HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dudak iziniz kişiliğiniz ve sağlığınız hakkında ipucu veriyor

Sertifikalı dudak uzmanı Anna Snodgrass'a göre belli dudak izleri kişiliğiniz, sağlığınız gibi birçok şeyle ilgili bilgi veriyor. Dudak izinize bakarak bu 8 özellikten hangisiyle uyuştuğunuza bakabilirsiniz.

Dudak iziniz kişiliğiniz ve sağlığınız hakkında ipucu veriyor

Sertifikalı dudak uzmanı Anna Snodgrass'a göre belli dudak izleri kişiliğiniz, sağlığınız gibi birçok şeyle ilgili bilgi veriyor. Dudak izinize bakarak bu 8 özellikten hangisiyle uyuştuğunuza bakabilirsiniz.


ÜÇGEN DUDAK İZİ

Ne söylüyor: Başarılı olmaları için başkalarına yardım edersiniz.Çok yardımseversiniz.Başkalarının yetenek ve becerilerini fark eder ve onların da bunu fark etmesi için yardım edersiniz.


Öğretmen, koç, müdür yada danışmanlık ve teknik destek, insan kaynakları gibi destekleyen görevlerde yer alabilirsiniz.


DİKDÖRTGEN DUDAK İZİ

Ne söylüyor: Ailenin sorun çözücüsüSiz topluluktaki dürüst ve birinci sınıf insansınız. Ofiste ve topluluk içinde zor durumlarda başvurulan, sorunları çözen ve halleden kişisiniz, özellikle de ailenizde.


KAPALI DUDAK İZİ

Ne söylüyor:İnatçı!Bir kere kararınızı verdikten sonra fikrinizi değiştirmezsiniz ve başka birinin fikrinizi değiştirmesi de çok zordur.


Üst tarafta ise başladığınız şeyi bir an önce bitirmek ve yapacağınızı söylediğiniz şeyi yapmak için böyle davranırsınız.


AÇIK KENARLAR

Ne söylüyor:Çabuk sıkılanDudak izinin kenarları ya da yan tarafları açık ya da belli belirsizse bu çabuk sıkılan veya sürekli meşgul olmaktan hoşlanan biri olduğunuzu gösterir.


ALT DUDAK DAHA BELLİ

Ne söylüyor: Cömert ve etkileyiciSiz, iyiliksever ve verici birisiniz. Aynı zamanda kendinizi ifade etmede oldukça başarılısınız.


Öğretme, konuşma, icra etme, yazma ve fikirlerini paylaşma gibi konuların birinde veya birden fazlasında iyisinizdir. Ayrıca çocuklarla ve hayvanlarla iyi anlaşırsınız. Üst dudağın daha ince olması, aynı zamanda titiz biri olduğunuzu gösterir.


STRESLİ DUDAK İZİ

Ne söylüyor: Yukarıda ve altta stres çizgileriStres çizgileri dudak izinin içinden dışa doğru giden çizgilerdir. Üst dudak içindeki stres çizgileri ise hakkında konuşup henüz çözmediğiniz şeyleri ifade eder.


Alt dudak izindeki stres çizgileri de söylemeniz gerektiği halde söylemediğiniz şeyleri ifade eder.


ÜZGÜN DUDAK İZİ

Ne söylüyor: Bay veya Bayan Gergin!Dudak izinizin dış çizgisi daha belirgin ve koyuysa bu özel ve sosyal hayatınızda mutsuz olduğunuza dair bir işarettir. Siz Bay veya Bayan Gergin'siniz.


Yapabileceğinizden daha fazla şeyi yüklendiğinize ve yeni bir projeye başlamadan bazı şeyleri bırakmanız gerektiğine işaret eder. Mutsuzluk verici hisler stres kaynaklı birçok sağlık sorununa neden olabilir.


HAYALET DUDAK İZİ

Ne söylüyor: Dudak iziniz yok gibiNe kadar ruj sürmüş olursanız olun dudak iziniz hiçbir zaman koyu çıkmıyorsa bu gerçekten yorgun olduğunuzu ve bir an önce bir mola vermeniz gerektiği anlamına gelir.


Enerjiniz düşük, verecek çok bir şeyiniz yok ve pilinizi doldurmanız gerekiyor. Bedeniniz iflas etmeden bir tatil yapmanın zamanı geldi!

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler