Enes Çırtlık

Enes Çırtlık

@enes.cirtlik
Mynet Haber / İçerik Editörü

Aracını park etti, bir süre sonra başına gelen olayla sarsıldı! Bu durumu daha önce de yaşadık

Tokat'ta yaşayan bir kişi, evinin bahçesine park ettiği aracında yaşadığı olayla sarsıldı! Aktarılan bilgiye göre Emre Kanbulat isimli 37 yaşındaki vatandaş, aracını evinin bahçesine park etti ve bir süre sonra aracına gelen Kanbulat hayatının şokunu yaşadı... Kanbulat duruma isyan ederken, "Bu durumu daha önce de yaşadık" ifadesini kullandı. İşte dikkat çeken olayın detayları...

Haber 21-04-2024 15:39

İlklere sahne olacak! Antalya'da Dünya Yürüyüş Şampiyonası başladı

Antalya'da ilklerin yaşanacağı Dünya Yürüyüş Şampiyonası başladı. Günün ilk 2 yarışması olan U20 Kadın ve Erkek 10 kilometre yarışmaları tamamlanırken, mücadeleler gün boyu devam edecek.

Spor 21-04-2024 13:16

İmplant tedavisinde vida beynine saplandı... Doktorlar gözlerine inanamadı! Bana hayatımı kaybedebileceğimi söylediler Ameliyatı, Amerika'da dergilere konu oldu

Bursa'da 2 çocuk babası Ramazan Yılmaz (40), sızı yapan dişlerinin tedavisi için özel bir kliniğe gitti. Yılmaz'a implant tedavisi başlatıldı. Ancak iddiaya göre doktor çeneye yerleştirecek vidayı zorlayınca vida çene kemiğini delip Ramazan Yılmaz'ın beynine saplandı! Hastaneye kaldırılan Yılmaz saatler süren ameliyat sonrası hayata tekrar döndü. Yılmaz'ı sağlığına kavuşturan doktorların başarılı ameliyatı ise Amerika'da literatüre girip dergilere konu oldu.

Haber 21-04-2024 12:30

Yolcu treni, hemzemin geçitte mahsur kalan tıra çarptı! Korkunç kaza kamerada

Afyonkarahisar’da trenin tıra çarptığı ve 1 kişinin yaralandığı feci kaza cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Haber 21-04-2024 11:19

Telefonunu tamire gönderdi, hayatının şokunu yaşadı! Mağdur edildim... Tazminat davası açacağım

Yere düşüp kırılan telefonu tamir ettirmek istedi, hal böyle olunca telefonu tamir ettirmek için bir firmaya yolladı ancak bin pişman oldu. İddiaya göre telefon önce 2 ay verilmedi, teslim edildiğinde ise hala kırıktı. İddiaya göre o telefon tamircisi firma, telefonun yapılması için 2 bin 500 TL almıştı. Tamir mağduru olduğunu iddia eden adam isyan etti.

Haber 21-04-2024 10:42

Yer: Bursa! Dükkan önünde duran köpeği önce sevdi sonra çaldı: O anlar kamerada

Bursa’da hava alması için köpeğini dışarı bağlayan Şaban Alper, bir süre sonra hayatının şokunu yaşadı. Bir kadın, hava alsın diye dükkanın önüne bağlanan köpeği önce sevdi sonra çaldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 19-04-2024 16:03

Tokat'ta meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem güvenlik kameralarına yansıdı! İşte o anlar

Tokat'ta önceki gün meydana gelen 5,6'lık depremin güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, deprem anına ilişkin çarpıcı görüntüler yer aldı.

Haber 19-04-2024 10:09

Boğazına şeker kaçan öğrenciyi öğretmenin Heimlich manevrası kurtardı! O anlar kamerada

Isparta’da boğazına şeker kaçan ilkokul öğrencisi Heimlich manevrası ile kurtarıldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 18-04-2024 13:40

Adıgey Cumhuriyeti Başkanı Kumpıl Murat, KAFFED Heyeti'ni kabul etti

Anavatan ziyaretleri kapsamında KAFFED Heyeti Adıgey Cumhuriyeti Başkanı Kumpıl Murat tarafından kabul edildi. Kafkas Dernekleri Federasyonu (KAFFED) tarafından yapılan açıklamaya göre Başkan Kumpıl Murat görüşmede heyetin başlıklar halinde ilettiği konularda gereken desteği vereceğini, ayrıca atılacak karşılıklı adımlar ile Türkiye ve Rusya ilişkilerinin de olumlu anlamda etkileneceğini belirtti.

Haber 18-04-2024 11:15

Yer: Tokat! Feci kaza kameraya böyle yansıdı

Tokat'ta otomobil ile beton mikserinin çarpışması sonucu 1'i ağır 4 kişinin yaralandığı kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 18-04-2024 10:04

“Milli Muharip Uçak Kaan” konferansı Düzce'de düzenlendi!

Türk Havacılık ve Sanayii A.Ş (TUSAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rafet Bozdoğan’ın konuşmacı olarak katıldığı “Milli Muharip Uçak Kaan” başlıklı TUSAŞ ve Türk Havacılığı Konferansı, Düzce Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Burçin Sarıcan da konferansa katıldı.

Haber 17-04-2024 13:59

Sonunda geri aldım demişti ama... Ruhi Çenet'in 8.5 milyonu aşkın aboneye sahip YouTube kanalından, kanalıyla alakasız canlı yayın açıldı! Tekrar mı hack'lendi?

Ünlü YouTuber Ruhi Çenet'in yayınladığı videolar sayesinde 8.5 milyonu aşkın aboneye ulaşan YouTube kanalı çalınmıştı. Çenet, geçtiğimiz günlerde ise bir paylaşım yaparak hesabı geri aldığını söylemiş ancak "13 yılda yaptığımız tüm videolar silinmiş" demişti. Son olarak ise Ruhi Çenet'in YouTube kanalından, kanalıyla alakasız bir canlı yayın açıldı. Bu yayın, "Ruhi Çenet'in kanalı tekrar mı hack'lendi?" sorusunu da beraberinde getirdi.

Haber 17-04-2024 12:04

Bursa'da yürekleri hoplatan cansız manken şakası! Kimi güldü, kimi vurmaya kalktı

Bursa’da bir genç cansız manken kılığına girip yoldan geçenleri korkutarak şaka yaptı. Cansız mankenin aniden hareket ettiğini gören vatandaşların kimi güldü, kimi vurmaya kalktı, kimi ise kendine güldü.

Haber 14-04-2024 18:21

'Bakanlık personeliyim' dedi, öfkelenip polisleri tehdit etti!

Kırıkkale'de gelin arabasının plakasını "Evleniyoruz" yazısıyla kapatan sürücü, kendisine kesilen para cezasının ardından öfkelendi. Bakanlık personeli olduğunu öne süren sürücü E.C., polis memurunu, "Allah, bir adli işlemde seni benle karşılaştırır" sözleriyle tehdit etti. "Memur memura böyle yapıyorsa ben de böyle yapacağım" da diyen E.C, polislere ceza fişini de atarak, cezanın e-devletine gönderilmesini istedi.

Haber 14-04-2024 15:37

Polisten kaçan şüpheliyi üzerine atlayıp yakaladı, hiçbir şey olmamış gibi çayını içmeye devam etti... 'Çay sevdalısı' esnaf sosyal medyada viral oldu! Çay benim için çok önemli

Bursa’da yaşanan ilginç olayda, polis ekiplerini görünce kaçan şüpheliyi, çay içen esnaf İshak Kukaroğlu yakaladı. Kukaroğlu, şüpheliyi ekiplere teslim ettikten sonra dönüp çayını içmeye devam etti. O anlar kameraya yansıdı. Çay sevdalısı esnaf, "Çay benim için çok önemli. Aslında çok büyütülecek bir olay yok. Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Herkesin yapması gerekeni yaptım” ifadelerini kullandı. Esnafın rahat hareketleri ise sosyal medyada viral oldu.

Haber 14-04-2024 13:21

Çalışanın bir anlık dalgınlığı döviz bürosuna pahalıya patladı! Az bir para değil, yazık günah

Gaziantep’te bir döviz bürosu çalışanı, yoğunluk sırasında 7 tam altın vereceği müşterisine dalgınlıkla 10 tam altın verdi. Yanlış işlem sonucu verdiği 3 tam altın, döviz bürosuna 49 bin 500 TL’ye mal oldu. Döviz bürosu sahibi ise “Ortada bir emek var, az bir para değil. 3 tam altın 50 bin TL’ye yakın para ediyor. Yazık, günah" dedi. O anlar ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Haber 14-04-2024 11:22

Dikkat! Ege Denizi'nde av yasağı yarın başlıyor: Uymayanlara 200 bin TL'ye varan para cezası

Ege Denizi'nde av yasakları yarın başlıyor. İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin, yarın başlayacak yasağın 31 Ağustos'a kadar süreceğini belirtip, yasağı ihlal edenlere 8 bin TL'den 200 bin TL'ye varan idari para cezalarının uygulandığını söyledi. Şahin, "Yasak, büyük tekneleri kapsıyor. Özellikle kıyı avcılığı dediğimiz küçük teknelerimizde amatör avcılar için herhangi bir problem yok. Yasak dönemi içinde gırgır ve troller ava çıkamıyor" diye konuştu.

Haber 14-04-2024 10:54

Nesli tükenme tehlikesi altında! Küçük Akbaba Kars’ta böyle görüntülendi

Korunması için acil önlem alınması gereken canlılar listesinde üst sırada yer alan ve nesli tükenme tehlikesi altında bulunan Küçük Akbaba Kars’ta görüntülendi.

Haber 14-04-2024 09:58

'Pes' dedirten hırsızlık kamerada: Müşteri gibi önce denediler sonra çaldılar!

Elazığ’da gece yarısı bir mağazaya giren hırsızların pişkin hareketleri ve rahatlığı pes dedirtti. Alışveriş yapar gibi ürün seçen hırsızlar, ardından poşete doldurarak elini kolunu sallayarak çıktı. O anlar güvenlik kameraların saniye saniye yansıdı.

Haber 07-04-2024 16:44

'Bayram tatili' yoğunluğu! Güzel havayı fırsat bilenler oraya akın etti

Antalya'da güneşli havanın tadını çıkarmak isteyenler, Konyaaltı Sahili'ne akın etti. Tatil için kente gelenlerle beraber sahilde yoğunluk oluştu.

Haber 07-04-2024 15:46

Bursa'da başıboş köpek dehşeti: Oğlu için kendini feda etti! 1,5 ay pipetle beslenecek... Korku dolu anlar kamerada

Bursa’da Mesut Karagözoğlu, iftar vakti 10 yaşındaki oğluyla birlikte pide almaya gitti. Karagözoğlu, çok sayıda başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğradı. 10 yaşındaki çocuk son anda kaçıp kurtulurken, onu gören bir arkadaşı ise otomobille sürekli klakson çalarak 46 yaşındaki adamı ölümden kurtardı. Dehşet anları ise kameraya yansıdı! Çenesi kırılan, kulağına 30 dikiş atılan, elleri parçalanan 2 çocuk babası Karagözoğlu plastik cerrahide ameliyata alınacak, 1,5 ay pipet ile beslenecek.

Haber 07-04-2024 13:47

TIR'ın yakıt deposu delindi, şehri birbirine kattı! 20 kilometrelik yolda 10 farklı kaza yaşandı

Bursa'da kaza yapan ve yakıt deposu delinen TIR, şehri birbirine kattı. TIR polis tarafından yakalanırken yaklaşık 20 kilometrelik yolda 10 farklı kaza yaşandı. TIR, polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda yakalandı. Gözaltına alınan sürücü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Haber 07-04-2024 13:08

Esenyurt’ta 24 yaşındaki Dilara'nın feci sonu! 30’uncu kattan sitenin avlusuna düştü

Esenyurt’ta 24 yaşındaki Dilara K., 39 katlı binanın 30’uncu katından henüz bilinmeyen bir nedenle sitenin avlusuna düşerek hayatını kaybetti. Genç kızın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Morgu'na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Haber 07-04-2024 11:56

Köyün şehirle bağlantısı kesildi! Muhtar, Bekliyoruz diyerek çağrıda bulundu

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinin Onbaşılar köyünde heyelan meydana geldi. Heyelan, köyün şehirle olan bağlantısını kesti. Köy muhtarı Husret Şen, "Şu an köyümüzün yolu kapalı. Biz de yetkililere çağrıda bulunarak yolumuzu açılması için çalışma bekliyoruz." dedi.

Haber 07-04-2024 10:27

Otomobil bahçeye düştü! O anlar saniye saniye kameraya yansıdı

Nevşehir’de kontrolden çıkan otomobil bahçe duvarını aşarak devrildi. Otomobilin bahçeye devrildiği anlar çevredeki güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 07-04-2024 09:51

Önce bariyerlere çarptı sonra da refüje! Ankara’da hatalı şerit değiştiren aracın kaza anı kamerada

Ankara’da Sincan-Ayaş Karayolu’nda hatalı şerit değiştiren aracın kaza yaptığı an bir başka araçta yolculuk yapan vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 07-04-2024 09:17

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen mazbatasını aldı

İstanbul’un kadim semtlerinden Eyüpsultan'da 30 yıl sonra ilk kez CHP’li bir belediye başkanı seçildi. Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, “herkesin başkanı” olacağına dair söz verdi.

Haber 05-04-2024 16:09

Yer: Bahçelievler! Araçların arasında savrulup bariyerlere çarparak durabildi: Feci kaza kamerada

Bahçelievler D-100 Karayolu'nda, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, araçların arasında savrularak bariyerlere çarptı. Kaza anı, başka bir otomobilin araç kamerasına yansıdı.

Haber 04-04-2024 13:36

Güngören'de taksiciyle yaya arasında kavga! O anlar kamerada

Güngören'de yolun karşısına geçmeye çalışan yaya ile taksi şoförü arasında tartışma çıktı. Taksici, aracından inerek yayaya yumruk atıp olay yerinden kaçtı. Yaşanan tartışma ve taksicinin yayaya yumruk attığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 04-04-2024 10:00

Jawline dolgusu hakkında ne biliyorsunuz? Hem kadınlar hem erkekler yaptırıyor…

Jawline dolgusu, etkileyici ve karakteristik bir yüze kavuşma imkânı verdiğinden, en sık tercih edilen yüz dolgusu çeşitlerinden ve son yılların en popüler medikal estetik prosedürlerinden biridir.

Haber 03-04-2024 13:27

“Türkiye’nin En Büyük Bilişim Etkinliği” İLTEK Günleri’nin 19.sunda neler yaşandı?

Nokia, Vodafone ve Arçelik gibi sektörlerinin dev isimleri ile 26-27-28 MART 2024 tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi Davutaşa Yerleşkesi’nde “Türkiyenin En Büyük Bilişim Etkinliği” olarak bilinen İLTEK Günleri etkinliği’nin 19.su gerçekleşti.

Haber 01-04-2024 11:26

CANLI Balıkesir seçim sonuçları! Balıkesir'de seçimi kim kazandı? AK Parti adayı Yücel Yılmaz mı, CHP adayı Ahmet Akın mı?

Balıkesir seçim sonuçları merak ediliyor. Tüm Türkiye, sandıktan çıkacak seçim sonuçlarına kilitlenmiş durumda ve yerel seçim sonuçları vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Peki, Balıkesir'de seçimi kim kazandı? AK Parti adayı Yücel Yılmaz mı, CHP adayı Ahmet Akın mı? İşte tüm merak edilenler...

Finans 31-03-2024 20:18

CANLI Aydın seçim sonuçları! Aydın'daki seçimi kim kazandı? AK Parti adayı Mustafa Savaş mı, CHP adayı Özlem Çerçioğlu mu?

Siyasi partilerin adaylarını belirlemesi sonrası yaşanan uzun bir propaganda sürecinin sonunda seçmenler 31 Mart günü oylarını kullanmak üzere sandık başına gitti. Tüm Türkiye, sandıktan çıkacak seçim sonuçlarına kilitlenmiş durumdayken, yerel seçim sonuçları vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Özellikle seçim yarışının yaşandığı İstanbul, Ankara, Aydın, İzmir, Bursa gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları merak konusu. Peki, Aydın'daki seçimi kim kazandı?

Finans 31-03-2024 20:15

CANLI | Artvin seçim sonuçları! Artvin'deki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Mehmet Kocatepe mi, CHP adayı Bilgehan Erdem mi, İYİ Parti adayı Demirhan Elçin mi kazandı?

Türkiye yerel seçimler için sandık başında, seçmenleri gözü kulağı ise gelecek seçim sonuçlarında! İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları ile birlikte bazı illerin de seçim sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Bu illerden biri de Artvin... Artvin'deki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Mehmet Kocatepe mi, CHP adayı Bilgehan Erdem mi, İYİ Parti adayı Demirhan Elçin mi kazandı?

Finans 31-03-2024 14:52

Seçim bitmedi ama o kazandığını ilan etti! Sayımdan sonra da resmi olarak ilan edeceğim”

Yerel seçim heyecanı sürüyor. Elazığ’da ise merkeze bağlı İcadiye Mahalle’sinde tek aday olarak seçime giren mahalle muhtarı İrfan Gözvur, muhtarlığını ilan etti. Gözvur, "Oyların sayılmadan benim muhtarlığım garantilendi. Çünkü karşımda rakip aday yok. Muhtarlığımı kendi kendime ilan ettim. Sayımdan sonra da resmi olarak ilan edeceğim” dedi.

Haber 31-03-2024 13:24

Taksim Meydanı'nda seçim sessizliği: Boş kalan meydan havadan böyle görüntülendi

Yerel seçimler nedeniyle sabah saatlerinde oy kullanmaya giden vatandaşlar Taksim Meydanı'nın boş kalmasına neden oldu. Taksim'deki sessizlik dron ile de görüntülendi.

Haber 31-03-2024 12:05

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden 'manipülasyon' uyarısı

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde vatandaşlar oy kullanırken, İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden 'manipülasyon' uyarısı geldi. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından "'Tercih ettiğiniz adaya oy attıktan sonra diğer partilerin üzerini çizin' şeklindeki paylaşımlar, oyların geçersiz sayılması için yürütülen manipülasyon çalışmalarıdır" açıklaması yapıldı.

Haber 31-03-2024 11:22

Sandık başında renkli görüntüler! Kimi astronot kostümüyle kimi kral kostümüyle geldi, kimi de patili dostuyla oy kullandı

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başında. 32 ilde seçmenler, saat 07.00'den itibaren sandık başına giderken, diğer illerde de oy verme saat 08.00 itibarıyla başladı. Seçmenler sandık başına gidip oylarını kullanırken renkli görüntüler de ortaya çıktı.

Haber 31-03-2024 11:14

Seçmenler sandık başına koştu! İşte Türkiye'den seçim manzaraları

Yerel seçim heyecanı başladı. Yüksek Seçim Kurulu 32 ilde oy verme saatini bir saat erkene almıştı. Bu nedenle 32 ilde saat 07.00 itibarıyla oy verme işlemi başlamıştı. Bu illerin dışında kalan diğer yerlerde de saat 08.00 itibarıyla oy verme işlemi başladı. Böylece tüm Türkiye’de oy verme işlemi başlamış oldu. Tüm illerde oy verme işleminin başlamasıyla birlikte seçmenler sandık başına koştu. Oy pusulasının 4 tane olması ise İstanbul'da yoğunluğa neden oldu.

Haber 31-03-2024 06:58

Türkiye bugün sandık başında: İstanbul'da oy pusulaları okullara getirildi

Yerel seçim günü geldi çattı. Türkiye bugün sandık başına gidiyor. İstanbul'da ise Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullanmaya saatler kala oy pusulaları güvenlik önlemleri altında okullara getirildi.

Haber 31-03-2024 06:29

Sultanbeyli canlı yerel seçim sonuçları! Sultanbeyli ilçesi seçimi Ali Tombaş mı Ayhan Koç mu kazanıyor?

2024 yerel seçiminde İstanbul'daki ilçe sonuçları yoğun bir şekilde takip edilirken, Sultanbeyli seçim sonuçları da merak ediliyor. İstanbul'un önemli ilçelerinden Sultanbeyli'de AK Parti'nin adayı Ali Tombaş mı yoksa CHP’nin adayı Ayhan Koç mu ipi göğüsleyecek? İşte 31 Mart Pazar Sultanbeyli seçim sonuçları ile ilgili tüm bilgiler...

Haber 30-03-2024 22:59

Şişli canlı yerel seçim sonuçları! Şişli'de seçimi Gökhan Yüksel mi Resul Emrah Şahan mı kazanıyor?

2024 yerel seçimi için heyecan dorukta. İstanbul'da büyükşehir sonuçları kadar ilçe belediye başkanlıklarının sonuçları da merak ediliyor. İstanbul'da seçim sonuçları en fazla takip edilen ilçelerden biri de Şişli! Şişli seçim sonuçları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Şişli'de AK Parti'nin adayı Gökhan Yüksel mi yoksa CHP’nin adayı Resul Emrah Şahan mı ipi göğüsleyecek? Şişli'deki vatandaşların gözü kulağı Şişli seçim sonuçlarında...İşte 31 Mart yerel seçimiyle ilgili tüm bilgiler...

Haber 30-03-2024 22:58

Sultangazi canlı seçim sonuçları! Sultangazi ilçesinde yerel seçimi Abdurrahman Dursun mu Ferhat Epözdemir mi kazanıyor?

Tüm Türkiye gibi İstanbul Sultangazi'de de yerel seçim heyecanı yaşanıyor. Türkiye nefesini tuttu, seçim sonuçlarını merakla bekliyor! Özellikle İstanbul seçim sonuçları takip edilirken, gözler Sultangazi ilçesi seçim sonuçlarına da çevrildi. Sultangazi'de seçimi AK Parti'nin adayı Abdurrahman Dursun mu yoksa CHP’nin adayı Ferhat Epözdemir mi seçimi kazanacak? Sultangazi'deki vatandaşların gözü kulağı Sultangazi seçim sonuçlarında...

Haber 30-03-2024 22:50

Şile canlı yerel seçim sonuçları! Şile'de seçimi İlhan Ocaklı mı Özgür Kabadayı mı kazanıyor?

Türkiye artık yerel seçim için nefesini tuttu 31 Mart Pazar günü seçim sonuçlarını bekliyor. İstanbul'un kuzey ilçesi Şile'de seçim sonuçları merak ediliyor ancak İstanbul'un ilçe ilçe seçim sonuçları da aynı şekilde merak konusu! Şile seçim sonuçları da bu ilçe sonuçlarından biri. Şile'de AK Parti'nin adayı İlhan Ocaklı mı yoksa CHP’nin adayı Özgür Kabadayı mı avantajlı? Şile'deki vatandaşların gözü kulağı Şile seçim sonuçlarında!

Haber 30-03-2024 22:46

Zeytinburnu canlı seçim sonuçları! Zeytinburnu'nda yerel seçimi Ömer Arısoy mu Onur Soytürk mü kazanıyor?

Türkiye 2024 yerel seçiminde gözler özellikle İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin seçim sonuçlarında. Büyükşehir seçim sonuçlarının yanı sıra ilçe seçim sonuçları da merak konusu. İstanbul'da seçim sonuçları merak edilen ilçelerden biri Zeytinburnu! Zeytinburnu ilçesi seçim sonuçları araştırılıyor. Zeytinburnu'nda AK Parti'nin adayı Ömer Arısoy mu yoksa CHP’nin adayı Onur Soytürk mü kazanacak? Zeytinburnu'ndaki vatandaşların gözü kulağı Zeytinburnu seçim sonuçlarında...

Haber 30-03-2024 22:40