HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte yılın taciz davasının kurbanı!

Eski IMF Başkanı D.S. Kahn'ı cinsel saldırıyla suçlayan 32 yaşındaki otel çalışanının fotoğrafları ilk kez Paris Match dergisinde yayımlandı

İşte yılın taciz davasının kurbanı!

Uluslararası Para Fonu (IMF) başkanı Dominique Strauss Kahn'ın ABD'nin New York kentinde bir otel odasında kat görevlisi kadına cinsel saldırıda bulunmak suçundan yargılandığı davada ikinci duruşma 18 Temmuz'a ertelenmişti.

[**

**](https://www.mynet.com/yuzlerce-kisinin-gozu-onunde-110100507011)

Kahn'ın 25 yıl hapis cezası ile karşı karşıya olduğu dava süreci devam ederken bugüne kadar cinsel taciz kurbanın kimliğiyle iligli bir çok iddia ortaya atıldı, fotoğraflar yayımlandı. Ancak taciz kurbanı Nafissatou Diallo'nun doğruluğu kanıtlanmış fotoğraf karelerini ilk kez Fransız haftalık dergi Paris Match yayımladı. Dergi 32 yaşındaki Gine göçmeni siyahi kadının ABD'de polis korumasında olmasından dolayı gözü bantlı fotoğraflarını ele geçirdi. Diallo'nun 18 yaşında çektirdiği yüzü açık bir fotoğrafını da yayımlayan derginin dosya haberinde siyahi kadının 1978'de Gine'nin Thiakoullé kasabasında doğduğu, fakir bir ailenin ailesine maddi yardımda bulunmak için ABD'ye göç eden kızı olduğu belirtildi. 1.80 boyundaki Diallo habere göre 17 yaşında bir tüccarla evlenmeden önce bir çocuk düşürmüş. Kızını ise 18 yaşında doğurmuş. Eşinden boşandıktan sonra ABD'nin New York kentine üç yıl önce oturum hakkı veren Yeşil Kart alarak skandalın yaşandığı otelde çalışmaya başlamış. Haberde Diallo'nun yakınlarının "Kızını çok çalışarak kendi imkanlarıyla yetiştirmeye çalışan düzgün bir insandı" sözleri de aktarılıyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler