HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet'ten il il seçim anketi <font color="red">Mynet Seçim'de</font>

Mynet'ten il il seçim anketi <font color="red">Mynet Seçim'de</font>

MYNET seçim anketi için tıklayın

Mynet, okuyucularına dev bir hizmet daha sunuyor. Milletvekili genel seçimlerine sayılı günler kala, Mynet Seçim sayfalarından katılacağınız seçim anketiile, seçim sürecinin nabzını tutabilirsiniz.

Mynet seçim anketimizher hafta yenilenecek ve sonuçlar çarşamba günü seçim sayfalarında yayınlanacak. Böylece, seçmenin eğilimlerini, partilerin illere göre oy dağılımlarını haftalık değişimi yakından takip edebileceksiniz.

Ankete, okuyucularımız haftada sadece bir defa katılabilecekler ve bulundukları ilde oy kullanabilecekler. Böylece, Mynet seçim anketinde23 Temmuz'da çıkacak sonuçlara en yakın oranlar yakalanacak.

Katılın, 22 Temmuz öncesi seçim provanızı yapın...

MYNET SEÇİM SAYFALARI
Mynet seçim sayfalarında, seçimle ilgili tüm güncel haberleri görebilirsiniz. Ayrıca, siyasi partilerin sayfalarında da o partiye ait tüm haberleri okuyabilirsiniz.

Mynet seçim sayfalarında ayrıca, siyasi partilerin illere göre tüm milletvekili adaylarını görebilir, il il tüm adayları inceleyebilirsiniz.

Eğer, geçmiş dönem seçim sonuçlarını merak ediyorsanız, yime seçim sayfalarımızdan geçmiş dönemlere ait tüm seçim sonuçlarını görmeniz mümkün...

Mynet seçim sayflarında, haberlerin videolarını da izleyebilirsiniz. Partilerin propaganda sürecinde yaptıkları tüm mitinglerini de yine canlı olarak izleyebileceksiniz.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler