Umit Ozdag Ne Zaman Aciklama Yapacak Haberleri

SON DAKİKA | Bakan Tekin'den öğretmen ataması açıklaması! Takvim ve sayı ne zaman belli olacak?

Son dakika haberi: Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen ataması ile ilgili açıklamada bulundu. Bakan Tekin, "Öğretmen atamasında takvim ve sayı belli değil. Hazine ve Maliye bakanımızla da değerlendireceğiz. Öğretmen atamasını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak, takvim ve sayı Hazine ve Maliye Bakanı dönünce kesinleşecek" dedi.

Haber 2024-04-17 11:59:31

Mazbatayı kim verir? Mazbata kimlere, ne zaman verilir?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, seçimlerle görev yapacak yöneticileri seçer. Yüksek Seçim Kurulu da en fazla oyu alarak seçimi kazanan adaya veya adaylara mazbatalarını verir. Genel veya yerel seçimde seçim sonuçlarını ve seçilen yöneticinin veya başkanların göreve başlamalarını ifade eden mazbata, seçim sürenin en çok araştırılan konuları arasında bulunur.

Haber 2024-04-07 17:37:09

SON DAKİKA: Ocak ayı enflasyon rakamları açıklanıyor! TÜİK yılın ilk TÜFE verisini duyuracak! Merkez Bankası Yeni Başkanı Karahan’dan çok net mesaj: ‘Kesinlikle izin vermeyeceğiz’

Son dakika: Ocak ayı enflasyon rakamları için geri sayım başladı! ‘2024 Ocak ayı enflasyonu ne zaman açıklanacak, saat kaçta, ne olur?’ sorularına yanıt aranmaya başladı. Emeklisinden memuruna, asgari ücretlisine kadar herkesin yakından takip ettiği veriler için TÜİK açıklama yapacak. Ocak ayı enflasyon beklenti anketine göre yılın ilk ayında TÜFE’nin yüzde 6,84 artacağını tahmin ediliyor. Öte yandan Merkez Bankası Yeni Başkanı Fatih Karahan enflasyon için dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Finans 2024-02-05 07:38:38

Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye için Bakan Işıkhan’dan açıklama: Hazırlıklar tamam! Resmi Gazete sonrası ödemeler iki gün içinde yapılacak

Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye ödeme tarihi için milyonlar gelecek resmi açıklamayı beklerken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan çalışmaların tamamlandığını bildirdi. ‘Çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ne zaman yatırılacak?’ sorusuna yanıt arayanlar için Bakan Işıkhan, “Resmi Gazete'de yayımlandıktan sonra ödemeleri iki gün içinde yapacak şekilde hazırlıklarımızı tamamladık” dedi. İşte emekliye 5000 TL ikramiye ödemelerinin yapılacağı tarih...

Finans 2023-12-23 13:07:35

Diğer Haber Etiketleri

son dakika öğretmen ataması yusuf tekin mazbata Belediye başkanı YSK seçimler Enflasyon emekli ikramiyesi Meral Akşener Ümit Dikbayır cinsel istismar taciz thy uçuşlar iptal mi Kabine Toplantısı kabine toplantısı ne zaman kabine toplantısı saat kaçta cumhurbaşkanı erdoğan evlilik kredisi okullar ne zaman aciliyor liseler ne zaman açılacak? Kira artış oranı tüik Enflasyon oranı memur zammı Toplu Sözleşme yks tercih sonuçları yks tercih sonuçları ne zaman yks tercih sonuçları ne zaman açıklanıyor yks tercih sonuclari ne zaman aciklanacak ösym yks tercih sonuçları meb perseid meteor yağmuru lgs nakil sonuçları lise yerlestirme sonuclari LGS taban puanları Merkez Bankası faiz kararı merkez bankası faiz kararı ne olur merkez bankası faiz kararı ne zaman merkez bankası faiz kararı saat kaçta ele atatürk olimpiyat ligi maçın manchester city ferit Oyuncu yalı çapkını Star TV Afra Saraçoğlu yasak elma yasak elma ne zaman fox tv yayın akışı oy sayımı seçim seçim sonuçları şanlıurfa seçim sonuçları oy oranları da, direnç tonusluoğlu kaan numanoğlu maçı sarı kart spor to spor tot spor toto süper li galatasaray evlendi anneler günü anneler günü tarihi anneler günü ne zaman Alperen Duymaz Melisa Aslı Pamuk beşiktaş maç, yapılan açıklama beşiktaş galatasaray derbisi ne zaman karayolları İŞKUR bekçi bekçilik alımı bekçilik alımı başvuru bekçi alımı ne zaman bekçilik sınavı ne zaman? Alanyaspor alanyaspor galatasaray maçı hamdi Hamdi Alkan Hülya Avşar Sağlık Bakanlığı Dağhan Külegeç Konyaspor oynanacak emeklilik maaşı hesaplama emekli maaşı hesaplama 4a emekli maaşı hesaplama sgk kentsel dönüşüm kredisi Barış Arduç Fahriye Evcen Trabzonspor trabzonspor, yayınlanacak UEFA porto futbol saat kaçta Nihat Hatipoğlu nihat hatipoğlu canlı yayın erdoğan Bilecik moda doya Doya Moda final iyet İSKİ su kesintisi su kesintisi istanbul TV8 Uğurkan Erez

Partisinin yetkililerini rezil etmek için hazırlanıyor! İYİ Parti'deki krizin odağındaki Ümit Dikbayır'dan zehir zemberek sözler: Anlattığımda Akşener ne yapacak?

Partinin kasasında eksik olduğu yönündeki iddialarla başlayan ancak bambaşka bir noktaya evrilen tartışmaların odağındaki İYİ Partili Ümit Dikbayır zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Partide taciz ve devamında işten çıkarma iddialarına ilişkin Dikbayır "Parti yetkililerimizin çok utanacağı bir şey var. Ben onu anlattığım zaman rezil, kepaze olacaklar" dedi. Olayın üstünün örtbas edildiğini öne süren Dikbayır, istifasıyla ilgili son kararını da açıkladı.

Haber 22-11-23 09:45

THY uçak seferleri iptal mi oldu? 1 Kasım İstanbul uçuşları başladı mı, ne zaman başlayacak? İşte açıklama!

THY uçak seferlerinde yaşanan aksamaya ilişkin detaylar merak ediliyor. Türk Hava Yolları (THY), network alt yapısında sorun nedeniyle biletlere ve rezervasyon işlemlerinde aksaklıklar yaşandığını açıkladı. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün sosyal medya hesabından sefer iptalleriyle ilgili açıklama yaptı. İstanbul'dan uçuş yapacak olan yolcular THY uçak seferlerinin iptaline ilişkin araştırmalarına hız kazandırdı. Peki, THY uçak seferleri iptal mi oldu? 1 Kasım İstanbul uçuşları ne zaman başlar?

Haber 01-11-23 21:29

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN? 31 Ekim 2023 Kabine Toplantısı konuları neler, Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak?

Kabine Toplantısının ne zaman ve saat kaçta yapılacağı merak konusu oldu. Evlilik kredisi, enflasyonla mücadele, prim gün sayısı gibi konuları yakından takip eden vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak açıklamayı heyecanla bekliyor. Birçok kişi arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Kabine Toplantısı gündem maddeleri neler?

Haber 31-10-23 18:55

Tüpraş temettü ne zaman hesaplara geçer? Tüpraş temettü yattı mı, ne zaman yatacak? İşte Tüpraş temettü dağıtım ve ödeme tarihi

Tüpraş temettü dağıtım ve ödeme tarihi hakkında araştırmalar hız kazandı. Bu yıl 2. kez yatırımcılarına temettü ödemesi yapacak olan Tüpraş, şirket pay başına brüt 7,53 TL, net 6,77 TL peşin kâr payı ödeyecek. Tüpraş (TUPRS) hissesi olan vatandaşlar temettü ödemesi alacak. Peki, Tüpraş temettü ne zaman hesaplara geçer? Tüpraş temettü yattı mı, ne zaman yatacak? İşte konuya dair tüm merak edilenler...

Finans 03-10-23 13:16

OKULLAR NE ZAMAN AÇILIYOR, BUGÜN MÜ? 11 Ağustos 2023 Pazartesi liseler açılıyor mu? Okullarda ders zili çalıyor!

Okullar ne zaman açılıyor? Birçok öğrenci ve veli 11 Eylül 2023 Pazartesi günü konuya dair internette araştırma yapıyor. Milyonlarca öğrenci ders başı yapmak için heyecanla bekliyor. 16 Haziran'da karnelerin dağıtılmasıyla birlikte yaz tatiline giren okullar eylül ayında 2023 - 2024 eğitim öğretim yılı için ders başı yapacak. Peki, Okullar ne zaman açılıyor, bugün mü? 11 Eylül 2023 Pazartesi liseler açılıyor mu?

Egitim 11-09-23 06:28

TÜİK KİRA ARTIŞ ORANI 2023: Eylül ayı TEFE TÜFE ile kira artış oranı ne zaman açıklanacak, saat kaçta? Kira zammı ne kadar olacak?

Eylül ayı kira artış oranı ev sahipleri ile kiracılar tarafından merak konusu oldu. Öte yandan yükselen enflasyon nedeniyle alınan kira artış sınırı uygulaması sürüyor. TÜİK enflasyon oranı açıklamasını önümüzdeki hafta yapacak. Bilindiği üzere bahsi geçen rakamlarda tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ve toptan eşya fiyat endeksi (TEFE) ve aylık enflasyon rakamları etkili oluyor. Peki, Eylül ayı kira artış oranı ne zaman açıklanacak, saat kaçta? Kira zammı ne kadar olacak?

Finans 01-09-23 12:12

KABİNE TOPLANTISI 21 AĞUSTOS 2023: Kabine toplantısı gündem maddeleri neler? Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak?

Kabine Toplantısı sonrası son dakika açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılıyor. İki hafta da bir düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Beştepe'de toplandı. Toplantıda öğrencilere vergisiz telefon, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yaşananlar ve toplu sözleşme gibi konuların masaya yatırılması bekleniyordu. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 21 Ağustos 2023 Kabine Toplantısı gündem maddeleri neler, hangi konular ele alınacak?

Haber 21-08-23 20:07

YKS TERCİH SONUÇLARI 2023: ÖSYM YKS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak, hangi tarihte belli olur? Sonuc.osym.gov.tr ekranı

YKS yerleştirme sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi (AİS) ekranından gerçekleştirilen tercih sürecinin sona ermesi sebebiyle merak konusu oldu. 27 Temmuz'da başlayan ve 8 Ağustos'ta biten tercih süreci sonrası açıklanacak olan üniversite tercih sonuçları ile 2 yıllık ve 4 yıllık programlara yerleşen kişiler, bir sonraki süreçte üniversite kayıtlarını yapacak. Peki, 2023 YKS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, sonuc.osym.gov.tr YKS tercih sonucu ekranı..

Egitim 10-08-23 10:32

LGS 3. NAKİL TERCİHLERİ 2023: MEB LGS 3. nakil tercihleri ne zaman? Hiçbir liseye yerleşemeyenler ne yapacak? MEB açıkladı!

LGS 3. nakil tercihleri ile ilgili detaylar hiçbir liseye yerleşemeyen öğrenciler tarafından merak konusu oldu. Bilindiği üzere ikinci nakil 3. tercih başvuruları 31 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında alındı ve sonuçlar Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlandı. Peki, MEB LGS 3. nakil tercihleri ne zaman? Hiçbir liseye yerleşemeyenler ne yapacak?

Egitim 10-08-23 10:24
meb

Perseid meteor yağmuru ne zaman gerçekleşecek, Türkiye'de görülecek mi? Ağustos ayında zirve yapacak olan Perseid meteor yağmuru nedir?

Perseid meteor yağmuru ile ilgili araştırmalar basında yer alan haberlerin ardından hız kazandı. Yıldız kayması olarak da bilenen bu doğa olayı, Ağustos ayında zirve yapacak. Konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki, Perseid meteor yağmuru ne zaman gerçekleşecek, Türkiye'de görülecek mi? Perseid meteor yağmuru nedir?

Haber 08-08-23 14:43

LGS'de yerleşemeyenler ne yapacak, liselere yerleşemeyenler ne zaman ve nasıl tercih yapacak? LGS 3. tercih var mı? e-okul.MEB.gov.tr sorgulama

LGS 2. nakil sonuçları hakkında MEB'den yapılan son dakika açıklaması sonrası "2023 LGS 3. tercih var mı?" sorusunun yanıtı merak konusu oldu. 2023 Yılı Ortaöğretim Kurumlarına Yerleştirmeye Esas 2. Nakil Sonuçlarına bakanlığın internet adresinden ulaşılabiliyor. Peki, LGS'de yerleşemeyenler ne yapacak, liselere yerleşemeyenler ne zaman ve nasıl tercih yapacak? İşte, e-okul.MEB.gov.tr sorgulama...

Egitim 07-08-23 13:26

LGS'de yerleşemeyen öğrenciler ne yapacak? 2023 MEB LGS nakil işlemleri ne zaman, nasıl yapılacak? MEB açıkladı

LGS'de yerleşemeyen öğrenciler, lise tercih sonuçlarının açıklanması sonrası arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi ya da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne öğrenim görmek isteyen adayların aklında tek bir soru var: "2023 LGS'de yerleşemeyen öğrenciler ne yapacak?" Peki, 2023 MEB LGS nakil işlemleri ne zaman, nasıl yapılacak? İşte detaylar...

Egitim 24-07-23 13:18

LGS TERCİH EKRANI 2023: MEB ile LGS tercihleri nasıl yapılır, son gün ne zaman?

LGS 2023 puanı ile lise tercih ekranından işlem yapacak olan öğrenciler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. LGS lise tercihleri 3 Temmuz itibarıyla başladı. Öğrenciler, başarı puanlarına göre tercihte bulunacaklar. Anadolu, Fen, İmam Hatip Lisesi taban puanları arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, LGS ile lise tercihleri nasıl yapılır, nereden?

Egitim 03-07-23 14:18

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak, saat kaçta? TCMB faiz beklentisi ne yönde? Merkez Bankası faiz kararı için gözler o tarihte

Merkez Bankası faiz kararı tarihi ve saati ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Banka, geçtiğimiz ay politika faizini beklendiği gibi değiştirmeyerek yüzde 8,50'de tutmuştu. Piyasa yatırımlarını, TCMB faiz kararı doğrultusunda yapacak olan yatırımcılar arama motorlarında "2023 Haziran ayı Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak?" sorusuna yanıt arıyor. İşte Merkez Bankası faiz kararı tarihi...

Finans 21-06-23 08:54

SURVİVOR 2023 FİNAL TARİHİ: Survivor ne zaman final yapacak, saat kaçta, büyük final nerede? Şampiyon belli oluyor!

Survivor 2023 finali canlı olarak ekrana gelecek. Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu gerçekleştirdiği yarışmada şampiyon belli olacak. Yarışmayı takip eden kişiler, programın final tarihini arama motorlarında sorguluyor. Peki, Survivor ne zaman final yapacak, saat kaçta? Survivor büyük final nerede yapılacak?

Magazin 09-06-23 13:43
ele

UEFA Şampiyonlar Ligi final karşılaşması Manchester City İnter maçı ne zaman, saat kaçta? Manchester City İnter maçı hangi kanalda?

Manchester City ile İnter UEFA Şampiyonlar Ligi final maçında karşı karşıya gelecek. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak maç için hazırlıklar sürüyor. Bilindiği üzere Atatürk Olimpiyat Stad'ı 2005'in ardından ikinci kez UEFA Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapacak. UEFA Şampiyonlar Ligi finali için heyecan dorukta. Peki, Manchester City İnter maçı ne zaman, saat kaçta? Manchester City İnter maçı hangi kanalda?

Spor 08-06-23 09:59

Yalı Çapkını ne zaman sezon finali yapacak? Yalı Çapkını sezon finali ne zaman 2023? Tarih belli oldu!

Yalı Çapkını sezon finali ne zaman, sorusu dizi severler tarafından sorgulanmaya başladı. Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı dizi her cuma STAR TV ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Heyecanın giderek arttığı Yalı Çapkını dizisinin sezon finali tarihi araştırmaları hız kazanırken tarih de belli oldu. Peki, Yalı Çapkını ne zaman sezon finali yapacak? Yalı Çapkını sezon finali ne zaman 2023?

Magazin 03-06-23 00:13

YASAK ELMA FİNAL NE ZAMAN, BU AKŞAM VAR MI? Yasak Elma neden yok, yeni bölüm ne zaman? 29 Mayıs FOX TV yayın akışı

Yasak Elma'nın bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı araştırılıyor. Oyuncuları arasında Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma dizisi final yapacak. Her hafta pazartesi akşamları yayınlanan dizi 29 Mayıs Fox TV yayın akışında yer almıyor. Peki, Yasak Elma bu akşam var mı, neden yok? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman, final bölümü yok mu?

Magazin 29-05-23 20:24

SEÇİM SONUÇLARI 2023: Sandıklar saat kaçta açılmaya başlıyor, oylar ne zaman sayılacak? Sandıklar saat kaçta açılıyor, oy sayımı başladı mı?

Sandıkların saat kaçta açılmaya başlanacağı merak edilen konulardan biri oldu. Vatandaşların heyecanla beklediği Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nin ikinci turu bugün gerçekleştiriliyor. Sandık başına giden vatandaşlar oylarını kullandı. Bu seçim ile Türkiye'nin, 5 yıl boyunca görev yapacak olan cumhurbaşkanı belirlenecek. Yayın yasağının sona ermesinin ardından seçim sonuçları oy oranları anbean Mynet.com'dan aktarılacak.

Haber 28-05-23 17:04

ŞANLIURFA SEÇİM SONUÇLARI VE OY ORANLARI: Urfa Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur sonuçları açıklandı mı? 28 Mayıs Erdoğan Kılıçdaroğlu oy oranları

Şanlıurfa seçim sonuçları 2023 cumhurbaşkanı oy oranları için araştırmalar başladı. Tüm Türkiye 28 Mayıs günü 5 yıl boyunca görev yapacak olan cumhurbaşkanını belirlemek için sandık başına gidecek. Ülke genelinde 973 ilçe, 1094 ilçe seçim kurulunda 191 binden fazla sandık kurulacak. 60 milyondan fazla seçmenin oy kullanacağı Cumhurbaşkanı Seçimi sonuçları anbean Mynet.com’dan canlı takip edilecek. Peki, Cumhurbaşkanı ikinci tur seçim sonuçları, oy oranları ne zaman açıklanır?

Haber 28-05-23 12:49

İstanbulspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbulspor Galatasaray maçı hangi kanalda?

İstanbulspor Galatasaray maçı ekrana geldi. Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak karşılaşma için geri sayım sürüyor. Maçta Hakem Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak. Numanoğlu'nun yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Cem Özbay yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Direnç Tonusluoğlu olacak. İstanbulspor Galatasaray maçı izleme ekranı arama motorlarında sporseverler tarafından sorgulanıyor. Peki, İstanbulspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 16-05-23 20:42

YALI ÇAPKINI SEZON FİNALİ ne zaman 2023? Yalı Çapkını ne zaman sezon finali yapacak? İşte sezon finali tarihi!

Yalı Çapkını sezon finali bölümü heyecanla bekleniyor. Oyuncu kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Emre Altuğ ve Beril Pozam gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisi her cuma akşamı ekranlara geliyor. Peki, Yalı Çapkını sezon finali ne zaman 2023 ? Yalı Çapkını ne zaman sezon finali yapacak? İşte konuya ilişkin detaylar...

Magazin 16-05-23 20:09

Anneler Günü 2023 tarihi: Anneler Günü ne zaman, ayın kaçında? Alternatif hediye önerileri!

Anneler Günü, annelerine sevgi, özveri ve fedakarlıklarına olan takdiri en iyi şekilde dile getirmek isteyen kişiler tarafından merak edildi. Bu özel ve anlamlı günde annesinin yüzünde tebessüm oluşturup onu ne kadar sevdiğini ifade etmek isteyenler aldıkları hediyelerle sürpriz yapacak. Peki, Anneler Günü ne zaman, ayın kaçında? İşte, alternatif hediye önerileri ve 2023 Anneler Günü tarihi...

Haber 08-05-23 14:02

Anneler Günü ne zaman 2023? Bugün Anneler Günü mü, Mayıs'ın kaçıncı haftası kutlanıyor? İşte en güzel hediye önerileri...

Anneler Günü tarihi ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Bu özel ve anlamlı günde annesinin yüzünde tebessüm oluşturup onu ne kadar sevdiğini ifade etmek isteyenler aldıkları hediyelerle sürpriz yapacak. Peki, Anneler Günü ne zaman 2023? Bugün Anneler Günü mü, Mayıs'ın kaçıncı haftası kutlanıyor? İşte en güzel hediye önerileri...

Haber 07-05-23 14:24

EGO dizisi final mi yapacak? EGO yeni bölüm ne zaman, bu akşam var mı? 30 Nisan Fox TV yayın akışı

EGO yeni bölüm ve final tarihi araştırılıyor. Fox TV'de pazar günleri yayınlanan dizide Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk başrolde bulunuyor. Yeni bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağı ve dizinin ne zaman final yapacağı izleyiciler tarafından merak edildi. Peki, EGO dizisi final mi yapacak? EGO yeni bölüm ne zaman, bu akşam var mı? 30 Nisan Fox TV yayın akışı

Magazin 30-04-23 18:49

Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Galatasaray arasındaki maçlar ve Süper Lig'deki puan durumları

Beşiktaş Galatasaray maçı Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanacak. Maç, Vodafone Park'ta oynanacak. Karşılaşmada, Şansalan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Mehmet Emin Tuğral yapacak. Peki, Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Beşiktaş Galatasaray maçının canlı yayın bilgileri ile 2 takım arasındaki maçlar ve Süper Lig'deki puan durumları...

Spor 28-04-23 14:53

KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIMI: Karayolları Genel Müdürlüğü sürekli işçi alımı başvurusu ne zaman? Kadrolar ve başvuru şartları

Karayolları Genel Müdürlüğü 3000 personel alımı yapacak. KGM bünyesinde yapılacak olan işe alım ilanının ardından vatandaşlar konu ile ilgili aramalarına hız verdi. Alınacak personeller, merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilecek. Peki, Karayolları iş başvurusu nasıl yapılır, ne zaman? Başvuru şartları neler? İşte konuya ilişkin detaylar...

Haber 28-04-23 08:58

Bekçi alımı başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? EGM ve PA 2023/1. Dönem bekçilik sınavı ne zaman yapılacak?

Bekçi alımı başvuru sonuçları 2023 yılında da merak ediliyor. e-Devlet üzerinden alınan bekçilik başvuruları 18 Ocak 2023 - 03 Şubat 2023 tarihleri arasında tamamlandı. Geçtiğimiz aylarda Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre Polis Akademisi Başkanlığı 26 ilde istihdam edilmek üzere 1.250 çarşı ve mahalle bekçisi alımı yapacak. Peki, Bekçi alımı başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? EGM ve PA 2023/1. Dönem bekçilik sınavı ne zaman yapılacak?

Finans 24-04-23 19:30

GRTRK HİSSE NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK? Grainturk (GRTRK) halka arz sonuçları açıklandı mı?

GRTRK hissenin ne zaman işlem göreceği ile ilgili son dakika açıklamarı yakından takip ediliyor. Graınturk Tarım, halka arz talep toplama işlemlerinin tamamlanmasının ardından gözler borsada işlem görmeye başlayacağı tarihe çevrildi. Şirket halka arzda eşit dağıtım yapacak.

Finans 24-04-23 13:44

Alanyaspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta? Alanyaspor Galatasaray maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Alanyaspor ile Galatasaray Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Kırbıyık Holding Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Alanyaspor Galatasaray maçının yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri sporseverler tarafından merak konusu oldu. Maçta hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Bitigen'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Mustafa Savranlar yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakami ise Mert Güzenge olacak .Peki, Alanyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 18-04-23 13:18

Yıldız De Bana saat kaçta, ne zaman? Yıldız De Bana Kanal D jürileri kimler? Türkiye yeni yıldızını arıyor!

Hamdi Alkan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Yıldız De Bana yarışmasının saat kaçta yayınlanacağı merak edildi. Kullanıcılar konuya dair bilgi edinmek için Kanal D yayın akışını inceliyor. Yarışmanın sunuculuğunu Masumlar Apartmanı'nın Naci hocası Tansel Öngel yapacak. Peki, Yıldız De Bana saat kaçta, ne zaman? Yıldız De Bana Kanal D jürileri kimler? İşte detaylar...

Magazin 01-04-23 00:13

KPSS-2023/5 tercih kılavuzu açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı 31 bin 600 sözleşmeli personel alımı başvuru şartları neler? Son gün ne zaman?

Sağlık Bakanlığı 31 bin 600 sözleşmeli personel alımı yapacağını açıklamıştı. Personel alımına ilişkin ilan Resmi Gazete'de yayımlanırken ÖSYM tercihlerin bugün başladığını duyurdu. ÖSYM tarafından yayımlanan Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı kılavuzu ile başvuru şartlarını yerine getiren herkes ÖSYM kullanıcı adı ve şifresiyle başvuru yapacak. Peki Sağlık Bakanlığı 31 bin 600 sözleşmeli personel alımı başvuru şartları neler? Son gün ne zaman? İşte detaylar...

Haber 28-03-23 11:36

Dokuz Oğuz neden final yapıyor? Dokuz Oğuz final bölümü ne zaman? Fox TV'nin kararı sonrası ekrana veda ediyor!

Dokuz Oğuz dizisi ile ilgili erken final kararı alındı. Kubilay Aka, Deniz Işın, Yasemin Kay Allen ve Dağhan Külegeç gibi oyuncuların yer aldığı FOX TV'nin yeni dizisi Dokuz Oğuz 6. bölümde final yapacak. Peki, Dokuz Oğuz neden final yapıyor? İşte detaylar...

Magazin 19-03-23 17:19

KONYASPOR GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE! Konyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Konyaspor ile Galatasaray Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında kozlarını paylaşacak. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri merak konusu oldu. Maçta, Zorbay Küçük düdük çalacak. Küçük'ün yardımcılıklarını Ali Saygın Önel ve Furkan Ürün yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Cihan Aydın. Konyaspor Galatasaray maçı canlı izleme ekranı internette araştırılıyor. Peki, Konyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 17-03-23 15:22

EYT maaşları ne zaman, ne kadar yatacak? EYT maaşı nasıl hesaplanır? SGK 4A, 4B ve 4C EYT emekli maaş hesaplama ekranı

EYT maaşları hakkında araştırmalar hız kazandı. EYT kapsamında emekli olacak vatandaşlar başvurularını yapmaya başladılar bile. Başvurusunu tamamlayanlar ya da yeni başvuru yapacak olanlar EYT maaşları ne zaman, ne kadar yatacak? EYT maaşı nasıl hesaplanır? SGK 4A, 4B ve 4C EYT emekli maaş hesaplaması nasıl yapılır? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. İşte konu hakkında ayrıntılı bilgiler...

Finans 14-03-23 15:16

Kentsel dönüşüm kredisi ne kadar, nasıl alınır? 0.69 oranla 2 yıl geri ödemesiz kentsel dönüşümde kredi desteği başvuruları ne zaman?

Kentsel dönüşüm kredisi ile ilgili araştırmalar hız kazandı. 11 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası İstanbul'da da harekete geçiliyor. Evlerini dönüştürmek isteyenler için 0.69 oranıyla 2 yıl geri ödemesiz kredi verilecek. Konuya dair açıklamayı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yapacak. Peki, Kentsel dönüşüm kredisi ne kadar, nasıl alınır? 0.69 oranla 2 yıl geri ödemesiz kentsel dönüşümde kredi desteği ne zaman açıklanacak?

Finans 14-03-23 09:25

Alparslan Büyük Selçuklu bitiyor mu, ne zaman final yapacak? TRT1'in iddialı dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'da final iddiası!

TRT1'de büyük bir ilgiyle izlenen Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, pazartesi günleri yayınlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde dizi ile ilgili çeşitli iddialar ortaya atıldı. Dizinin başrolü Barış Arduç'un açıklamaları sonrasında 'Alparslan Büyük Selçuklu final mi yapıyor?' sorusunun cevabı izleyiciler tarafından araştırılıyor. Peki Alparslan Büyük Selçuklu bitiyor mu, ne zaman final yapacak? İşte detaylar...

Magazin 07-03-23 17:54

Trabzonspor Ümraniyespor maçı CANLI İZLE! ŞİFRESİZ Trabzonspor Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte TOD TV canlı yayını!

Trabzonspor Ümraniyespor maçı canlı olarak bugün yayınlanacak. Süper Lig'in 24 haftasında Şenol Güneş Spor Kompleksi Akyazı Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı izlemek isteyenler Trabzonspor Ümraniyespor maçı canlı izle ekranı için araştırma yapıyor. Maçı Hakem Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam'ın yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Mustafa Sönmez yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Burak Pakkan olacak. Peki, Trabzonspor Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk 11'ler...

Spor 04-03-23 23:00

Inter - Porto maçı ne zaman, saat kaçta? Inter - Porto maçı hangi kanaldan izlenir? Şampiyonlar Ligi heyecanı devam ediyor!

UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı devam ediyor. Bu akşam Inter - Porto karşı karşıya gelecek. İtalyan ekip Inter, Porto'ya ev sahipliği yapacak. Maçın yayın saati ve kanalı sporseverler tarafından araştırılıyor. Peki Inter - Porto maçı ne zaman, saat kaçta? Inter - Porto maçı hangi kanaldan izlenir? İşte ayrıntılar...

Spor 22-02-23 12:40

Nihat Hatipoğlu ile Deprem Özel ne zaman, saat kaçta? Nihat Hatipoğlu deprem özel programı yapacak! İşte 9 Şubat 2023 ATV yayın akışı

Nihat Hatipoğlu, 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş depremine yönelik ATV'de program yapacak. Nihat Hatipoğlu ile Deprem Özel programı bu akşam ATV'de yayınlanacak. Birçok kişi Nihat Hatipoğlu ile Deprem Özel programına ilişkin arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. İşte 9 Şubat 2023 Perşembe günü ATV yayın akışı...

Haber 10-02-23 00:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken 'Finlandiya' açıklaması: İsveç şok olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bilecik'te düzenlenen "Kökümüz Mazide, Gözümüz Atide" programı kapsamında gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, NATO'ya üyelik süreci bulunan Finlandiya ve İsveç'e mesaj vererek, "Finlandiya'yla ilgili farklı mesajı verdiğimiz zaman İsveç şok olacak." dedi. Erdoğan, altılı masanın açıklamalarına da tepki göstererek, "Şimdi altılı masa ne diyor? 'Aday olamaz' diyor. Size rağmen milletim hem aday yapacak hem de cumhurbaşkanı yapacak." ifadelerini kullandı.

Haber 29-01-23 20:04

Doya Doya Moda ne zaman final yapacak? 26 Ocak Doya Doya Moda günün birincisi kim oldu? İşte final tarihi!

Sevilen yarışma Doya Doya Moda'da sonlara geliniyor. Popüler moda yarışmasının final yapmasına sayılı saatler kaldı. Geçtiğimiz gün jürilerden en düşük puanı alan Deren, final öncesi yarışmaya veda eden isim olmuştu. Şimdi ise gözler, Doya Doya Moda'nın final tarihine çevrildi! Peki Doya Doya Moda ne zaman final yapacak? 26 Ocak Doya Doya Moda günün birincisi kim oldu? İşte detaylar...

Magazin 26-01-23 12:26

Beşiktaş Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Alanyaspor maçı canlı yayın bilgileri!

Beşiktaş ile Alanyaspor Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Vodafone Arena'da kozlarını paylaşacak. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri sporseverler tarafından merak edildi. Maçı, Hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu'nun yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Hakam Yemişken yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ali Şansalan olacak. Peki, Beşiktaş Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş Alanyaspor maçı hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

Spor 26-01-23 09:53

İstanbul'da büyük su kesintisi! 9 ilçede 18 saat sular akmayacak! İşte 25 Ocak 2023 İSKİ su kesinti listesi

İstanbul'da büyük bir su kesintisi yaşanıyor. İSKİ'den yapılan açıklamada İstanbul'da 9 ilçede 18 saat su kesintisi yaşanacak. İyileştirme çalışmaları nedeniyle hanelere su verilemeyecek. İstanbul'un bazı ilçelerinde İSKİ planlı bakım ve onarım çalışmaları yapacak. Su kesintisi açıklaması sonrasında vatandaşlar kapsamında kesintilerle ilgili araştırmalarını sıklaştırdı. Peki İstanbul'da sular ne zaman gelecek, hangi ilçelerde kesinti olacak? İşte detaylar...

Haber 25-01-23 12:35

Doya Doya Moda final mi olacak? Doya Doya Moda ne zaman final yapacak? Gülşah Saraçoğlu açıkladı!

TV8 ekranlarında yayınlanan sevilen yarışma programı Doya Doya Moda'da final çanları çalıyor. Programın yeni bölüm fragmanında jüri üyesi Gülşah Saraçoğlu, Doya Doya Moda'nın final tarihinden bahsediyor. Yarışmada şuan Eda, Hülya, Aleyna, Melike ve Beren adlı yarışmacılar yarışıyor. Peki Doya Doya Moda ne zaman final yapacak? İşte tüm detaylar...

Magazin 24-01-23 11:13