Yoklama Haberleri

Biden mı, Trump mı tartışması sürerken ABD'den dikkat çeken anket geldi! İkisi de değil

Dünya 2024 yılında ABD'deki başkanlık seçimini takip edecek. Aday yoklama çalışmaları devam ederken ABD'li seçmen, "Trump mı, Biden mı?" sorusuna "İkisi de değil" yanıtını verdi.

Haber 2023-12-14 23:20:51

ASKERLİK YERLERİ AÇIKLANDI! 2023 Kasım askerlik yerleri sonuçları nereden öğrenilir? MSB e-devlet turkiye.gov.tr ekranı

Askerlik yerleri ile ilgili son dakika açıklamasında bulunuldu. Askerlik yerleri MSB tarafından duyuruldu. Sonuçlar T.C. kimlik numarası ve şifre ile giriş yapılarak e-Devlet üzerinden sorgulanabilecek. 31 Ağustos'a kadar yoklama ve askerlik hizmet tercihi ile celp tercihini yapanlar, e-devlet'te konuya ilişkin bilgilere erişebiliyorlar. Peki, 2023 Kasım askerlik yerleri sonuçları nereden öğrenilir?

Finans 2023-10-27 11:44:08

İstanbul'daki asayiş uygulamasında, aranması olan 636 zanlı yakalandı

İstanbul'da yapılan asayiş uygulamasında, çeşitli suçlardan aranması olan 636 şüpheli ile yoklama kaçağı 184 kişi yakalandı.

Yurthaber 2023-10-26 07:04:48

Şoför olarak bindiği minibüsten yoklama kaçağı olarak çıktı

Kadıköy’de sivil trafik polisleri, minibüslere yönelik denetim gerçekleştirdi.

Yurthaber 2023-08-14 12:16:33

Tekel cinayetinden sonra Esenyurt'ta hareketli gece: Sokakta kuş uçurtmadılar! Silahlarıyla yakalandılar, görüntüler dikkat çekti

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde giderek artan asayiş olaylarına bir de tekel bayisinde işlenen cinayet eklenince İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Polis helikopteri, 6 dron ve 2 binden fazla polis Esenyurt sokaklarında dün gece adeta kuş uçurtmadı. Yaklaşık 30 bin kişi sorgulandı, aralarında hapis cezası bulunanlardan yoklama kaçaklarına çok sayıda kişi yakalandı. Silah ve uyuşturucu ele geçirilen denetimden drone görüntüleri ise sokaklardaki hareketliliği gözler önüne serdi.

Haber 31-07-23 08:35

Arda Güler'in gidişi sonrası dünya devleri Ferdi Kadıoğlu'na talip oldu! Fenerbahçe'nin istediği bonservis Arda Güler'i bile geçebilir...

İspanya'nın Real Madrid Kulübü, Madrid'de bu akşam sözleşme imzalayacağı milli futbolcu Arda Güler'i yarın basına tanıtacak. Arda'nın transferi sonrası dünya gündemine oturan Fenerbahçe iyiden iyiye Avrupa'nın transfer pazarında yer sahibi oldu. Bir başka dünya devi Ferdi Kadıoğlu için yoklama yaptı.

Spor 06-07-23 13:30

İYİ Parti sandık başında, son saate girildi: O isimler listede yok! Akşener'in en yakınındakilerden biri adaylığını ortaya koydu

İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı, milletvekili adaylarının belirlenme süreci öncesi temayül yoklaması yapılıyor. 64 ismin oylanacağı yoklama, İzmir’de 4 ayrı yerde oy pusulası yöntemiyle gerçekleştiriliyor. Temayül yoklamasında İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray ve İzmir’den aday adayı olan İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale yer almadı. TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu ise adaylığını ortaya koydu.

Haber 02-04-23 13:40

Askerlik ile ilgili önemli gelişmeyi duyurdu! e-Devlet'ten yapılacak: Askerlik çağı, yoklama, celp ve sevk, muvazzaflık, yedeklik...

Askerlik işlemleriyle ilgili milyonları ilgilendiren önemli bir haber geldi. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, yaptığı açıklamada askerlikle alakalı tüm işlemlerin yakında e-Devlet Kapısı'ndan yapılabileceğini duyurdu. Bu işlemler için yılın ilk çeyreğini işaret eden Koç, 'askerlik çağı', 'yoklama', 'celp ve sevk', 'muvazzaflık', 'yedeklik' dönemlerini içeren işlemlere 'Askerliğim' hizmeti başlığı altından erişilebileceğini söyledi.

Finans 06-01-23 11:45

Kontrol eş anlamlısı nedir? Kontrol kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Birçok kelime Türkçeye farklı dillerden gelip zamanla Türkçeleşerek yerleşmiştir. Bu nedenle zamanla aynı anlama gelen farklı kelimeler de türemiştir. Kontrol kelimesi de dilimize Fransızcadan gelmiş olan isim türünde bir kelimedir. Denetim, denetleme, yoklama gibi eş anlamlıları bulunur.

Egitim 07-10-22 17:46

Ömer Çelik'ten Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Yanımda mısınız?' göndermesi! 'AK Parti'de yoklama yok'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun gündem olan 'Yanımda mısınız?' sözlerini eleştirdi. Çelik, "Biz diyoruz ki yol haritamız nettir, Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. AK Parti'de 'Yanımda mısınız, değil misiniz' diye yoklama yok. AK Parti dimdik ayakta. Bir siyasi parti genel başkanının kendi parti mensuplarına 'Yanımda mısınız, değil misiniz' diye sormak zorunda kalması ne büyük bir zaaftır, açmazdır" dedi.

Haber 25-09-22 12:14

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana'da konuştu:

"Biz diyoruz ki yol haritamız nettir, Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. AK Parti'de 'Yanımda mısınız, değil misiniz' diye yoklama yok. AK Parti dimdik ayakta. Türkiye'de, sahanın her yerinde Cumhurbaşkanı'mızla yol yürümeye devam ediyoruz" - "(Kılıçdaroğlu'nun sözleri) Bir siyasi parti genel başkanının kendi parti mensuplarına 'Yanımda mısınız, değil misiniz' diye sormak zorunda kalması ne büyük bir zaaftır, açmazdır"

Yurthaber 25-09-22 11:01

Kahramankazan, Gölbaşı ve Beypazarı'nda 15 Temmuz şehitleri anıldı

Akıncı Üssü önünde şehit düşen Kahramankazanlı 9 kişinin ismi, Belediye Başkanı Serhat Oğuz tarafından okunarak temsili yoklama yapıldı - Gölbaşı'ndaki programa katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya: - "Bu millet, tankların, kurşunların karşısına siper olarak, şehit olarak, yaralanıp gazi olarak bu işgale 'dur' dedi"

Yurthaber 16-07-22 01:59

Binlerce kişinin beklediği Askeri Ceza Kanunu Resmi Gazete'de yayımlandı! Bedelli askerlik için...

Bedelli askerlik düzenlemesini de içeren Askeri Ceza Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Düzenlemeyle yoklama kaçağı, saklı veya bakaya olup bedelli askerlik hizmetinden yararlanamayan yükümlüler bu hizmetten faydalanabilecek.

Haber 13-07-22 00:36

Bedelli askerlik düzenlemesini içeren Askeri Ceza Kanunu Resmi Gazete'de yayımlandı

Düzenlemeyle yoklama kaçağı, saklı veya bakaya olup bedelli askerlik hizmetinden yararlanamayan yükümlüler bu hizmetten faydalanabilecek - Genelkurmay Başkanının yaş haddi, birer yıllık süreyle 72 yaşına kadar Cumhurbaşkanınca uzatılabilecek - Yüksekokul mezunu astsubaylar, bir kademe intibakı sağlanarak dokuzuncu derecenin ikinci kademesinden göreve başlatılacak

Yurthaber 13-07-22 00:30

Bedelli askerlik ücreti ne kadar oldu? Bakaya ve yoklama kaçağı affı sonrası yeni bedelli askerlik ücreti ne kadar?

Bedelli askerlik ücreti, bedelli askerlik affına ilişkin yasanın meclisten geçmesiyle birlikte araştırılmaya başlamıştı. Her 6 ayda bir düzenlenen bedelli askerlik ücretinin yeni rakamı belli olmuştu. Çıkan yasa sonrası bakaya ve yoklama kaçaklarının da bedelli askerlik yapabilecek olması sebebiyle, bedelli askerlik ücretinin ne kadar olduğu hakkında araştırmalar başladı. Peki, bedelli askerlik ücreti ne kadar oldu? Bakaya ve yoklama kaçağı bedelli askerlik ücreti ne kadar?

Haber 01-07-22 10:42

Son dakika: Bedelli askerlikle ilgili flaş gelişme! Yasa Meclis'ten geçti

Son dakika haberine göre, bedelli askerlik affına ilişkin yasa Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda kabul edildi. Yasaya göre, yoklama kaçağı ve bakaya durumundaki 550 bin kişi bedelli askerlikten yararlanabilecek. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 30-06-22 22:42

Bedelli askerlik yapamayanlara af geliyor! Detaylar belli oldu... Kimler yararlanacak?

Bedelli askerlikten yararlanamayan 550 bin kişiye af geliyor. Hazırlanan yasa teklifine göre, bakaya, yoklama kaçağı gibi çeşitli nedenlerle bedelli askerlik yapamayan yüzbinlerce gence yeni fırsat doğacak.

Haber 17-06-22 08:43

BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ NE KADAR OLDU 2022? Bakaya kalanlar yoklama kaçağı olanların bedelli askerlik ücreti ne kadar?

Bedelli askerlik ücreti, askere gidecek olan vatandaşların gündeminde yer almaya devam ediyor. Bedelli askerlik ücreti ne kadar sorusunun yanıtı merak edilirken bir yandan da bakaya kalanlar ve yoklama kaçaklarının bedelli askerlik yapıp yapamayacağı araştırılıyor. 23 Mayıs Pazartesi günü gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan yoklama kaçağı ve bakaya kalanlar için müjdeli haberi verdi. Peki, bedelli askerlik ücreti ne kadar? Bakaya kalanlar bedelli yapabilecek mi?

Haber 24-05-22 09:53

Son dakika: Kabine toplantısı sonrası Erdoğan kararları duyurdu! Açık cezaevi izni, yoklama kaçaklarına bedelli askerlik müjdesi, 'uzay yolculuğu' için başvuru süreci...

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından, alınan yeni kararları duyurdu. Erdoğan yoklama kaçağı, bakaya gençlere bedelli askerlik müjdesi verirken açık cezaevlerinde Kovid-19 izniyle ilgili yeni düzenlemeyi açıkladı. Suriye sınırında askeri operasyonların başlayacağı sinyalini veren Erdoğan, Milli Uzay Programı çerçevesinde 2023'te uzaya gidiş için başvuruların başladığını da bildirdi.

Haber 23-05-22 19:31

Yoklama ne demek? Yoklama kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türk Dil Kurumu, Türk dili üzerine araştırmalar yürüterek dilimizin gelişmesine ve korunmasına katkıda bulunmaktadır. Bu araştırmalar dahilinde Türkçe ve ilişkili dillerdeki kaynaklar incelenmekte, bulunan Türkçe kökenli kelimeler kayda geçilmektedir. Üstelik TDK bu çalışmalarında pek çok kelimelerin de anlamını açıkça belirtmektedir. Bu nedenle bilinmeyen kelimeler TDK anlamlarına göre araştırılır. TDK’ye göre Yoklama ne demektir? Yoklama TDK sözlük anlamı kökeni…

Egitim 18-05-22 21:36

Yazılı yoklama ne demek? Yazılı yoklama birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe yalnızca ülkemizde değil, farklı coğrafyalarda da milyonlarca kişi tarafından kullanılır. Geniş bir coğrafyaya yayılan dilimizle ilgili yapılan araştırmalar da azımsanmayacak kadar fazladır. Bu araştırmaların içine birleşik kelimeler de girer. Yazılı yoklama birleşik kelimesinin anlamını merak eden kişilerin Türk Dil Kurumu'nun incelemeleriyle ortaya çıkan anlama ulaşmaları mümkündür. Peki, Yazılı yoklama birleşik kelimesi ne demektir?

Egitim 18-05-22 15:36

SGK'dan son dakika açıklaması! O belgeyi muhakkak gönderin! Aylıklar durdurulabilir

SGK yurt dışında yaşayan emekliler için önemli duyuruda bulundu. SGK, yurt dışı sürelerini borçlanarak aylık bağlananların "3201 sayılı Kanuna Göre Aylık Alanlara Mahsus Yoklama Belgesi'ni yurt dışında bulundukları altı aydan sonraki üç ay içerisinde, aylığı bağlamış olan sosyal güvenlik il müdürlüğü veya sosyal güvenlik merkezine göndermeleri gerektiği bildirildi. İstenen belgeleri göndermeyenlerin aylıklarının durulabileceğini de belirtti.

Finans 04-04-22 14:32

Son dakika: Bedelli askerlik ücretlerine büyük zam! Son 2.5 yıldaki %80'lik artış sonrası bedelli askerlik ne kadar oldu?

Son dakika haberine göre 2022 bedelli askerlik ücreti belli oldu. Enflasyonun son aylardaki yükselişinin etkisiyle bedelli askerlik fiyatı da arttı. 2,5 yılda yüzde 80'lik artışla birlikte 2022 bedelli askerlik ücreti 56 bin 500 lira oldu. Yoklama kaçağı gençler ise yüksek ücrete rağmen bedelli askerlikten yararlanabilmek için af bekliyor. 2022 Bedelli askerlik fiyatları ne kadar oldu?

Haber 05-01-22 08:50

TBMM'deki tezkere oylamasıyla ilgili dikkat çeken detay

TBMM Genel Kurulu'nda Irak ve Suriye tezkeresinin oylanma anıyla ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı. TBMM Genel Kurulu'nda 1998'den beri kullanılan elektronik oylama ve yoklama sistemi, yeni yasama yılı öncesinde tamamen yenilenmişti. Ancak oylamanın eski sistem el kaldırma usulü ile gerçekleştirilmesi dikkat çekti.

Haber 26-10-21 18:53

Tepki çeken olay! Öğretmenlere 'koronavirüslü öğrenci' nöbeti

Antalya'nın Kemer ilçesindeki Göynük Fen Lisesi'nde 11 öğrenci koronavirüse yakalandı. Okul pansiyonunda nöbete kalan öğretmenlere ise idare tarafından, karantinaya alınan öğrencilerin yemeklerini vermeleri, ateşlerini ölçmeleri ve yoklama almaları gerektiğinin söylendiği ileri sürüldü. Karantinaya alınmayan ve ailelerini riske attıklarını düşünen bazı öğretmenler itiraz etti, ancak durumlarında değişiklik yapılmadığı kaydedildi.

Haber 07-04-21 16:47

Kütahya’da 58 konaklama tesisinde denetim

Türkiye genelinde eş zamanlı olarak konaklama tesisleri ile ilgili yapılan uygulama kapsamında Kütahya il genelinde 58 işletmede denetim yapıldığı bildirildi.Konuyla ilgili valilikten yapılan açıklamada, “Kütahya il genelinde 58 işletmede yapılan denetimlerde, 17 şahsın kimlik bildirim işleminin yapılmadığı tespit edilerek Kimlik Bildirme Kanunu kapsamında veri göndermemekten 7 işletmeye idari para cezası işlemi yapılmış,1 şahsın izlem kaydının devam ettiği tespit edilerek Umumi Hıfzıssıhha Kanununa aykırılıktan tutanak düzenlenmiş, ayrıca yoklama kaçağı olarak aranan 3 şahıs yakalanmıştır” ifadelerine yer verildi.

Yurthaber 05-04-21 09:32

İşte askerlik sevk tarihleri 2021 | Er ve erbaş celp tarihleri belli oldu

Askerlikte tecilini bozdurmayı düşünen kişiler yoklama ve askerlik hizmeti ile celp tarihlerini araştırmaya koyuldu. 2021 Mayıs sınıflandırma döneminde askere gitmek isteyen asker adayları için süreç tamamlandı. Adaylar askerlik şubesi üzerinden gelecek tebliğleri bekleyip, internette Milli Savunma Bakanlığı üzerinden yapılan duyuruları takip etmeye koyuldu. Peki 2021 askerlik sevk tarihleri ne zaman? İşte er ve erbaş celp tarihleri...

Haber 16-03-21 12:52

Ben askerim bana askerden başka kimse karışamaz dedi yoklama kaçağı çıktı

Antalya’da sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden vatandaşların bahaneleri pes dedirtti.

Haber 08-03-21 13:04

Burdur’da trafik uygulamalarında 19 bin 494 TL para cezası

Burdur’da Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen trafik uygulamasında 19 bin 494 TL idari para cezası yazılırken, yoklama kaçağı olan 7 şahıs yakalandı.Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Motosiklet ve Traktörlere yönelik trafik uygulaması gerçekleştirdi.

Yurthaber 15-02-21 15:33

Isparta’da 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari yakalandı

Isparta’da jandarma ekipleri 2 suçtan hakkında 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsı yakalayarak, cezaevine teslim etti.Isparta’da ‘Kullanmak için uyuşturucu veya uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama’ ve ‘yoklama kaçağı’ suçundan hakkında 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.C.S.’nin yerinin tespit edilmesiyle jandarma ekipleri harekete geçti.

Yurthaber 05-02-21 14:36

Hakkında 13 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Isparta’da jandarma ekipleri 3 farklı suçtan hakkında 13 yıl 2 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsı saklandığı ikamette yakaladı.Jandarmanın Dedektifleri olan Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri, Deregümü köyünde ‘Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama’, ‘Hükümlü veya tutuklunun kaçması’ ve ‘Yoklama kaçağı’ suçlarından hakkında 13 yıl 2 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.B.

Yurthaber 02-02-21 17:49

Viranşehir’de yılın ikinci meclis toplantısı gerçekleştirildi

Viranşehir Belediyesi, 2021 yılı Şubat ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Salih Ekinci başkanlığında başladı.Belediye Meclisi toplantı salonunda maske ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirilen toplantıda, yoklama, açılış konuşması, saygı duruşu ve okunan istiklal marşının ardından gündem maddelerine geçildi.

Yurthaber 01-02-21 18:09

Edirne'de kısıtlamayı ihlal eden yoklama kaçağı sürücü polise yakalandı

Edirne'de kısıtlamayı ihlal eden yoklama kaçağı sürücü polise yakalandı

Yurthaber 30-01-21 16:44

Ahizer öğretmen öğrencilerine gönül gözü ile müzik öğretiyor

Görme engeline rağmen üniversite eğitimini tamamlayarak hayalini kurduğu müzik öğretmenliğini yapmaya başlayan Ahizer Özbek, Düzce'de, ailesi olarak gördüğü öğrencilerine notaları öğretmenin sevincini yaşıyor - Ahizer Özbek: - "Öğrencilerime 'engelli' diye bir şeyin olmadığını anlatmaya çalışıyorum. Herkes hayallerini başarabilir" - "Not veya yoklama konusunda bana yardımcı oluyorlar. Her daim yanımdalar. Onlarla aile gibi olduk"

Yurthaber 12-01-21 11:06

Yoklama kaçağı genç dur ihtarına uymadı, kaza yaptı, 16 bin 450 TL ceza yedi

Denizli’de hafta sonu kısıtlamasını ihlal eden 3 arkadaş polisin dur ihtarına uymayarak kaza yaptı.

Yurthaber 11-01-21 09:20

Bodrumda yakalanan ve askere gitmek istediğini söyleyen genç yoklama kaçağı çıktı

Aksaray’da bekçilerden kaçarken saklandığı apartmanın bodrum katında yakalanan gencin yoklama kaçağı olarak arandığı tespit edilirken, polis otosunda, “Ben ondan mı kaçacağım.

Haber 01-01-21 23:35

İstanbul’da yılbaşı bilançosu

Yeni yıl tedbirleri kapsamında, dün 95 bin 456 şahsın GBT sorgulaması yapılıp, çeşitli suçlardan aranan 319 şahıs ile 143 yoklama kaçağı yakalandı.

Haber 01-01-21 11:49

Eskişehir’de yılbaşı önceki trafik denetimleri

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı, yılbaşı öncesi trafikte geniş kapsamlı yaptığı aramada, 4’u adli yoklama kaçağı olmak üzere 5 kişi yakalanırken, 44 araç hakkında toplam 29 bin 256 lira idari cezası uyguladı.Aktarılan bilgiye göre; İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesi, yılbaşı öncesi 30 Aralık 2020 Çarşamba günü icra edilen Huzur ve Güven Uygulaması kapsamında 2 bin 320 şahıs sorgulanmış olup, aranan 4’ü adli yoklama kaçağı olmak üzere toplam 5 kişi yakalandı.Ayrıca faaliyete esasında 879 araç ve 28 servis aracı kontrol edildi.

Yurthaber 31-12-20 15:21

Turizm Altyapı Hizmet Birliği toplantısı yapıldı

Zonguldak Turizm Altyapı Hizmet Birliği gündemindeki konuları görüşmek üzere Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında toplandı.Açılış ve yoklama sonrasında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından 2021 yılı gelir gider bütçesi ile 2021 yılı yatırım planı ve çalışma programının görüşüldüğü toplantıda birlik üyelerine hitaben bir konuşma yapan Vali Tutulmaz; "İlimizin turizm değerlerinin üst düzeyde olduğunu, pek çok yerde olmayan endüstriyel mirasın ilimiz bünyesinde barındığını bunun yanı sıra doğal güzelliklerimizin de iyi değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayarak geçmiş yıllarda ülkemizde adından çok bahsettiren Zonguldak’ın yeniden eski günlere kavuşmasına imkân sağlayacak alternatifler üzerinde çalışmanın önemine değinerek, bunlardan birisinin Turizm olduğunu ve Turizme yönelik devam eden yatırımların da önümüzdeki süreçte turizme kazandırılmasıyla il için olumlu yönde bir değişim sağlanacaktır’’ dedi.

Yurthaber 21-12-20 17:53

Hastasına ilaç alacağını söyledi, yoklama kaçağı çıktı

Antalya’da yoklama kaçağı olduğu için hakkında arama kararı bulunan 20 yaşındaki genç, sokağa çıkma kısıtlaması denetimlerinde yakalandı.

Haber 20-12-20 16:05

Muhalefet partileri arasında ziyaret trafiği: Seçim işbirliği ve ittifaklar konusunda nabız yoklanıyor

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu'nu ziyaret ederken; "Cumhur ittifakı" bileşenlerinden Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Destici, Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Aksakal ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan'ı ağırladı. Bu ziyaretler siyasi kulislerde ileriye dönük "seçim işbirliği ve ittifaklar" konusunda nabız yoklama niteliğinde görülüyor. Ayşe Sayın'ın haberi.

Haber 17-12-20 19:15

Yoklama kaçağı ve aracı sigortasız sürücü “Köpek gibi yalvarıyorum çek” deyip poz verdi

Aksaray’da polisin ’dur’ ihtarına uymayan ve bir süre yaşanan kovalamaca sonucu yakalanan sigortasız araç kullanan yoklama kaçağı olduğu tespit edilen sürücü ceza yememek için polis ekiplerine uzun süre dil dökerken, kendini görüntülemek isteyen basın mensuplarına, “Köpek gibi yalvarıyorum çek.

Haber 25-11-20 22:03

Bingöl’de Covid-19 tedbirlerine uymayan 140 şahsa işlem yapıldı

Bingöl’de polisin yaptığı denetimlerde Koronavirüs (Covid-19) tedbirlerine uymadığı tespit edilen 140 şahsa idari işlem yapıldığı bildirildi.İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amirliğince Ekim ayı içerisinde ilimiz geneli yapılan denetim ve şok uygulamalarda, Covid-19 tedbirleri kapsamında kurallara uymadığı tespit edilen 140 şahıs ile yasaklı oyunları oynayarak genelge talimatlarına uymayan 38 şahsa idari işlem yapılmıştır Aranma kayıtları olduğu tespit edilen 5 şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edilmiş, Yoklama kaçağı-bakaya olduğu tespit edilen 65 şahsa gerekli tebligat yapılmış, Alkollü araç kullandıkları tespit edilen 3 araç sürücüsüne gerekli adli ve idari işlem yaptırılmış, 3 işyerine emre aykırı davranıştan idari işlem yapılmıştır” denildi.

Yurthaber 03-11-20 17:23

Kütahya’da aranan şüpheli Hisarcık’ta yakalandı

Kütahya’da çeşitli suçlardan aranan şüpheli, Hisarcık ilçesine bağlı Şeyhçakır köyünde saklandığı evde kıskıvrak yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Kütahya’da tecavüz, kasten yaralama ve konut dokunulmazlığını ihlal suçlarından 1 aydır aranan ve aynı zamanda yoklama kaçağı olan S.G.

Haber 02-11-20 20:29

TBMM’de ’yoklama’ polemiği

TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ile CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel arasında 'yoklama' polemiği yaşandı.

Haber 15-10-20 18:13

Yunus Timleri yoklama kaçağını üzerinde tabanca ile yakaladı

Eskişehir’de, Motosikletli Yunus Timlerinin durumundan şüphelendiği ve yoklama kaçağı olduğunu belirlenen şahsın üzerinde tabanca çıktı.Edinilen bilgiye göre olay; Tepebaşı ilçesi Şarhöyük Mahallesinde yaşandı.

Yurthaber 13-10-20 16:40

Yüz yüze eğitim başladı: Öğrenciler ve veliler nelere dikkat etmeli?

Okullarda 2, 3, 4, 8 ve 12'nci sınıflarda yüz yüze eğitim başladı. Uzaktan eğitim ve yüz yüze eğitimin bir arada sürdürüleceği yeni düzende okullarda yoklama alınmayacak, katılım isteğe bağlı olacak. Koronavirüse karşı öğrencilerin ve ebeveynlerinin dikkat etmesi gerekenleri inceledik.

Haber 12-10-20 10:42

İstanbul'da 142 bin 4 kişiye GBT sorgulaması yapıldı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından "Yeditepe Huzur Uygulaması" kapsamında yapılan denetimde, çeşitli suçlardan aranan 454 şüpheli ile 240 yoklama kaçağı yakalandı - Operasyonda ayrıca 30 adet ruhsatsız tabanca ve tüfek ile 229 adet fişek ele geçirildi

Yurthaber 08-10-20 01:09

Maske takmayan 6 kişiye 5 bin 400 lira ceza

Adana’nın Kozan ilçesinde yapılan yol uygulamasında maske takmayan 6 kişiye 5 bin 400 TL idari para cezası uygulandı.Alınan bilgiye göre, Adana İl Jandarma Komutanlığınca, 25-26 Eylül 2020 tarihlerinde ilçeye bağlı Faydalı Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Kozan-Kadirli Karayolu Çukurköprü mevkisinde yol kontrol ve araması şeklinde bölgesel Huzur-Güven Uygulaması yapıldı.Uygulamada, yoklama kaçağı, bakaya suçundan aranan 3 şahıs yakalandı.

Yurthaber 30-09-20 11:19