Dimitri Rogozin Haberleri

Terzi'nin yıldızı Salih Bademci'nin eşi de ünlü çıktı! Meğer rol arkadaşıyla evliymiş

Netflix'in yeni dizisi Terzi'de hayat verdiği Dimitri karakteriyle büyük beğeni toplayan Salih Bademci başarılı oyunculuğunun yanı sıra tarzı ve samimi açıklamalarıyla da gündemden düşmüyor. Ünlü oyuncunun özel hayatı da merak ediliyor. Salih Bademci'nin eşinin kim olduğunu duyanlar ise şaşkınlığını gizleyemedi...

Magazin 2023-05-08 15:53:15

Dünyayı ayağa kaldıran görüntüler! ‘Kafa kesme’ videosuna tepkiler gecikmedi... “Korkunç bir görüntü”

Rus ordusunun Ukraynalı bir askerin kafasını kestiği iddia edilen görüntüler kısa sürede dünya basınında gündem yarattı. Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rus askerlerinin Ukraynalı esir askerin kafasını kestiği iddialarına tepki gösterdi. Rusya lideri Putin'in sözcüsü Dimitri Peskov aracılığıyla Rusya’da görüntülere sessiz kalmadı.

Trend 2023-04-13 11:11:02

Putin'in sağ kolu Peskov ve eşi Türkiye'de! Eşinin eğlence görüntüleri ise manşetlerde

Rusya-Ukrayna savaşı aylardır devam ederken, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in en güvendiği isimlerin başında gelen Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov ve eşi Tatiana Navka ile Türkiye'ye tatile geldi. Peskov ve eşinin eğlenceli tatil paylaşımları sosyal medyada gündem oldu. Yoğun eleştirelere maruz kalan çift, sosyal medya kullanıcıları tarafından pervasızlık ve düşüncesizlikle suçlandı.

Trend 2022-08-22 11:27:29

Rus uzay ajansı Roscosmos'ta deprem! Başkan Dmitry Rogozin görevden alındı

Rus uzay ajansı Roscosmos'un Başkanı Dmitry Rogozin görevden alındı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rogozin'in görevden alınmasını öngören kararnameyi imzaladı. Rogozin'in yerine Rusya Başbakan Yardımcısı Yuri Borisov getirildi. Böylece Rogozin'in ülkenin uzay programındaki liderlik görevi sona erdi.

Haber 2022-07-17 09:39:59

Söyledikleri tüyler ürpetti! Dimitri Rogozin uzaylı açıklamasıyla gündemi sarstı: Gizlice Dünya'yı izliyor olabilirler

Rus uzay ajansı Roscosmos'un Başkanı Dimitri Rogozin uzaylı yaşamına inanıyor. Dimitri Rogozin, uzaylıların varlığı hakkında büyük tartışmaların yaşandığı bir dönemde çok çarpıcı açıklamalara imza attı. Dünya dışı varlıkların insanları "bakteriler" gibi uzaktan inceleyebileceğini düşündüğünü kaydederek ilgi toplayan Rogozin'e göre uzaylılar gizlice Dünya'yı inceliyor olabilirler.

Haber 13-06-22 10:13

Kuril Adaları'nın adını değiştirme önerisi

Rusya Federal Uzay Ajansı Genel Müdürü Dimitri Rogozin, Japonya ile Rusya arasında İkinci Dünya Savaşı’ndan beri toprak anlaşmazlığına sebep olan Kuril Adaları’na, Rus adlar vermeyi önerdi.

Haber 24-05-22 12:30

Gündemimde Üç Konu Var: Silah, Silah, Silah

NATO Dışişleri Bakanları'nın Brüksel'deki ikinci gün toplantısına katılan Ukrayna Dışişleri Bakanı Dimitri Kuleba, Rusya'ya karşı ülkesini savunmak için NATO ülkelerinden daha çok silah isteyerek, "Bugün NATO toplantısında benim gündemimde 3 konu var; silah, silah ve silah" dedi

Haber 07-04-22 11:06

Rusya'dan Uluslararası Uzay İstasyonu kararı! Sonlandıracak

Ukrayna'ya yönelik işgal girişimi ile dünya kamuoyunun gündeminde yer alan Rusya, Uluslararası Uzay İstasyonundaki (ISS) iş birliğini sonlandırmaya karar verdi. Karar, Rus uzay ajansı Roscosmos'un başkanı Dmitry Rogozin tarafından açıklandı.

Haber 04-04-22 12:34

“Yaptırımların Etkisi Olacağına İnanmak Aptallık Olur”

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dimitri Medvedev, Batı’nın Rusya’ya yönelik yaptırımlarının Moskova hükümeti üzerinde herhangi bir etkisi olabileceğine inanmanın “aptallık” olacağını söyledi.

Haber 25-03-22 11:27

Medvedev’den “Nükleer Distopya” Uyarısı

Rusya Cumhurbaşkanı Vladimir Putin’e yakın isimlerden biri olan Dimitri Medvedev ABD’nin Rusya’yı yok etmeyi planladığını iddia ederek, “Washington’un buna devam etmesi halinde dünyanın nükleer bir distopyaya doğru sürüklenebileceği” uyarısında bulundu

Haber 23-03-22 22:07

“Varlığımız Tehdit Edilirse Nükleer Silah Kullanabiliriz”

Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov, “ülkesinin varlığının tehdit edilmesi durumunda nükleer silah kullanabileceklerini” söylerken, ABD Moskova'dan gelen açıklamanın "tehlikeli" olduğunu bildirdi.

Haber 23-03-22 11:40

Rusya Federal Uzay Ajansı Başkanı'ndan flaş GPS iddiası: Bundan haberiniz var mı?

Rusya Federal Uzay Ajansı (Roscosmos) Başkanı Dmitriy Rogozin'in iddiasına göre ABD, Rusya’nın GPS bağlantısını kesmeyi planlıyor. "Bugün, ABD'nin yaptırımlar kapsamında Rusya'yı GPS navigasyonundan çıkarma ihtimalini düşündüğünü biliyor muydunuz? Bundan haberiniz var mı? Bilmiyorsunuz. Değerlendiriyorlar" diyen Rogozin Rusya'nın kendi GPS sistemlerine geçmesi gerektiğini de kaydetti.

Haber 20-03-22 14:20

Rusya’dan Batı’ya ‘’Haydutluk’’ Suçlaması

Kremlin sözcüsü Dimitri Peskov, Batı’yı ekonomik haydutlukla suçlarken Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Ukrayna ile görüşmelerden umutlu olmadığını söyledi

Haber 05-03-22 18:09

1990'lardan bu yana ABD'ye tedarik ediyorlardı! Rusya'dan dikkat çeken roket motoru kararı

Ukrayna'ya yönelik başlattığı saldırı ile dünya kamuoyunun gündeminde olan Rusya, ABD'ye roket motoru tedarikini durdurdu. Rusya Federal Uzay Ajansı (Roscosmos) Başkanı Dmitriy Rogozin, "Bugün NPO Energomaş'ta üretilen roket motorlarının ABD'ye sevkiyatını durdurma kararı aldık." dedi.

Haber 03-03-22 14:08

Rusya: “Nükleer Hazırlıkta Sorumluluk İngiltere'nin”

Moskova, Putin’in “Nükleer silahları hazırlayın” emrine gerekçe olarak İngiltere Dışişleri Bakanı Liz Truss’ın açıklamalarını işaret etti. Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov, “Rusya karşıtı açıklamalar nükleer silahların alarma geçirilmesi kararına yol açtı” dedi

Haber 28-02-22 20:52

Rusya'dan yaptırımlara sıra dışı tepki: Uluslararası Uzay İstasyonu, yaptırımlar yüzünden ABD veya Avrupa'ya düşebilir

Rusya'nın Ukrayna'ya düzenlediği askeri operasyonun ardından zirveye ulaşan tansiyon uzaya da yansıdı. Rusya Federal Uzay Ajansı (Roscosmos) Başkanı Dmitriy Rogozin, ABD'nin Moskova'ya yönelik yaptırımlarını duyurmasından sonra yaptığı açıklamada Uluslararası Uzay İstasyonu'nun (UUİ) ABD veya Avrupa'ya düşebileceğini söyledi.

Haber 26-02-22 12:54

ABD Dışişleri Bakanı Blinken Ukrayna'da: 'Rusya umarım barış ve diplomasi yolunu seçer'

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal edeceği kaygıları artarken, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken Moskova'ya ''diplomatik ve barışçıl bir yol seçmesi'' çağrısında bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın birkaç hafta içinde Kiev'e giderek Ukrayna lideri Zelenskiy ile görüşeceği açıklandı. Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov, çözüme yardımcı olabilecek herhangi bir ülkenin çabalarını memnuniyetle karşılayacaklarını söyledi.

Haber 19-01-22 16:38

Lyon'a bir maç seyircisiz oynama cezası

Dimitri Payet'ın kafasına isabet eden şişe nedeniyle iptal edilen Lyon - Marsilya maçına yönelik ilk kararlar açıklandı.

Spor 23-11-21 07:38

Fransa'da Lyon-Marsilya maçı sahaya atılan şişe yüzünden oynanamadı

Fransa Futbol 1. Liginde Pazar günü yapılan Lyon-Marsilya maçının beşinci dakikasında sahaya fırlatılan bir şişenin Dimitri Payet'e isabet etmesi yüzünden maça ara verildi.

Haber 22-11-21 13:16

Galatasaray maçı öncesi Dimitri Payet için skandal iddia!

Lazio karşısında sarı kart gören Marsilyalı Dimitri Payet, cezalı duruma düştüğü için 25 Kasım'da oynanacak Galatasaray karşısında forma giyemeyecek. Dimitri Payet'nin İstanbul deplasmanına gitmemek adına 2-2 biten Lazio maçının son dakikasında bilerek sarı kart gördüğü iddia edildi.

Spor 07-11-21 19:06

Adana Demirspor'dan Balotelli ve Payet bombası

26 yıllık özlemine son veren Adana Demirspor, transferde büyük bombaların peşinde. Başkan Murat Sancak, uzun süredir radarında olan Balotelli ve Dimitri Payet için kesenin ağzını açtı. İki dünya yıldızıyla da anlaşma uzak değil.

Spor 16-06-21 16:49

Rusya, kendi uzay istasyonunu kurmaya başladı

Rusya Federal Uzay Ajansı (Roscosmos) Başkanı Dmitriy Rogozin, uzay istasyonu kurmaya başladıklarını bildirdi.

Haber 20-04-21 15:36

Rus Uzay Ajansı Başkanı Venüs'ü Rus gezegeni ilan etti!

Venüs'teki yaşam izi keşfinin yankıları sürüyor. Rus Uzay Ajansı Roscosmos Başkanı Dmitriy Rogozin, Venüs'ü araştırmak için Rusya'ya ait bir proje duyurdu. Dmitriy Rogozin, projeler hakkında açıklama yaparken Venüs'ü bir Rus gezegeni olarak niteledi.

Haber 17-09-20 16:37

Kremlin Sözcüsü Peskov Corona Teşhisiyle Hastanede

Rusya Cumhurbaşkanı Vladimir Putin’in sözcüsü Dimitri Peskov, Corona virüsü teşhisiyle hastaneye kaldırıldı. Kremlin muhabirleri Twitter’da paylaştıkları mesajlarda Peskov’un en son Cumhurbaşkanı Vladimir Putin’le birlikte 30 Nisan’da bir toplantıda görüldüğünü aktardı

Haber 12-05-20 20:14

Putin’in sağ kolu Peskov’un testi de pozitif çıktı

Koronavirüsten en fazla etkilenen ülkeler arasında Rusya ikinci sıraya yükselirken Devlet Başkanı Vladimir Putin’in sağ kolu Kremlin sözcüsü Dimitri Peskov'un koronavirüs testinin de pozitif çıktığı açıklandı.

Haber 12-05-20 16:54

Rusya'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaretine ilişkin açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 5 Mart’ta Rusya’ya gerçekleştireceği ziyaret ile ilgili açıklama yapan Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov, "Moskova, BM Güvenlik Konseyi’nin terör listesine bağlı kalarak Türkler ile iş birliğine önem veriyor" dedi. Peskov, açıklamasının devamında Putin-Erdoğan görüşmesinde Rusya’nın tavrında bir değişiklik olmayacağını dile getirdi.

Haber 02-03-20 13:42

Operasyon ihtimalleri sonrası Rusya'dan flaş Türkiye açıklaması: En kötü senaryo olur

Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov, Türk ve Rus heyetlerinin sonuçsuz kalan İdlib görüşmelerinin ardından, Türkiye’nin Suriye rejimine karşı operasyon ihtimalini yorumladı. Peskov, “En kötü senaryoları ele almayalım. Meşru otoritelere ve Suriye silahlı kuvvetlerine bir operasyon söz konusu olduğunda bu elbette en kötü senaryo olur” dedi.

Haber 20-02-20 00:47

Rusya, Çin’deki vatandaşlarının tahliyesine başlayacak

Çin’de ortaya çıkarak dünyaya yayılan Korona virüsüne karşı Rusya, Çin’deki vatandaşlarını tahliye kararı aldı.Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov tarafından yapılan açıklamaya göre Rusya’nın Çin’de bulunan vatandaşlarının tahliyesine başlanacağı bildirildi.

Haber 01-02-20 17:11

Putin’in yeni hedefi parlamentoyu güçlendirmek

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Güvenlik Konseyi toplantısında ilk hedeflerinin parlamentoyu güçlendirmek olduğunu söyledi.Kremlin Sarayı’nda yeni kabine üyeleri ile gerçekleşen ilk Güvenlik Konseyi toplantısına Rusya’nın çiçeği burnunda Başbakanı Mihail Mişustin, Güvenlik Konseyi’nin yeni Başkan Yardımcısı Dimitri Medvedev, Devlet Duması Başkanı Vyacheslav Volodin, Devlet Başkanlığı İdare Başkanı Anton Vaino, Güvenlik Konseyi Sekreteri Nikolay Petruşev, İçişleri Bakan Vekili Vladimir Kolokoltsev, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Federal Güvenlik Servisi Başkanı Aleksandr Bortnikov, Çevre Koruma, Ekoloji ve Ulaşım Bakanlığı Temsilcisi Sergey İvanov katıldı.

Haber 20-01-20 20:51

Rusya'nın yeni başbakanı Muşistin oldu

Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev'in istifasının üzerinden 24 saat geçmeden başbakanlığa Mihail Muşistin seçildi.

Haber 16-01-20 17:07

Rusya lideri Putin, Mihail Mişustin'i yeni başbakan olarak atadı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yeni başbakan olarak Mihail Mişustin'i atayan kararnameyi imzaladı. Eski Başbakan Dimitri Medvedev, Putin'in talep ettiği reformların önünü açabilmek için dün tüm kabinesiyle birlikte istifasını vermişti.

Haber 16-01-20 16:53

Medvedev partisinin genel başkanlığına devam edecek

Rusya’nın istifa eden Başbakanı Dimitri Medvedev’in geleceği ile ilgili detaylar şekillenirken Medvedev’in Birleşik Rusya Partisi’nin Genel Başkanı olarak siyasete devam edeceği açıklandı.Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in yeni anayasa için reform talebinden sonra bu konuda Putin’in önünü açmak için istifa eden Başbakan Dimitri Medvedev’in siyasi geleceği belli oldu.

Haber 16-01-20 11:31

‘Putin İktidarını Uzatmanın Zeminini Hazırlıyor’

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, anayasada, yönetimdeki görev süresini 2024 sonrasına uzatmasına imkan tanıyabilecek bir dizi kapsamlı değişiklik yapılması önerisinde bulundu. Putin’in bu önerisiyle eş zamanlı olarak Rusya’da Başbakan Dimitri Medvedev hükümeti sürpriz şekilde istifa etti

Haber 15-01-20 22:41

Rusya'da hükümet istifa etti

Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev, hükümetin istifa ettiğini duyurdu.

Haber 15-01-20 17:23

Rusya’da hükümet istifa etti

Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev, hükümetin tamamıyla istifa ettiğini duyurdu.Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Ulusal Meclis’e hitaben yaptığı konuşmada yeni anayasa değişikliği için referandum talep etmesinin ardından Rusya hükümeti istifa etme kararı aldı.

Haber 15-01-20 16:54

Rusya'da Medvedev hükümeti istifa etti: Yeni hükümetin yapısına Başkan Putin karar verecek

Rusya'da Başbakan Dimitri Medvedev dahil tüm kabine üyeleri istifalarını verdi. Oluşturulacak yeni hükümetin yapısına Devlet Başkanı Vladimir Putin karar verecek.

Haber 15-01-20 16:48

Rusya'da hükümet istifasını sundu!

Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev, hükümetin tamamıyla istifa ettiğini duyurdu. Öte yandan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in başbakanlık görevi için Federal Vergi Dairesi Başkanı Mişustin’i önerdiği belirtildi.

Haber 15-01-20 16:33

Rusya, Ukrayna’ya yaptırımları genişletti

Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev, Ukrayna için hazırlanan yaptırım genişletme taslağını imzalayarak onayladı.Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan siyasi krizden sonra Ukrayna’da iç savaşın patlak vermesinden sonra her iki ülke karşılıklı olarak birbirine yaptırım uygulamaya devam ediyor.

Haber 18-12-19 10:44

İstanbul Valiliği Yeni Yıl Yortusunu kutladı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın ev sahipliğinde Çırağan Sarayı'nda 'Yeni Yıl Yortusu' resepsiyonu düzenlendi. Geceye Fener Rum Patriği Dimitri Bartholomeos, Türkiye Ermenileri 85. Patriği Sahak Maşalyan ve çok sayıda dini lider katıldı.

Haber 13-12-19 22:42

Dimitri Kantemiroğlu Ödülleri sahiplerini buldu

İstanbul Dimitrie Cantemir Romen Kültür Merkezi tarafından düzenlenen törende, üç dalda ödül verildi

Haber 12-12-19 22:32

Rusya, 2020’de Avrupa ülkeleriyle iyi ilişkiler kurmaya hazır

Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev, 2019 değerlendirmesi ve 2020 hedefleriyle ilgili açıklamalarında önemli mesajlar verdi.

Haber 05-12-19 14:29

Rusya'dan düşürülen Rus uçağına ilişkin açıklama!

Kremlin Sözcüsü Dmitri Peskov, 2015 yılında düşürülen Rus Su-24 savaş uçağını vurma emrinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildiğini düşünmediklerini söyledi.Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov, 2015 yılında düşürülen Su-24 Rus savaş uçağını vurma emrinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildiğine yönelik iddialara ilişkin açıklama yaptı.

Haber 03-12-19 14:07

DEAŞ'a katılmak için Suriye'ye giden 2 yabancı uyruklu yakalandı

HATAY'ın Belen ilçesinde durdurulan otobüste şüphe üzerine DEAŞ’a katılmak üzere Suriye’ye savaşmaya gittikleri ileri sürülen 2 kişi yakalandı.  İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Amirliği ekipleri, Rus Dimitri M.

Haber 27-11-19 17:25

Rusya: Türkiye ilgi duyarsa Moskova...

Rusya Federal Askeri Teknik İşbirliği Servisi (FSVTS) Başkanı Dimitri Şugayev, yeni nesil Su-57 tipi savaş uçaklarını 'Rusya Silahlı Kuvvetleri'ne yeterli teslimat yapılana kadar' Türkiye'ye satmayacaklarını söyledi.

Haber 18-11-19 09:31

Rusya: YPG çekilmezse araya girmeyeceğiz

Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov, Soçi mutabakatı muhtırası çerçevesinde YPG’nin çekilmemesi durumunda Türk ordusuyla karşı karşıya geleceğini ve Rusya’nın araya girmeyeceğini söyledi.Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rusya’nın Soçi kentinde gerçekleştirdiği görüşmeden sonra açıklananaSoçi Mutabakatı’na dair önemli açıklamalar yaptı.

Haber 25-10-19 15:02

Kremlin: Suriye'deki tüm yabancı askerler çekilmeli

Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov, Suriye'de meşru bir şekilde bulunan tek yabancı gücün Rusya'ya ait olduğunu belirterek ABD başta olmak üzere tüm yabancı askerlerin nihai olarak ülkeyi terk etmesi gerektiğini duyurdu.

Haber 24-10-19 17:21

Rusya’dan 3’lü zirve iddialarına yalanlama

Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov, "Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin" arasında üçlü zirve ile ilgili bir hazırlığın bulunmadığını söyledi.Suriye’de yayın yapan bir televizyon kanalı Rusya’nın Soçi kentinde Rusya’nın öncülüğünde Türkiye - Suriye güvenlik toplantısı yapılabileceğini iddia etmesinden sonra Rus yayın organlarında da bu iddialar haberleştirildi.

Haber 16-10-19 12:49

Kremlin Sözcüsü Peskov: Türkiye ile temas halindeyiz

Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov, Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyinde yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı’yla ilgili, "Türkiye ile temas halindeyiz" dedi.Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye Milli Ordusuyla birlikte Suriye’nin kuzeyinde PKK/YPG terör örgütlerine karşı başlattığı Barış Pınarı Harekatı ile ilgili Rusya’dan yeni bir açıklama geldi.

Haber 14-10-19 14:50

Kremlin’den Türkiye açıklaması

Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov, “Türkiye, Suriye’nin toprak bütünlüğü öneminin farkındadır.

Haber 07-10-19 14:48