HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rize'de şiddetli yağış nedeniyle bir ilçede okullar tatil edildi, yol kapandı: Ölü ve kayıplar var

Rize’nin Çayeli ve Çamlıhemşin ilçelerinde etkili olan şiddetli yağış ve heyelan ve hasarlara yol açtı. Çamlıhemşin İlçesi'nde okullar 1 gün tatil edildi. Çamlıhemşin-Rize karayolu 10 km’sinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı. Son gelen bilgilere göre ise, 1 kişinin hayatını kaybettiği, en az 10 kişinin ise kurtarılmayı beklediği öğrenildi.

Çamlıhemşin İlçesi'nde okullar tedbir amaçlı bir gün tatil edilirken, Çamlıhemşin-Rize karayolu 10 km’sinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı. Ulaşıma kapalı yolu açma çalışmaları sürerken, bölgede bugün yağışın şiddetini arttıracağı öğrenildi.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

Çayeli İlçesi, Kaptanpaşa Köyü'nde de şiddetli yağış sel ve heyelanlara neden olurken, Gülpınar Köyü'nde heyelan tehlikesi nedeniyle tedbir amacıyla boşaltılan bir ev yıkıldı. Olayda ölen ve yaralanan olmazken, her iki ilçele bağlı çok sayıda köy yolu şiddetli yağış ve heyelanlar nedeniyle zarar gördü.

EV ÇÖKTÜ

Gürpınar Köyü'nde sağanak yağmurun ardından oluşan sel nedeniyle çöken evin enkazı altında kalan 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralı çıkarıldı.

Selden dolayı mahsur kalan 10 kişiyi kurtarmak için ise bölgeye arama- kurtarma ekipleri sevk edildi.



Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler