HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Joe Cocker hayatını kaybetti!

Ünlü İngiliz şarkıcı Joe Cocker 70 yaşında hayatını kaybetti.

Joe Cocker hayatını kaybetti!

İngiliz rock ve blues şarkıcısı Joe Cocker, 1960'lı yıllardan itibaren birçok unutulmaz parçaya imza atmıştı. 20'nci yüzyılın en güçlü seslerinden biri olarak gösterilen Joe Cocker, müzik hayatına yaklaşık 20 albüm sığdırdı.

Birçok ödülün sahibi olan Joe Cocker, 1987'de albümüyle aynı adı taşıyan "Unchain My Heart"la hafızalara kazınmştı. Adı ayrıca Beatles'ın "With A Little Help From My Friends" şarkısıyla da özdeşleşen şarkıcı akciğer kanseri tedavisi görüyordu.

Sanatçının ölümünün duyurulmasının ardından sosyal medyadan birçok sanatçı Joe Cocker ile ilgili başsağlığı mesajı yayınladı. 1970'li yıllarda alkol ve uyuşturucu tedavisi gören Joe Cocker, 'Her yerde uyuşturucu vardı ve ben de ona yöneldim. İnsan bir kez bu sarmalın içine girince, çıkması çok zor oluyor. Bundan kurtulabilmem yıllarımı aldı' açıklamasını yapmıştı.

Joe Cocker alkol ve uyuşturucudan ilk eşi Pam Baker'in yardımı sayesinde kurtulduğunu açıklayarak, 'Eşim bana insanların beni dinlemeye devam etmek istediğini anlattı' demişti. Tedavisinin ardından 1980'li yıllarda yine müzik hayatına dönen Cocker 1983'de Grammy ödülüne layık görülmüştü.

İŞTE O EFSANE PERFORMANS


En Çok Aranan Haberler