HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şırnak’ta bir araçta adeta cephanelik ele geçirildi

Şırnak Uludere'de bir araçta yapılan aramada, adeta bir cephanelik ele geçirildi.

TSK'nın internet sitesinden verilen bilgiye göre Şırnak İl Jandarma Komutanlığınca, bugün Şırnak Uludere'de bir araçta yapılan aramada; 10 AK-47 Kaleşnikof piyade tüfeği, dokuz AK-47 Kaleşnikof piyade tüfeği şarjörü, iki AK-47 Kaleşnikof piyade tüfeği dipçiği, 7 bin 867 AK-47 Kaleşnikof piyade tüfeği fişeği ele geçirildi. Olayla ilgili olarak bir kişi gözaltına alındı, adli soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Dün ise Kara Kuvvetleri 3'üncü Hudut Alay Komutanlığı unsurları tarafından Suriye'den yasa dışı yollarla Türkiye'ye giriş yapan Bölücü Terör Örgütü mensubu bir terörist, Şanlıurfa Ceylanpınar'da, silahsız ve teçhizatsız olarak yakalandı. Dün ayrıca Hakkâri ve Şırnak / Merkez'de Bölücü Terör Örgütü mensubu iki terörist, güvenlik güçlerine silahsız ve teçhizatsız olarak teslim oldu.

ADIYAMAN MERKEZDE BOŞ ARSADA TÜRK BAYRAĞI YAKTILAR

8 Aralık günü ise Kimliği meçhul kişi veya kişiler tarafından, Adıyaman Merkez Altınşehir Mahallesi Atatürk Bulvarı yakınında bulunan boş bir arsada, bir Türk Bayrağı yakıldı. Olaylarla ilgili adli soruşturmanın başladığı bildirildi.

(ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler