HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beylikdüzü metro çalışmaları başladı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Beylikdüzü'ne gelecek metro çalışmalarının başladığını söyledi.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Beylikdüzü Ramazan Kasabası’nda düzenlenen sahur programına katılan AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Beylikdüzü'ne gelecek metro çalışmalarının başladığını söyledi. Beylikdüzü Belediyesi ve AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen sahur programının bu seferki konuğu AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu oldu. Beylikdüzü BelediyeBaşkanı Yusuf Uzun ile birlikte önce vatandaşları selamladı, daha sonra da sahur yaptı. AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Türkiye’nin IMF’ye olan borcunu ödediğini, döviz rezervlerinde rekorlar kırıldığını ve Türkiye ekonomisinin ihracatının ne kadar güçlü olduğu yönünde örnekler vererek, “Her zaman ufku açık bilinçli bir şekilde çok çalışmak, koşturmak durumundayız” dedi. Beylikdüzü'ne metrobüsten sonra metroyu da getireceklerini sözlerine ekleyen Babuşcu, çalışmaların başladığını belirtti.

‘’İNSANLAR SOFRALARDA KAYNAŞIYOR’’

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Ramazan ayının bereket ve paylaşma ayı olduğunu dile getirerek, “Aynı binada, aynı sitede oturan ama daha önce tanışmamış, selamlaşmamış komşuların bu iftar sofralarında kaynaştığını tanıştığını görüyoruz” diye konuştu. 2014 ayında yapılacak yerel seçimlere de değinen Uzun, ‘’Mart 2009’dan bu yana her manada kent halkının beklentilerine uygun bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki, Mart 2014 itibariyle Mart 2009’a nazaran daha çok başarı ile Beylikdüzü'nde yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

‘’SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI İLE ÇALIŞMANIN FAYDASINI GÖRÜYORUZ’’

Başkan Uzun, iftardan sahura tüm etkinliklerde ilçe halkıyla bir arada oldu. İlk olarak İhlas 1 Mahallesi’nde düzenlenen iftarda bulunup, daha sonra Beylikdüzü Organize Sanayi’nin verdiği iftara katıldı ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte çalışmanın ilçeye büyük fayda sağladığını belirtti. Son olarak Kuğulu Park alanındaki vatandaşları ziyaret eden Başkan Uzun, vatandaşın Ramazan ayını tebrik etti. (RFK-YHY-Y)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler