HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Richard Branson ve maceraları

Dünyanın en zengin isimleri arasındaki yeri değişse de her yıl o listelere girmeyi başaran Branson, özellikle Virgin markasıyla elde ettiği başarılı girişimlerle tanınıyor.

Richard Branson ve maceraları

Dünyanın en zengin isimleri arasındaki yeri değişse de her yıl o listelere girmeyi başaran Branson, özellikle Virgin markasıyla elde ettiği başarılı girişimlerle tanınıyor. Ancak Branson'ın zenginliği ve yarattığı markalar kadar renkli kişiliği ve bu kişiliğiyle sahibi olduğu firmaların tanıtımına yaptığı katkıyla da öne çıkıyor. Tabii Branson kadar zengin olunca, tanıtımı yapılacak firma sayısı da artıyor.

2013'te çekilen bir karede Branson hostes kılığında, uçakta içki servisi yapıyor. Branson'ın hostes kılığına girmesinin sebebi, girdiği bir iddiayı kaybetmesi. Ancak tanıtım faaliyetlerindeki performansı nedeniyle 'hostes Branson' kimseyi şaşırtmıyor.


Branson son olarak dün Paris'te düzenlediği basın toplantısına Che Guevara kılığında geldi. Branson'ın bu mizanseninin sebebi ise, mobil telefon piyasasında kendi deyimiyle "devrim" niteliğinde gelişmeler açıklayacak olmasıydı.


Branson, 2003 yılında Avustralya'da sahibi olduğu havayolu şirketiyle ilgili bir kutlamada şapkadan şampanya içmiş, etrafındaki kızları gülmekten kırıp geçirmişti.


2004'te ise araba görünümlü teknesiyle Manş Denizi'nin Douvres ile Calais arasını bir saat 40 dakikada geçerek rekor kırmıştı.


Yine 2004'te çekilen bir karede Sir Richard Branson sahibi olduğu havayolu şirketinin Sydney-Hong Kong seferlerinin başlamasını duyurmak için geleneksel kıyafetleriyle görülen çocuklarla birlikte poz veriyor.


2004 yılı, Branson için havayolu şirketinin tanıtımına ayırdığı bir yıl olsa gerek. Branson bu sefer de bikinili mankenlerle birlikte plajda poz vererek tanıtım çalışmalarına katılıyor.


Sir Branson, 2005 yılında çekilen bu karede de Bombay Havalimanı'nda uçaklarından birinin tepesinden halkı selamlarken görülüyor.


Enerjisinin büyük kısmını sahibi olduğu şirketlerin tanıtım kampanyalarına harcayan Branson, sahibi olduğu uzay turizmi şirketinin ilk uzay yolculuklarını tanıtmak için basın toplantısına astronot kıyafetiyle gelmişti.


2007'de çekilen bu karede Branson Nairobi'de yöresel kıyafetlerle poz veriyor.


Branson'un sahibi olduğu havayolu şirketinin, Asya'daki bir başka havayolunun yüzde 20'sini satın alması üzerine Branson da Malezya yöresel kıyafetleriyle görülüyor.


Richard Branson bu sefer Hindistan'da yöresel kıyafetlerle objektiflerin karşısında.


Yine 2007'de çekilen bir başka karede Branson Paris'in meşhur Champs-Elysées caddesinde Noel Baba kılığında görülüyor.


Richard Branson, 2008'de sahibi olduğu GSM şirketinin Hindistan'da da hizmet vermeye başlamasının tanıtımı için basın toplantısına yerel kıyafetlerle ve uçarak geliyor.


2010'da Katar'ın başkenti Doha'daki bir basın toplantısına ise jet-ski'yle gelirken görülüyor.


Richard Branson'ın sahibi olduğu havayolu şirketinin Airbus şirketine yaptığı 60 uçaklık sipariş, şirketin 2010 yılında satılan uçak sayısını 10 bine çıkarmıştı. Tanıtımın elmasını yemek ise Branson'a düşmüştü.


2011 yılın da çekilen bu karede Richard Branson, kendisinin sahibi olduğu New Mexico'daki dünyanın ilk uzay yolculuğu havalimanındaki bir hangarın dış cephesine hem havada asılı duruyor hem de şampanya patlatıyor.


Richard Branson, yine bir basın toplantısı için sahibi olduğu 'kişisel denizaltı' aracının üstünde poz veriyor.


2013'te çekilen bir karede Branson ve ekibi Güney Afrika'nın Cape Town kentinde bisiklet turnuvasında.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler