HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray Manchester United maçı Şifresiz MUTV'de Canlı yayını izle

Türkiye'den şifreli olarak yayınlanacak Galatasaray Manchester United maçını izle yayını MUTV'de canlı yayınlanacak. Galatasaray Manchester United maçı Şifresiz olarak Manchester United'ın resmi sayfasından, televizyonundan şifresiz olarak yayınlanacak.

Galatasaray Manchester United maçı Şifresiz MUTV'de Canlı yayını izle

Türkiye'de hazırlık maçları şifreli olarak ekrana geliyor. Galatasaray,Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin hazırlık maçları Smart Spor ekranlarında yayınlanıyor. Hal böyle olunca Galatasaray Manchester United maçını canlı izle isteyenler için maçın yayını Şifresiz olarak izlemek istiyorlar. Galatasaray Manchester United maçı şifresiz yayın bilgileri gelmeye başladı. İşte merakla beklenen o yayınlar.

GALATASARAY MANCHESTER UNİTED MAÇI MUTV'DEN ŞİFRESİZ İZLE

Galatasaray taraftarı oldukça önemli olan karşılaşmayı nereden izleyeceğini düşünürken haber geldi. Galatasaray Manchester United maçı Manchester'in resmi kanalından internetten de online olarak ücretsiz takipçileriyle paylaştırılılacak. Zlatan İbrahimoviç'in formasını giydiği ve ilk resmi maçta formasını giyeceği için oldukça önem taşıyan karşılaşmanın canlı yayın bilgileri MUTV yazarak takip edebilirsiniz.

Galatasaray Manchester United SON DAKİKA!

Galatasaray Manchester United maçının saati tam 3 kere değişti. 21.30'da başlayacağı açıklanan mücadele daha sonra sabah saatlerinden 20.30 olarak değiştirildi. Daha sonra mücadelenin tekrardan 21.30'da alındığı açıklandı. Ve son olarak mücadeleye saatler kala tekrardan 20.30 alındı. Mücadeleyi kaçırmak istemeyenler için Smart Spor kanalı ve MUTV ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

MUTV NASIL İZLENİR?

MUTV girerek What'on tıklayıp 18.25(İsviçre Saatine göre 20.30) Live United v Galatasaray tıklayarak mücadele ücretsiz donmadan takip edebilirsiniz.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler