturma izni Gönen tarif fellah fellah köftesi fellah köftesi tarifi tarifi içli köfte içli köfte tarifi kadınları Ebubekir Şahin rtük Metin Akpınar kayıp Balıkesir Milli Eğitim Bakanı öğretmen ataması atama öğretmen atamaları ne zaman gününde kraliçe Demet Akalın Ayça Çağla Altunkaya annesi tenzile erdoğan 23 nisan haberler erden ligi son dü süper li Süper Lig galatasaray Erden Timur fenerbahçe Ekrem İmamoğlu ibb Almanya Frank-Walter Steinmeier edis ense hücreler ilik mon siyah Limonian Kore Güzelliği kil maskesi yüz temizleme jeli yüz serumu tonik erik erik fiyatları karakteri magazin Neslihan Atagül e devlet ikametgah değiştirme e devlet ikametgah değişikliği e devlet adres değişikliği İsrail İran abd emekli promosyon Pınar Altuğ atan maçı maçın İstanbul Esenyurt Rezidans kavga Yeniden Refah Partisi Fatih Erbakan belediye Seçim 2024 da, hürü kulübün oynanacak süper kupa Aziz Yıldırım Ali Koç çocuklar duymasın Çorum leblebi Zam Şampiyon sivri biber kırmızı et Şükran Ovalı Arda Güler ancelotti real madrid seçim sonuçları Şişli CHP eo hücre sant baharat safran Yerel seçim Bülent Ecevit Sivas büyük birlik partisi

1 milyon Euro'ya Yunanistan'dan ev almıştı! Demet Özdemir fiyatlara isyan etti

Şarkıcı Oğuzhan Koç ile boşanır boşanmaz soluğu Yunanistan'da alan ve buradan da ev alarak gündeme gelen Demet Özdemir yükselen tatil masraflarından dert yandı.

Magazin 09-05-24 13:39

Ali Can Ayyıldız ile ayrılan Zeynep Bastık'tan bir garip açıklama! İlişkiler başlar ve...

Ali Can Ayyıldız ile ayrılma kararı alan Zeynep Bastık muhabirlerin sorularına verdiği yanıtlarla dikkat çekti. Bastık ayrılığa dair "İlişkiler başlar ve biter" diyerek yine sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 09-05-24 09:55

Ünlü şarkıcı Karsu evleniyor! Düğününe Kraliçeyi de çağırdı

Güçlü sesi ve sempatik halleri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Karsu şimdi de özel hayatıyla gündeme geldi. İki yıl önce sevgilisi Mike Schrama’dan evlilik teklifi alan ünlü ismin düğün tarihi ortaya çıktı. Karsu kraliçeyi de düğününe çağırdı...

Magazin 08-05-24 15:54

Met Gala'ya o anlar damga vurdu! Rita Ora tamamen şeffaf elbisesini boncuklarla kapadı! Elbisesini kocası düzeltti

Moda dünyasının en büyük etkinlikleri arasında yer alan geleneksel Met Gala büyük bir ihtişamla gerçekleşti. Ünlü isimlerin birbirinden cesur ve ilginç kostümlerle katıldığı geceye İngiliz şarkıcı Rita Ora damga vurdu. Tamamen şeffaf elbisesi ile gecede boy gösteren ünlü ismin elbisesini kocasının düzelttiği anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 08-05-24 11:45

Tren altı yaşam alanı oluyor

Kadıköy, Söğütlüçeşme’de, metrobüsle yüksek hızlı tren istasyonunun bulunduğu alan, Akfen Grubu ile birlikte önemli bir dönüşüm sürecine girdi. Önceden güvenlik açısından sıkıntılı bir bölge olarak bilinen Söğütlüçeşme, artık vatandaşlar için keyifli bir yaşam alanı haline geliyor.

Finans 07-05-24 15:28

Bakan Yumaklı duyurdu, yeni iller eklendi: Türkiye Arıcılık Haritası güncellendi

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Arıcılık Haritası'nın 2023 verileriyle güncellendiğini duyurdu. Haritaya yeni ballar ve iller eklendi. Yumaklı, "Yapılan güncellemeyle Türkiye Arıcılık Haritası'na, yeni coğrafi işaret alan ballar ile damızlık ana arı üreten iller de eklendi" dedi.

Finans 05-05-24 15:16

Berrak Tüzünataç, Şevval Şahin’in eski sevgilisi ile görüldü! Aşk mı yaşıyorlar?

Son olarak Çağatay Ulusoy ve Salih Bademci'nin başrolünü paylaştığı Terzi dizisinde rol alan ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç şimdi de özel hayatıyla gündeme geldi. Tüzünataç, Miss Turkey güzeli Şevval Şahin'in eski sevgilisi Murat Kazancıoğlu ile görüntülendi. Aşk iddiaları ise gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 03-05-24 10:29

Yediemin otoparklarında 'vurgun' tablosu: 100 bin araç peyderpey buhar oldu!

Güvenilir diye milyonluk araçların emanet edildiği ‘Yediemin’ler meğer hırsızlar için en kârlı ve sıfır riskli bir alan hâline geldi. Geçtiğimiz günlerde Yalova’daki Yediemin otoparkında 300 araç yok olmuştu! Ancak olayın sadece Yalova değil tüm Türkiye’de yaşandığı ortaya çıktı. Devletin sistemine kayıtlı araçlar ile otoparklarda bulunan araçlar arasında 100 bin eksik olduğu öğrenildi. Yediemin vurguncularının yöntemleri ve hangi araçları seçtikleri ise belli oldu.

Finans 03-05-24 08:29

Dikkat çeken ‘boş koltuk’ detayı! Özgür Özel söyledi, Erdoğan hemen telafi etti...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ziyaret etmesi ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ederken görüşmeden yansıyan kareler de oldukça dikkat çekti. Ziyaret sonrası basına yansıyan fotoğraflarda yer alan ‘boş koltuk’ tartışması ile ilgili detaylar da ortaya çıktı. Özel ile Erdoğan arasında da o koltukla ilgili görüşmede diyalog yaşandı. İşte detaylar…

Haber 03-05-24 07:53

Evleneceksen Gel ile ünlenmişti! Seda Sayan'ın favori gelin adayı Solmaz Çiros değişimiyle şaşırttı! Son haline yorum yağdı

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu Evleneceksen Gel adlı evlilik programıyla ünlenen Solmaz Çiros dansları ve güzelliğiyle adından söz ettiriyordu. Evlilik programının ardından dizilerde de rol alan Solmaz Çiros uzun zamandır ortalarda yoktu. Çiros şimdi de değişimiyle gündem oldu. Fenomen gelin adayının son haline yorum yağdı.

Magazin 01-05-24 10:27

Akılalmaz olay kamerada! Polis pasaport sordu, Kenyalı kadın soyundu

Şişli Mecidiyeköy'de polisin pasaport kontrolü yapmak istediği Kenyalı kadın, oturma izni olmayınca soyunarak polise direndi. Yaşanan arbedede polis ekibi, kadına üstünü örtmek için battaniye ile müdahale etti. Yaşananlar kameralara yansırken, soyunan kadının o anlarını uyarılara rağmen kayda alan iki şahıs ise polise hakaret ve iftirada bulununca gözaltına alındı. İşte o görüntüler...

Haber 29-04-24 10:59

Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! Kafatası parçası ile 3 kemik daha bulundu

Balıkesir'in Gönen ilçesinde kaybolduktan 312 gün sonra bulunan kemik parçalarının, kızından alınan DNA örneği ile eşleşmesiyle, öldüğü kesinleşen Korhan Berzeg'in (84) kafatasına ait olduğu değerlendirilen parça ile 3 kemik daha bulundu. Kafatası ve kemik parçalarına, dere boyundaki alan taramasında, kütük altı ve çalılıklar arasında, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’nın kadavra arama köpeği 'Duman' tarafından ulaşıldı.

Haber 28-04-24 20:52

Fellah köftesi tarifi: Fellah köftesi nasıl yapılır?

Farklı bölgelerde farklı isimlerle de bilinen Fellah Köftesi, Gaziantep şehri ile özdeşleşmiş ve hatta coğrafi işaret almış bir tariftir. Lüks lokantaların menüsünde de yer alan bu tarifi siz de kendi evinizde yapabilir, yemek sofralarınızı ve öğünlerinizi bu lezzet ile renklendirebilirsiniz.

Yemek 26-04-24 16:37

İçli köfte tarifi: İçli köfte nasıl yapılır?

Türkiye eşsiz lezzetleri ile ünlüdür. Farklı yörelerden birçok lezzet zaman içinde tüm dünya tarafından tanınır hâle gelmiştir. Coğrafi İşaret alan içli köfte de bu lezzetlerden biridir. Ayrıca içli köftenin yapımı da oldukça kolaydır. İşe içli köfte tarifimiz...

Yemek 26-04-24 00:02

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin gündüz kuşağı programlarına sert çıktı! 'Bu şekilde devam ederlerse...'

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, gündüz kuşağında yer alan programları sert çıktı. Şahin, “Kadına yönelik şiddet, toplumsal şiddet, gündüz kuşağı programları ile ilgili hassasiyettir. Kusura bakmasınlar bu programlar veya bu şekilde devam edenler, üzülerek söylemek istiyorum ki hiç sevmediğimiz müeyyide konuları gündeme gelecektir” dedi.

Magazin 25-04-24 15:47

Suphiye Orancı ve Metin Akpınar haberi hakkında tekzip ve düzeltme

23 Nisan 2024 tarihinde Mynet internet sitesinde yer alan “Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı'nın meğerse Metin Akpınar ile karşılıklı sahnesi varmış” başlıkla ilgili olarak Metin Akpınar'ın avukatları İrem Hekimoğlu ve Burçin Hekimoğlu'nun tekzip metni...

Magazin 25-04-24 13:34

Kemik parçaları bulunmuştu! Korhan Berzeg'i arama çalışmalarında yeni detay: Gözler artık o ihtimale çevrildi

Balıkesir'de tatil için geldiği yazlık evinden ayrıldıktan sonra haber alınamayan ve evinin 4 kilometre uzağındaki dere kenarında kimlik, ehliyet, banka, kredi kartları ve kıyafet parçaları ile kendisine ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulunan Korhan Berzeg’i (84) arama çalışmaları 314’üncü günde sürdürülüyor. Diğer kemik parçalarının hava şartlarına bağlı olarak üstünün bitki örtüsüyle kaplanması ve toprak altında kalmış olması ihtimaline karşı alan taraması kadavra köpeği ile yürütülüyor.

Haber 25-04-24 11:59

Canlı yayında Erdoğan’ın sözleri hatırlatıldı ama… Şaşırtan çıkış: 'Test etmek zorundayım' Öğretmen ataması için o günü işaret etti

Çok sayıda vatandaşın gözü kulağı öğretmen ataması ile ilgili yaşanan gelişmelerde. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen ataması takviminin açıklanması için pazartesi gününü işaret ederken mülakat konusuna dair de dikkat çeken ifadeler kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın genel seçimlerdeki "Mülakatı kaldıracağız" sözleri hatırlatılan Bakan Tekin, "Öğretmenleri test etmek zorundayım. Ben atanacak öğretmenimizin alan bilgisini ölçmek durumunda değil miyim?" şeklinde konuştu.

Egitim 25-04-24 10:35

Demet Akalın doğum gününü kutladı! Acun Ilıcalı sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile katıldı! Bakışları gündem oldu

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Demet Akalın son olarak Survivor'da birleşme partisine katılmıştı. Dominik'te sahne alan Akalın doğum gününü kutladı. Bir mekanda büyük bir eğlence organizasyonu düzenleyen Akalın'ın kutlamasına ünlü isimler akın etti. Acun Ilıcalı sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile geceye katıldı.

Magazin 24-04-24 13:03

Erdoğan o diyalogu ilk kez anlattı: “Telefonumun açılışını Irak Başbakanı gördü ve sordu: ‘Kim bu?’”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 23 Nisan kutlamaları sebebiyle makamında kabul ettiği çocuklarla arasında geçen diyalog herkesi duygulandırdı. Erdoğan kendisine hediye edilen annesi ile birlikte olduğu resim hakkında konuşurken de dikkat çeken bir detayı ilk kez anlattı. Erdoğan telefonunda yer alan görüntüyü gören Kuzey Irak Başbakan’ı ile arasında geçen diyalogu açıkladı.

Haber 24-04-24 07:49

Fenerbahçe maçını izleyen Erden Timur, son düdük sonrası böyle sevindi! Bir dahaki maç aynı kadro...

Süper Lig'in 33. haftasında şampiyonluk yarışında büyük yara alan Fenerbahçe Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı. Bu karşılaşma sırasında bir program çekiminde olan Erden Timur Sarı-Lacivertliler'in puan kaybına hayli sevindi. İşte detaylar...

Spor 23-04-24 18:50

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier İstanbul'da! İlk olarak İmamoğlu ile görüştü

Alman Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, üç günlük Türkiye ziyareti kapsamında İstanbul'a geldi. İstanbul Valisi Davut Gül'ün karşıladığı Steinmeier, İstanbul'daki ilk ziyaretini İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yaptı. İkili birlikte Almanya'ya Türk işçilerin göçünü konu alan 'Gurbette Hasret' isimli sergiyi ziyaret etti. Steinmeier sergi sırasında bir grup tarafından protesto edildi. Protestoculardan bazıları gözaltına alındı.

Haber 22-04-24 13:38

Edis'in o belediye başkanıyla pozları olay oldu! Meğer çok eskiden tanışıyorlarmış

Sahne tarzları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Edis bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi. Çeşme'de sahne alan Edis Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli ile poz verdi. Denizli o anları Instagram hesabından paylaştı. Denizli, ayrıca Edis'le çocukluk arkadaşı olduklarını ifade etti.

Magazin 21-04-24 13:01

Siyah noktalar artık derdiniz olmasın! Büyülü Fiddy Method nedir?

Siyah nokta ve gözenek problemine etkili bir çözüm arıyorsanız doğru yerdesiniz. Son dönemlerin en popüler cilt bakım trendleri arasında yer alan Fiddy metodu ile siyah noktalarınıza ve sivilcelerinize elveda edebilir, gözeneklerinizin sıkılaşmasını sağlayabilir, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanın keyfini çıkarabilirsiniz! Bu içeriğimizde Fiddy Metodu nedir, nasıl uygulanır ve bu metodu uygulamak için hangi ürünlere ihtiyacınız var, hepsine yanıt verdik. İşte detaylar!

Kadin 20-04-24 12:34

Fiyatı 150 dolardan 50 liraya düştü! Çok fazla talep var... Biraz daha düşmesi bekleniyor

Türkiye’nin kayısı ve erik üretiminde ilk sıralarda yer alan Mersin’in Mut ilçesinde, seradan sonra açık alanda da erik hasadı başladı. Sezonda 100 bin ton rekolte beklenen ilçede açık alanda hasat edilen eriklerin boyuna göre 50 ile 350 TL arasında alıcı bulduğu belirtilirken, ilerleyen günlerde fiyatın biraz daha düşmesinin beklendiği kaydedildi. Erik, turfanda örtü altında 150 dolardan ihracat için alıcı buluyordu.

Finans 17-04-24 17:29

Araçlardan hırsızlık yapan şahıs yakalandı

Adıyaman’ın Besni ilçesinde araçlardan teyp çalan bir şahıs ile çalıntı malzemeleri alan bir kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Yurthaber 17-04-24 14:02

Neslihan Atagül TikTok'a girdi! İlk paylaşımı sosyal medyayı salladı

Geçtiğimiz yıl eşi Kadir Doğulu hakkındaki ihanet iddiaları nedeniyle magazin gündeminden düşmeyen Neslihan Atagül şimdilerde sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan Atagül şimdi de TikTok'a girdi. Ünlü ismin ilk paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 16-04-24 13:28

e-Devlet ikametgâh değiştirme: e-Devlet’ten ikametgâh değişikliği nasıl yapılır? e-Devlet üzerinden ikametgâh (adres) değişikliği

Günümüzde yaygın olarak kullanılan hizmetlerden biri e-Devlet Kapısı platformudur. Bu platform aracılığı ile birçok resmî kurumun sunduğu hizmete kolay bir biçimde ulaşım sağlanabilmektedir. e-Devlet Kapısı sistemi bünyesinde yer alan hizmetlerden haftanın her günü ve saati ücretsiz bir şekilde yararlanabilmek mümkündür. Bu hizmetlerden biri de Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından sunulan yerleşim yeri değişikliğidir. Peki, e-Devlet’ten ikametgâh değişikliği nasıl yapılır?

Haber 15-04-24 18:35

Savaş her an başlayabilir! ABD'nin 'seyahat kısıtlaması' dikkat çekti, İsrail ise İran'ı açık açık uyardı: Saldırırsanız yanıt veririz!

ABD, İran'ın saldırı düzenleyebileceği endişesi üzerine, İsrail'deki büyükelçilik çalışanlarına seyahat kısıtlaması getirdi. İsrail'deki Amerikan Büyükelçiliği'nde görevli personele, "her ihtimale karşı" Kudüs ve çevresi ile Tel Aviv ve Be'er Sheva bölgeleri dışına çıkmamaları söylendi. İsrail'den ise tansiyonu yükseltecek yeni bir açıklama geldi. Öte yandan ABD basınında yer alan haberlere göre, İran'ın önümüzdeki 24 ila 48 saat içerisinde İsrail'e saldırması bekleniyor.

Haber 12-04-24 09:25

Aysu Keskin elenir elenmez Brezilya'ya gitti! O pozlarına yorum yağdı: Ronaldinho nerede?

Survivor'dan elendikten sonra soluğu Brezilya'da alan Aysu Keskin'in Ronaldinho ile arasında bir yakınlaşma olduğu iddiaları günlerdir konuşuluyordu. Keskin Brezilya'dan paylaşım yapınca yorumlar gecikmedi.

Magazin 11-04-24 08:07
ele

Maaşını PTT'den alanlar dikkat! Emekli promosyonunda SGK kapsama dahil etmemişti: Tek çare maaş taşıma

Emekli promosyonları güncelleme yapılarak 18 bin liraya kadar yükseldi. Kamu bankalarında ise rakam 12 bin TL! Ancak geçmiş yıllarda 19 banka ile anlaşma yapan Ssosyal Güvenlik Kurumu SGK’nin PTT’yi dahil etmemesi, maaşını PTT’den alan emeklileri banka değiştirmek zorunda bıraktı. İşte haberin detayları ile 2024 Nisan ayı itibarıyla en yüksek emekli promosyonu veren bankalar…

Finans 09-04-24 07:51

Pınar Altuğ'un mini etekli pozuna ilginç yorum! Kendini tutamayıp yanıt verdi

Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Meltem karakteri ile hafızalara kazınan Pınar Altuğ şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her paylaşımı binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa sosyal medya hesabından bir takipçisine verdiği yanıtla gündeme geldi.

Magazin 08-04-24 12:32

Fenerbahçe, Galatasaray maçına u19 takımıyla çıktı! Süper Kupa'da ilk 11'ler açıklandı

Galatasaray ile Fenerbahçe, 2023 Turkcell Super Kupa finalinde karşı karşıya geliyor. Mücadeleye u19 takımıyla çıkma kararı alan Fenerbahçe, maçın başlamasının ardından sahadan çekilerek hükmen mağlup olacak. Maçın ertelenip yabancı hakem atanmamasını protesto etmek için bu kararı alan sarı-lacivertliler takım halinde hemen İstanbul'a dönecek.

Spor 07-04-24 20:37

Yer: Esenyurt! Kardeşiyle tartıştı, odasına kapandı: Sonrası korkunç...

İstanbul Esenyurt'ta korkunç bir olay gerçekleşti. 25 yaşındaki Dilaray Karmaz, sosyal medyada canlı yayın yüzünden kız kardeşi Lale Begüm Karmaz ile tartıştı. Tartışma sonrasında odasına çekilen ve alkol alan genç kız oturduğu rezidansın 30'uncu katından aşağı atladığı iddia edildi.

Haber 07-04-24 14:51

Kadınlar sokak ortasında birbirine girdi! Kavgayı kayda aldı, isteği şaşkına çevirdi

İstanbul'da markette tartışan iki kadın, sokak ortasında birbirine girdi. Saç saça baş başa kavgaya tutuşan kadınları, bir vatandaş telefonu ile kayda aldı. Kavgayı videoya alan vatandaşın, o sırada birbirlerinin üzerinde tepinen kadınlardan isteği ve rahatlığı ise izleyenleri şaşkına çevirdi. İşte o görüntüler...

Haber 07-04-24 12:59

Erbakan'dan seçimi kazanan YRP'li başkanlara ilk talimat! Belediyelerin girişlerine hadis asıldı

31 Mart'taki yerel seçimlerde büyük bir çıkışa imza atan ve yüzde 6,19 oyla CHP ile AK Parti'nin ardından üçüncü parti olan Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) kazandığı belediyelerle ilgili Genel Başkan Fatih Erbakan'dan ilk talimat geldi. Erbakan'ın kazanılan belediyelerin girişlerine, Hz. Muhammed’in “Rüşvet alan da veren de mel’undur” hadisinin asılmasını istediği belirtilirken, Çumra ve Dulkadiroğlu belediyelerinden gelen fotoğraf kareleri gündem oldu.

Haber 06-04-24 12:01

Aziz Yıldırım, Ali Koç ve kurmaylarının Süper Kupa kararına yönelik çok sert bir açıklamada bulundu! Bu karar formamıza hakarettir

Fenerbahçe'de uzun yıllar başkanlık görevi yürütmüş olan Aziz Yıldırım, pazar günü Galatasaray ile oynanacak olan Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkma kararı alan Sarı-Lacivertli yönetimin bu kararına sert tepki gösterdi. İşte detaylar...

Spor 05-04-24 14:49

Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ kraliçe olduğu geceden paylaştı! Beğeni yağdı

Ekranların uzun soluklu dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Meltem karakteri ile hafızalara kazınan Pınar Altuğ şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa kraliçe olduğu geceden paylaştı. Pınar Altuğ'un o karesine beğeni yağdı.

Magazin 04-04-24 17:41

Leblebisiyle ünlü Çorum'da üreticilere 124 ton nohut tohumu dağıtıldı

Türkiye'de, leblebi üretiminde önde gelen iller arasında yer alan Çorum'da 996 çiftçiye yüzde 50 hibe destekli 124 ton nohut tohumu ile 1250 çiftçiye 14 ton ayçiçeği tohumu dağıtıldığı bildirildi.

Yurthaber 03-04-24 15:48

İstanbul'un zam şampiyonları belli oldu!

İstanbul'da mart ayında fiyatı en çok artan ve azalan ürünler belli oldu. Mart ayında yaş, kuru sebze ve meyveler alt grubunda yer alan sivri biber, yüzde 34,34 ile fiyatı en fazla artış gösteren ürün oldu.

Finans 02-04-24 15:43

Şükran Ovalı yeni yaşını kutladı! Lüks eviyle gündem oldu

Son olarak Yargı dizisinde 'Savcı Derya' karakterine hayat veren Şükran Ovalı sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan Ovalı bu defa doğum günü pozlarıyla adından söz ettirdi. Eşi Caner Erkin ve minik kızları Mihran Ela ile doğum gününü kutlayan Ovalı'nın lüks evi dikkat çekti.

Magazin 02-04-24 12:43

Arda Güler ile Ancelotti soyunma odasında tartıştı! ''Sıradan bir oyuncu olmak istemiyorum''

Arda Güler ile Ancelotti arasında gerilim yaşandığı iddia edildi. Real Madrid'e yakın kaynaklarda yer alan habere göre; Atletic Bilbao maçının ardından hararetli anlar yaşandı.

Spor 02-04-24 12:17

Şı̇şlı̇’de tarihi rekor! Resul Emrah Şahan, Mustafa Sarıgül'ü geçti

Türkiye birçok sürpriz yaşanan seçim sonuçları ile ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şişli Belediye Başkan Adayı Resul Emrah Şahan, yüzde 66,6’lık ‘rekor’ oy oranıyla Şişli Belediye Başkanı oldu. Şahan, 2004 yılında yüzde 65,7 oy alan Mustafa Sarıgül’ü geçerek Şişli tarihinin en yüksek oy oranıyla seçilen Belediye Başkanı oldu.

Haber 01-04-24 15:30

Dünyanın en pahalı baharatı Türkiye'de! Hafızayı arşa çıkarıyor, depresyon ve anksiyete ile savaşıyor

UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan Karabük’ün Safranbolu ilçesiyle özdeşleşen ve "dünyanın en pahalı baharatı" olarak adlandırılan safranda 1 kilogram ürün elde edebilmek için 510 bin lif gerekiyor.

Kadin 01-04-24 13:55

Ecevit'ten 47 yıl sonra bir ilk! Özgür Özel liderliğindeki CHP birinci parti oldu

31 Mart seçim sonuçları tüm Türkiye'de büyük yankı bulurken, Cumhuriyet Halk Partisi de (CHP) 47 yıl sonra bir ilke imza attı. 31 Mart yerel seçimlerinde aldığı yüzde 37,47 oy alan CHP, Bülent Ecevit'in liderliğindeki 1977 seçimlerinden sonra ilk defa sandıktan birinci parti olarak çıktı. AK Parti ise yüzde 35,49 oy oranı ile ilk defa bir seçimde ikinci parti oldu.

Haber 01-04-24 10:21