HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zirvedeyken öldüler

Hayatlarının ve kariyerlerinin en üst noktasındayken hayatını kaybeden onlarca ünlü isim var ki... İşte hayranları için bir hayli olan o ölümler ve zirvedeyken hayatını kaybetmiş o isimler...

Zirvedeyken öldüler

Hayatlarının ve kariyerlerinin en üst noktasındayken hayatını kaybeden onlarca ünlü isim var ki... İşte hayranları için bir hayli olan o ölümler ve zirvedeyken hayatını kaybetmiş o isimler...

Kurt Cobain

27 yaşında intihar eden grunge rock idolü ve Nirvana’nın gitar vokali Kurt Cobain, kısa yaşamına rağmen müzik üzerinde büyük bir etki bırakmıştır.


Lou Gehrig

37 yaşında ALS hastalığından hayatını kaybeden beyzbol efsanesi, ard arda 2130 maç oynayarak 56 yıl boyunca kırılamayacak bir rekora imza atmıştır.Birçok kez MVP ödülü alan Gehrig, 23 kez grand slam kazanmış ve Alex Rodriguez ile beraber en çok grand slam kazanan oyuncu olmuştur.17 yıl boyunca Yankees’de forma giymiş ve ardından emekli olmuştur.


Aaliyah

Dünya çapında 32 milyon albüm satan Aaliyah’ın aynı zamanda model ve oyuncu olarak da deneyimi vardır. Anna Rice’ın romanından sinemaya uyarlanan Queen of the Damned’de oynamıştır. 2001 yılında klip çekimden dönerken uçak kazasında hayatını kaybetmiştir. Öldüğünde henüz 22 yaşında idi.


Heath Ledger

Brokeback Mountain ve The Dark Knight filmlerindeki performanslarıyla hatırlanan Ledger aşırı dozda uyuşturucudan hayatını kaybetti. Son filmi The Dark Knight ile en iyi oyuncu dalında Oscar’a aday gösterildi ve bu dalda aday gösterilen en genç 9. oyuncu oldu. Öldüğünde 28 yaşındaydı.


Lea De Mae

1996 Olimpiyatları’nda Çek Cumhuriyeti adına yüksek dalışta mücadele etmeye hazırlanan Lea De Mae, omuriliğinden yaşadığı rahatsızlık sonucu olimpiyatlara katılamadı. Sakatlığı bir türlü iyileşmeyen Lea De Mae 2000 Olimpiyatları’na da katılamayınca profesyonel spor hayatına son verdi. Bir süre modellik yaptıktan sonra porno sektörüne yöneldi. 27 yaşında beyin kanseri teşhisi kondu ve aynı yıl içerisinde hayatını kaybetti.


Robert Johnson

Asıl popüleritesi ölümünden sonra kazanan Robert Johnson 27 yaşında uyuşturucudan hayatına kaybetmiştir fakat ölümü hakkında çok enteresan dedikodular da yayılmıştır. Şeytanla anlaşma yaptığı ve hayatına karşılık popülerite kazandığı iddia edilmiştir. Blues müziğin en önemli gitaristlerinden biri olarak gösterilmektedir.


Lady Jane Grey

İngiltere’de 9 gün boyunca kraliçe olarak görev yapan Lady Jane Grey, Kraliyet Danışma Meclisi’nin başka bir kraliçeyi desteklemesi üzerine, hakkında çıkarılan hapis kararıyla tahttan indirildi ve idam edildi. Henüz 16 yaşında olan Lady Jane Grey kısa yaşamı boyunca Latince, İbranice, Yunanca ve İtalyanca öğrendi.


Amelia Earhart

Atlas Okyanusu’nu uçakla tek başına geçen kadın olarak ün yapan Amelia Earhart, 1937 yılında 39 yaşındayken esrarengiz bir şekilde Pasifik Okyanusu’nda kayboldu. 2 yıl sonra ise öldüğü açıklandı fakat uçağı enkazı bulunamadı .Bir kadın pilot olarak hız ve mesafe kategorilerinde dünya rekorları kırmıştı.


Vincent Van Gogh

Robert Johnson gibi ölümünden sonra popüleritesini kazanan Vincent Van Gogh, giderek kötüleşen mental bozukluk ile mücadele ediyordu.Bu yüzden kariyerinin başlangıcında genellikle koyu ve kasvetli renklerle çalışmıştır.Rahatsızlığından ötürü sol kulağını da kesen Vincent Van Gogh, kendini göğsünden vurarak intihar etmiştir.Öldüğünde 37 yaşında idi.


Sylvia Plath

Pulitzer Ödülü sahibi yazar Sylvia Plath, Amerikan feminizminde güçlü bir sembol olarak görülmektedir. Yazdığı kısa öykülerle tanınan yazarın çalışmalarından oluşan bir derlemenin 2013 yılında yayımlanması planlanıyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler