HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

BB Krem Dermoskin

BB krem, cildi onaran ve aynı zamanda renklendiren nemlendirici bir üründür. Fondötenin aksine yüzümüzde ağır durmadığı için hafif makyaj gerektiren durumlarda kullanılan bir üründür.

BB Krem Dermoskin

Dermoskin 5’i Bir Arada BB Krem

Herhangi bir BB kremi alırken dikkat etmemiz gereken unsurlar vardır. Sorulması gerekenler; güneş koruma faktörü yeterli midir ve kapatıcı özelliği sağlarken, cilde gerekli bakımı yapabilecek özelliklere sahip midir? Dermatologların yoğun olarak tavsiye ettiği Dermoskin BB kremi diğer kremlerden ayıran en önemli özellik içerisinde 50 faktör (UVA ve UVB) güneş koruması içermesidir. Ayrıca Dermoskin 5’i Bir Arada BB krem A, C, E vitaminleri içerdiğinden dolayı besleyici ve onarıcı bir etkiye sahiptir. Parafin, paraben, SLES ve parfüm içermemektedir.

BB Kremler yüzü sadece güzel göstermek için değil aynı zamanda güneşin etkilerine karşıda yüzü korumak için kullanılır. BB Kremler için güneşten korumak da tek başına yeterli değildir aynı zamanda cildi nemlendirmeli, sıkılaştırmalı ve yaşlanmaya karşı desteklemelidir. Bu sebeple Dermoskin BB kremini kullanmanız son derece önemlidir.

BB Krem Ürünün 5 önemli özelliği bulunmaktadır;

- Cildi nemlendirmeye

- Cildin renk tonunu eşitlemeye

- Leke oluşumunu engellemeye

- Cildi sıkılaştırmaya

- SPF50 ile güneşten korumaya,

Yardımcı olur.

Cildi Nemlendirme Özelliği

Dermoskin 5’i Bir Arada BB kremi Hyalüronik asit, Vitamin E ve Panthenol sayesinde yüzünüzün nem dengesini ideal seviyede tutmaktadır. Tüm cilt tiplerine uygun olarak formüle edilen Dermoskin 5’i Bir Arada BB kremi tek ürünle tüm ihtiyaçlarınıza cevap verdiği için zamandan da kazanmanızı sağlamaya yardımcı olur.

Cildin Renk Tonunu Eşitleme Özelliği

Yüzünüzü hafif renklendirerek cildin renk tonunu dengelemek istiyorsanız Dermoskin BB kreminin kapatıcı özelliğinden yararlanabilirsiniz. Dermoskin BB kremi, yüzünüze renk kazandırırken ışığı yansıtan sedefsi yapısıyla mat ve solgun görünümlü cildi canlandırır. Dermoskin 5’i bir arada BB krem markaları içinde fiyat olarak da gayet uygun bir üründür.

Leke Oluşumunu Engelleme Özelliği

Dermoskin BB krem içeriğindeki Licorice Extract ve C Vitamini ile melanin üretimini baskılayarak hiperpigmentasyonu önlemeye, renk tonunu açmaya ve iyileşme sürecini desteklemeye, ayrıca güneş koruma faktörü ile de yeni leke oluşumuna engellemeye yardımcı olur.

Cildi Sıkılaştırma Özelliği

Kullanılan Dermoskin BB kremi içerdiği Hamamelis Virginiana ve C vitamini sayesinde güçlü bir antioksidan ve sıkılaştırıcı özelliğe sahip olup cildin sıkılaşmasını sağlamaktadır. Vitamin A ile Kolajen sentezini de arttırarak yüzdeki hücrelerin yenilenmesine yardımcı olur.

Güneşten Koruma Özelliği

Güneşin zararlı ışınlarının vücudumuzun yapısı üzerinde birçok sağlık problemlerine sebep olduğunu hepimiz biliyoruz. Kişilerin bu ürünü kullanma sebeplerinden biri de güneşin zararlı ışınlarından kendilerini korumak istemeleridir. Dermoskin 5’i Bir Arada BB Krem SPF50 özelliği ile güneşin zararlı etkilerine karşı yüzü korurken yüzdeki cilt lekeleri, kızarıklıkları ve tahriş gibi durumları azaltmaya yardımcı olur.

Detaylı bilgi için sayfamızı ziyaret edebillirsiniz. www.dermoskin.com.tr

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler