HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Instagram güzeli Brittany Perille Yobe ilgi çekiyor

Brittany Perille Yobe güzel fiziğiyle dikkat çekiyor. Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla fenomen olan Brittany Perille Yobe, şimdiden 700 bin kullanıcı tarafından takip ediliyor.

Instagram güzeli Brittany Perille Yobe ilgi çekiyor

Fotoğrafları sosyal medyada ücretsiz paylaşma imkanı sunan Instagram'da bazı hesaplar yaptıkları paylaşımlar ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Instagram'da son zamanlarda tüm dünyada dikkatleri çekmeye başlayan Brittany Perille Yobe, paylaştığı fotoğraflarla görenleri etkilemeye devam ediyor. Fiziksel görüntüsü ile beğenileri toplayan Brittany Perille Yobe'nin takipçi sayısı giderek artmaya devam ediyor. Yobe'nin Instagram hesabını takip etmek isteyenler için kullanıcı adı ise @brittanyperilleee.

Kişisel fitness antrenörü olan Brittany Perille Yobe, Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde yaşıyor.Instagram'da 700 binin üzerine takipçisi bulunan ve fenomen halini alan güzel eğitmen, fiziğiyle dikkatleri çekiyor. Sıkı kalça ve karın kaslarının yanı sıra kusursuz göğüslerini sıkı çalışmaya ve uyguladığı diyete borçlu olduğunu belirten Brittany Perille Yobe, egzersizleri ve diyet programını hiç aksatmadan sürdürüyor.

INSTAGRAM NEDİR?

Instagram, kullanıcılarının fotoğraflarını sosyal medyada ücretsiz paylaşmalarını sağlayan bir uygulamadır. 2010 yılından bu yana kullanımda olan Instagram, son yıllarda popülerliğini giderek arttırdı. 2012 yılında Facebook Inc. tarafından 1 milyar Dolar karşılığında satın alınan bu popüler uygulamanın 2016 yılı itibariyle 400 milyon kullanıcısı bulunmaktadır. Instagram uygulaması iOS, Android ve Windows Phone işletim sistemlerinde kullanılabilmektedir. Son dönemde logosu değiştirilen uygulama bu nedenle yoğun eleştirilere maruz kalmıştı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler