HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe Feyenoord Maçı İzle TRT1 Canlı Yayın

UEFA Avrupa Ligi Fenerbahçe-Feyenoord Maçı İzle TRT1 Canlı Yayın Fenerbahçe-Feyenoord TRT1 Şifresiz İzle Canlı Maç Yayını

Fenerbahçe Feyenoord Maçı İzle TRT1 Canlı Yayın

Fenerbahçe, Feyenoord maçı ile bu akşam İstanbul'da UEFA Avrupa Ligi heyecanı yaşanacak. Fenerbahçe'nin Hollandalı oyuncusu Robin van Persie'nin ilk 18'de yer aldığı öğrenilirken yıldız oyuncunun oyuna sonradan dahil olması bekleniyor...Fenerbahçeliler maçın başlayacağı saati ve kanalı, şifreli olup olmadıklarını merakla bekliyorlardı. İşte Fenerbahçe maçının saati, yayınlanacağı kanal ve maç öncesi son bilgiler...

FENERBAHÇE'NİN İLK 11'İ:

Volkan, Van der Wiel, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Ozan, Lens, Sow, Emenike

VAN PERSIE KADRODA

Advocaat, takımın son 5 antrenmanında yer alan Robin van Persie'yi Feyenoord maçı kadrosuna aldı. Uzun bir süre sakatlık kabusu yaşayan Hollandalı yıldızın maça yedek olarak soyunup oyuna sonradan dahil olması bekleniyor. RvP son olarak Zorya Luhansk maçında forma giymişti.

TARAFTARA 'YÜKSEK RİZİKOLU MAÇ" UYARISI

UEFA tarafından “Yüksek Rizikolu Maç” statüsüne alınanan Feyenoord karşılaşması için Fenerbahçe Kulübü resmi internet sitesinde taraftarlarına uyarıda bulundu.

Fenerbahçe'den yapılan o açıklama:

"Avrupa Ligi A Grubu 2. karşılaşması, UEFA tarafından “Yüksek Rizikolu Maç” statüsüne alınmıştır. Bu müsabaka için UEFA ayrıca güvenlik delegesi ataması yapmıştır.

Bilindiği üzere 2012/2013 sezonunda oynadığımız UEFA maçlarında yaşanan önemli disiplin ve güvenlik ihlalleri sebebiyle kulübümüz çok ciddi yaptırımlara ve para cezalarına maruz kalmış, önemli mağduriyetler yaşamıştır.

Büyük Fenerbahçe’nin bu büyük taraftarı, daima, takımının iyi gününde yanında olmakla birlikte, kötü gününde de ayağa kalkmasındaki en önemli faktör olmuştur ve bundan sonra da böyle olacaktır. Konu ile ilgili taraftarlarımızın hassasiyet göstermelerini ve yalnızca takımımıza destek olmalarını önemle rica ederiz"

FENERBAHÇE FEYENOORD MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

UEFA Avrupa Ligi A Grubu ikinci maçında bu akşam Hollanda'nın Feyenoord takımıyla sahasında karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa kupalarındaki 210. maçına çıkacak. Ülker Stadı'nda yapılacak Fenerbahçe-Feyenoord maçı saat 22.05'te başlayacak. Karşılaşma TRT 1 ve Tivibu Spor 2 kanallarından canlı yayınlanacak.

MAÇA SAATLER KALA İDDAA ORANLARI DEĞİŞTİ

Fenerbahçe-Feyenoord mücadelesine saatler kala, iddaa oranlarında gözle görülür değişiklikler yapıldı. A Grubu'nda oynanacak 2. karşılaşma öncesinde iddaa oranlarında şaşırtıcı bir değişikliğe gidildi.

Oranların ilk açıklandığı günde 1.70 verilen Fenerbahçe galibiyetinin oranı İddia Risk Yönetimi tarafından arttırılarak 1.90'a yükseltildi. Asıl dikkat çeken değişiklikse, ilk maçında Manchester United'ı deviren Feyenoord'un galibiyetine verilen oranın 3.20'den 2.70'e düşürülmesi oldu.

Beraberlik oranı ise 3.20'den 3.30'a yükseldi. Bu değişiklikler, iddaa oynayan kişilerin bahis ağırlını Feyenoord galibiyetine verdiğini gözler önüne serdi.

FENERBAHÇE-FEYENOORD MAÇI ORANLARI

Fenerbahçe galibiyeti: 1.90 | Son hali: 1.70

Feyenoord galibiyeti: 3.20 | Son hali: 2.70

Beraberlik: 3.20 | Son hali: 3.30

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ

Volkan Demirel, Van der Wiel, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, De Souza, Ozan Tufan, Lens, Sow, Emenike.

TRT 1 yayın akışı haberimizde. TRT 1’de bugün saat 20.00’de Ev Sineması Kuşağı “Biz Bir Dolaşalım” adlı film hemen ardından ise 22.05’de Fenerbahçe – Feyenoord maçı yayınlanacak. Peki bugün TRT’de başka hangi programlar ve diziler var? Aşağıdaki bağlantı ile TRT’nin online canlı yayına erişebilir ve TRT 1’i bilgisayarınız, tabletiniz veya akıllı cep telefonunuzdan seyredebilirsiniz.

TRT 1 CANLI YAYIN

29 EYLÜL TRT 1 YAYIN AKIŞI

05:53 İstiklal Marşı ve Günün Program Akışı

05:55 Böyle Bitmesin

07:50 Filmin En Güzel Sahnesi

07:55 Baba Candır

10:30 Adını Sen Koy

11:45 Beni Böyle Sev

14:25 Filmin En Güzel Sahnesi

14:30 Seksenler

17:10 Adını Sen Koy

19:10 Hava Durumu

19:15 Spor

19:20 Habere Doğru

19:30 Erhan Çelik İle Ana Haber

20:00 Ev Sineması Kuşağı “Biz Bir Dolaşalım”

22:05 UEFA Avrupa Ligi Grup Maçları “Fenerbahçe-Feyenoord”

22:50 Devre Arası

23:05 UEFA Avrupa Ligi Grup Maçları “Fenerbahçe-Feyenoord”

00:05 Alias “Kod Adı”

01:10 Adını Sen Koy

01:55 Baba Candır

04:00 Seksenler

Kuyt: "Fenerbahçelileri zor anlar bekliyor"

Feyenoordlu futbolcu Dirk Kuyt, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda yarın karşılaşacakları Fenerbahçe'de futbolu bıraktıktan sonra görev alabileceğini söyledi.

Ülker Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt, İstanbul'a tekrar geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "İstanbul'a geldiğim için çok sevinçliyim. Beni çok güzel karşıladılar. Sanki hiç gitmemiş gibiyim. Yeni yapılan yerleri gezdirdiler. Çok hoşuma gitti. Ben Fenerbahçe'ye futbolu bıraktıktan sonra ileri dönemlerde de her zaman yardım etmek isterim. Futbol oynamayı şu anda çok seviyorum. Futbolu bıraktığımdaFenerbahçe'yi nasıl destekleyebileceğimi düşüneceğim. Çok büyük bir saygıyla karşılandım. Beni çiçeklerle karşıladılar. Çok önemliydi benim için.Fenerbahçe'den hala sayıyı görmek beni çok mutlu ediyor" dedi.

"Hollanda'da Fenerbahçe'yi takip etmeye çalışıyorum"

Ailesinin de Türkiye'yi çok özlediğini vurgulayan 36 yaşındaki Hollandalı futbolcu, bu yüzden eşi ve çocuklarını da İstanbul'a geldiklerini belirterek, "Hollanda'da Fenerbahçe'yi takip etmeye çalışıyorum. Hala kulüpten arkadaşlarımla görüşüyorum. Fenerbahçe'ye çok güveniyorum ama yarınFenerbahçelileri zor anlar bekliyor" diye konuştu.

"Advocaat, Robin Van Persie'ye iyi gelecek"

Basın mensuplarının Robin van Persie'nin performansı ile ilgili soruya ise Kuyt, "Robin Van Persie'nin çok iyi bir futbolcu. Robin Van Persie, teknik direktöründen iyi destek ve güven alırsa elinden geleni yapar. Advocaat'ın Fenerbahçe'ye gelmesi Van Persie'ye iyi gelecektir. İstatistiklere de bakarsak her zaman oynama fırsatı bulmadı. Buna rağmen iyi oynadı" diye konuştu.

"Fenerbahçe taraftarına saygım var"

Basın mensuplarının "Yarın gol atarsan sevinecek misin?" sorusuna ise Kuyt, "Fenerbahçeliler 3 yıl boyunca beni iyi tanıdı. Oynadığım sürede Fenerbahçeiçin her şeyimi verdim. Bunu yarın da Feyenoord için yapacağım. Gol atarsam sevineceğim ama saygı çerçevesinde bunu yapacağım. Her zaman beni hep ve hala destekleyen Fenerbahçe taraftarına saygım var" şeklinde cevap verdi.

Fenerbahçe ile Feyenoord 3. randevuda

Fenerbahçe ile Feyenoord yarın oynayacakları müsabaka ile 3. kez karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertliler, Hollanda ekibi ile daha önce oynadığı 2 maçtan da mağlup ayrıldı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu ikinci maçında evinde yarın saat 22.05'te Hollanda ekibi Feyenoord ile karşılaşacak. İlk hafta maçında sarı-lacivertliler Ukrayna deplasmanında Zorya ile 1-1 berabere kalırken, Feyenoord ise evinde Manchester United'ı 1-0 mağlup etmişti.

Avrupa'da 210. maç

Fenerbahçe, Feyenoord ile oynayacağı maç ile Avrupa'daki 210. karşılaşmasına çıkacak. Sarı-lacivertliler, Avrupa Arenası'nda geçirdiği 42 sezonda rakiplerini 76 kez mağlup ederken, 90 kez de sahadan mağlup ayrıldı. Fenerbahçe, 43 kez ise rakipleriyle yenişemedi. Bu maçlarda Fenerbahçe, rakip fileleri 262. kez havalandırırken, kalesinde 313 gol gördü.

Avrupa Ligi'nde 43. sınav

Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi'nde bugüne kadar 42 maçta mücadele etti. Fenerbahçe, 2009'da UEFA Avrupa Ligi adını alan bu turnuvada geri kalan maçlarda 23 kez sahadan galip ayrılırken, 13 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Bu maçlarında 61 gol atıp, 36 gol yedi.

3. randevu

Fenerbahçe, Feyenoord ile 3. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip daha önce 2002-2003 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda karşılaşmış, Hollandalılar evinde 1-0, deplasmanda da 2-0 mağlup ederek bir üst çıkmıştı.

Hollanda'da da namağlup

Feyenoord, Eredivisie Ligi'nde geride kalan 7 haftada hiç mağlup olmadı. Namağlup liderliğini sürdüren Feyenoord bu maçlarda

21 gol atıp, kalesinde 2 gol gördü.

Fenerbahçe ile Feyenoord arasında oynanacak karşılaşmayı İsveç Futbol Federasyonu'ndan Jonas Eriksson yönetecek. Eriksson'un yardımcılıklarını Mathias Klasenius ve Daniel Warnmark yapacak.

Sarı-lacivertliler, Avrupa kupalarında geçirdiği 42. sezonda bugüne kadar 209 müsabakada boy gösterdi. Bu karşılaşmalardan 76'sını kazanan Fenerbahçe, 43 kez rakipleriyle berabere kaldı. Fenerbahçe, 90 mücadelede ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Fenerbahçe bu maçlarda rakip filelere 262 gol gönderirken, kalesinde 313 gol gördü.

Fenerbahçe, Feyenoord'la 2002-03 Şampiyonlar Ligi ön elemesinde karşılaşmış ve iki maçı da kaybederek elenmişti. Fenerbahçe, Hollanda takımlarıyla oynadığı son sekiz maçın sadece birini kaybetti. Sarı lacivertliler, Hollanda ekiplerine karşı oynadığı son altı maçın beşinde gol yemedi. Fenerbahçe, Avrupa kupalarında oynadığı son 14 maçın sadece ikisini kaybetti. Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi gruplarında oynadığı son altı maçın dördü berabere bitti (2G). Fenerbahçe, Avrupa kupalarında iç sahada oynadığı son altı maçı kaybetmedi, bunların son dördünü de kazandı. Fenerbahçe, Avrupa kupalarında evinde oynadığı son dokuz maçın altısında gol yemedi.

'FENERBAHÇE KARŞISINDA 1 PUAN İYİDİR AMA...'

Feyenoord Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda yarın Fenerbahçe ile yapacakları maçla ilgili olarak, Bir puan iyidir ama 3 puan alırsak daha da iyi olur" dedi. Dün Ülker Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Van Bronckhorst, grupta Manchester United galibiyetinden sonra Fenerbahçe’yi de yenmeleri halinde çok iyi bir başlangıç yapacaklarını belirterek, "İstanbul’a iyi bir sonuç almak için geldik. Bir puan iyidir ama 3 puan alırsak daha da iyi olur. Her maça iyi sonuç için çıkıyoruz. Galip gelirsek iyi bir adım olur. Manchester United’ı yendikten sonra Fenerbahçe’yi de yenmek bizim için büyük bir prestij olur. Fenerbahçe kötü başladı sezona ama ne kadar iyi olduklarını biliyorum. Fenerbahçe’yi yarın yenmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. Eski teknik direktörü Dick Advocaat’a karşı ilk kez teknik direktör olarak sahaya çıkacağını da vurgulayan Giovanni van Bronckhorst, "İlk kez Dick Advocaat’ın karşısında antrenör olarak duracağım. Advocaat benim için çok önemli birisi" ifadesini kullandı.

KUYT MAÇ ÖNCESİ NELER SÖYLEDİ?

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Feyenoord'un tecrübeli futbolcusu Dirk Kuyt, sarı-lacivertli kulübün her zaman kalbinde yaşayacağını söyledi. UEFA'ya konuşan eski Fenerbahçeli Kuyt, Türkiye'de yaşadığı dönem ve sarı-lacivertli ekibin hayatındaki önemi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Liverpool'dan 2012'de ayrılmasının ardından birçok Avrupa kulübünden transfer teklifi aldığını belirten Kuyt, "Gidebileceğim birçok Avrupa kulübü vardı ama zirveye oynayan bir takıma gitmek istiyordum. Bu nedenle Fenerbahçe ile anlaştım." dedi.

Sarı-lacivertli kulüpte forma giydiği dönemde çok mutlu olduğunu vurgulayan 36 yaşındaki futbolcu, "Fenerbahçe'de ben ve ailem harika zaman

geçirdik. Bu nedenle Fenerbahçe her zaman kalbimde yaşayacak. Fenerbahçe'de insanlar gerçekten benimle çok ilgileniyordu ve ben de bu nedenle çok başarılı bir performans sergiledim. Oynadığım dönemde Fenerbahçe, ligde ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluk yaşarken, Avrupa Ligi'nde ise tarihinde ilk kez yarı finale çıktı. Taraftarların, Avrupa macerasında takımını tutkuyla desteklemesi harikaydı." ifadelerini kullandı.

UEFA AVRUPA LİGİ'NDE 44.MAÇ

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde bugüne kadar 43 maça çıktı. Sarı-lacivertliler, statü değişikliğiyle 2009'da UEFA Avrupa Ligi adını alan organizasyonda yaptığı 43 maçta 23 galibiyet elde ederken, 13 beraberlik, 7 mağlubiyet aldı.UEFA Avrupa Ligi maçlarında 61 kez rakip fileleri sarsan Fenerbahçe, kalesindeki 36 gole engel olamadı.

FENERBAHÇE İÇ SAHADA 104. MAÇ

Fenerbahçe, Feyenoord mücadelesiyle Avrupa kupalarındaki 104. iç saha maçını yapacak. Sarı-lacivertliler, 13 Eylül 1959'da Macaristan'ın Csepel takımıyla yaptığı ve 1-1 sona eren ilk Avrupa kupası maçından bu yana iç sahadaki 103 maçta 51 galibiyet aldı. Fenerbahçe, sahasındaki 21 maçtan beraberlikle ayrılırken, 31 müsabakada rakiplerine yenildi. İç saha maçlarında rakip fileleri 152 kez havalandıran Fenerbahçe, kalesindeki 115 gole engel olamadı.

FENERBAHÇE İÇ SAHADA 6 MAÇTIR YENİLMİYOR

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında sahasında yaptığı son 6 maçı da kaybetmedi. Sahasındaki son yenilgisini geçen sezon UEFA Avrupa Ligi A Grubu'ndaki Molde (3-1) maçında alan Fenerbahçe, daha sonra çıktığı 6 Avrupa kupası maçında 5 galibiyet ve 1 beraberlikle yenilgi yüzü görmedi. UEFA Avrupa Ligi'nde Hollanda'nın Ajax takımını 1-0 yenen Fenerbahçe, İskoçya temsilcisi Celtic ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-lacivertliler, aynı organizasyonda sahasında Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımını 2-0, Portekiz'in Braga ekibini 1-0 mağlup etti.

Fenerbahçe, bu sezon ise Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fransa Birinci Lig ekiplerinden Monaco ile Kadıköy'de yaptığı maçı 2-1 kazandı. Sarı-lacivertliler, Avrupa kupalarında bu sezonki ikinci iç saha maçını ise UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turunda İsviçre'nin Grasshoppers takımıyla yaptı. Fenerbahçe, bu müsabakadan da 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler