Klitoris Nerededir Haberleri

İndirilenler klasörü iPhone’da nerede? iPhone indirilenler nereye gidiyor ve nerede görülür?

Teknoloji sektöründeki yenilikler sayesinde mobil dünyaya birçok farklı akıllı cep telefonu modeli kazandırılmıştır. Bu modellerden biri de Amerika Birleşik Devletleri merkezli çok uluslu şirketlerden biri olarak bilinen Apple’ın piyasaya sunduğu iPhone modelleridir. Günümüzde birçok farklı özelliği ile öne çıkan iPhone akıllı cep telefonu modeli mevcuttur. Bu modellerde bazı durumlarda indirilenler klasörünü bulmak karmaşık bir hâl alabilir. Peki, indirilenler klasörü iPhone’da nerededir?

Haber 2024-01-10 19:10:37

Atatürk Arboretumu’na nasıl gidilir? Atatürk Arboretumu nerede?

İstanbul, yalnızca kültürel değerleri ve tarihi mekânlarıyla değil; bünyesinde barındırdığı doğal güzellikleriyle de dikkat çeken bir şehir özelliğini taşımaktadır. Atatürk Arboretumu da bu doğal güzellikler arasında yer alan ve bitki müzesi olarak da bilinen önemli bir bölgedir. Bu bölgede çok sayıda birbirinden farklı bitki çeşidine ve ağaç türüne rastlamak mümkündür. Doğa ile baş başa kalmak isteyenlerin uğrak noktaları arasındadır. Peki, Atatürk Arboretumu nerededir ve nasıl gidilir?

Haber 2023-11-24 15:17:25

Kadıköy Salı Pazarına nasıl gidilir? Kadıköy Salı Pazarı nerede?

İstanbul, köklü tarihi ile öne çıkan, bünyesinde çok sayıda tarihi yapıya ve mekâna ev sahipliği yapan turistik bir şehir olarak bilinir. Şehrin birçok noktası tarihin izlerini yansıtan değerlere sahiptir. Kadıköy de bu tarihi izleri günümüze kadar taşıyan ilçelerinden biridir. Kadıköy, eşsiz sahili ve renkli sokaklarının yanı sıra her hafta kurulan meşhur Kadıköy Salı Pazarıyla da dikkat çeken bir bölgedir. Peki, Kadıköy Salı Pazarı nerededir ve nasıl gidilir?

Haber 2023-11-24 15:14:51

Masumiyet Müzesi’ne nasıl gidilir? Masumiyet Müzesi nerede, ziyarete açık mı?

Ülkemizin her bölgesi bir yandan farklı kültürel miraslarıyla dikkat çekerken bir yandan da tarihi izleri yansıtmaktadır. Masumiyet Müzesi de bu önemli kültürel zenginler arasında yer almaktadır. Bu müzenin ismi, geçmişte Nobel ödülünü almaya hak kazanmış olan ve önde gelen Roman yazarları arasında bulunan Orhan Pamuk’un Masumiyet Müzesi romanından gelmektedir. Peki, Masumiyet Müzesi’ne nerededir ve nasıl gidilir?

Haber 2023-11-21 20:33:57

Kız Kulesi’ne nasıl gidilir? Kız Kulesi nerede, hangi semtte?

İstanbul’un pek çok noktası turistik bir bölge olmasının yanı sıra köklü tarihiyle de dikkat çekmektedir. Kız Kulesi de gerek hikâyesi gerekse tarihi ile öne çıkan yerlerden biridir. İstanbul şehrinin adeta sembolü olarak kabul edilen bu kule, özellikle çiftlerin romantik bir gün geçirmeleri için tercih ettiği noktalardan biridir. Ayrıca turistik bir yer olduğundan turistlerin de ziyaret ettiği noktalar arasındadır. Peki, Kız Kulesi nerededir ve nasıl gidilir?

Haber 20-11-23 18:49

Midilli Adası nerede, nasıl gidilir? Midilli Adası hangi ülkede, nüfusu kaç?

Gerek kültürel yapısı gerekse bünyesinde barındırdığı doğal güzellikleriyle öne çıkan ve Yunanistan’ın üçüncü büyük adası olma özelliğini elinde bulunduran Midilli Adası, pek çok turistin ziyaret ettiği noktalardan biridir. Ayrıca ülke sınırlarımıza yakın olmasıyla da bilinen bu ada, köklü tarihi geçmişiyle de öne çıkmaktadır. Yunanca ismi Lesvos olan bu ada, geçmiş dönemlerde çok uzun süre Osmanlı’nın egemenliği altında kalmıştır. Peki, Midilli Adası nerededir ve adaya nasıl gidilir?

Haber 18-11-23 20:11

Lityum simgesi nedir, özellikleri nelerdir? Lityum elementi periyodik tabloda nerede yer alır?

Önemli bir kimyasal element olan lityum, doğada saf hâlde bulunmaz. Çünkü hafif ve yanıcı bir elementtir. Alkali metallerden biri olan lityum, aynı zamanda toprak alkali metallerin özelliklerine de sahiptir. Bitkiler tarafından kolayca emilebilir. Bu yüzden pek çok sebzede bulunur. Ayrıca ilaç üretiminde de oldukça sık kullanılır, sakinleştirici bir işlevi vardır. Peki lityum periyodik cetvelde nerededir?

Egitim 10-03-23 16:43

Demir simgesi nedir, özellikleri nelerdir? Demir elementi periyodik tabloda nerede yer alır?

Günlük hayatta en çok kullanılan elementlerden biri olan demir, doğada en çok bulunan metallerin başında gelir. Hemen her eşyanın üretiminde yararlanılan bir metal olarak öne çıkar. Sanayi ve endüstrinin temeli olan demir, oldukça kullanışlı bir hammaddedir. Peki demir elementinin simgesi ve özellikleri nelerdir? Peki, demir elementi periyodik tabloda nerededir ve özellikleri nelerdir?

Egitim 10-03-23 16:41

DM ne demek? Popüler Instagram kısaltması DM'nin Türkçe anlamı ve açılımı nedir?

Instagram platformunda kullanıcılar arasında sürekli kullanılan terimlerden bir tanesi olan DM, İngilizce “Direct Message” kelimelerinin baş harflerinden oluşturulmuştur. DM Türkçesi, direkt mesaj anlamında kullanılmaktadır. Instagram’da DM nerededir? DM ne demek, açılımı nedir? DM Türkçesi nedir?

Haber 26-09-22 19:28

Klitoris ne demek? Klitoris kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

İnternette zaman zaman anlamı araştırılan ve incelenen çok sayıda kelime vardır. Kelimelerin anlamları ve kökenleriyle ilgili incelemelerde bulunan Türk Dil Kurumu, hem Türkçeyi korumayı hem de dili zenginleştirmeyi amaçlar. Bu çalışmalar Türkçe hakkında detaylı bilgiye sahip olmak isteyen kişiler tarafından da merakla incelenir. Bu incelemelerden bir tanesi de Klitoris kelimesi ile ilgilidir. Klitoris ne demektir, TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 23:54

AŞİL TENDONU NEREDE? Aşil tendonu nasıl yırtılır? Aşil tendonu kopması nedir? Aşil tendonu vücutta nerededir?

Aşil tendonu gündemde yer alıyor. Survivor All Star yarışmacısı Merve Aydın ile bu terim konuşulmaya başlanmıştır. Aşil tendonu pek çok sakatlık vakasında duyulan tıbbi bir terimdir. Merve Aydın'ın oyun sırasında sakatlandı ve doktorun yaptığı aşil tendonu kopması teşhisi vatandaşların bu terimi araştırmasına neden oldu. İşte aşil tendonu kopmasına dair detaylar!

Haber 06-05-22 09:32

Ukrayna ne zaman bağımsız oldu? Ukrayna nerededir, ilk devlet başkanı kimdir?

Rusya Devlet Başkanı Putin'in, Ukrayna'nın Donbas bölgesinde "askeri bir operasyonun" başladığını duyurmasının ardından savaş başladı. Ukrayna'dan patlama sesleri gelmeye devam ederken ülkenin tarihi merak konusu oldu. Putin, Ukrayna'ya silahları bırakma çağrısında bulunuyor.Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenski ise, eli silah tutan herkese silah verileceğini belirtti. Peki Ukrayna ne zaman bağımsız oldu? İşte merak edilenler...

Haber 24-02-22 17:22

Uzaya çıkan ilk insan Yuri Gagarin'in yakılan naaşının külleri şu an nerededir?

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sorulan Yuri Gagarin sorusu sosyal medyada gündem oldu. "Uzaya çıkan ilk insan olan Yuri Gagarin'in öldükten sonra yakılan naaşının külleri şu an nerededir?" sorusunun yanıtı izleyiciler tarafından merak ediliyor. İşte sorunun yanıtı...

Trend 02-01-22 22:53

Pisa Kulesi nerededir?

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışma programı yıllardır ilgi ile takip edilen sayılı yapımlar arasında yer alıyor. Ünlü oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacıya "Pisa Kulesi nerededir?" sorusu yöneltildi. İşte yanıtı...

Trend 08-10-21 23:39

İlişkiden aldığınız hazzı zirveye çıkarmak için G noktası ile ilgili bilmeniz gereken tüm detaylar

G noktası, cinsellikte hem kadınlar hem de erkekler tarafından oldukça merak edilen bir konu. Vajinada bulunan bu erojen bölgenin kadınları üst seviye bir orgazma ulaştıracağı düşünülse de bazı kadınlar bunun yalnızca bir abartı olduğunu dile getirir. Biz de bu yazımızda, "G noktası nedir, nerededir?" ve "G noktası nasıl bulunur?" gibi aklınıza takılabilecek tüm soruların yanıtlarını sıraladık.

Kadin 25-05-21 08:27

Aort damarı yırtılması nedir, neden olur? Aort damarı nerede, neden yırtılır?

Aort damarı yırtılması sonucu hayatını kaybettiği belirlenen Doğan Cüceloğlu’nun ardından aort damarı yırtılması nedir sorusunun yanıtı araştırılıyor. Peki, aort damarı yırtılması neden olur? Aort damarı nerededir, neden yırtılır? İşte detaylar…

Haber 18-02-21 14:30

Dünyanın en derin çukuru olarak bilinen Minry Çukuru nerededir? Mirny Çukuru’nun asıl hikayesi nedir?

2004 yılında rezervleri bittiği gerekçesiyle terk edilen ve dünyanın en büyük ikinci insan yapımı çukuru olan Mirny Çukuru merak uyandırmaya devam ediyor. Peki Minry Çukuru’nun asıl hikayesi nedir? İşte Minry Çukuru hakkında merak edilenler...

Trend 12-02-21 16:16

Mesane nerededir? Ağrısı nasıl geçer?

Mesane nedir sorusu şu şekilde cevaplanabilir, mesane boşaltım sisteminde işlev gören bir organdır. İdrarın vücutta depolandığı alandır. Mesane nerede bulunur? Mesane hastalıkları nelerdir? Detaylı tüm bilgiler yazımızda!

Haber 28-12-20 14:14

Mut nerede, nerenin ilçesi? Mut şelalesi ve kalesi nerede?

Doğal güzelliklerin yanı sıra yer alan tarihi yapılarıyla da öne çıkan Mut, turistlerin ilgi odağıdır. Akdeniz iklimi yaşanan Mut, en çok yaz aylarında turist çekiyor. Siz de Mut hakkında detaylı bilgilerin yer aldığı yazımızla Mut’u keşfedebilirsiniz. Mersin Mut nerededir? Mut'u öne çıkaran tarihi yerler nerelerdir? İşte detaylar…

Trend 22-12-20 17:37

Bali nerede, nasıl bir ülke? Nüfusu kaç; parası, dini, dili, başkenti nedir?

Asya'nın en sevilen ve tercih edilen turistlik bölgelerinin başında geliyor Bali. Eğer bir seyahat aşığıysanız, gitmek istediğiniz yerler listesinde ilk üçü zorlar! Giden kişilerden de Bali'de geçirilen günlerin unutulmaz bir tatil olduğunu duyarız genelde. Peki, Bali nerededir ve nedir Bali'yi bu kadar özel kılan?

Trend 16-12-20 15:57

Ağva nerede, gezilecek yerler nelerdir?

İstanbul’dan uzaklaşmadan gidebileceğiniz en sakin ve doğayla iç içe rotalardan biri olan Ağva; Karadeniz’e bakan deniz kıyısı, doğanın içindeki otelleri ve birbirinden güzel restoranlarıyla yaz kış demeden her zaman turistlerin ilgi odağı. Bu yazıda Ağva hakkında detaylı bilgilere ulaşabilir, Şile Ağva nerededir, Ağva’da nereye gidilir, Ağva’da nerede yemek yenir sorularına yanıt bulabilirsiniz. İşte detaylar…

Trend 16-12-20 14:55

Göcek nerede? Göcek'te nerede denize girilir, koyları nerededir, ne yapılır?

Göcek, yat turizmi denince akıllara gelen ilk yerlerden biri olarak kabul ediliyor. Bu sebeple "Göcek nerede, hangi ilde, Göcek'te nerede kalınır?" sorularının yanıtı başta olmak üzere, yat turizminin nabzının attığı bu beldeye dair pek çok detay merak ediliyor. İşte Göcek'le ilgili bilmeniz gerekenler...

Trend 15-12-20 14:51

Dağa kaçırılan çocuklarının bayramlık kıyafetiyle teselli buluyorlar

Terör örgütü PKK üyelerince 5 yıl önce Bitlis'in Günkırı beldesinde kandırılarak dağa kaçırılan Okan Gökkuş'un ailesi, evlatlarının simit satıp satın aldığı bayramlık kıyafetlerine sarılarak avunuyor - Çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutan Gökkuş ailesi, Diyarbakır HDP İl Başkanlığı önünde diğer ailelerle birlikte oturma eylemini sürdürüyor - Baba Ekrem Gökkuş: - "HDP diyor ki 'Demokratik partiyiz' Bu demokratik parti nereden gelmiş. Çocuğum ölü mü sağ mı, nerededir, ne yapıyor? Kahrolsun HDP. HDP olmazsa terör olmaz, terör olmazsa HDP olmaz. İkisi birbirine bağlıdır" - Anne Vecihe Gökkuş: - "Okan, nerede imkan ve fırsat bulursan gel. Onlara inanma. Seni kandırmışlar. Anne ve babanı öldürürüz diyerek yalan söylüyorlar. Devlet güçlüdür. Allah devletimize zeval vermesin"

Yurthaber 11-08-20 11:35

‘Türkiye’nin en çirkin kadınları nerededir?’ paylaşımı olay oldu! Görevden uzaklaştırdılar

"Türkiye'nin en çirkin kadınları nerededir?" diyerek yapılan video paylaşımı büyük tepki çekti. Videoyla ilgili soruşturma başlatan Tunceli Valiliği, 3 polis ve 1 imamın görevden uzaklaştırıldığını duyurdu.

Haber 16-07-20 11:59

'Türkiye'nin en çirkin kadınları nerededir' diyerek video paylaşan kamu personelleri görevden uzaklaştırıldı

Tunceli Valiliği, Nazımiye ilçesinde ’Türkiye’nin en çirkin kadınları nerede?’ sorusunun yer aldığı videoya ilişkin görüntüde yer alanların açığa alındığını bildirdi.

Haber 16-07-20 00:27

Kızlık Zarı Tam Olarak Nerededir ve Nasıl Bir Yapısı Vardır?

Tıp biliminde hymen ismiyle de anılan kızlık zarı, toplumda kadınların bekareti açısından önemli bir husus olarak görülmektedir.

Kadin 23-06-20 13:48

Klitoris Hakkında Bilmeniz Gerekenler: Nedir? Nerededir?

Cinselliğin tabu olduğu toplumumuzda, maalesef ki kadınlar da erkekler de kendi vücutlarını tanımıyorlar. Klitorisin ne olduğunu bilmek bir yana ismini bile duymayan pek çok kişi var.

Kadin 23-06-20 13:43

Tibia ve fibula kemiği nedir? Kaval kemiği (Tibia kemiği) nerededir? Kaval kemiği (Tibia kemiği ) kırılması nasıl tedavi edilir?

Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera'nın Çaykur Rizespor maçında kaval kemiği (Tibia kemiği) kırıldı. Muslera'nın kaval kemiğinin kırılmasının ardından çok sayıda kişi "Tibia ve fibula kemiği nedir?", "Kaval kemiği (Tibia kemiği) nerededir?" ve "Kaval kemiği (Tibia kemiği) kırılması nasıl tedavi edilir?" gibi sorulara cevap aramaya başladı. İşte kaval kemiği (Tibia kemiği) hakkında merak edilenler.

Haber 15-06-20 01:25

Genital estetik operasyonla çözüme ulaşacak 4 sorun

Jinekolog, Cinsel Terapist, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr.Esra Demir Yüzer, günümüzde görsel ve yazılı iletişim kanallarının yaygın kullanımı ile kadınların, kendi genital bilgelerindeki sorunları fark edip, tedavi olmak için daha çabuk karar vermeye başladıklarını söyledi.Genital estetik operasyonlar ile kolayca çözüme ulaşacak 4 sorunu, iç dudak estetiği (Labioplasti), klitoris estetiği (Hudoplasti), vajina daraltma (Vajinoplasti), genital gençleştirme ve beyazlatma olarak sıralayan Op.Dr.Esra Demir Yüzer, şunları kaydetti;“İç Dudak Estetiği (Labioplasti); Genital bölge operasyonları arasında kadınların en sık ihtiyaç duyduğu ameliyattır.

Yurthaber 04-01-20 13:26

Klitoris hakkındaki gerçek: Rolü bir kadına zevk vermekten çok daha büyük

Yakın zamanda yapılan bir çalışmada, klitorisin uyarılmasıyla tetiklenen kadın vücudu üzerindeki süreç araştırıldı. Çalışma, "zevk organının" insanın üremesi için önceden düşünülenden çok daha önemli olduğunu gösterdi. Klitoris, uyarıldığında spermin yumurtaya ulaşmasını kolaylaştırarak gebe kalmak için en uygun koşulları oluşturuyor.

Kadin 07-11-19 14:33

Hayrettin Karaman'dan 'Barnabas İncili' sorusu: Karargah'taydı, şimdi nerededir?

Yeni Şafak gazetesi yazarı Hayrettin Karaman, Hz. İsa'nın öğrencisi Barnabas tarafından yazıldığı iddia edilen Barnabas İncili hakkında dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Karaman, 'Dinler tarihi ve İslâm’ın sahihliği konularında çok önemli olan bu İncil şimdi nerededir, orijinali tercümesiyle beraber niçin yayınlanmaz?' diye sordu.

Haber 17-01-19 07:24

Alicanlar Konağında Klasikler konuşulacak

Sakarya Büyükşehir Kültür Sanat etkinlikleri, Tarihi Alicanlar Konağı’nda gerçekleştirilecek ‘Klasikler Nerededir ve Kimin Ne İşine Yarar?’ isimli söyleşi ile devam edecek.Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ocak Kültür Sanat Etkinlikleri, 10 Ocak Perşembe günü gerçekleştirilecek ‘Klasikler Nerededir ve Kimin Ne İşine Yarar?’ isimli söyleşi ile devam edecek.

Yurthaber 09-01-19 17:15

'Kim Milyoner Olmak İster'deki 'Çin Seddi' olayı reklam mı?

Atv'de yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasında 'Çin Seddi nerededir?' sorusuna iki joker kullanarak doğru cevap verebilen yarışmacı sosyal medyada gündem olmuştu. Posta Gazetesi yazarı Mesut Yar, çok konuşulan bu olayın 'viral reklam' olduğuna inandığını söyledi.

Magazin 08-08-18 21:39

'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında Çin Seddi nerededir sorusuyla gündem olan Su Ayhan konuştu

'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına katılan ve "Çin Seddi nerededir" sorusuyla gündeme gelen yarışmacı Su Ayhan kendisini eleştirenlere yanıt verdi

Magazin 06-08-18 15:16

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Çin Seddi Nerededir sorusunu bilemeyen Su Ayhan şaşırttı

ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında yarışan Su Ayhan isimli yarışmacıya, 4. soruda "Çin Seddi nerededir?" sorusu soruldu. Çin Seddi'nin nerede olduğunu bilmeyen yarışmacı önce seyirci jokerini sonra da telefon jokerini kullandı.

Magazin 05-08-18 09:51

ABD'nin Tel Aviv Büyükelçiliğini Kudüs'e taşımasına tepki

AY-Bir Başkanı Prof. Dr. Yusuf Balcı: - "Silahsız insanlara karşı, çocuk, yaşlı, kadın demeden ve hedef gözetmeksizin yapılan bu katliam ve orantısız güç kullanımı karşısında, birkaç yaban ördeği katledilse ayağa kalkan Batılı kamuoyu ve devletler nerededir?"

Haber 16-05-18 04:20

Bozdağ’dan “Adil Öksüz” açıklaması

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünün kilit ismi Adil Öksüz ile ilgili yeni bilgilere ulaşıldığını açıkladı.Bozdağ, katıldığı bir televizyon programında Adil Öksüz’ün nerede olduğuna ilişkin soru üzerine şunları söyledi:“Şimdi nerededir, hangi ülkededir buna dair bir bilgiyi bizden paylaşmamızı beklemeyin.

Haber 22-04-18 16:48

Orgazm için olmazsa olmaz!

Klitoris kadınlarda vajen üstünde küçük dudakların birleşim yerinde bulunan bir organdır. Yani kadınlarda hazzın ve orgazmın merkezidir. Fizyolojik olarak erkekteki penisin karşılığı olarak da adlandırılabilir. Penise oranla iki kat daha fazla sinir ve damar yapısına sahiptir. Op. Dr. Berk Karataş, kadınlarda hazzın doruk noktası olan Klitoris'i yazdı...

Kadin 02-03-18 16:51

Kılıçdaroğlu'nun bahsettiği Man Adası hakkında merak edilenler

CHP lideri Kılıçdaroğlu bugünkü grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakınlarının Man Adası'ndaki şirketlere para gönderdiğini iddia etti. Peki Man Adası nerededir, nasıl yönetilir?

Finans 28-11-17 15:43

Kılıçdaroğlu'nun bahsettiği Man Adası hakkında merak edilenler

CHP lideri Kılıçdaroğlu bugünkü grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakınlarının Man Adası'ndaki şirketlere para gönderdiğini iddia etti. Peki Man Adası nerededir, nasıl yönetilir?

Finans 28-11-17 15:43

Kılıçdaroğlu'nun bahsettiği Man Adası hakkında merak edilenler

CHP lideri Kılıçdaroğlu bugünkü grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakınlarının Man Adası'ndaki şirketlere para gönderdiğini iddia etti. Peki Man Adası nerededir, nasıl yönetilir?

Haber 28-11-17 15:43

Man Adası nerededir? Kılıçdaroğlu'nun bahsettiği Man Adası hangi ülkededir?

Kılıçdaroğlu'nun bahsettiği Man Adası hangi ülkededir? Kemal Kılıçdaroğlu, biraz önce paritisinin grup toplantısında bahsettiği Man Adası merak edilmeye başlandı. Man Adası nerede? Man Adası hangi ülkeye ait? Man Adası ayrı bir devlet mi?

Haber 28-11-17 14:44

Man Adası nerede? Kılıçdaroğlu'nun bahsettiği Man Adası ile ilgili bilinmeyenler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında bahsettiği Man Adası, Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Peki Man Adası nerededir? Man Adası'nın nüfusu nedir? Man Adası hangi ülkeye bağlıdır ve kaç yılında kurulmuştur? İşte Kılıçdaroğlu'nun son dakika açıklamasında geçen Man Adası ile ilgili merak edilen tüm soruların yanıtları bu haberimizde...

Haber 28-11-17 14:32

Mısır'daki camiye yönelik saldırıya tepkiler

- MHP Genel Başkanı Bahçeli: - "Bu hunhar terör eylemi vahşettir, vandallıktır, vicdansızlıktır. Lanetlemek ise insanım diyen herkesin görevidir" - Taht ve taç kavgalarının esiri olmuş şeyhler, sultanlar, krallar, emirler ne yapıyor, neyle oyalanıyorlar? İnsanlık vicdanı nerededir? Küresel adalet, özgürlük, demokrasi ve insan hakları savunucuları terörizme karşı niye suspus duruyorlar?" - "Camiye saldırı ne demektir? Masum canlara kastetmenin nasıl bir bahanesi olabilecektir? Gerçekte camiye yap

Haber 24-11-17 21:06

Kör Niko Meyhanesi nedir, nerededir? Bahçeli Kör Niko dedi sosyal medya yıkıldı!

Kör Niko Meyhanesi nedir? Devlet Bahçeli'nin CHPliler için "Kör Niko Meyhanesi'ne gidip içsinler" demesinden sonra herkes bu ismi konuşmaya başladı. Esas merak edilen ise Kör Niko Meyhanesi nedir, nerededir, aslında öyle bir yer var mı oldu. Peki Bahçeli'nin bahsettiği Kör Niko Meyhanesi nedir, nerededir? Kör Niko Meyhanesi ile ilgili gerçek ise çok şaşırtıcı!

Haber 02-09-17 15:31

Burkina Faso'da Türk restoranına silahlı saldırı! ‪‪Burkina Faso nerededir?

Burkina Faso terör saldırısı ile sarsıldı. Burkina Faso'da bir Türk restoranına silahlı saldırı gerçekleştirildi. Dışişleri Bakanlığı, Burkina Faso'nun başkenti Ouagadougou'da (Vagadugu) bir Türk restorana gerçekleştirilen silahlı saldırıda ölenlerden 1'inin Türk olduğunu açıkladı. Türk restoranını hedef alan sadırıda 17 kişinin hayatını kaybettiği, 8 kişinin yaralandığı açıklandı.

Haber 14-08-17 09:58

Karacahisar Kalesi nerededir? Karacahisar Kalesi ne zaman fethedildi?

Karacahisar Kalesi, Diriliş Ertuğrul dizisi 3. sezonunda adını sıkça duyduğumuz ve Bizanslıların elinde olan kalenin nerede olduğu merak edilmeye başlandı. Dizide Vasilius'un tekfur olduğu Karacahisar bölgesine Ertuğrul Bey'in ve obasının gelmesi Bizanslıları rahatsız ediyor ve aralarında amansız bir savaş başlıyor. Peki, Karacahisar Kalesi nerededir? Karacahisar Kalesi ne zaman fethedildi?

Haber 08-06-17 07:34

Ertuğrul Gazi Türbesi'nde saygı nöbeti başladı! Peki Ertuğrul Gazi Türbesi nerededir?

Ertuğrul Gazi Türbesi'nde askerleri, Diriliş Ertuğrul dizisinden çıkmış gibi alp kıyafetleri içinde gören vatandaşlar şaşkınlık geçirdiler. Bilecik Valiliği tarafından başlatılan saygı nöbetinde askerler artık Ertuğrul Gazi Türbesi'de alp kıyafeti ile duracaklar. Peki Ertuğrul Gazi Türbesi nerededir?

Haber 08-05-17 15:13

Kadın cinselliğinin anahtarı: Klitoris

Kadına zevk vermek dışında başka bir amaç taşımayan klitoris hakkında ne biliyorsunuz?

Kadin 03-12-14 13:00