HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

San Antonio Spurs Minnesota Timberwolves maçı canlı izle: NBA heyecanı devam ediyor!

San Antonio Spurs Minnesota Tiberwolves maçı dünya çapında canlı izlenebilir durumda. Yurtdışında yaşayan vatandaşlar, çeşitli kanallarla Spurs Timberwolves maçını canlı ve şifresiz izleyebiliyorlar. Ayrıca Türkiye’de, NBA maçlarını S Sports kanalı canlı olarak yayınlayacak. Çeşitli uygulamalarla San Ontonio Spurs Minnesota Timberwolves maçını canlı ve şifresiz olarak yayında. Dün feci bir sakatlık ile kötü başlayan NBA heyecanı, bu gece Spurs Timberwolves maçı ile devam ediyor.

San Antonio Spurs Minnesota Timberwolves maçı canlı izle: NBA heyecanı devam ediyor!

Spurs Timberwolves maçı dünya çapında canlı olarak yayınlanıyor. NBA maçı, bu gece saat 04.30’da başlayacak ve bu heyecanlı maçı, S Sports kanalı canlı olarak yayınlıyor. Dün akşam NBA serüveni feci bir sakatlıkla başladı ve tüm dünya bu olayı konuştu. NBA’de heyecan uyandıran bir diğer maç ise San Antonio Spurs Minnesota Timberwolves maçı oldu. Haberimizdeki bağlantı aracılığı ile maçı canlı izleyebilir, San Antonio Spurs Minnesota Timberwolves maçını dünya çapında yayınlayan kanalları bulabilirsiniz. Spurs Timberwolves maçının yanısıra NBA canlı yayın bilgilerine göz atmak gerekirse, PlayStation Hue uygulaması, NBA TV mobil uygulaması, ESPN, TNT, DAZN, beIN Connect uygulaması gibi platformlar, avrupa ve ABD’de, bu maçı canlı yayınlıyor. Türkiye’de ise S Sports kanalından yayınlanıyor.

Maçı canlı izle!

İzleyiciler, sezon boyunca Kevin Durant, Stephen Curry, Kyrie Irving, Joel Embiid, James Harden, Russell Westbrook, Klay Thompson, Al Horford, Giannis Antetokoumpo gibi yıldız isimlerin en önemli performanslarını S Sport ekranlarında ve çeşitli internet uygulamalarıyla izleyebilirler.

SAN ANTONIO SPURS MINNESOTA TIMBERWOLVES MAÇI ve DİĞER NBA MAÇLARI

Merakla beklenen San Antonio Spurs Minnesota Timberwolves maçı 18 Ekim gecesini 19 Ekim sabahına bağlayan gece ekranlarda olacak. Maç saati 04.30 2017-18 sezonunun açılış maçı, Cleveland Cavaliers'ın yıldız oyuncusu LeBron James ile 3 yıl James'in yanında oynadıktan sonra bu sezon Boston Celtics'e giden Kyrie Irving'i, karşı karşıya getirdi.

Geçen yılın finalisti Cavaliers, seyircisi önünde oynadığı karşılaşmayı 102-99 kazandı. Celtics'in bu sezon kadrosuna kattığı all-star oyuncu Gordon Hayward'ın, ilk çeyrekte sol ayak bileği kırıldı.

İşte NBA’de haftanın programı

29 sayı, 16 ribaunt ve 9 asistle maçı tamamlayan James, "triple double"ı kaçırdı. Cavaliers'ta Kevin Love 15 sayı, 11 ribaunt, Derrick Rose ise 14 sayılık katkıda bulundu. Bu sezon Cavaliers'a giden milli basketbolcu Cedi Osman, süre alamadı.

Celtics'te Irving 22 sayı, 10 asist ve çaylak oyuncu Jayson Tatum 14 sayı, 10 ribauntla "double double" yaptı. Jaylen Brown ise 25 sayı, 6 ribaunt üretti.

18 Ekim Çarşamba, 04.30: Minnesota Timberwolves – San Antonio Spurs

20 Ekim Cuma, 02.00: Cleveland Cavaliers – Milwaukee Bucks

21 Ekim Cumartesi, 03.00: Golden State Warriors – Memphis Grizzlies

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler