HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pegasus Havayolları’ndan 1 milyon 725 bin koltuklu indirim kampanyası

PEGASUS  Havayolları’nın başlattığı yeni kampanya ile birlikte 1 milyon 725 bin koltuk yüzde 30 indirimli satışa sunuldu.

Pegasus Havayolları’ndan 1 milyon 725 bin koltuklu indirim kampanyası

Anıl UÇAN/İSTANBUL (DHA) PEGASUS Havayolları’nın başlattığı yeni kampanya ile birlikte 1 milyon 725 bin koltuk yüzde 30 indirimli satışa sunuldu.

Kampanya kapsamında biletlerini bugün ve yarın, 7 Mayıs -7 Haziran 2018 tarihleri arası yurt içi uçuşları için www.flypgs.com veya mobil kanallarından alanlar yüzde 30 indirimden yararlanabilecek. Kampanya dahilinde 1 milyon 725 bin koltuk satışa sunuldu.

Pegasus’un “Yurt İçinde Mevsim Normallerinin Üstünde İndirim” kampanyası ile ilgili detaylı bilgilere www.flypgs.com üzerinden ulaşılabilecek.

Pegasus Havayolları’ndan kampanya ile ilgili yapılan açıklamada, şöyle denildi:

“Kampanyadan faydalanmak için www.flypgs.com veya Pegasus Mobil üzerinden uçuşunu gerçekleştirmek istediğin kampanya dâhilindeki hatları ve tarihi seç. Ödeme adımında karşına çıkacak Kampanyalar bölümünden "Yurt İçi %30 İndirimli” seçeneğini işaretle. Onayla/Devam butonuna bastığında PNR’daki bilet tutarının %30 indirimli olarak toplam tutara yansıdığını göreceksin.

Kampanya Kuralları:

Satış Tarihi: 20-22 Şubat 2018 (Türkiye yerel saatine göre 22 Şubat 2018 23:59’a kadar geçerli.)

Uçuş Tarihi: 7 Mayıs 2018

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler