HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

En garip melez hayvanlar

Kendisinin Yarısı kadar olan bu Terrier’den hamile kalan Rottweiler’ın yavruları nasıl görünür merak ediyor musunuz?

En garip melez hayvanlar

Kendisinin Yarısı kadar olan bu Terrier'den hamile kalan Rottweiler'ın yavruları nasıl görünür merak ediyor musunuz?


Joey isimli bu terrier cinsi köpek, kendisinden iki kat daha büyük olan Zara isimli rottweiler ile çiftleşti.


Olayı fark eden köpeklerin sahibi, böyle bir şeyin olacağının aklından bile geçmediğini belirterek ortaya çıkan sevimli yavruların varlığından oldukça memnun olduğunu söyledi.


İşte terrier ve rottweiler melezi yavru köpekler...



Beefalo= Sığır +inek Sığır ve ineğin melezlenmesi sonucu oluşan beefalo, sığır etinden daha düşük kolestrollü ve yağlı kırmızı et sağlıyor. Birçok tüketici beefaloyu duymuş ve tatmış ama sadece az sayıda market bu hayvanın etini stoklorında bulunduruyor.


Savannah = Yabani kedi + ev kedisi Egzotik görünümlü, örneğin, Bengal, Mısır, Serengeti gibi ev kedisiyle, Serval adı verilen Afrikalı vahşi kedinin türünün birleşmesiyle oluşmuş. Bu birleşmenin ürünü ise çoğunlukla ev kedisi görünümlü oluyor.


Bostwana tostu = Koyun + keçi Garip bir vaka olan koyun-keçi karışımı ilk defa veterinerler tarafından 2000 yılında Bostwana'da bulundu. Bir arada tututlan dişi keçinin erkek koyunla doğal olarak birleşmesi sonucu doğan bu karışım her ne kadar kısır olsa da libidosu oldukça yüksekti.


Karışık sülün = Altın + amherst sülünü Altın Sülün çoğu zaman onunla aynı gözüken dişi Amherst sülünü ile çiftleştirilir. Sonuç ise her iki ebeveynin de mükemmel renklerini almış bu gördüğümüz sülün.


Leopon= Leopar + aslan Dişi aslan ve dişi leoparın (burada bir kavram kargaşası var) çiftleştirilmesinden oluşan leoponun başı aslana benzerken, geri kalan gövdesi de leopara benziyor. İlk leopan 1910 yılında Hindistan'da yetiştirilmiştir.


Cama= Deve + lama Deve ve lamanın çiftleştirilmesinden doğan bu melez hayvan, 1955'ten beri türünün tek örneğini oluşturuyor. Camalar, lamaların kabarık tüylerine ve develerin çöle dayanıklı ayaklarına sahipler. Ayrıca uzunluk olarak kulakları deve ve lamaların arasındadır.


Liger= Aslan + kaplan Liger, erkek kaplan ile dişi aslanın melez çaprazlanması sonucu ortaya çıkan bir türdür. Büyük bir aslana benzeyen ‘liger'ın üzerinde çizgiler vardır. Dünyadaki en büyük kedilerden olan liger, aynı zamanda yüzebiliyor.


Zebroid= zebra + at Zebra ve atın çiftleşmesiyle meydana gelen ender hayvanlardan biri. Ayrıca doğada da eşine oldukça az rastlanan bir tür. Buna karşılık 19'uncu yüzyıldan beri çiftleştirilmeye çalışılıyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler