Kundaklama Suphesi Haberleri

Ankara'da bakkalda kundaklama şüphesiyle çıkan yangın söndürüldü

Ankara'da bakkalda çıkan ve üst kattaki dairelere sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Yurthaber 2024-04-25 10:20:45

Park halindeki tırı yaktılar, o anları kameraya çektiler

Antalya’nın Manavgat ilçesinde park halindeyken yanan tırın kundaklama sonucu yandığı belirlendi.

Yurthaber 2024-04-17 10:07:42

Almanya’da ikinci Solingen faciası! 2'si çocuk 4 Türk öldü, sebebi kundaklama…

Almanya'nın Solingen kentinde 2'si çocuk 4 Türk asıllı Bulgaristan vatandaşının öldüğü yangının kundaklama olduğu öğrenildi. Yangını kimin başlattığı henüz belirlenemezken yaşanan bu acı olay akıllara, 1993'te yaşanan ve 5 Türk'ün hayatını kaybettiği Solingen Faciasını getirdi. İşte Solingen’deki yeni facia ile ilgili detaylar…

Trend 2024-03-28 07:45:50

Edirne'de eğlence mekanının kundaklanmasıyla ilgili 6 şüpheli gözaltına alındı

Edirne'de bir eğlence mekanını kundaklama olayına karıştıkları iddiasıyla 6 zanlı gözaltına alındı.

Yurthaber 2024-03-01 12:16:57

İstanbul'da terör örgütü PKK operasyonunda 7 şüpheli yakalandı

Terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanmasında yer aldıkları ve örgüt içinde araç kundaklama faaliyetlerini organize ettikleri iddiasıyla 7 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 13-02-24 10:36

İzmir'de cep telefonu dükkanını kundakladığı öne sürülen zanlı yakalandı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde cep telefonu dükkanından bitişikteki iş yerine ve üst katlara sıçrayan yangının kundaklama sonucu çıktığı iddiasıyla ilgili bir zanlı gözaltına alındı.

Yurthaber 30-11-23 07:35

Gaziantep'te dehşet dolu anlar! Çocuk parkı alev alev yandı

Gaziantep'te dehşet dolu anlar yaşandı. Bir parkta bulunan oyun aletleri alev alev yandı. Çocuk oyun parkı alev topuna dönerken, olayla ilgili kundaklama şüphesiyle soruşturma başlatıldı.

Haber 26-11-23 19:25

Adana’da kundaklanan müstakil ev kullanılamaz hale geldi

Adana’da kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından bir müstakil ev kundaklandı. Kundaklama sonucu çıkan yangını itfaiye söndürürken ev tamamen kullanılamaz hale geldi.

Yurthaber 05-10-23 07:56

SON DAKİKA| Sultangazi Kent Ormanı'nda yangın: Kamera görüntüleri sonrası 'kundaklama' iddiası! Dumanlar İstanbul'un birçok noktasından görüldü

Son dakika haberi: Sultangazi Kent Ormanı'nda yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Dumanlar İstanbul'un birçok noktasından görülüyor. Havadan da müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Cep telefonu kamerasına bölgeden kaçan iki kişinin yansıması ise 'kundaklama' iddiasını gündeme getirdi.

Haber 03-09-23 15:35

AK Parti'den Limasol'deki cami kundaklama olayına sert tepki! Nefret eylemlerine bir yenisi eklendi

Güney Kıbrıs'ta Limasol'daki Köprülü Hacı İbrahim Ağa Camisi'nin kundaklanmasına AK Parti'den tepki geldi. Parti Sözcüsü Çelik, saldırıyı ve gerekli tedbirleri almayan yetkilileri şiddetle kınadıklarını belirtti.

Haber 27-08-23 11:27

Köydeki yangında korkunç detaylar! Elektriği kesip ahırları tutuşturmuşlar

Sivas'ta merkeze bağlı Karalar köyünde dün yaşanan ve 15 büyükbaşın öldüğü, ev ve ahırların zarar gördüğü yangında korkunç detaylar ortaya çıktı. Yapılan incelemede, önce köyün elektriklerinin kesildiği, ardından ahırların ateşe verildiği belirlendi. Köyde bazı evlerde bulunan güvenlik kameralarının da bataryalarının olmaması nedeniyle devre dışı kaldığı saptandı. Köy muhtarı Turan Kandil, "Kundaklama var" dedi. İşte detaylar...

Haber 06-06-23 11:20

Çıkan yangında ev kullanılamaz hale gelmişti! Kayınpederden damadı ile ilgili korkunç iddia...

Karabük’te çıkan yangında kullanılmaz hale gelen evle ilgili ev sahibinin damadı kundaklama şüphesi ile gözaltına alındı. Kayınpederden damadıyla ilgili şok iddia geldi. Damadının aralarındaki husumetten dolayı 'Onun evini yakacağım' dediğini polise bildirdi. Kayınpeder ifadesinde, damadı daha önce de arabasına zarar verdiği için jandarma bölgesinde işlem başlatıldığını belirtti.

Haber 05-06-23 17:57

Bakan Çavuşoğlu'ndan, Stuttgart'taki kundaklama girişimine tepki

DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya'nın Stuttgart kentindeki Türk seyahat acentesine yönelik kundaklama girişimine tepki gösterdi.

Haber 19-05-23 15:57

Cinayetin işlendiği ev yandı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bıçakla bir kişinin öldürüldüğü evde yangın çıktı. Polis, yangının kundaklama neticesinde çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Yurthaber 11-05-23 07:45

İzmir'de Folkart'taki yangınla ilgili çarpıcı gelişme! Caddeye bakan bloğun altında bulundu, o ihtimal güçlendi

İzmir'de geçtiğimiz hafta sonu lüks bir sitede yangın çıkmıştı. Alevler kısa sürede tüm binayı sarmış ve 7 saatin ardından yangın kontrol altına alınmıştı. Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma devam ederken ortaya çıkan bir detay kundaklama ve sabotaj ihtimalini akıllara getirdi. Yangınla ilgili emniyet ve itfaiyenin raporu beklenirken sitenin bir bloğunun altında tiner tenekesi bulunduğu aktarıldı.

Haber 02-05-23 09:35

Güvenlik görevlisi ifadesinde... İzmir'de lüks sitedeki yangında yeni detay! Tespiti için gelecek rapor bekleniyor

İzmir, Narlıdere'de bulunan lüks sitedeki yangında yeni gelişme! 8 saat sonra kontrol altına alınan yangına ilişkin incelemelerini tamamlayan polis, kundaklama olup olmadığının tespiti için binadan alınan numuneleri kriminal laboratuvara gönderdi. Site güvenlik görevlisinin ifadesinde, elektrik panosunun yandığını gördüğünü söylediği öğrenildi. Yangının elektrik kontağından mı yoksa bir kundaklama sonucunda mı başladığının tespiti için uzman ekiplerden gelecek raporun beklendiği belirtildi.

Haber 01-05-23 16:24

Türkiye günlerdir bu olayı konuşuyor! Lüks sitedeki yangında 'kundaklama' ihtimali araştırılıyor

İzmir'in Narlıdere ilçesinde bulunan lüks sitede çıkan, ekiplerin karadan ve havadan müdahalesiyle 8 saatte kontrol altına alınan yangının çıkış nedenine ilişkin incelemeler sürdürülüyor. Olay yeri inceleme ekipleri de bugün yangında kundaklama ihtimaline karşı sitede çalışma başlattı.  

Haber 29-04-23 18:51

Adana'da müebbet hapis cezasıyla aranan cinayet hükümlüsü operasyonla yakalandı

Hükümlünün iki kişinin yaralanması ile ikamet kurşunlama ve araç kundaklama suçlarından da arandığı belirlendi.

Yurthaber 28-03-23 10:14

Mersin'de kundaklama şüphesi! Ülkü Ocakları Anamur İlçe Başkanı Mehmet Satar'ın otomobili alev alev andı

Mersin'in Anamur ilçesinde Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Mehmet Satar'ın park halindeki otomobili gece saatlerinde alev alev yandı. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, kundaklama şüphesi üzerine soruşturma başlattı.

Haber 17-01-23 10:41

İş yerini kundaklayan 2 zanlı tutuklandı

Gaziantep’in Araban ilçesinde tarım aletleri bayisinin deposunu kundakladığı gerekçesiyle gözaltına alınan 2 zanlı tutuklandı. Zanlıların iş yerini kundaklama anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Yurthaber 12-01-23 15:35

Gaziantep'te kundaklama iddiasıyla 2 zanlı tutuklandı

Gaziantep'in Araban ilçesinde bir iş yerinin deposunu kundakları iddiasıyla gözaltına alınan 2 zanlı tutuklandı.

Yurthaber 12-01-23 14:12

Park halindeki kamyonda 3 saat arayla 2 yangın

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, park halindeki kamyonda 3 saat arayla 2 kez yangın çıktı. Alevler, itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, yangının kundaklama sonucu çıktığı ileri sürüldü.

Haber 07-11-22 19:56

3 katlı apartmanda yangın paniği! Kundaklama şüphesi üzerine çalışma başlatıldı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde 3 katlı apartmanda yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahale ettiği yangın sonra polis kundaklama şüphesi üzerine çalışma başlattı.

Haber 06-11-22 00:58

Orman yangınında kundaklama şüphesi! Ekipler kıskıvrak yakaladı

Manisa'da çıkan orman yangını büyümeden söndürüldü. Yangının çıktığı bölgeden kaçmaya çalışan 2 şüphelinden biri jandarma tarafından yakalandı. Öte yandan kaçan diğer şüpheliyi yakalamak için ise çalışma başlatıldı.

Haber 13-09-22 20:20

MHP Genel Başkanı Bahçeli, cemevi saldırısı ve KPSS'ye yönelik iddiaları değerlendirdi:

"Cemevi saldırısıyla KPSS skandalının çok yönlü araştırılmasının yanında, Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi'nde çıkan yangının kundaklama olup olmadığı mutlak surette açıklığa kavuşturulmalıdır" - "Cemevi'ne ve Alevi İslam inancına sahip kardeşlerimize yapılan hain ve hasmane eylemler belli merkezlerden provoke edilen Türk, Türkiye ve İslam düşmanlığıdır" - "Hiçbir evladımızın haklarının gaspına sessiz durmayacağımız, emeklerinin ve ümitlerinin heba edilmesine seyirci kalmayacağımız çok iyi bilinmelidir"

Yurthaber 04-08-22 17:47

Kundaklama ne demek? Kundaklama kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Kelimeler ilk defa duyulmasa da bazen anlamları merak edilebilir. Farklı dillerde olduğu gibi Türkçede de birçok kelimeye kulak aşinalığı ile alışılır. Bu da zaman zaman bazı kelimelerin anlamlarının araştırılmasına sebebiyet verir. Araştırılan kelimeler arasında çok bilinenler olduğu gibi az karşılaşılanlar ve günlük hayatta çok sık kullanılmayan kelimeler de yer alır. Kundaklama kelimesi de Türkçe konuşanların merak ettiği kelimeler arasında yer alır. Kundaklama ne anlama gelir?

Egitim 18-05-22 15:30

Anne ile oğlunun 9 yıl önce öldüğü yangının kundaklama olduğu ortaya çıktı

İzmir ve Kars'ta eşzamanlı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 11 şüpheliden 3'ü tutuklandı

Yurthaber 05-05-22 18:18

İzmir'de Filiz ile oğlunun öldüğü yangın kundaklama çıktı! 8,5 yıl sonra gelen itiraf: Birlikteliği eşim öğrenince ateşe verdim

2013 yılında İzmir'de Filiz Biçer ile oğlu İsmail Biçer'in evlerindeki yangında hayatlarını kaybettiği olay, 8,5 yıl sonra çözüldü. Evi kundakladığı belirlenen Hakan Gök'ün de aralarında olduğu 3 şüpheli tutuklandı. Baş şüpheli Gök, savcılıkta verdiği ifadede suçunu itiraf edip, Biçer ile bir dönem birliktelik yaşadıklarını belirterek, "Bu birlikteliği ailem ve eşim öğrendi. Eşim, çocukları alıp Kars'a gitti. Bunun üzerine Filiz Biçer'in korkup, mahalleden gitmesi için evi ateşe verdim " dedi.

Haber 05-05-22 16:47

Adıyaman'da, 'barakam ateşe verildi' iddiası: Kapıma 'kafir' yazdılar

Adıyaman'da meydana gelen olayda bayat ekmekleri toplayarak geçimini sağlayan bir kişinin kaldığı barakada gece saatlerinde yangın çıktı. Yanık kokusuna uyanan Hüseyin Bal, diri diri yanmaktan kurtulurken, söz konusu kişi bunun basit bir yangın olmadığını kundaklama olduğunu iddia etti. Bal, ''Burada beni yakıp öldürmeye çalıştılar. Çevredekiler beni buradan göndermeye çalışıyor. Yaptığım iş nedeniyle mahalledekiler beni buradan göndermek istiyor. Kapıma ‘kafir’ yazmışlar'' dedi.

Haber 27-04-22 15:21

İtiraf etti! Kundaklama karşılığı 5 bin dolar alacaktı, kıskıvrak yakalandı

Kocaeli'de terör eylemi polis operasyonu sayesinde engellendi. Terör örgütünden halk otobüslerinin kundaklanması yönünde talimat alan örgüt üyesi yakalandı. Örgüt üyesi, kundaklama eylemi karşılığında rüşvet teklif edildiğini de itiraf etti.

Haber 18-04-22 19:05

Eşinin hayatını kâbusa çevirdi! 'Sabah 5'lere kadar kapımda adam tutuyor'

İstanbul'un Ümraniye semtinde 16 katlı bir binada çıkan yangının perde arkası ortaya çıktı. Olayın kundaklama olduğu bildirilirken yangını çıkardığı belirtilen Orhan Yeşilyurt'un boşanmak isteyen eşi Güneş Yeşilyurt, eşinin kendisine korkunç sıkıntılar yaşattığını anlattı.

Haber 04-04-22 16:11

Mahalleden bir anda alevler yükseldi! 3 ayrı noktada... Korkunç şüphe

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi’nde gece yarısı bir anda alevler yükseldi. 3 ayrı noktada çıkan araç ve ev yangınları mahalleliyi korkuttu. Yangınla ilgili olarak kundaklama şüphesi üzerinde durulduğu belirtildi.

Haber 03-04-22 19:09

'Hepiniz öleceksiniz' diye tehdit etmişti! 'Korku apartmanı'nda flaş gelişme

İstanbul'un Avcılar ilçesinde bir mahalle yaklaşık 1 aydır dehşet içinde. Mahalledeki binalardan biri ölüm tehditleri ve kundaklama olayları nedeniyle 'korku apartmanı' olarak anılmaya başladı. Söz konusu olaylardan sorumlu kişiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Haber 22-03-22 11:26

Devlet Bahçeli'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun Diyarbakır ziyaretine sert tepki: Dış bağlantılı siyasi bir operasyondur

MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Diyarbakır ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun ziyareti için, "Türkiye’nin öncülüğünde Antalya Diplomasi Forumu’nda bir araya gelen Rusya Dışişleri Bakanı ile Ukrayna Dışişleri Bakanı’nın ateşkes ve barış arayışını kundaklama girişimidir ve dış bağlantılı siyasi bir operasyondur" dedi. Kılıçdaroğlu ise Bahçeli'nin açıklamalarına sosyal medyadan tek bir emoji kullanarak yanıt verdi.

Haber 10-03-22 17:42

Almanya'daki Cami Yangınında Kundaklama Şüphesi

Almanya’nın doğusundaki Chemnitz kentinde Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Fatih Camisi’nde Cumartesi'yi Pazar'a bağlayan gece çıkan yangınla ilgili soruşturma sürüyor. Polis, yangının kundaklama ve siyasi amaçlı bir saldırı olup olmadığını inceliyor

Haber 17-01-22 17:34

Tehdit, baltalı saldırı, kundaklama... Köfteci kadının ekmek teknesini küle çevirdiler

Kağıthane'de pandemide işsiz kalan Bircan Pakır'ın, kredi çekerek açtığı köfteci minibüsü dün akşam alev topuna döndü. Daha önce defalarca tehdit aldığını, aracının camlarının baltayla kırdığını belirten Bircan Pakır, minibüsünün de kundaklandığını belirterek yardım istedi. Pakır, ''Bu insanların bu kadar mı gözü dönmüş. Kadınız diye ekmek yiyemeyecek miyiz? Benim ekmek teknem gitti" diyerek yaşadığı olaya tepki gösterdi.

Haber 13-01-22 17:02

Ankara'da barınakta kalan 55 köpek yangından son anda kurtarıldı

Sincan ilçesindeki barınakta çıkan yangında köpekler, alevleri fark eden bekçinin kapıları açması sonucu kurtuldu - İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangın hasara neden olurken barınağın bir bölümü kullanılamaz hale geldi - Olay yerine gelen polis ekipleri kundaklama şüphesi üzerinde soruşturma başlattı

Yurthaber 01-12-21 05:54

İzmir'de kundaklama sonucu ölümle ilgili bir şüpheli tutuklandı

İzmir'de kundaklama sonucu ölümle ilgili bir şüpheli tutuklandı

Yurthaber 10-11-21 19:11

Ankara'da kundaklama girişimi önlendi

Ankara'da kundaklama girişimi önlendi

Yurthaber 10-11-21 11:27

GÜNCELLEME - Eskişehir'de apartman görevlisince binada çıkarılan yangın söndürüldü

Adliyeye sevk edilen zanlının ilk ifadesinde işten ve sitede oturduğu evden çıkarılacağının bildirilmesinin ardından sinirlenerek kundaklama olayını gerçekleştirdiği itirafında bulunduğu öğrenildi DETAYLAR EKLENDİ

Yurthaber 07-11-21 13:45

Trabzonlu ressamın yanan evinde kundaklama şüphesi

Trabzonlu ressamın yanan evinde kundaklama şüphesi

Yurthaber 25-10-21 19:33

Konya'da suç örgütüne yönelik operasyonda 33 zanlı gözaltına alındı

Suç örgütünün, oluşturduğu infaz timleri aracılığıyla "kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden alıkoyma, araç kundaklama, oto hırsızlığı, gasp, sözde 'mahkeme' kurarak yargılama, tehdit, ikamet kurşunlama, hırsızlık, haraç alma, örgüt içi infaz" suçları olmak üzere 11 farklı eylem gerçekleştirdiği tespit edildi

Yurthaber 30-09-21 14:41

Bursa'da 7 noktada eş zamanlı yangın! Geniş çaplı inceleme başlatıldı

Bursa Cumalıkızık Kent Ormanı’nda 6 farklı noktada ve ormana yakın 2 katlı bir evin samanlık kısmında aynı zamanlarda yangın çıktı. Orman yangınları kısa sürede söndürülürken, yanan samanlık ve alevlerin sıçradığı ev kullanılamaz hale geldi. Kundaklama şüphesi bulunan yangınların çıkış nedeni araştırılırken, polis bölgede geniş çaplı inceleme başlattı.

Haber 30-08-21 09:17

İtalya'da ormanlık alanda yangın çıkaran kundakçı çiftçi kameraya yakalandı

Avrupa'nın birçok ülkesinde orman yangınlarıyla mücadele sürerken, İtalya'da şoke eden bir görüntü ortaya çıktı. 50 yaşındaki bir çiftçinin Montesarchio kırsalındaki kundaklama anı kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi.

Haber 09-08-21 14:39

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Marmaris'te yanan alanda inceleme yaptı:

"Orman yangınlarına yönelik pek çok söylenti var. Bir an evvel kundaklama olup olmadığının ortaya çıkarılması lazım" - "Kanunen ormanları yakanlar, kundaklayanların terör suçlusu sayılması gerekiyor"

Yurthaber 01-08-21 12:35

Manavgat'ta çıkan orman yangını havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor

Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit: - "Söz konusu mahallelerde mahsur kalan vatandaşlarımız var. AFAD, jandarma ve itfaiye ekiplerimiz kurtarma çalışmalarını sürdürüyor" - "Yangına etkin şekilde müdahale ediliyor. Can kaybı söz konusu değil. Poyrazın etkisiyle yangın henüz kontrol altına alınmadı" - "Yangın, turizm bölgesine uzak bir bölgede, turizmi olumsuz etkileyecek bir durum söz konusu değil" - "Tüm ekiplerimiz görevinin başında. Trafikte yoğunluk oluşturmamak amacıyla Manavgat'a seyahat etmemelerini istiyoruz" - Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek: - "Yangının 4 farklı noktada birden çıkması açıkçası düşündürücü, kundaklama şüphelerini akla getiriyor. Ancak bununla ilgili net bilgi yok"

Yurthaber 28-07-21 16:14

Kiliseleri hedef alan saldırılar sonrası Justin Trudeau'dan açıklama: Kabul edilemez ve durdurulmalı

Kanada Başbakanı Justin Trudeau ve bazı yerli liderler, eski yatılı kilise okullarında isimsiz mezarların bulunmasının ardından Katolik kiliselerini hedef alan kundaklama ve vandalizmin adaleti sağlamanın yolu olmadığını açıkladı.

Haber 01-07-21 08:06

Şişli'de park halindeyken yanan 4 araçta kundaklama şüphesi

Şişli'de viyadük altında park halindeki 4 otomobilde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede söndürülürken, itfaiye ve polis ekipleri kundaklamadan şüphelenirken yangında 4 araçta hasar meydana geldi.

Haber 26-05-21 07:10

Bursa'da 10 dakikada 5 fabrikayı kundaklayan şüpheli yakalandı

Bursa, İnegöl Mobilya Sanayi’nde 10 dakika içerisinde 5 farklı noktada çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çevredeki iş yerlerine sıçramadan söndürüldü. İş yerlerinin güvenlik kameralarında yapılan incelemede kundaklama sonucu çıkartıldığı belirlenen yangınlarla ilgili 24 yaşındaki şüpheli Onur A. gözaltına alındı.

Haber 19-05-21 07:44