HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ünlülerin başına gelen beklenmedik kazalar

Hangi ünlü şarkı söylerken konfeti yutunca hastanelik oldu biliyor musunuz. Peki hangi ünlünün canlı yayında "beni yok sayıyorlar" diye ağlarken fenalaştığını...

Ünlülerin başına gelen beklenmedik kazalar

MESLEK KAZASI GEÇİRDİLER

Hangi ünlü şarkı söylerken konfeti yutunca hastanelik oldu biliyor musunuz. Peki hangi ünlünün canlı yayında "beni yok sayıyorlar" diye ağlarken fenalaştığını...İşte dizi setinde ayak bileğini inciten, podyumda tansiyonu düşünce bayılan kısacası meslek kazasına uğrayan ünlüler.


Şarkıcı Alişan'ın başına 2011 yılının son günlerinde hiç beklenmedik bir kaza geldi.

Katıldığı yılbaşı çekiminde Alişan şarkı söylerken sahnede konfeti patlatıldı. Bu konfetilerin bazıları boğazına kaçınca da Alişan hastanelik oldu.


Koşarak kulise giden Alişan burada kustu. Daha sonra da hastaneye kaldırıldı. Ses telleri zarar gören Alişan "Milyonda bir gerçekleşecek bir olay benim başıma geldi" diye konuştu.

Ünlü şarkıcı bu olayı Twitter sayfasına yazdığı mesajlarda şöyle anlattı: "Nasıl bir şanssa geldi girdi boğazıma. Ama hala benimle birlikte ve mutluyuz."


Ekranın ünlü yüzlerinden Ece Erken, sunuculuğunu Davut Güloğlu ile birlikte üstlendiği ve canlı yayınlanan Hayata Gülerken adlı sabah programı sırasında bayılıp herkesi korkuttu.


Güloğlu ile birlikte proğram konuğuyla sohbet eden Erken, birden denesini kaybedip yere yığıldı.


Programı ekran başında izleyen seyirciler ve stüdyodaki konuklar Erken'in yere düşüşünü saniye saniye izledi.


Yapılan ilk müdahalede Erken'in tansiyonunun düştüğü anlaşıldı.


Erken daha sonra yaptığı açıklamada "Tansiyonum zaten düşüktür. Ama o anda daha da düşmüş. O yüzden bayıldım" diye konuştu.


Deniz Seki geçen yıl Gülben Ergen'in sunduğu Gülben 2011 adlı programa canlı yayın konuğu olacaktı.


Ancak kuliste saçını ve makyajını yaptırdıktan sonra fenalaştı. Gıda zehirlenmesi geçirdiği anlaşılan Seki hemen hastaneye kaldırıldı. Bu yüzden programa da katılamadı.


2008 yılında Alişan ve Çağla Şıkel'in sunduğu Her Şey Dahil programına katılan İbrahim Tatlıses, hem kendisi zor anlar yaşadı hem de izleyicileri korkuttu.

Programa konuk olan Tatlıses, kendi hayatını konu alan bir belgeseli izlerken duygusal anlar yaşadı. Zaman zaman gözyaşlarını tutamadı.


Daha sonra hayata veda eden Osman Yağmurdereli ile ilgili görüntüler yayına girince fenalaşan Tatlıses, kendini stüdyonun dışına attı. Tatlıses'in fenalaşması üzerine programa ara verildi.

Daha sonra ünlü türkücü "iyiyim" diyerek stüdyoya geri döndü.


Bundan 5 yıl önce Yılmaz Morgül de katıldığı bir TV programı sırasında fenalaştı.

Sunuculuğunu Müge Anlı ve enay Düdek'İn yaptığı Dobra Dobra programına katılan Morgül, Adnan Şenses, Bülent Ersoy, Müzeyyen Senar, Muazzez Abacı gibi sanatçıların kendilerinden sonra yetişenere destek vermedikyerini hatta yok saydıklarını söyledi.


Bunları söylerken gözyaşlarına hakim olamayan Morgül daha sonra fenalaştı.


Hemen doktor kontrolüne alınan Morgül'ün tansiyonunun düştüğü belirlendi.


Bir sahne kazası da şarkıcı Ziynet Sali'nin başına geldi. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda sahne alan Sali, şarkısının bitmesinin hemen ardından bayılarak yere düştü.


Sali, hemen sahne ekibi tarafından kulise taşındı. Burada yapılan muayenede sanatçının tansiyonunun düştüğü belirlendi. Bir süre dinlenen Sali, tekrar sahneye döndü.


Muazzez Ersoy da bundan bir kaç yıl önce Sakarya'nın Hendek ilçesinde konser verdiği sırada sahnede fenalaştı.
Ersoy daha sonra havai fişek gösterisi yüzünden sahne dumanla dolduğu için fenalaştığını açıkladı.


Özel bir davete katılan Nefise Karatay için başlangıçta her şey çok güzeldi. Ama Karatay bir süre sonra aniden bayılıp yere yığıldı.


Konukların gözü önünde yere düşen Karatay, hemen sağlık kabinine götürdü. Ünlü mankenin tansiyonunun düştüğü belirlendi.


Karatay daha sonra "Bu aralar yoğun bir iş temposu içindeyim, Dinlenmeye fırsat bulamadım. O yüzden tansiyonum düştü" dedi.


2009 yılında Ankara'da düzenlenen moda günleri kapsamında podyuma çıkan Irmak Atuk da defile sırasında baygınlık geçirdi.


Yaklaşık 2 saat süren defile başladığında Atuk için her şey normaldi. Ama sonra birden yere yığıldı Atuk. İmdada Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı Faik Öztürk yetişti. Atuk, hemen hastaneye kaldırıldı.


Topkapı Sarayı'nda gerçekleştirilen, şef Cem Mansur yönetimindeki Ulusal Gençlik Senfoni Orkestrası konserinde, 75 yaşındaki keman virtüözü Ayla Erduran 2'nci eserde tansiyonu düşünce baygınlık geçirdi.


Erduran daha sonra ayağa kalkıp konsere devam etti. Ancak usta sanatçı bir kez daha bayılıp sahneye yığılınca hastaneye kaldırıldı, konser yarım kaldı.


Erduran'ın yorgunluktan bayıldığı söylendi.


Bir kaç yıl önce İstanbul Şehir Tiyatroları'nda sahnelenen Romeo ve Juliet oyununda rol alan Ece Özdikici, bir oyun sırasında sahnede bayıldı.


Hemen hastaneye kaldırılan Özdikici'nin mide kanaması geçirdiği belirlendi.

Özdikici, rolü gereği oyun boyunca ağladığı için strese girdiğini belirtti.


Şebnem Kısaparmak da yayın sırasında fenalaştı. Neyse ki olay tam da reklam arasında meydana geldi.


Programın ortasında reklam anonsu verdikten hemen sonra “Kendimi iyi hissetmiyorum” diyerek asistanının kollarına düştü. Kontrol altına alınan sunucu birkaç gün programına çıkamadı.


Usta sanatçı Leonard Cohen İspanya'da verdiği bir konser sırasında sahnede bayıldı.

Görgü tanıkları 75yaşındaki sanatçının dördüncü şarkısını seslendirirken önce bir gitar almak üzere kalkarken dengesini kaybettiğini ve grup elemanları tarafından düşmesinin engellendiğini anlattı.


Cohen hemen kulise götürüldü. Herkes yeniden sahneye dönmesini bekledi. Ama Cohen geri dönemedi ve konser yarım kaldı.


Rock müziğinin efsane isimlerinden Amerikalı Chuck Berry geçen yıl verdiği konser sırasında fenalaştı. 84 yaşındaki gitarist ve şarkıcının sözcüsü, Berry’nin bir klavyenin üzerine düştüğünü, sahneden çıkmak için yardım alan sanatçının 15 dakika kadar sonra dönmeye çalıştığını anlattı.

Sözcü, geri dönmesine rağmen sahnede kalamayan ve seyircileri selamlayarak ayrılan Berry’nin doktora gittiğini ve durumunun iyi olduğunu da sözlerine ekledi.


Çok yoğun bir konser programı olan Rihanna da konser sırasında fenalaşan ünlülerden.


Güzel sanatçı daha sonra iki büklüm halde sahne arkasına gitti. Bir kaç gün sonra genç sanatçının durumunun iyi olduğu ve sağlığına kavuştuğu açıklandı.


Muhteşem Yüzyıl dizisinde Pargalı İbrahim Paşa'yı canlandıran Okan Yalabık, bir sahnenin çekimi sırasında attan düştü.


Kürek kemiğinin kırıldığı şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Ancak önemli bir sağlık sorunu olmadığı açıklandı.


Halit Ergenç, "Muhteşem Yüzyıl"ın çekimleri sırasında ayak bileğini kırdı.

Dizide Kanuni Sultan Süleyman'ı canlandıran Ergenç, Okan Yalabık ile yaptığı kılıçla dövüş sahnesinin çekimlerinde, ayak bileğini sakatladı.


Bileğinin burkulduğunu düşünen Ergenç, çektiği acı nedeniyle çekimlere devam edemedi ve evinin yolunu tuttu.

Ağrısı dayanılmaz bir hal alınca da soluğu doktorda aldı. Doktorunun isteği üzerine MR çektiren Ergenç, ayak bileğinin kırıldığını öğrendi. Ayağı alçıya alınan Ergenç, çekimlere de birkaç gün zorunlu ara vermiş oldu.


Bir ilkokul öğretmeninin uğradığı haksızlıktan sonra başlattığı hukuk mücadelesini konu alan “Memleket Meselesi”, başrol oyuncusu Ahmet Uğurlu’ya zor anlar yaşattı. Usta oyuncu, filmde eşini canlandıran Füsun Demirel’in sırtını çiğnediği sahnede fenalık geçirdi. ıkiz çocuk annesi Demirel’in sırtına çıkmasıyla birlikte ağırlıktan dolayı nefessiz kalan oyuncunun tansiyonu yükseldi.


Bir süre dinlenip kendini topladıktan sonra yeniden kamera karşısına geçen Uğurlu’nun imdadına bu kez set görevlileri yetişti. İki kişi Demirel’i kolundan tutup havaya kaldırarak ağırlığının tamamını Uğurlu’ya vermesini engelledi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler